ΟΡΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ – “ΈΦΥΓΕΣ ΤΟΣΟ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ” – ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΑΛΛΑ… ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ – ΗΡΩΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΟΣ ΚΛΕΦΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΟΝΑΤΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    σω

    «Δεν υπάρχουν λόγια για το θάνατο του Ζακ. Πολλοί τον γνωρίσαμε μέσα από τα κείμενα και τα shows του και θαυμάσαμε την ειλικρίνεια και την αυθεντικότητα του» αναφέρει σε ανάρτησή της στο διαδίκτυο , η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου.

     

    Και προσθέτει:

    «Μοιραζόμασταν τις σκέψεις και τον πόνο του, την αγάπη του για το σκύλο του και τους φίλους του, τους καθημερινούς του αγώνες ενάντια στις διακρίσεις και στον HIV. Και όλα αυτά με ένα απίστευτο θάρρος που αν μη τι άλλο έδειχναν αγάπη για τη ζωή, που την κοιτούσε κατάματα και με τσαμπουκά απέναντι σε όλες της τις δυσκολίες. Έφυγες πολύ νέος, τόσο άδικα και απάνθρωπα και τόσο μόνος σου».

    Μόνο εμετός! Αυτή είναι η πραγματικότητα που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ. Όποιος μπουκάρει σε μαγαζιά για να κλέψει ώστε να πάρει τη δόση του ακόμα και στερώντας ανθρώπινες ζωές, είναι το θύμα. Αντιθέτως, ο μεροκαματιάρης επιχειρηματίας που αγωνιά ασθμαίνοντας να κρατήσει την επιχείρηση του ζωντανή και να ζήσει την οικογένειά του, είναι ένας στυγνός δολοφόνος. Αυτό πρεσβεύει όχι απλά μια ακροαριστερή οργάνωση, αλλά η Κυβέρνηση μιας χώρας. Έχει αποδειχτεί άλλωστε ότι η δημόσια ασφάλεια δεν είναι καν στις προτεραιότητες της. Απόδειξη οι επιεικώς ανεπαρκείς τοποθετήσεις στην ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη από το 2015 μέχρι σήμερα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Μα δεν περιμενα να αντιδρασουν διαφορετικα…ολα τα Συριζοκομμουνια ιδια ειναι με αυτον, ληστες,αδελφες,απατεωνες,λαμογια,ψευτες,κοπροσκυλα, που αρπαζουν δεκαδες επιδοματα,τζαμπα ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ,φαγητο,ενδυση κλπ κλπ. Να πανε στο διαολο να εξαφανιστουν εχουν ρημαξει τη χωρα οι αληταραδες. Ακους εκει βγηκαν να υπερασπιστουν εναν κλεφτη,αδελφη,πορνη,εγκληματια.

    2. Λοιπόν, εγώ δεν έτυχε να δω τη φάτσα αυτής της Σβίγγου μέχρι τώρα που έψαξα να το δω επειδή ένας σχολιαστής σε αυτό το άρθρο (georgetheodore) είπε ότι είναι κούκλα….
      Μέχρι αυτό το σημείο έβλεπα τις φωτογραφίες δίπλα δίπλα πίστευα ότι είναι ο ζακ ο λούγκρας με και χωρίς περούκα…

    3. Αγαπημένε των βρωμερών ανθελλήνων ΣΥΡΙΖΑ, έφυγες πολύ νέος, τόσο άδικα και απάνθρωπα και τόσο μόνος σου, μετά τις εκλογές που αναγκάστηκες να κάνεις, αν και δεν το ήθελες με τίποτα (βλέπε Στάλιν).
      Τώρα έρχεται ο Χίος.
      Ψήφο στο Κίνημα Έντιμης Πατριωτικής Δεξιάς.

    4. Κοιτα μουτρα ρε φίλε η άλλη του συριζα. Η κλασική αγαμητη φάτσα που είναι 30 χρονών και δεν έχει πιάσει ακόμα αντρικό μόριο στα χέρια της. Απο την άλλη μεριά ο γκέι που από τα 15 του έχει κάνει τον πρωκτό του σουρωτήρι. Και βγαίνει τωρα η άλλη η αγαμητη να υπερασπιστεί τον πισωκινητο. Δεν μπορώ να καταλάβω.

    5. κριμα στο παιδι φιλε ομοσ ταθελε και ταπαθε ώμος σε καμία περίπτωσή δεν πρεπι να των πουμε και μπραβο

      1. τι λες ρε βλαμμένο που το ζόμπι έγινε και παιδί…
        Όπως στο Αμέρικα, όποιος μπαίνει απρόσκλητος στο χώρο σου, σου ανήκει. Ζωντανός ή (αν είναι ΣΥΡΙΖΑ) νεκρός.

    6. καλα ρε ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΙ τωσα μαγαζια εκει γυρω σε ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ {ΕΤΥΧΕ} ΝΑ ΜΠΕΙ
      για να προστατευθει? τι συμπτωση…… ρε ΟΥΣΤ αποδω αναρχοκουμουνες παλιαδελφες

    7. Νερό και σαπούνι διώχνει το κουμμούνι

    8. Ή πατσαβούρα του ΣΥΡΙΖΑ η Ράνια Σβίγγου πήρε το μέρος ένος ληστή, πρεζάκια και ομοφυλόφιλου και τάχθηκε εναντίον του καταστηματάρχη που η βρώμικη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τον έχει γονατίσει από την φορολογία και τα μνημόνια.

    9. Μεροκαματιάρης είναι ο κοσμηματοπώλης; Και τον έχει γονατίσει η κυβέρνηση με τους φόρους ε; αυτή η κυβέρνηση, ενώ οι προηγούμενες δεν του έπαιρναν φόρο; και έβγαλε το άχτι του στον εισβολέα στο κατάστημα; Ωραία λογική, τετράγωνη. Ρε δε πάτε καλά, τη ζούγκλα θέλετε να φέρεται και την κόλαση. Από τη μια οι αναρχοκουμουνουστές και από την άλλοι οι ακροδεξιοί το ίδιο και το αυτό. Εάν είμασταν πάνω από όλα Άνθρωποι και μετά Έλληνες πατριώτες όλα θα ήταν καλύτερα, αλλά η πώρωση μας έχει κυριεύσει και η αμαρτία μας κάνει ότι θέλει.
      Ο δολοφονηθείς μπορεί να ήταν ότι ήταν… αλλά οι δολοφόνοι δεν νομιμοποιούνται να κάνουν αυτό που έκαναν. Η αμαρτία τους νίκησε και τους δύο. Ιδού τα αποτελέσματά της. Ο Θεός “να βάλει το χέρι του”.

    10. αριστείδης την ιδια απορία εχω κ με τον Φυσσα

    11. μπάς και είναι ενα ακόμη ψέμα των κατσαπλιάδων,είμαστε σίγουροι οτι έχει πεθάνει? εν οιδα οτι ουδεν οιδα,αυτοί είναι ικανοί για ολα οσον αφορα το στήσιμο!!

    12. Κρίμα. Καταλαβαίνουμε όλοι και σεβόμαστε ότι κάποιοι από τον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να τιμούν την εκλογική βάση του αλλά όταν κυβερνάς οφείλεις να καθοδηγείς προς το σωστό. Η Ράνια Σβιγκου είναι μορφωμένη και κούκλα. Θα έπρεπε να απέχει από σχόλια που την αδικούν. Κρίμα

      1. να πας σε οφθαλμιατρο που αυτο το ζομπι το βλεπεις κουκλα. οπως στρωνεις κοιμασαι δεν σου φταινε οι αλλοι . αυτος γιατι μπηκε στο μαγαζι για τουαλετα?για να κλεψει το εκανε και ο θανατος του ηταν απο παθολογικα αιτια δεν μπορουσε να σηκωσει τον πυροσβεστηρα που εδειχνε οτι ο ανθρωπος τελειωνε

    13. Κρίμα επρεπε να σφαξει με το γυαλί τους αστυνομικούς και τυχαίους περαστικούς για να γίνει πιο ήρωας,έτσι είναι στην Ελλάδα υμνούν και ηρωπιουμε ληστές,ανώμαλος, δολοφόνους,κλπ.

    14. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΣΑΣ , ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ!!! ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΙΑ & ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΕΚΕΙ……

    15. Δεν περιμένεις να ακούσεις κάτι διαφορετικό από άπλυτα ανθελληνικά-λαθρολαγνικά νεοταξικά παράσιτα…

      Δεν φταίνε αυτοί… Όλοι εμείς φταίμε, που τόσα χρόνια του επιτρέπουμε να λειτουργούν εις βάρος ενός ολόκληρου λαού, αντί να τους πάρουμε με τις πέτρες να πάνε στον αγύριστο να ξεβρομίσει ο τόπος!!!

      Εμείς έχουμε το μεγαλύτερο ποσοστό ευθύνης για όλα αυτά που συμβαίνουν στην πατρίδα μας!!!

    16. ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ….. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ…
      ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ….!!!!!!

    17. Απόψεις από ένα πιθηκοειδές βρωμοάπλυτο αναρχοκομούνι.

    Comments are closed.