ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΔ! Η «ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΑΡΙΑ» ΚΑΙ Ο «ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ» «ΕΦΑΓΑΝ» ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΜΑΡΕΒΑΣ – ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: «ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ Μ@Λ@Κ@Σ. Ο,ΤΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ Ή ΤΙΠΟΤΑ!» (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)

    Κοινοποίηση:
    1

    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΔ.

    Η «ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΑΡΙΑ» ΚΑΙ Ο «ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ» «ΕΦΑΓΑΝ» ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΜΑΡΕΒΑΣ.

    ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ, ΤΟ ΟΡΓΙΩΔΕΣ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΠΟ ΣΠΥΡΑΚΗ, ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑ ΟΤΙ Ο ΑΥΤΙΑΣ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ!

    «ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ Μ@Λ@Κ@Σ. Ο,ΤΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ Ή ΤΙΠΟΤΑ!», Η ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.

     

    Ένα οργιώδες παρασκήνιο προκειμένου να εκτοπιστεί ο Γιώργος Αυτιάς από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ και με πρωταγωνιστές πρωτίστως τη Μαρία Σπυράκη και δευτερευόντως τον Αντώνη Σαμαρά, φέρνει στο φως το ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

    Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, αυτοί που πίεσαν λυσσαλέα τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τον αφήσει τελικά έξω βάζοντάς του ακόμη και βέτο είναι ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου και πρώην πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, αλλά και η προσφάτως βραβευμένη ως «ευρωβουλευτής της χρονιάς», μέχρι πρότινος εκπρόσωπος Τύπου και υποψήφια και πάλι για την Ευρωβουλή αφού δεν ευοδώθηκαν οι προσπάθειές της να κατέβει βουλευτίνα στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Σπυράκη.

    Θορυβήθηκαν από τις κρυφές δημοσκοπήσεις

    Γιατί. Άραγε, τέτοια εμμονή για τον Αυτιά; Μήπως γιατί στη δεύτερη κρυφή δημοσκόπηση, ο δημοσιογράφος από τις 450.000 θετικές απαντήσεις για το πρόσωπό του, ξεπέρασε τις 700.000; Ας δούμε το παρασκήνιο όπως μας το μετέφερε άνθρωπος που το έζησε καρέ-καρέ:

    «Το καλοκαίρι, αρχές Αυγούστου αν θυμάμαι καλά, χτύπησε το τηλέφωνο του Γιώργου. Ήταν ο πρόεδρος που του ζητούσε να τον δει άμεσα. Εκείνος, μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό, του εξήγησε πως πάντρευε την κόρη του Αντιγόνησε λίγες μέρες, αλλά ο Μητσοτάκης ήταν ανένδοτος. «Πάρε τη γυναίκα σου κι έλα, σε περιμένω», του είπε.

    Το δείπνο με οικοδέσποινες τη Μαρέβα και τη Ντόρα

    Πράγματι, την επόμενη κιόλας μέρα το ζεύγος Αυτιά περνούσε το κατώφλι του σπιτιού του Κυριάκου. Εκεί βρίσκονταν εκτός φυσικά από τη Μαρέβα και τα παιδιά τους και η αδελφή του, η Ντόρα. Του λέει, λοιπόν, ενώπιον όλων πως θέλει να κατέβει στις ευρωεκλογές με το χρίσμα της ΝΔ, για να πάρει την απάντηση από τον δημοσιογράφο πως κάτι τέτοιο θα άλλαζε τη ζωή του, θα την ανέτρεπε. Τότε παρενέβη η σύζυγός του, η Μαρία και απευθυνόμενη στον πρόεδρο τον ρώτησε: “Κυριάκο, είσαι βέβαιος γι΄αυτό που πας να κάνεις;”. Και τότε εκείνος τους διαβεβαίωσε πως όχι μόνο ήταν σίγουρος, αλλά εξέθεσε και στον Αυτιά όλη τη διαδικασία και το τι έπρεπε να κάνει από κει κι έπειτα. Όλα έδειχναν να βαίνουν καλώς. Η μόνη που δεν κοίταζε με καλό μάτι αυτή την πρόταση ήταν η Μαρέβα η οποία έχει εξαιρετικές σχέσεις με την Μαρία Σπυράκη κα σε καμία περίπτωση δεν ήθελε ο λαϊκιστής Αυτιάς να εκτοπίσει τη φίλη της. Έτσι, έκανε σιγόντο προσφέροντας τις υπηρεσίες στο σαμποτάζ κατευθείαν μέσα από τον πρόεδρο…».

    «Εγώ δεν θα γίνω μ@λ@κ@ς!»

    Στην ερώτησή μας, τι μεσολάβησε και τελικά μήνες μετά άλλαξε όλο αυτό, η απάντηση που πήραμε από την ίδια πηγή είναι η εξής: «Τον Φεβρουάριο, φωνάζειο πρόεδρος ξαφνικά ένα βράδυ τον Αυτιά και του λέει:“Έχω θέμα. Αντιδρά ο Μεϊμαράκης και ο Σαμαράς, μου λένε πως θα πάρεις 500.000 σταυρούς”.Τελικά, εκ των υστέρων, έμαθα πως ο Σαμαράς δεν αντιδρούσε. Αντιδρούσε μόνο ο Μεϊμαράκης. Τότε ήταν που του πρότεινε ως αντάλλαγμα για το «άδειασμα» που του έκανε λίγο πριν τις εκλογές, να κατέβει υποψήφιος βουλευτής στον Πειραιά. Κάτι που ο Γιώργος αρνήθηκε φυσικά, λέγοντάς του φανερά ενοχλημένος: «Πρόεδρε, είσαι τρελός; Εγώ δεν θα γίνω , @λ@κ@ς. Ή αυτό για το οποίο με φώναξεςνα πάω να δουλέψω για τον κόσμο ή τίποτα!».

    Σύμφωνα με πληροφορίες, το θέμα πάγωσε προς το παρόν, ο δημοσιογράφος άρχισε να το παίρνει απόφαση και ξαφνικά το επαναφέρει η πρώην ΠΑΣΟΚτζού (για να μην τα ξεχνάμε), Μαρία Σπυράκη, λέγοντας πως το θέμα δεν έχει κλείσει. Ως δια μαγείας, όμως, μόλις πήραν στα χέρια τους τη δεύτερη κρυφή δημοσκόπηση που έδειχνε νέα εκτόξευση του Αυτιά στα προτιμήσεις των ψηφοφόρων της ΝΔ, το θέμα… ξανάκλεισε!

    «Ο Αυτιάς θα σου πάρει το κόμμα!»

    «Θα σου πάρει το κόμμα», έλεγαν και ξανάλεγαν στον άβουλο Κούλη Μεϊμαράκης και Σπυράκη κι αυτός ο κακομοίρης που είναι πλέον πασιφανές πως άγεται φέρεται, προτίμησε να αθετήσει το λόγο του για να σιγουρέψει την καρεκλίτσα του από τον «λαϊκιστή που δεν συνάδει με το προφίλ της ΝΔ…».

    Προφανώς, δεν έχει καταλάβει ακόμα το παιχνίδι που παίζει ο Στρατηγός Βαγγέλης και ποιος τελικά εποφθαλμιά το αξίωμά του…

    Πάντως, ο Γιώργος Αυτιάς που έμαθε οριστικά ότι μένει εκτός ευρωψηφοδελτίου στις αρχές του μήνα, είχε κι έναν σθεναρό υποστηρικτή, τον Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος όμως δεν κατάφερε να επικρατήσει ανάμεσα στα…θηρία.

    Πληροφορίες αναφέρουν πως ο αντιπρόεδρος της ΝΔπίεζε τον Κυριάκο Μητσοτάκη προς την κατεύθυνση της υποψηφιότητας του Γιώργου Αυτιά, με τον οποίο διατηρεί πολύ καλή σχέση.

    Υπενθυμίζεται εξάλλου, ότι ο δημοσιογράφος, λίγες μέρες πριν «κοπεί», βρέθηκε στο πλευρό του Γιώργου Πατούλη σε εκδήλωσή του για την Περιφέρεια Αττικής, στηρίζοντάς τον με το σύνθημα… «ούλοι, ούλοι στηρίζουμε Πατούλη».

    Δεν τον έσωσε ούτε ο Άδωνις

    Σημειώνεται πάντως, πως αρχικά η υποψηφιότητα του Γιώργου Αυτιά είχε «κοπεί» από το ίδιο το εσωτερικό της ΝΔ, καθώς πολλά στελέχη δεν είδαν με καλό μάτι το ενδεχόμενο να κατέβει στις ευρωεκλογές, αφού θεωρείται σχεδόν δεδομένη η εκλογή του. Έτσι, δεν είδαν απλώς μία από τις πολυπόθητες θέσεις να χάνεται, αλλά πιθανότατα και η πρώτη θέση στα αποτελέσματα.

    Ο Αυτιάς, μετά τη διάψευση Σπυράκη, δεν είχε κρύψει την έντονη ενόχλησή του, καθώς ενώπιον του καλεσμένου του Άδωνι Γεωργιάδη είχε ρίξει φαρμακερό καρφί για το «κόψιμό» του από τα ευρωψηφοδέλτια: «Τι γίνεται κ. Γεωργιάδη, όταν κάποιος τον βλέπουν κάθε Σαββατοκύριακο…750.000 τηλεθεατές, δεν χρωστάει στην εφορία, έχει δουλέψει, δεν έχει ψηφίσει Μνημόνια και μόλις κάποιοι δουν τις μετρήσεις τους πιάνει σύγκρυο, αυτά από εμένα και πάμε παρακάτω». Αμήχανα ο ΆδωνιςΓεωργιάδης, είπε ένα: «Μην με εμπλέκεις, με αυτά σε παρακαλώ» και ξεμπέρδεψε, αφήνοντας τον Αυτιά να βγάζει καπνούς…

    Της Ράνιας Παπαδοπούλου

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. 750000 τον βλεπουν Σ/Κ;ε,και;Ολοι τον αποκαλουν γλειωδη.Ζαπινκ κανει ο κοσμος οχι οτι θελει να βλεπει τον καυμενουλη.Ακου ευρωβουλευτης!!!

    2. Kοντραρονται λεει 2 ρεμπεσκεδες,και ειχα μιαν φαγουρα εις το δεξιν καλαμπαλικι.

    3. ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

      ΠΑΠΑΔΑΚΗΑΣ ΑΥΤΙΑΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΤΡΑΓΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΠΑΝΙΑ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΟΓΙΑΓΙΑΔΕΣ

    4. Αλλος ενας φτωχος δημοσιοκαφρος της μεταπολιτευσης….

    5. Αυτιας Ένα από τα πιο ΜΕΓΑΛΑ Λαμόγια μαζι με την τίποτα Σπυρακη !!!!!!!

    6. Ρε Στέφανε ποιος είναι παιδί του λαού Μήπως ξέχασες Που έβαζε επανάληψη τον ψωμιάδη και κορόιδευε για μία εβδομάδα τον κόσμο η Ξέχασες ότι ήταν στέλεχος της Eurobank

    7. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ Π.Χ. Ο ΑΥΤΙΑΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΛΕΕΙ ΕΕΕΕΕΕΕ!! ΧΑΣΜΩΔΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΘΟΝΟ ΚΟΛΟΓΛΥΨΙΜΟ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ.
      Η ΣΠΥΡΑΚΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ, ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΑ, ΗΜΙΜΑΘΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΧΑΧΑΧΑ!
      ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ! ΕΔΩ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΕΤΣΙ! ΝΤΡΟΠΗ ΕΧΟΥΝ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΦΡΟΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΛΑΘΡΟΠΙΘΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!

    8. ο αυτιάς δεν ειναι @αλάκας αλλά τσιφούτης κ σπάγγος οσο δεν γίνεται …
      αν εβγαινε βουλευτής θα επαιρνε 8.000 το πολύ …
      αν εβγαινε ευρωβουλευτής ομως θα τσέπωνε 25.000 + ταξίδάκια δωρεάν + bonus κλπ κλπ ,
      ΟΛΟΙ οι πολιτικοί υπάρχουν για να βουτήξουν οτι μπορεί ο κάθε ενας από τίς σάρκες τού ελληνικού λαουτζίκου …

    9. Κούλης και Αυτιάς.
      Ο ορισμός του ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ

    Comments are closed.