ΞΑΦΝΙΚΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΟ “ΜΑΚ8” ΣΤΟΝ…ΔΑΡΜΕΝΟ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑ! ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ “ΞΥΔΙΑ” ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΠΝΙΓΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΝΔΡΑ, ΕΓΙΝΕ…ΤΟΥΡΚΟΣ O “XEΣΤΗΣ”!

    Κοινοποίηση:
    xios-konstantineas

    Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το ανεξάρτητο και πατριωτικό δελτίο ειδήσεων “ΜΑΚΕΛΕΙΟ8”

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Απαιτεί να λάβει αγάπη από τους Έλληνες όμως η κυβέρνηση στην οποίαν συμμετέχει μόνο μίσος, εξαθλίωση και απανθρωπιά έχει προσφέρει στον Ελληνικό λαό! Ντροπή του να ζητάει αγάπη από τον λαό αυτός που συμμετέχει σε μία πολιτική μίσους κατά του λαού. Και όταν είπε πως το μίσος φέρνει μίσος ομολογούσε πως το ξύλο που έφαγε ήταν η επιστροφή από τον λαό του μίσους που τώρα και 4 χρόνια εισπράττει από την κυβέρνηση στην οποίαν αυτός ο κύριος συμμετέχει.

    2. Εσωτερικό αιμάτωμα στον κώλο έχει! Ο αφρικανός έκανε καλή δουλειά, όλες οι αιμορροΐδες έσπασαν!

    3. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ Ο ΧΙΟΣ ΡΕ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ. ΤΟΝ ΝΑΡΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΦΟΡΑΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΣΒΕΡΚΟ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ. ΡΙΜΑΞΑΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ. ΕΚΤΙΝΑΞΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΥΨΗ. ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΧΘΗΚΕΣ..!!!!…ΤΟΥΣ 99 ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΤΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΡΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΦΑΓΗ.!!!..ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΜΕΝΑ ΜΕ 50 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΘΑΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΞΕΧΝΩ ΠΟΥ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΗΜΟ ΜΟΥ….ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΤΙΣ ΞΕΧΝΑΜΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ..Η ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΜΥΡΤΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΥΤΟ Η ΚΟΠΕΛΑ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΗΛΙΘΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΡΟΦΗ 45 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΩ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΣΑΚΙ ΜΕΣΑ. ΣΑΣ ΨΑΧΝΕΙ ΟΛΟΥΣ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ…ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ..ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ Κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΝΕΑ.!!!!….ΚΡΥΟ, ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΦΗ..ΓΥΡΙΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΟΧΙ ΤΟΥ 60 ΑΛΛΑ ΤΟΥ 1945….ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ, ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ..ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ..ΤΩΡΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΗΔΗΞΟΥ.

    4. Προπερσινη η φωτογραφια του στο νοσοκομειο οπως ολοι ξερουμε,λεει τον πλακωσαν 20 ατομα με καρδονια και δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ γρατζουνια,αν ειναι δυνατον τοση προπαγανδα.Τον φασισμο των εξαρχειων δεν τον κατακρινει,στο Αγρινιο κοντεψε να πεθανει η κοπελα απο την φωτοβολιδα στο κεφαλι της και δεν ειπε κανενας τιποτα,ουτε για τα καθημερινα θυματα βιας απο αναρχικους μονο και μονο επειδη διαφωνουν με την αποψη των αντιπαλων τους.Λοιπον ο μονος φασισμος που υπαρχει ειναι των αναρχομμουνιστων,αριστερων δηλαδη!

    5. Ήρθε η ώρα να αλλάξεις πόλη αριστερέ κατσαπλιά.Σε ψάχνει η μισή Καλαμάτα να σου δώσει χαιρετίσματα

    Comments are closed.