ΞΕΦΤΙΛΑ! Ο ΕΡΩΤΙΑΡΗΣ ΧΟΝΤΡ@Κ@λΗΣ “ΞΕΠΛΕΝΕΤΑΙ” ΣΕ ΜΙΑ “ΣΤΗΜΕΝΗ” ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ – ΧΤΙΖΕΙ ΝΕΟ ΠΡΟΦΙΛ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

    Κοινοποίηση:
    photo_30-12-2019_14_21_441577710586-1024x683

    Την γήινη πλευρά του προσπαθεί να “πλασάρει” ξανά στους πολίτες ο Αλέξης Τσίπρας χτίζοντας εκ νέου το προφίλ ενός απλού, χαλαρού άντρα που εξομολογείται τα προσωπικά του  σαν να μιλά όχι μόνον ως πολιτικός, αλλά ως ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας.

    Ο Αλέξης Τσίπρας όταν εμφανίστηκε στο προσκήνιο, πριν από πολλά χρόνια, δημιούργησε την εντύπωση ότι εκπροσωπεί το νέο, το ριζοσπαστικό, χωρίς να έχει παντρευτεί, χωρίς να είναι γόνος, όπως έλεγε.

    Στο σήμερα,  ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί να κρατήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στη “μόδα”, όπως και τον ίδιον. Στη συνέντευξη  που έδωσε προχθές στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω ο πρώην πρωθυπουργός μίλησε για έρωτες, μπαράκια, το… ΠΑΣΟΚ και τα παιδικά του χρόνια.

    Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Τετάρτης

    1.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΡΕ ΓΚΙΟΎΜΙΑ ΣΤΟ 3%
      ΤΟΝ ΑΘΕΟ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΌΡΟΣ ΚΑΙ ΚΆΘΕΤΑΙ 20′ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

    2. η ΠΑΡΑΕΞΟΥΣΙΑ του χρηματος, ΔΗΛΑΔΗ η πραγματικη εξουσια, ΑΠΟ παντα,ΑΝΕΒΑΖΕ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ διαφορους, ανα περιπτωση ΚΑΙ ανα συγκυρια . τα παρασκηνια ΟΡΙΖΟΥΝ την σκηνη.

    3. Kοιτα τι πα και θυμαμαι βλεποντας αυτη την συνεντευξη…
      ποια εκανε την πρωτη συνεντευξη του Αλεξη Τσιπρα οταν ακομα αυτος ηταν στο σχολειο… η διαπλεκομενη που τον προβαλε ειχε προφανεστατα διατεταγμενη υπηρεσια
      και απο τοτε επιβιωνει σαν τις κατσαριδες ανεξαρτητου κυβερνησεις ενω τα παιρνει απο παντου πολυθεσιτισα και εχει ανακαλυψει προ πολλου τα οφελη της ορθοδοξιας…!
      απο τις φανατικές θεούσες…
      οπως λοιπον εκανε η κ. πατσά βουρέα τον περασμενο αιωνα ετσι κανει και τωρα ο ενωπιος ενωπιω..
      Αυτη ειναι η δημοσιογραφια των τρωκτικων και των ερπετων.

    4. ΗΤΑΝ ΓΛΥΚΕΙΑ Η ΚΑΡΕΚΛΑ! ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ. ΚΑΚΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ, ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΟΣ . ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΣ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ. ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ!

    Comments are closed.