ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΧΑΟΣ: ΑΛΓΕΡΙΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΡΟΚΙΝΟΙ ΕΚΑΝΑΝ “ΝΤΟΥ” ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ! KΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ…

    Κοινοποίηση:
    XAOS

    Σε μία πρωτοφανή ενέργεια για τα δεδομένα της Θεσσαλονίκης προχώρησε χθες το βράδυ μία ομάδα παράτυπων μεταναστών.

    Σύμφωνα με το thestival περίπου 20 Αλγερινοί και Μαροκινοί, που δεν έχουν έγγραφα νόμιμης παραμονής στη χώρα, επιχείρησαν να εισβάλουν στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου.

    Το περιστατικό έγινε χθες, στις 22:30. Τα άτομα ήταν συγκεντρωμένα από νωρίς μπροστά στο αστυνομικό τμήμα. Ξαφνικά, κινήθηκαν αιφνιδιαστικά όλοι μαζί προς την είσοδο του τμήματος με σκοπό να περάσουν στο εσωτερικό του. Η αντίδραση του σκοπού που φρουρούσε την είσοδο του τμήματος ήταν άμεση.

    Με τη βοήθεια συναδέλφων του, ο σκοπός κατάφερε να εμποδίσει την είσοδο των αλλοδαπών στο κτίριο.

    Η άφιξη ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων ανάγκασε τους επίδοξους εισβολείς να τραπούν σε φυγή. Ένας από αυτούς συνελήφθη, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε μαχαίρι και κλεμμένο κινητό τηλέφωνο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    56 Σχόλια

    1. παιδια ΒΡΗΚΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ!!!!
      ΘΑ ΜΟΥΜΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ!!!!
      Κ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΑΥΤΟΝ!!! ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΛΙΝ!!!!
      ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ!!!!!….. ΠΑΤΡΙΔΑ-ΤΡΟΥΜΠΑ-ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ!!!!!!! ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ…….

    2. Παιδιά, μόνο εμείς θα πάρουμε τη ελλαδα μας πίσω, ξεσηκωθητε, γιατί καήκαμε, η ταν η επιτας, όχι οι προδότες, κουλις τσίπρας, αυτοι ειναι λελεδες, ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ μην αφήσουμε να , μας τα πάρουν, τα πηθηκια, σε γνωρίζω από τη κόψη, του σπαθιού τη τρομερή, ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑ, ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ 1940

    3. Σου λένε δεν πρόκειται να πάρουμε άσυλο μετά τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Κούλης και απελευθερώθηκαν τα παιδιά. Τόσο καιρό καταπιεζόντουσαν. Για να φτάνεις στο σημείο να κάνεις ντού σε αστυνομικό τμήμα σημαίνει πως δεν έχεις κανένα φόβο και κανέναν ενδοιασμό να διαπράξεις οποιοδήποτε έγκλημα. Αυτές οι φυλές είναι εντελώς Νεάτερνταλ, τα σκατά όσο και να προσπαθήσεις να τα κρύψεις θα βρωμάνε, δεν έχουν μέλλον πουθενά. Τουλάχιστον να σφάξουν αυτούς που τους θέλουν, κάτι βολεμένα κουμούνια που το παίζουν ανθρωπιστές και μεγαλόψυχοι, αλλά δεν τους θέλουν στην δική τους γειτονιά.

    4. ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΝΤΑΗΛΙΚΙ!!!!!!🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

    5. Θα σας πω κάτι απλό, με απλή λογική. Οι λάθρο σκοτώνουν μπάτσους για να έχουν το ελεύθερο να κάνουν ότι γουστάρουν. Δεν τούς σκοτώνουν για τιμωρία όπως νομίζετε. Δεύτερον επιζητούν οπλισμό για να αρχίσουν τις σφαγές και σάς βεβαιω όσοι με βρίζατε εδώ μέσα, με χτυπούσαμε, με αντιγραφατε, ότι δεν θα γλυτώσει κανείς σας το οθωμανικό. Ούτε οι αναρχικοί θα γλυτώσουν, ούτε οι πατριώτες, ούτε οι πολίτες, μην έχετε αυταπάτες πλέον. Προσπάθησα να σας προστατέψω με την γνώση μου, να σας δώσω να καταλάβετε ότι δεν έχω ψυχή διότι μου την πήρατε. Ήθελα να ζήσετε όλοι οι Έλληνες ισονομία, να έχετε τα πάντα, να πίνετε νερό με χρυσό κύπελλο στα συντριβάνια, ανταυτου νησιά κατοικούνται από λαθεαιους καθώς οι Έλληνες έφυγαν φοβούμενοι την σφαγή. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ….ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ…ΔΕΝ ΘΈΛΑΤΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΩ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΣΕ ΠΑΛΟΎΚΙΑ, ΛΕΤΕ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΟΤΙ ΠΟΛΕΜΆΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΩ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΊΔΙΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. Ο ΛΑΟΣ ΩΣ ΜΑΖΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΟΠΩΣ ΣΚΟΤΏΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΣΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΣΚΟΤΏΣΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΑΣ. ΞΑΙ ΑΦΟΎ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΝΟΙΑΞΕΙ ΕΜΕΝΑ. ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΨΕΜΜΑ, ΜΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΤΕ, ΣΥΤΗ ΣΑΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΒΟΥΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΊΤΕ ΩΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ. ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΖΥΓΗΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΗΣΑ ΕΝΑ ΕΝΑ. ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΊΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΎ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ. ΣΑΣ ΕΥΧΩΜΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΕΛΛΗΝΕΣ.

      ΒΛΑΝΤ 5/20/2019.

    6. Πάρτε το χαμπάρι.
      Είμαστε σε πόλεμο.
      Ο χειρότερος που έχει υπάρξει ποτέ για τη Ελλάδα.
      Οι άλλοι πολεμοι άφηναν πίσω νεκρούς, αλλά η ζωή μετά τον πόλεμο συνεχιζόταν και η οι Έλληνες συνέχιζαν να έχουν τις ρίζες τους σε αυτό το τόπο.
      Αυτός ο πόλεμος που συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα είναι ο χειρότερος γιατί μετά το τέλος του δεν θα υπάρχουν Έλληνες στον τόπο μας αλλά αλλοεθνείς βάρβαροι εποικιστες.
      Είναι ότι χειρότερο έχει συμβεί στη Ελλάδα στη μακραίωνη χιλιετη ιστορία της.
      Ό αγώνας που πρέπει να κάνουμε όλοι μας, είναι εκστρατεία αφύπνισης φιλων γνωστών και άλλων για να σταματήσει ο θανάσιμος εποικισμός της Ελλάδος.
      Το ρολόι δείχνει 12:05 και ή σωνόμαστε τώρα ή χανόμαστε.

    7. δεν υπαρχει κανεις πια να οργανωσει τη φωνη των ελληνων που αντιστεκονται ακομα…τη χα την ξεφορτωθηκαν με πολυ χαρα, , ετσι κι αλλιως μελλον δεν ειχε με αρχηγο το μιχαλολιακο, που και νεκρους να ανεσταινε σαν το Χριστο, παλι θα τον κυνηγουσανε…οποτε , δε μενει τιποτα πια…ψηφισατε κουλη τρομαρα σας μονοκουκι και αντι να διωχνει μεταναστες , εχει γεμισει τη χωρα….μονη λυση ενα ακρως πατριωτικο στιβαρο κομμα, χωρις βαριδια απ την χα, με μονη εξαιρεση τον κασιδιαρη , που τον θεωρω ηγετη….μονο ετσι θα μαζευονταν λιγο η κατασταση, θα κερδιζαμε λιγο χρονο για τη χωρα αλλα ουτε αυτο βλεπω να γινεται..μαλλον φαινεται οτι η χωρα εχει ηδη παραδοθει, οπως και οι ελληνες πολιτες της…ας γινει λοιπον οτι ειναι γραφτο να γινει…

    8. Μακάρι να έμπαιναν και να σκότωναν τους κωλόμπατσους. Την επόμενη φορά, με το καλό.

      1. κοιτα μην μπει στο σπιτι σ κ σκοτωσουν τους δικους σου με αυτα π λες

    9. Sleeepp in heeeavenlyyyy peeeeeaaceee!! sleeep in heeeeavenly peaceee!! χαχαχα!!! έλα καληνύχτα λέμε, μα πόσο, μα πόσο για τον πούτσον!!!

    10. ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΘΙ ΛΟΓΟΥΣ

      1 ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΕΡΑΝ,ΤΟΥΣ ΕΛΓΧΟΥΝ,ΟΠΟΤΕ ‘ΕΛΕΓΧΟΥΝ’ Κ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ….
      2 Ο ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΣΕ,ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ,ΟΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ
      3 ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΛΑ…..ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ. ΤΙ ‘ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ’ Κ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΛΕΤΕ..ΧΑΧΑΧΑ Ο ΛΑΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ. ΠΙΚΡΟ ΑΛΛΑ ΑΛΑΗΘΙΝΟ ΜΑΓΚΕΣ…ΔΕΧΤΗΤΕ ΤΟ…. Κ ΣΚΑΣΤΕ ΒΑΣΙΚΑ.

      1. ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΒΑΖΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ…ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΑΛΛΟΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟ 50 ΤΗΣ ΕΚΑΤΟ ΤΟΥΣ ΨΙΦΙΖΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 50 ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ…..ΦΙΛΕ ΑΜΑ ΘΕΣ ΣΚΑΣΕ ΕΣΥ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΙΦΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ…….. ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΡΟΕΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ ΚΑΛΟ ΘΑΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ……………………………………………………………………………………………………………….ΒΑΣΙΚΑ…………………………

        1. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΕΡΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ,Η ΝΔ,ΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ,ΚΙΝΑΛ,ΠΟΤΑΜΙ,ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΤΛΑΒΕΣ……ΙΣΩΣ,,,,ΔΕ ΠΑΙΡΝΩ Κ ΟΡΚΟ,

        2. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ?…….. ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΠΕ ΑΥΤΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ,ΑΠΛΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕ…ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ….. ΕΔΩ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ…ΣΤΟΝ ΙΔΑΙΤΕΡΟ ΓΙΟ ΤΟΥΣ…..ΑΠΛΑ,ΘΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ. ΧΑΧΑΧΑΧ ΡΕ ΣΤΟΚΕ…. ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΑΠΛΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ….ΒΑΛΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟ…..ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ…….. ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ……ΧΑΧΑΧΑΧ

        1. σε λιγο θα τα παρακαλατε τα χρυσαυγουλα να σας σωσουν , φουκαραδες μου…

    11. Έτσι κωλομπατσοι.. Μπράβο τους.. Οι Έλληνες πρεζεμποροι της Αμερικής και οι άστεγοι Ελληνες της Αυστραλίας είναι καλύτεροι δηλαδή; Μην αρχίζετε τα καραγκιοζηλικια για πολιτισμό ούτε τα σκουπίδια μέσα στους κάδους δεν πετάτε!

      1. Καλα εσυ εσυεισαι πολυ μαλακας αλλα μαλλον σ εχουν σαπακιασει κ βγαζειις χολη αντε μαλακα αναπηρε εδω μλαμε για ααλλο πραγμα ρε καρναβαλι

      2. Άντε ρε σκατοβρωμιαρη που θα συγκρίνεις Έλληνες του εξωτερικού με αυτούς τους εγκληματίες που έχουν γαμησει τα πάντα.
        Ξεκωλιαρη παλιόμαλακα, πόσες πίπες έκανες και γλυκάθηκες με τους λάθρο και τους υποστηρίζεις ρε καραπουστρα???
        Άντε σκάσε

      3. Προφανώς υπάρχουν και κάποιοι Έλληνες που είναι καθίκια. Αυτό όμως δε δίνει κανένα δικαίωμα και κανένα άλλωθι στις ορδές των λαθρέποικων να κάνουν ότι γουστάρουν. Η ασυδοσία πρέπει να σταματήσει. Και σε πολιτισμό βεβαίως είμαστε καλύτεροι, διοτί η πλειοψηφία των Ελλήνων μεταναστών εντάσσεται στις κοινωνίες άλλων χωρών ενώ οι πλειοψηφία των μουσουλμάνων αλλοδαπών δεν ενσωματώνεται. Η Σουηδία που είναι πολύ πιο οργανωμλενη χώρα από την Ελλάδα, έχει μεγάλο πρόβλημα με τους μουσουλμάνους αλλοδαπούς.

    12. AFTO TO FENOMENO DEN INE TIHEO,PROSPATHOUNE NA APOKTISOUN IDIKA ASTINOMIKA KTIRIA OS PROPIRGIA,ETSI IHAN ARHINISI ME SYRIA KE IRAQ,PROTA KATAKTOUSAN ME BIA KTIRIA KE AMESOS ANIGAN PROPIRGIA KINOTITAS …!!!!!!!!!!!!!!!!!
      DESTE TI EGINE STIN GALIA STIN ITALIA, SKOTOSANE ASTINOMIKOUS…, TIHEO? …!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, IPARHI EPIKINONIA SHEDIOU …………!!!!!!!!!!!!!!

    13. Αν την παρει την αδελφη σου στην Συρια, τοτε θα δει τι συμαινει Ισλαμ και πως συμπεριφερονται στις γυναικες!!!!!!!!! Μονο μην κανει το λαθος!!!!!!!!!

      1. δεν ολοι ιδιοι στην συρια εκει εχει και συριους χριστιανους μην μασατε οτι σας λεει το σκαι και οι αλλοι τουρκοσταθμοι

    14. Αλγερινοί και Μαροκινοί απο χώρες δηλαδή που ΔΕΝ έχουν πόλεμο!!!Και τους ταίζουμε και τους ποτίζουμε και κυκλοφορούν με μαχαίρια για να μας σφάξουν!!!Αφού η Νεα Συριζοκρατία δεν κάνει απελάσεις να αλλάξει τον νόμο τουλάχιστον για οπλοκατοχή-οπλοχρησία.Να είναι κάτι ανάλογο όπως στις ΗΠΑ να μπορούμε να προστατέυσουμε τουλάχιστον τον εαυτό μας και το σπίτι μας απο τους Ισλαμιστές κατσαπλιάδες που μας κουβάλησαν!!!

    15. Η ξανθιά κυρία εκεί αστυνομικός είναι; Τι κάνει σε αυτούς τους λύκους προσπαθεί να τους εμποδίσει; Τη γλίτωσε;

    16. Από ύαινα μπορεί να βγεις ζωντανός, από αυτούς όχι. Αγριάνθρωποι.

    17. Eλατε μωρε πως κανετε ετσι;τα παιδια καναν πλακιτσα στο φιλαρακι τους τον μπατσο

      1. Χεχε. Νταξ μωρέ δεν παρεξηγουμε…θα στρώσει η κατάσταση με παράνοια αχαχαχαχ Σάσα..

    18. Αν το εκαναν αυτο στην Αμερικη θα τους ειχαν ξαπλωσει κατω, εδω κανουν οτι θελουν και δεν κουνιεται φυλλο!!!!!!! Μια Αστυνομια ευνουχισμενη παρακολουθει τα γεγονοτα με δεμενα τα χερια, οπως την καταντησαν οι κατσαπλιαδες, χωρις τις περισσοτερες φορες να μην συλλαμβανεται κανεις!!!!!!!!! Κοι της ΝΔ εφαρμοστε τους νομους και αλλαξτε τους …τα φωτα διοτι οι καταστασεις θα γινουν ανεξελενκτες!!!!!!!!!! Απελαστε τους να ξεβρομισει η χωρα και μην ακουτε τις κραυγες των εθνομηδενιστων, αυτοι ειναι αμετανοητοι, δεν αλλαζουν μυαλα!!!!!!! Και κλειστε τα συνορα, οσο γινεται πιο γρηγορα!!!!!!! Μην περιμενετε καμια αλληλεγγυη απο κανενα!!!!!!!!!

    19. Ο κουλης ςιναι χειροτερος κ απο τσιπρα Εχουμε θεμα ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ πλεον

    20. Αν είχε συμβεί στις ΗΠΑ θα τους είχαν πυροβολήσει, ναι ή όχι; Αν κάνουν ντου σε ένα στρατόπεδο τι θα γίνει;

      1. Αστυνομία και πεζονάυτες Γ@ΜΟΥΝ και δέρνουν!!!Εκεί σίγουρα θα τους είχαν πυροβολήσει!!!Εδω η δική της πλάκας αστυνομία έχει τα όπλα για φιγούρα!!!Αλλά και ο στρατός μας δεν πάει πίσω όλοι θα θυμάστε που κάναμε σκοπιά με άδειο G-3 χωρίς την γεμιστίρα απο κάτω.Ακόμη και όταν είχαμε γεμιστίρες ήταν δεμένες στην τελαμώνα για γέλια δηλαδή.

    21. ουτε καν λιβυοι που γινεται και πολεμος. περασαν απο την εμπολεμη λιβυη και ηρθαν ελλαδα. ε ρε δουλεμα. τον τρωνε τα τζιχαντια απο το χαφταρ και μας τους φερνει η γαμωτουρκια εδω. χθες επαιζε ο παο σημερα ο οσφπ μπασκετ σε διοργανωση που χρηματοδοτουν οι τουρκικες αερογραμμες, οι κυριοι εργολαβοι της λαθρομεταναστευσης.

    22. Ρε παιδιά ακουστε και μια άλλη λύση!
      Ζω στην Αθήνα,και η αδερφή μου γνωρισε Κ ερωτεύτηκε έναν συριο.Τον Αχμέτ.
      Στην αρχή εγω κι οι γονείς μου φρικαραμε,
      Τωρα να δείτε τη μανα μου αγάπη που του χει θα τρελαθειτε!
      Τέτοιο γαμπρό λέει που θα ξαναβρισκα
      Πολυ αξιο παλληκάρι παιδιά
      Ψηφίζουμε αγάπη εμείς!!!

      1. Μαλλον σας π@δ@ει καλα ο βρωμιαρης.Αχαχαχαχχαχα

      2. Μαλλον σας π@δ@ει καλα ο βρωμιαρης.Αχαχαχαχχαχαρ

      3. Είσαι προδότης της πατρίδας σού και της γενιάς σου… ένας από τούς χιλιάδες αυτής της δοισμηρης χώρας…μου προκαλείς αηδία.

      4. Γιατί ο Αχμέτ αφού βαρέθει με την αδερφή σου θα θέλει να ξεσκίσει και εσένα μετά.Δεν έχουν θέμα όλοι αυτοί οι Ισλαμιστές πηγαινούν και με άντρες ακόμη και με κατσίκες!!!Γιαυτό σου λέω ΠΡΟΣΕΧΕ γιατί σίγουρα θα γουστάρει και εσένα ο Αχμέτ.Να βάλείς για σιγουρία ένα τσίγκινο ΣΩΒΡΑΚΑΚΙ και μην πλησιάζεις πολύ τον Αχμέτ!!!

    23. Όσα σχόλια και να γράψουμε δεν αλλάζει τίποτα. Το λέω και για τον εαυτό μου.
      Δεν υπάρχει πλέον να μας οργανώσει κάποιος, για να ανριδράσουμε. Η μάχη χάνεται σιγα σιγα

    24. Ε βέβαια δεν θέλατε Χρυσή Αυγή επειδή ο αρχηγός έβαλε την κυρία Ζαρούλια που και πολύ μορφωμένη είναι και τους τάπωνε στη βουλή με τις ομιλίες της. Κι εδώ στη Θεσσαλονίκη έβγαλαν παράνομα τον Αρτέμη τον Άουσβιτς όπως τον λέμε εδώ για να μην βγει δήμαρχος και θέσει βέτο για το όνομα Μακεδονία. Φάτε τώρα τους λάθρο που έχουν χορτάσει επιδόματα.

      1. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ Κ ΤΩΡΑ ΦΙΛΑΡΑΚΟ…. Κ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΚΟΜΑ…… ΜΕΧΡΙ ΕΣΧΑΤΩΝ!!.. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ‘ΠΡΟΒΛΗΜΑ’…. Ο ΛΑΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΗ!! ΕΔΩ Κ ΧΡΟΝΙΑ…. ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ, Κ ΟΧΙ ΕΣΥ ΕΙΔΙΚΩΣ Κ ΚΑΠΠΙΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
        ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΠΑΕΙ…… ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ….. ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ Κ ΟΝΕΙΡΩΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ…ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΤΛΠ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΟΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ…..ΚΑΠΠΙΟΩΝ ΑΚΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ Κ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ..

    25. ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΡΕ ΓΙΔΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΘΕΊΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ Γ@ΜΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΕΚΙΑ !!.!!.!!
      ΤΙ ΣΤΟ ΜΠ@ΥΤΣΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ???
      ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ…. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ???
      Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      1. ΡΕ…ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ..ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ..ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!! ΠΡΩΤΙΣΤΟΣ ΠΑΡΑΔΙΝΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ?… ΤΟΣΟ ΛΟΒΟΤΟΜΗ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ?.. ΔΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΤΡΙΠΟΛΗ Κ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ……

    26. Όταν τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες ήταν στα επάνω τους , και έδιωχναν με τις κλωτσιές τους κάφρους του Ισλάμ , συμφωνούσατε στο ότι είναι φασιστες και ρατσιστές .
      Έπρεπε όλοι οι μαλακοραγιαδες να ταχθούν με το μέρος τους! Τώρα είναι αργά …τώρα σας την φόρεσαν…
      Περαστικά σας ηλιθιοι ανθρωπιστές .

    27. ΓΑΜΗΣΤΕ ΚΑΘΕ ΒΡΩΜΟΠΙΘΗΚΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΑΓΚΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ! THIS IS GREECE BASTARDS MONGOLS… THIS LAND BELONGS ONLY TO GREEKS AND YOU ARE NOT WELCOME HERE… GO BACK HOME MONKEYS

    28. ΑΝ ΡΩΤΉΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΕΊΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΝ ΜΑΡΟΚΙΝΟΙ. ΕΊΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΆΓΜΑ. ΜΑΡΟΚΙΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΓΕΡΙΝΟΙ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ. ΚΑΙ ΠΩΣ ΒΡΈΘΗΚΑΝ ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΆ. ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΚΆΠΟΙΟ ΑΠΌ ΤΑ ΔΙΚΆ ΜΑΣ ΚΑΘΆΡΜΑΤΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΉΣΕΙ ΣΤΟ ΛΑΌ ΤΗΣ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΠΩΣ ΒΡΈΘΗΚΑΝ ΕΚΕΊ ΌΧΙ 2-3 ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ, ΆΛΛΑ ΟΜΑΔΕΣ ΑΛΓΕΡΙΝΩΝ Κ ΜΑΡΟΚΙΝΩΝ. ΘΑ ΑΠΑΝΤΉΣΕΤΕ ΡΕ ΚΑΘΆΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΤΑΧΥΑΟΣ;;;;;;;

    29. ειναι ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΟΥ ΤΣΥΠΡΙΖΑ, ΤΗΣ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ, ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΤΩΝ ΜΚΟ…ΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙς ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΕΛΛΗΝΑ?

      1. Εχουμε αλλάξει κυβέρνηση ξύπνα από την νιρβάνα σου.

    30. Επενδυτές πρόσφυγες από την Αλγερία. Ακόμα δεν πάτησαν το ποδαράκι τους και κάνουν ντού σε αστυνομικό τμήμα-ωραία πράγματα. Η Ελλάδα τελείωσε – πάρτε το χαμπάρι. Ο κούλης συνεχίζει την βρωμερή πολιτική του άξελ και της νέας τάξης πραγμάτων, όπως μας επιβάλουν.

    31. ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΕΣΩ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΟΠΛΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ,ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΝΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΤΩΡΑ!!!ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ “ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ”!!!ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΠΑΡΑΥΤΑ ΚΗΡΥΣΣΟΝΤΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ,ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ!!!

    32. Ντού απο παντού… αχαχαχαχαχα.. Κούληηηηη?????

    33. ΠΟΥ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΟΠΛΑ.!!!…ΣΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ. ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ, ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ…ΙΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΥΡΙΟΙ…ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ…

    34. ΠΡΟΔΟΤΕΣ…ΥΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΙΜΑ. ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ. ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΩΣ ΕΧΘΡΟΙ, ΔΙΌΤΙ ΕΧΘΡΟΊ ΕΙΝΑΙ. ΑΝΑΛΝΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΑΣ, ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ. ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΒΙΟ ΜΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ, ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΘΕΙΣ ΣΑΝ ΖΩΑ ΞΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΡΕΨΑΜΕ ΤΟ ΦΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΜΑΣ. ΚΣΙ ΤΩΡΑ ΤΙ!!!!….ΚΥΡΙΟΙ…

    Comments are closed.