ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΜΠΑΜ! ΕΚΑΤΟΜΒΗ ΝΕΚΡΩΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΤΩΝ ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ – ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ ΑΠΟ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ (ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Untitled-2

    Ωρα 10:27 – Από τις έξι ταυτόχρονες εκρήξεις σε εκκλησίες και ξενοδοχεία την ημέρα του Πάσχα στη Σρι Λάνκα έχουν επιβεβαιωθεί 137 νεκροί, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και εννέα ξένοι υπήκοοι. Οι τραυματίες ανέρχονται στους 400.

    Έξι εκρήξεις έγιναν σήμερα σε τρεις εκκλησίες και τρία ξενοδοχεία στηνΣρι Λάνκα, εν μέσω του εορτασμού του Πάσχα των Καθολικών, και κατά τις πρώτες πληροφορίες υπήρχαν τουλάχιστον 50 νεκροί, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Δυστυχώς όμως ο αρθιμός των θυμάτων και τραυματιών ανέβηκε.

    Πλέον τα επίσημα στοιχεία κάνουν λόγο για 137 νεκρούς και 400 τραυματίες.

    Η αστυνομία διευκρίνισε ότι κατέγραψε συνολικά έξι εκρήξεις, σε τρία πολυτελή ξενοδοχεία και μια εκκλησία της πρωτεύουσας και σε ακόμη δύο εκκλησίες κοντά στο Κολόμπο.

    Μια από τις εκκλησίες οι οποίες επλήγησαν βρίσκεται στο Νεγκόμπο, βόρεια της πρωτεύουσας.

    «Επίθεση εναντίον της εκκλησίας μας, παρακαλούμε ελάτε να μας βοηθήσετε εάν βρίσκονταν εδώ μέλη της οικογένειάς σας», διαβάζει κανείς σε μήνυμα στα αγγλικά που αναρτήθηκε στη σελίδα της στο Facebook η εκκλησία του Αγίου Σεβαστιανού στο Νεγκόμπο.

    Οι επιθέσεις σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές ήταν συντονισμένες και συνδέονται μεταξύ τους.

    https://twitter.com/MaheshNegombo/status/1119813313234210816

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Εγω τοποθετηθηκα πριν περιπου μια εβδομαδα οταν και εγινε το κακο στο Παρισι …ο θρησκευτικος πολεμος εχει ξεκινησει και θα ειναι πολυ πιο αιματοβαμενος απο τους στρατιωτικους πολεμους Εδω εχουμε να κανουμε με αδιστακτους μαστουρωμενους φανατικους μουσουλμανους .. Την ιδια ωρα η χωρα καθημερινα εισαγει χιλιαδες απο αυτα τα μπουμπουκια

    2. Εκεί έχουν χρόνια εμφύλιο… Στον βορά θέλουν ανεξαρτησία… παντού υπάρχει στρατός… ωραίο μέρος…πολυ φτώχεια… Και παντού φοβάσαι …

    3. Καθολικισμός και χριστιανισμός διωκονται,χριστιανοί δολοφονούνται εκκλησίες ισοπεδώνονται,άνθρωποι γίνονται μάρτυρες για την πίστη τους,από τους φίλους των αριστερών μπολσεβίκων ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤων άθεων.Αυτα τα φίδια ο φίλος σας ο ΑΛΒΑΝΟΤΣΑΜΗς θα τα κάνει γείτονές σας.

      1. οξω ρε ξεφτιλα, μιλαν ολοι μιλαν οι χουντικοι ανθελληνες

        1. εδω μιλας εσυ ρε απλυτο κομμουνι και η τζεισον αντιγονη δε θα μιλησει ο χουντικος ελεοςςςςςς…..οι εποχες που περναγε η προπαγανδα περι κακιας χουντας περασε μεγαλε ξυπνα ολοι η ευωπη πλεον ακροδεξια!!

        2. Τράβα πάρε καμία πίτα στον φίλο σου τον Αχμέτ συντροφε

          1. Αυτός που σου έκανε το DAP με τον Ιμπραημ μαζί λες βλήτο;

        3. Συριζαικο σκουλικι οι χουντικοι είναι Ελληνες και αγαπουν την πατριδα τους,αντιθετα από την κωλοφαρα σου την αντιχριστη που μιση κάθε τι Ελληνικο

          1. δεν είμαι αριστερος, ανοητοι υπηρετες της σβαστικας

      2. ΣΩΠΑ ΡΕ ΚΟΠΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΑΘΕΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΕΚΛΕΓΕΙ ΜΟΥΛΕ.

    Comments are closed.