ΞΕΣΠΑΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ!!!ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΤΡΑΜΠ ΣΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ: “ΜΗΝ ΜΠΕΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ – ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ” – ΜΑΖΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    TRUMPO

    Οργισμένος φέρεται να είναι ο Αμερικανός πρόεδρος Ν.Τραμπ με τον Τούρκο ομόλογό του Ρ.Τ. Ερντογάν και την πρόθεση του να εισβάλλει ανατολικά του Ευφράτη, διακυβεύοντας την αμερικανική ισχύ και αξιοπιστία στην Μέση Ανατολή.

     

    Έτσι χθες σήκωσε το τηλέφωνο και πήρε τον Ερντογάν δίνοντας του ουσιαστικά ένα τελεσίγραφο στη Συρία, σύμφωνα με πηγές.

    Η αντίδραση των ΗΠΑ ήταν ακαριαία όμως και στην Συρία. Αξιόπιστες πηγές αναφέρουν ότι οι ΗΠΑ δημιούργησαν νέες βάσεις στο βόρειο τμήμα ανατολικά του Ευφράτη.

    Οι δυνάμεις των ΗΠΑ ίδρυσαν 2 στρατιωτικές βάσεις στην ύπαιθρο της πόλης Tal Abyad στην επαρχία al-Raqqah, όπου εγκατέστησαν 2 βάσεις στις περιοχές Tal Tal Rekbeh και al-Jayb, ενώ μια ακόμη είχαν δημιουργήσει πριν μερικές ημέρες ανεβάζοντας τον αριθμό σε τρεις μέσα σε 17 ημέρες στο βόρειο τμήμα της περιοχής των συνόρων Συρίας –Τουρκίας.

    Οι κινήσεις αυτές των ΗΠΑ συμπίπτουν με τις τουρκικές στρατιωτικές κινήσεις και τις κινήσεις των ανταρτών και των ισλαμικών παρατάξεων που λειτουργούν υπό τη διοίκησή τους.

    Οι συριακές μονάδες που υποστηρίζονται από τους Τούρκους μεταφέρουν δυνάμεις και προετοιμάζονται για μάχες Ανατολικά του Ευφράτη. Αμερικανικές δυνάμεις περιπολούν την Ιεράπολη και βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα για τις τουρκικές επιχειρήσεις.

    Οι Αμερικανοί διαμήνυσαν πως μια τουρκική εισβολή ανατολικά του Ευφράτη θα θεωρηθεί «επίθεση κατά των ΗΠΑ».

    Όπως μεταδίδει το τουρκικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, η αμερικανική κυβέρνηση προειδοποίησε τους ισλαμιστές μισθοφόρους της Τουρκίας, να μην υποστηρίξουν μια τουρκική στρατιωτική επιχείριση-εισβολή ανατολικά του ποταμού Ευφράτη.

    Συγκέντρωση τουρκικών στρατευμάτων έχει παρατηρηθεί στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας, απέναντι από τις υπό κουρδικό έλεγχο συριακές πόλης Ρας Αλ Αΐν και Τελ Αμπιάντ. Η τουρκική κρατική τηλεόραση μετέδωσε για ανάπτυξη ειδικών δυνάμεων σε συνοριακά φυλάκια.

    Οι Κούρδοι από την πλευρά τους σκάβουν χαρακώματα και οχυρώνουν όσες περισσότερες θέσεις μπορούν να υπερασπιστούν.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Την Τουρκια θα την διαλυσουν οι μεγαλες δυναμεις! Το 1/3 θα σκοτωθει…
      Το 1/3 θα εκχριστιανιστει…
      και το αλλο τριτο θα καταφυγει
      στη κοκκινη μηλια!
      Κοσμας ο Αιτωλος,
      Αγιος Παισιος.

    2. Μην τσακώνεστε ρε! Είστε και οι δυο πατριώτες Ηγέτες. Ενωθείτε και με Βλαδίμηρο και τσακίστε τα λίμπεραλ σκουπίδια!

      1. θανατος στους μογγολους τουρκοσπορους

    3. Καιρός να καθαρίζουν οι μόγγολοι ! Μακάρι να μην αφήσουν ούτε έναν !

    Comments are closed.