ΠΟΙΟ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ; ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ – Η ΝΕΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ! ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΛΑΙΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ…(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    giannoulissssss

    Έκκληση να κατατεθεί ένα κοινό αίτημα στην αποκεντρωμένη Διοίκηση απ’ όλες τις παρατάξεις

    του περιφερειακού συμβουλίου, ώστε να επανεξεταστεί το ζήτημα των διαμαρτυριών κατά των μεταναστών, ώστε να μην υπάρχει ο κίνδυνος να γίνουν προβοκάτσια, ζήτησε κατά την διάρκεια της ομιλίας του, στο Περιφερειακό Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, ο Χρήστος Γιαννούλης.

    Απευθυνόμενος στους δύο αντιπεριφερειάρχες και στον ίδιο τον Περιφερειάρχη Απ. Τζιτζικώστα ζήτησε να παρθούν πρωτοβουλίες για τα φαινόμενα των αντιδράσεων στο προσφυγικό.

    Ο ίδιος επίσης σχολίασε, για μία ακόμα φορά για το ζήτημα αυτό, πώς “το σύνθημα που ακούστηκε σε Γιαννιτσά και Κατερίνη από μαθητές, έξω οι λαθρομετανάστες, δεν τιμά την Ελληνική παιδεία”.

    “Με κίνδυνο και πάλι να καννιβαλιστώ, επιμένω και λέω ότι αν θέλετε να υπάρχει συνέπεια λόγων και έργων πρέπει να κάνουμε κάτι όλοι μαζί για να μην υπάρχουν αυτές οι εικόνες στην ελληνική πραγματικότητα” σημείωσε ο επικεφαλής της παράταξης “Κοιτάμε Μπροστά” και βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    41 Σχόλια

    1. Ποιος θυμάται το Πάσχα που μας πέρασε ανήμερα την μεγάλη Παρασκευή!!! Που βγήκε μια ομάδα ΑΘΕΩΝ ΔΗΛΩΜΕΝΩΝ και προσκαλούσε όλους τους χριστιανούς να πάνε εκεί, γιατί θα έχει ψήσιμο μπριζόλες κ.λ.π;;; Ποιος από τους διάφορους γιαννουληδες συριζαιους πήρε θέση υπέρ των χριστιανών;; Κάνεις … Τι σημαίνει αυτό;;; Ρατσισμος κατά των Ελλήνων και μόνο κατά των Ελλήνων, Κανένα αριστερο στοκομυαλο δεν θέλει τελικά την πατρίδα ως έχει , με τους Έλληνες ιδιοκτήτες της χώρας μας … Αυτοί όλοι προσπαθούν να πολεμουν κάθε τι Ελληνικό …σαν γνήσιοι απόγονοι των εχθρών των Ελλήνων. Τακης Αθήνα…

      1. Αγαπητέ Φίλε,

        Αυτό που Λες το Θυμάμαι, Είχε Γίνει Θέμα και Εδώ στο Μιλάνο, σε Ένα Περιφερειακό Τηεοπτικό Κανάλι.

        Φαντάσου, Σχολιάσθηκε Αρνητικά στην Ιταλία, και στην Ελλάδα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ. Και από Ότι Θυμάμαι, Διορθωσέ με, εάν Κάνω Λάθος, και στην Ελληνική Τηλεόραση ΔΕΝ Έκαναν Καμία Αναφορά. Ούτε Φυσικά και στον ΣΥΡΙΖΑ Είχαν την Ευαισθησία να Πουν Κάτι για το Θέμα. Για το ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ Έχει Καμία Σημασία η Έννοια της Πατρίδος, της Θρησκείας, της Οικογένειας.

        Άγγελος από Μιλάνο

    2. Χαχαχαχα !γουστάρω να σας διαβάζω και γουστάρω να σας γνώριζα όλους !Παιδες.. δυστυχώς έχουμε τέτοιους λεχρίτες κομπλεξικους ,πάνω στην πατρίδα μας.
      ΕΥΤΥΧΩΣ..ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ,ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ .
      ΤΩΡΑ…ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ.
      ΡΑΒΔΙ ;;;;;ΜΟΝΟ ΡΑΒΔΙ ;
      ΧΑΡΤΙ ΜΟΛΥΒΙ….
      ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΥΓΗ Ο ΜΠΟΥΖΟΚΛΑΝΙΑΣ ,ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ.
      ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ,ΝΑ ΣΤΕΛΝΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΠΟΝΤΙΟΣ.ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΑΣ ,ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ.
      ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ.
      ΝΑ ΓΙΝΗ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
      ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΗ ,ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ.
      ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ Η ΩΡΑ.
      ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΟΡΓΗ ….ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΑΝ ΟΙ ΧΕΣΤΕΣ.
      ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ;ΠΟΙΟΝ ;
      ΤΑ ΣΑΛΑΜΙΑ ΙΣΛΑΜΙΑ ;ΤΟΥΣ ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ ;ΤΙΣ ΠΛΑΚΟΜΟΥΝΟΥΔΕΣ ; ΤΟΝ ΙΣΜΑΗΛ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΣΚΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΧΡΙΣΤΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ;ΤΑ ΑΝΤΙΦΑΚΙΑ ΜΟΣΑΝΤΑΚΙΑ ;
      ΠΟΛΥ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΕΧΟΥΝ….
      ΓΙΑΤΙ ;ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ;ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ;
      ΜΜΜΜ….ΧΑΧΑΧΑ!
      ΡΕ ΕΣΕΙΣ ! ΣΑΣ ΛΕΓΩ !ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙ”ΔΙΑ.
      ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΔΩΣΕΙ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΣΤΑ ΕΓΚΑΘΕΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ,ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.
      ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΔΡΑΚΟΥΜΕΛΕΝΑ ΝΤΟΡΑ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ,ΟΧΙ Ο ΣΟΥΡΕΚΛΕΜΕΣ.
      ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΚΑΒΟΙ.
      ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ,ΘΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.
      ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΘΕ ΣΙΓΟΥΡΩΤΑΤΟΙ ,ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΓΡΑΦΩ…ΕΛΛΗΝΕΣ.ΑΜΙΓΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΨΥΧΉ.
      ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΔΕΛΦΙΑ .ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ.
      ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΜΕ !
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ;
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ ΒΑΡΒΑΤΟΙ ;
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ;
      ΒΡΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΕΚΙΑ.
      ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΛΕΤΕ.
      ΣΎΝΤΟΜΑ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.ΕΧΕΤΕ ΛΑΘΡΟ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙΣ ΟΛΟΙ.
      ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΔΕΣ .
      ΤΙ ΕΤΣΙ ;
      ΤΡΑΒΑ ΤΩΡΑ ΚΟΠΡΑ ,ΣΤΟ ΜΑΡΟΚΟ ,ΝΑ ΣΤΟΝ ΣΦΥΡΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΗΛΙΕΡΗΔΕΣ.

    3. Γιαννούλα πουσταρα σε τρώει ο κωλος σου!

    4. Αυτό το πράγμα, το πληρώνει ο Ελληνικός λαός για βουλευτή;;; …μωρέ μπράβο μας… θα μου πείτε, εδώ επιβραβεύσαμε με την ψήφο και αυτόν που ακόμη ΔΕΝ έχει μάθει ότι το όνομα του γράφετε με 2 ν…
      Από την άλλη θα πείτε και θα έχετε απόλυτο δίκιο, τι να ψηφίσει κανείς… σχεδόν ουδείς της προκοπής υπάρχει…

    5. Λέγοντας το αυτονόητο, ο Γιαννούλης τιμά την ελληνική παιδεία και την ιδιότητα του σκεπτόμενου ανθρώπου περισσότερο από όλους τους δήθεν “πατριώτες” και φασίστες μαζί. Μπράβο του!

    6. Ο μονος πραγματικος ηγετης ειναι ο Ταγιπ .Ετσι θα σφιξουν οι κ……

    7. ΜΙΑ ΛΟΥΓΚΡΑ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ!

    8. Αρχιζει και μου μπαινει η σκεψη στο μυαλο πως ο πατερας η ο παππους του Γιαννουλη ηταν τουρκος προσφυγας και το επωνυμο τους ηταν Γιανουλογλου και το αλαξαν μετα σε Γιαννουλης γιαυτο μας πεταει μια μια αυτες τις μαλακιες.Αλλη εξηγηση δεν υπαρχει.
      Καλα ειχα δει παλιοτερα ενα βιντεο στο ιντερνετ που ελεγε οτι δε μας κυβερνανε Ελληνες,εδω και παρα πολα χρονια.
      Γιαυτο μας πατανε μια ζωη στο λαιμο
      Φανταστειτε τι θα γινει οταν ψηφιζουν οι λαθρο τους δικους τους τι θα παθουμε.

    9. Τον έχει κάνει σφεντόνα ο τύπος… Για πολλαααααα κιλά μακακας….για κάτι τέτοια καρκινωματα δικαιονοντε ιστορικά ο αείμνηστος Μεταξάς και οι απριλιανοι……ειναι προδότες;;;;…. Είναι βλαμμενοι;;;;;;… Λίγη σημασία έχει…. Κάτι τέτοιοι τύποι είναι οι ηθικοί αυτουργοί που βάζουν νερό στον μύλο της ακροδεξιάς και του εθνικισμού…. Είναι άκρως επικίνδυνοι για την πατρίδα….

    10. Ρε ξοανω Γιαννούλη θα τα βάλεις με τα ελληνόπουλα που είναι δικιά τους η πατρίδα, για τους ακάλεστους λαθρομετανάστες πρόσφυγες ;;; Ρε άμα δε σου αρέσει η Ελλάδα μου η πατρίδα μου να φύγεις να πας στο Πακιστάν στο Αφγανιστάν στο Μαρόκο στη βόρεια Κορέα (αν και εκεί δεν περνάει κουνούπι, έχετε όμως το ίδιο μυαλό )μακριά από εδώ, αλλιώς βγάλε το σκασμός εδώ είναι Ελλάδα …και κάτι άλλο υπάρχουν διεθνείς συμβάσεις και έννοιες για το ποιοι είναι μετανάστες , πρόσφυγες, λαθρομετανάστες κ.λ.π εσείς θέλετε να είστε ανθρωπιστές εις βάρος των Ελλήνων δηλαδή ρατσιστές υποστηρίζοντας τους ξένους σε βάρος των Ελλήνων .. χαχαχαχαχα εδώ γελάμε.. σοκαρισμένη μυαλά και ιδεολογίες…

    11. Μην βιάζεσαι ανθΕλληνικό κόπρανο της προδοτικής αριστεράς των λαθροόρκ.
      Θα κανιβαλιστείς σύντομα από τους Έλληνες αφού πρώτα σοδομιστείς από τα ταξικά σου αδέρφια τα λαθροπιθήκια.
      ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

    12. Ανθελληνες, Άθεοι, ψεύτες, παραδοπιστοι, Ελληνοφωνοι,
      Ισλαμολατρες, αντΟρθοδοξοι,
      Λαοπλανοι,,,, Αμ αυτοί που τους ψήφισαν τι είναι, Ίσως χειρότεροι
      Απ’αυτους…….

    13. Και τι σε νοιάζει ρε Γιαννούλη αν το σύνθημα “έξω οι λαθρομετανάστες” δεν τιμά την Ελληνική παιδεία? Έλληνας είσαι? Αν ήσουνα Έλληνας θα το καταλάβαινα. Άσε τους Έλληνες να νοιαστούν για το τι τιμά την Ελληνική παιδεία και τι δεν την τιμά.

    14. Τιμά δηλαδή την Ελληνική Παιδεία ο αφανισμός της από τα λαθροπιθήκια… Μεγάλο φασισταριό το ορφανό του Στάλιν. Πάμε και γιια αστυνομία σκέψης όπου να ναι…

    15. Τον είχα συμμαθητή στο σχολείο τον τσογλανο στην Κατερίνη. Ποτέ δεν είχε την τάση να υποστηρίξει τους φτωχούς, αδύναμους και κατατρεγμενους. Ούτε όταν έγινε δημοσιογράφος, ομολογουμένως καλός, πότε δεν έδειξε ότι διακατέχεται από ιδέες σαν αυτές που παρουσιάζει σήμερα. Τι μεσολάβησε; Πώς το παχύδερμο (είχε πρόβλημα βάρους) απέκτησε ξαφνικά τέτοιες ιδέες και αποδέχεται ευχαρίστως το φτύσιμο από όλους τους Έλληνες;;; Απορίας άξιον.

    16. ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΌΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΧΑΙΒΑΝΙ, ΌΤΙ ΔΗΛΑΔΉ ΕΊΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΣΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΧΏΡΑ ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΓΙΑΝΝΟΎΛΑ ΠΡΈΠΕΙ ΌΛΟΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΌΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΊΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΟΥΝ ΚΡΑΤΙΚΏΝ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ. ΑΥΤΌ ΤΟΥΣ ΕΊΠΕ Κ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΈΤΑΞΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΈΞΩ. Υ. Σ ΠΡΟΚΑΛΏ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΊΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΠΟΎΔΑΣΕ Κ ΤΑ ΠΤΥΧΊΑ ΑΠΌ ΑΥΤΌ ΤΟ ΚΟΥΦΙΟ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟ ΧΑΙΒΑΝΙ ΠΟΥ ΈΤΡΩΓΕ Κ ΑΠ ΤΗΝ ΕΡΤ3 ΔΙΌΤΙ ΚΡΑΤΏ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΕΛΕΊΩΣΕ ΤΟ ΓΥΜΝΆΣΙΟ.

    17. Καθαρμα να δεις που θα σε στειλουμε οταν γινει το μπαμ με την σαβουρα που εκπροσωπεις ποσο ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ…………………………ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΤΡΑΙΜΕΝΑ ΛΑΘΡΟ ΟΡΚ ΣΟΥ

    18. Εσύ ρέ πολιτικό σκύβαλο προσβάλλεις τούς έλληνες μαθητές από τήν Κατερίνη επειδή φώναζαν
      πατρίωτικά συνθήματα;.Εξω οί λάθροι”.Τί έπρεπε νά κραυγάζουν ρέ κουμμούνι;”Ζήτω η διεθνής
      αλληλεγγύη;.Εσύ ρέ μηδενικό δέν είσαι είς θέση νά λοιδορείς έλληνες μαθητές γιατί δέν είσαι έλληνας ούτε στό πνεύμα ούτε στήν ψυχή.Είσαι ελληνόφωνος.Οί ελληνικές ιδιότητες φιλότιμο φιλοπατρία καί ανδρειωσύνη σού είναι τελείως άγνωστες.Ο αείμνηστος Γέρως τού Μωριά θά
      σού έκοβε τό κεφάλι όπως έκανε μέ ολους τούς Νενέκους.
      Γιάννης Λάκων

    19. Το “μέσα οι μετανάστες” όμως …; Τιμά την σκατωμενη ξεσκισμένη τρύπα σου , παλιοπουστρα ;;;;
      Ε πουστρα ;;;;;;; Τι έχεις να πεις για την καμμένη Αγία τράπεζα στην Χίο μωρη πουστρα;;;;

    20. Γιανουλη καταντησες γραφικος ..ντροπη σου….
      τι κυκλοφορει στο αρρωστημενο σας μυαλο…;;;

    21. Καλα τι δεν καταλαβαινετε ο ΣΥΡΙΖΑ στηριζει τους ψηφοφορους του…αυτους που θα τους ξανακανουν κυβερνηση λιαν συντομως…Πιειτε τωρα μια γουλια απο τον φραπε …γιατι αρχιζουν και λιωνουν τα παγακια…

    22. Καλά σε είπε ο άλλος στα Γιαννιτσά κοπριά …Γιαννούλη μαλακα…Λαθρομετανάστες είναι ποτε θα το καταλάβεις,,,με Λ κεφαλαίο παπάρα…

    23. Εξω και συ μαζι με τους λαθρο Εθνοπροδοτη, Ανθελληνα, που σε νοιαζει μονο για τους λαθροισλαμιστες και σκ@τα στα μουτρα αυτων των ηλιθιων που σε ψηφισαν!!!!!!!!!!

    24. Αγαπητέ Στέφανε,

      Τι Είναι Αυτοί ρε Παιδιά στο ΣΥΡΙΖΑ; Ένα Κόμμα στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ Βουλή να ΜΑΧΕΤΑΙ Τόσο Απροκάλυπτα για τα Δικαιώματα των Λαθρο-Μεταναστών, Δηλαδή των ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ;

      Σε Καμία Ευρωπαική Χώρα ΔΕΝ Συμβαίνει Αυτό το Πράγμα. Τόσο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ πια;

      Αλλά Από τη Στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ Περιμένει να Έλθει και Πάλι στην Εξουσία από την Ψήφο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ για την Εκλογική του Πελατεία, ΡΟΜΑ και ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ.

      Αν και το να Επανέλθει στην Εξουσια ο ΣΥΡΙΖΑ Είναι Ένα Σενάριο Επιστημονικής Φαντασίας, Φροντίζει να Διατηρεί τα Ποσοστά του, Ώστε αν και στην Αξιωματική Αντιπολίτευση, να Προσπαθεί να Επηρεάζει Καταστάσεις προς ΌΦΕΛΟΣ και την ΕΥΗΜΕΡΙΑ των ΑΔΥΝΑΜΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, και αντί να ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ για τους ΈΛΛΗΝΕΣ, στην Ουσία για το ΣΥΡΙΖΑ οι Αδύναμοι Είναι οι ΡΟΜΑ και οι ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ, οι Κατατρεγμένοι, οι Απελπισμένοι, οι Ταλαιπωρημένοι της Ζωής, Όπως Λένε στον ΣΥΡΙΖΑ και ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΊΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ,

      Στον ΣΥΡΙΖΑ ούτε τα Προσχήματα ΔΕΝ Κρατούν και ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ !!!

      Ευχαριστώ,

      Με Εκτίμηση,
      Πολλούς Χαιρετισμούς,

      Άγγελος από Μιλάνο

      1. Εσυ κατσε στο Μιλανο σου Αγωνιστη της Ανυπαρξιας, οπως και ο Τακης απο Αυστραλια… ΠΡΟΔΟΤΕΣ του γλυκου νερου, Επαναστατες του πληκτρολογιου και σκασμος. Αμα σκεφτοντουσαν ολοι οι Ελληνες σαν εσενα να φευγαν εξωτερικο σημερα δεν θα υπηρχαν Ελληνες. Προδοτη Ε Προδοτη…

        1. Αγαπητέ Φίλε,

          Στο Έχω Ξαναγράψει, Εμένα, Όπως και Άλλα Παιδιά, η Ελλάδα μας Έδιωξε με τον Τρόπο της, με την Έννοια, Ότι Μόλις Ολοκληρώσαμε τις Σπουδές μας και Επιστρέψαμε στην Ελλάδα Ώστε να Εργασθούμε στην Πατρίδα και να Προσφέρουμε τις Υπηρεσίας μας, η Ελλάδα μας Είπε Επιστρέψετε Πίσω, Διότι ΔΕΝ Υπάρχει Δουλειά για Εσάς στην Ελλάδα, Θεωρείστε Over-Qualified ( με Πτυχία, Μετα-Πτυχιακά, Διάφορα Εξειδικευμένα Σεμινάρια και Εργασιακή Εμπειρία ). Και Μιλώ Ότι Φύγαμε από Ελλάδα, ΠΡΙΝ το 2010, Δηλαδή ΠΡΙΝ Ξεσπάσει η Ελληνική Οικονομική Κρίση. Φαντάσου Πόσοι Έλληνες Έφυγαν από την Ελλάδα, σε Όλη τη Διάρκεια της Μνημονιακής Περιόδου από το 2010 έως το 2018.

          Εσύ Όμως που Είσαι στην Ελλάδα, Γιατί ΔΕΝ Ξεσηκώνεσαι με Όλο Αυτό που Συμβαίνει στο Λαθρο-Μεταναστευτικό Πρόβλημα;

          Άγγελος από Μιλάνο

      2. ΡΕ ΑΓΓΕΛΕ, ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙΣ ΚΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙΣ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΑΡΘΡΟ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ, ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΕ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΗ ΣΧΟΛΙΑ ??? ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΦΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣΟΝΟΥΣ???
        Με εκτίμηση
        Γιάννης από Κουκουβάουνες

        1. Αγαπητέ Φίλε,

          Όταν Μπορώ και Έχω Λίγο Χρόνο, Ενημερώνομαι για το τι Συμβαίνει στην Ελλάδα, και Σχολιάζω και Κανένα Άρθρο. Όπως Τώρα, για παράδειγμα, που αν και η Ώρα Εδώ Είναι 19.45 ( 1 Ώρα Διαφορά με την Ελλάδα ), και Είμαι Ακόμη στο Γραφείο, Διότι Έχω Ακόμη 2 Συσκέψεις ( 2 Συσκέψεις Video Conference με Συναδέλφους σε Ισπανία, Γαλλία και ΓΕρμανία ) σε Μία Ώρα, και Ποιος Ξέρει τι Ώρα θα Τελειώσω Σήμερα.

          Κάτσε να Δούμε, Διότι τα Πράγματα Εξελίσσονται Πολύ Δύσκολα για η ΝΔ, Αναφορικά με το Λαθρο-Μεταναστευτικό Πρόβλημα, Έπειτα και από τις Συνεχιζόμενες Αντιδράσεις των Τοπικών Κοινωνιών στην Ελλάδα. Και από Ότι Μαθαίνουμε από Εδώ, Σύντομα θα Υπάρξουν Καλές Εξελίξεις.

          Άγγελος από Μιλάνο

    25. εσενα γιατι σε νοιαζει βλαμμενε αφου δεν εισαι ΕΛΛΗΝΑΣ τουρκοσπορε.

    26. Γιανούλη, προδότη, πάρε τους στο σπίτι σου!

    27. Εμ, δεν φταις εσυ. Φταίνε πρωτα οι αχρείοι που σε ψήφισαν και μετα ολοι οι Ελληνες που σε ανέχονται. Τολμάς να μιλας για Ελληνικη παιδεια, ενω δεν ξέρεις την τυφλά σου. Άχρηστο σκουπιδι. Δυςτυχως ολοι οι ζωντανοί οργανισμοί βγάζουν απόβλητα και σκουπιδια. Ετςι και η γη, σαν ζωντανός οργανισμός που ειναι, έβγαλε ολους εσάς. Απόβλητα και σκουπιδια. Άχρηστα πλασματα που περιφέρουν το άχρηστο σαρκίο τους απο δω και απο κει, που μεσα του φέρει την μαυρη και σκοτεινή ψυχη τους.

    28. ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΝ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΞΩ ΘΑ ΤΟΝ ΣΕΡΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΝΑ ΦΑΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ

    29. Γιαννούλη, το σύνθημα όμως : ‘Έξω από την Ελλάδα ο Γιαννούλης και οι όμοιοί του’, τιμά την Ελλάδα και τους προγόνους μας.

      1. Σωστος πρεπει να γινει ιεραρχηση των σκουπιδιων που θα διωξουμε και τα ντοπια προηγουνται

      2. Δημοκρατικοτατο ………….!κινηση εναντιων ανθελληνικων σκουπιδιων…..ουστ ρε κοπρια !

    Comments are closed.