ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ! ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ – ΝΑΥΛΩΝΟΝΤΑΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΑΠ’ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    Syntagma-makedonia

    Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το μεγάλο -όπως όλα δείχνουν- συλλαλητήριο της Κυριακής στο κέντρο της Αθήνας, κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών και της πρόθεσης της κυβέρνησης να την επικυρώσει, κόντρα στην επιθυμία της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων.
    Όπως και σε αυτό του Φεβρουαρίου του 2018, διαδηλωτές από κάθε γωνιά της χώρας αναμένεται να κατακλύσουν την πλατεία Συντάγματος, προκειμένου να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τους «πρόθυμους» βουλευτές που έχουν ταχθεί υπέρ της Συμφωνίας.

    Τα Social Media έχουν πάρει «φωτιά», μιας και εκεί ανακοινώνονται τα λεωφορεία που έχουν δρομολογηθεί για τη μεταφορά διαδηλωτών τις εκάστοτε περιοχές στην Αθήνα.

    Η λίστα που έχει κοινοποιηθεί στο επίσημο facebook event της διοργάνωσης («Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία») μεγαλώνει συνεχώς, ενώ η Συντονιστική Επιτροπή αισιοδοξεί πως το πλήθος θα ξεπεράσει κατά πολύ το προηγούμενο συλλαλητήριο των Αθηνών.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι συλλαλητήριο της Κυριακής διοργανώνει η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, που είχε πραγματοποιήσει με επιτυχία τα δύο μεγάλα συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, πριν από ένα χρόνο περίπου.

    Συλλογικοί φορείς, τοπική αυτοδιοίκηση και Εκκλησία πρωτοστατούν στη μεγάλη κινητοποίηση της Κυριακής, ενώ ξεκίνησε και η προβολή σποτ στα social media, που καλεί τον κόσμο να συμμετέχει μαζικά στο συλλαλητήριο.

    Το σποτ προβάλλει πλάνα από το προηγούμενο συλλαλητήριο της Αθήνας και καταλήγει με το μήνυμα: «Η Μακεδονία είναι ελληνική, το όνομά μας είναι αδιαπραγμάτευτο».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    32 Σχόλια

    1. Ενας Πολεμος κερδιζεται η χανεται προτυ ξεκινησει ! Ενω στην παρουσα στηλη των σχολιων υπαρχει μια Εθνικιστικη Εξαρση διπλα της ακριβως υπαρχει στηλη που διαφημιζει τουρκικα ξενοδοχεια.Ο καθε Εθνικιστης να βγαλει τα συμπερασματα του

    2. ναι κ μετά ο κοτσιδάκιας αναρχο-δικαστης θα τους αφησει ελευθερους…
      Μονη λυση είναι παλουκωμα ολους τους αναρχικους με Ελληνικες σημαιες.
      Οπως δηλαδη κάναμε κ στους παπουδες τους.

    3. …ρε παιδιά κ τι θα γίνει?
      Ακόμα μία φορά θα μαζευτεί κόσμος που θα το παίξει “ο…τι πολιτισμένοι είμαστε”, θα κουνήσει σημαιούλες και θα πάνε σπίτια τους..
      Αντί να κάνουν όλοι ντου μέσα στη βουλή, ασ σκοτωθούν 100-200, να του λιντσάρουν όλους εκεί μέσα να τελειώσει η ιστορία επιτέλους.
      Εγώ δεν ξαναπάω να το παίξω πολιτισμένος.
      Εάν κάποιος οργανώσει να μπούμε μέσα, τότε έρχομαι.

    4. Οι αστυνομικοί θα τους ντύσουν κ θα τους αφήσουν ελεύθερους.καλυτερα πέταμα στη θάλασσα

    5. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ 151 ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΩΝ (ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΜΙΚΗΣ ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΔΟΤΑΡΙΟ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ) ΓΙΑΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ(ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΟΞΩ ΑΠΟ ΔΩ)ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

    6. Οι αναρχικές αδερφές τύπου Jason Αντιγόνη πάλι θα τρέχουν από τα Προπύλαια προς Εξάρχεια και θα παρακαλάνε τους μπάτσους να πιάσουν κακούς φασίστες όπως έκαναν με τον ψόφιο τώρα Παύλο. Πείτε ένα ευχαριστώ στους μπάτσους όπως την προηγούμενη φορά γιατί τις ασπρόμαυρες σερβιέτες περιόδου τις βάλατε στον πάτο σας και τρέχατε. Θεσσαλονίκη σας κάηκε το μπουρδέλο. Αθήνα θα φροντίσουμε να είστε μέσα κιόλας…

    7. Άντε πάλι να κάθεται ο Τόσκας να μας μετράει με το τετραγωνικό μέτρο..

    8. ΜΑΚΑΡΙ και οτΙ γινει ΩΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ…. μεγαλητερη τιμη να παιθανεις για την Ελλαδα δεν υπαρχη…ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ………………….

    9. Ξεκωλιαζω αντιφακια και αναρχες την κυριακη.Οσοι πιστοι προσελθετε.Μην ξεχασετε να βαλετε λαδακι πρωτα.😈😈😈

    10. Ημουν στο τελευταιο συλλαλητηριο και μολις επεσε λιγο ξυλο οι 9 στους 10 τοσκασαν. Εαν δεν εχετε ψυχη και αιμα μεσα σας μην πατε πουθενα, αν πατε να φατε παλι ξυλο και να γυρισετε με την ουρα στα σκελια μην ταλαιπωρειτε και τους αλλους. Αν πατε με ντοντουκες και πανο σαν μυξοπαρθενες και γυναικουλες να κλαιγεστε με συνθηματα και μπουρδες δεν θα ερχομουν καθολου… Επιτελους γιντε αντρες, αυτο το τσογλανακι που κανει τον βαρυ αυταρχικο με τους υπολοιπους 151 πουστηδες πρεπει να παρουν ενα μαθημα. Κατεβαινουμε με λοστους και καδρονια αυτη τη ..φορα

    11. Αεραααα!!!!!!!! Αδέλφια ολοι μαζί!!!!! η πατρίδα μας πανω απο ολα!!!!

    12. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ…

    13. Θα φατε πάλι της αρκούδας το ξυλο μουλόπανα!!!

      1. Εγω παντως πατησα δυο αντιφακια στο προηγουμενο.

        1. Σε περιμένουμε με αγωνία στα Προπύλαια να σου κάνουμε κλύσμα τη γαλανόλευκη πατσαβούρα σου.

    14. ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ,ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΠΟΥΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ!!!!🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

    15. Σωστά γιατί να μην κουράσουμε τον κόσμο ακόμα περισσότερο τι λέτε?? Να κάνουμε και πλούσιους τους πράκτορες γραφείων τουρισμού!!! Για να κάνει τι να πει όχι που?? Σε κάτι δεδομένο!! Ρε είστε καλά!!! Βέβαια εμείς οι λιγότερο Έλληνες προδότες ως συνήθως!! Δεν ξέρετε τι σας περιμένει καταπιεσμένοι Έλληνες!! Που μόνο να φωνάζετε ξέρετε και να βρίζετε και γι’αυτό χάνετε το δίκιο σας απόγονοι Σκοπίων και σκλάβων είστε γι’αυτό φωνάζετε αμφιβάλλω άμα φωνάζετε για τον Μέγα Αλέξανδρο!!! Δεν ξέρετε που γεννήθηκαν οι πρόγονοι σας!! Για να δούμε που λέτε ότι δεν υπάρχει μειονότητα που βγήκαν χιλιάδες Σκοπιανοί και φώναξαν επιτέλους είμαστε Μακεδόνες άντε τώρα πάντε να χορέψετε μαζί τους και μην μιλάτε πολλά δεν σας συμφέρει!!!!

      1. Τη πινεις ρε σουργελο τιποτε λοιγμενο…………………..?ολοι Ελληνες ΣΥΝΤΑΓΜΑ Κυριακη κοντρα στα σταλινικα απατριδα σκουπηδια

    16. Κοπιάστε, και θα δείτε τι θα πάθετε.

      1. Γ@μ,,, της μ… της μάνας σου σίχαμα.Στην εντατική να πας εσύ και να τραβήξουν τα καλώδια να γλιτώσουμε από κάτι τσογλάνια σαν και σένα.Ξεφτίλισμένα κωλόπαιδα που σας είχαν ταράξει στη φάπα όταν ήσασταν μικρά,ψευτόμαγκα με τη μολότοφ.

        1. ΣΩΠΑ ΡΕ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑ ΛΟΥΓΚΡΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ. ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΟΥΡΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ.

          1. ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΞΩ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ.ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑ ΣΑΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.ΘΑ ΦΤΥΣΕΤΕ ΑΙΜΑ.

          2. ΓΚΟΥΛΑΝ ΜΗΠΩς ΕΝΝΟΕΙΣ ΞΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ….. ΑΥΤΑ ΠΟΥΧΕ Ο ΄ΠΑΤΕΡΟΥΛΗς ΣΑς ΣΤΑΛΙΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΕ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΜΑΡΞ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΛΕΝΙΝ ΣΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ

        2. Μαστουρια ειναι τα μισα κωλοαλβανα δευτερης γενειας και τα αλλα μισα νεοφερμαινα μεμετια ενα ματσο σκατα………….Θα φανε καλα ολα στιν ωρα τους

        1. ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ?????ΜΠΡΑΒΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ

      2. Σας ταχουμε μαζεμενα χαιδεμαινα μαστουροκοπροσκυλα τα πολλα λογια ειναι φτωχια καριολια……..

      3. ΓΤ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΑ ΑΝΑΡΧΙΔΙΑ?ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΕΞΩ ΣΚΟΡΠΑΤΕ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΣΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΑ ΓΚΕΤΟ…ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑΧΟΥΜΕ ΕΞΑΥΛΩΣΕΙ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΚΕΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΚΕ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΒΡΕΦΟΚΤΩΝΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΦΑΣΙΣΤΕΡΕ ΑΝΤΙΦΑ..ΠΕΣ ΤΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΣΟΥ

        1. Χρυσαύγουλο βάλε ΜΠΟΛΙΚΗ βαζελίνη και έρχομαι για ένα DAP! Θα σου αρέσει κόπρε όπως και στους υπόλοιπους ούγκανους της φατρίας σας.

      4. 200-300 άτομα είναι… Το έχω πεί και το ξαναλέω… Είναι τόσο απλό… Τους πιάνουμε, τους γδύνουμε και μετα τους οδηγούμε με κλωτσιές στους αστυνομικούς… Πρίν προλάβουν να προκαλέσουν φασαρίες…
        Απλό δεν είναι;;;

    Comments are closed.