ΞΑΦΝΙΚΗ ΑΝΑΦΛΕΞΗ! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΔΙΩΞΑΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ – ΤΟ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΒΥΘΙΣΗ

    Κοινοποίηση:
    TORA

    Σύμφωνα με την ισραηλινή εφημερίδα Jerusalem Post, τουρκικό πολεμικό πλοίο εκδίωξε ισραηλινό ερευνητικό πλοίο από την κυπριακή ΑΟΖ, στα δυτικά-νοτιοδυτικά της, χωρίς καν να αντιδράσει το Ισραήλ!

    Την είδηση επιβεβαίωσε πριν λίγο το ισραηλινό υπουργείο Εθνικών Υποδομών, Ενέργειας και Υδάτων.

    Στο ωκεανογραφικό σκάφος Bat Galim ένα σκάφος που ανήκε στην ισραηλινή Ωκεανογραφική και Λιμνολογική Ερευνητική Υπηρεσία, επέβαιναν ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Ben-Gurion καθώς και ένας Κύπριος γεωλόγος, οι οποίοι πραγματοποιούσαν έρευνα μετά από εντολή της ισραηλινής κυβέρνησης και είχαν λάβει άδεια από την Λευκωσία,

    Το τουρκικό πλοίο εξέπεμψε μήνυμα και οι Τούρκοι απαίτησαν από το πλοίο και τους ερευνητές να μετακινηθούν άμεσα από την περιοχή γιατί βρισκόντουσαν «εντός της τουρκικής ΑΟΖ»!

    Το Τελ Αβίβ δεν προχώρησε ούτε σε διάβημα, ούτε έστειλε κάποια ναυτική ή αεροπορική βοήθεια στο ερευνητικό σκάφος του.

    Eίναι η πρώτη φορά που η Τουρκία στέλνει πολεμικό πλοίο για να αντιμετωπίζει ερευνητικό του Ισραήλ και η δεύτερη φορά που επιβάλλει την θέλησή της με απειλή χρήσης βίας μετά την εκδίωξη του ιταλικού γεωτρύπανου το 2018.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

    2. ΚΛΣΑΝ ΜΕΝΤΕΣ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ…..ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ…
      ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΩΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ Κ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΤΟΞΟΥ,ΛΑΚΙΣΑΝ………….
      ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΕΟΙ….ΜΕΤΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ………
      ΚΟΥΛΗΔΕΣ……ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ,ΓΝΗΣΙΟΙ…..ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ……
      ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ

    3. Γιατι στο ισραηλ ανηκουν οι ΑΟΖ 💶💶💶💶αλλιως δεν θ νοιαζοταν

    4. Το Ισραηλ για να μην αντιδρασει εχει τους λογους του.Για οσους γνωριζουν,ο σουλτανος φθινει σιγα σιγα.Η τουρκικη οικονομια δεν λεει να σηκωσει κεφαλι,παρα την σταθεροποιηση της λιρας.Ο κοσμος της ανατολιας που ειναι βαμμενοι ερντογανικοι,βλεπει το εισοδημα του να συρρικνωνεται.Ολοκληρα χωρια συντηρουνται απο τους τουρκους μεταναστες της ευρωπης.Το κυκνειο ασμα του Ερντογαν,θα ειναι ενδεχομενος πολεμος με την Ελλαδα.Οποιος δει το εμπορικο ισοζυγιο των δυο χωρων θα καταλαβει.Οι τουρκοι-πολλοι εκ των οποιων ειναι εξισλαμισμενοι ρωμιοι-θα τον καθαιρεσουν με συνοπτικες διαδικασιες.Μιλαει το χρημα.Παντα η οικονομικη ευημερια,επισκιαζει ολα τα αλλα…

    5. δυστυχως .,.,.,δεν ειναι μονο ο ΕΛΛΗΝΑΣ πολιτικος κοττα

      γυρω τους ανα την μεσογειο υπαρχουν και αλλοι .,..,κριμα για το ΙΣΡΑΗΛ .,..,δεν το περιμενα

    6. πετάξτε τα όπλα, καθολική άρνηση στράτευσης, όχι στον πόλεμο, αφήστε τους καπιταλιστές μόνους τους να τσακώνονται, όχι άλλο αίμα στο βωμό του χρήματος και των εθνικισμών, κάτω τα κράτη και τα σύνορα, πατρίδα μας όλη η γη.

      1. Ναι στο ραγιαδισμό και την ισλαμολαγνεία

    7. Ο Κουλης θα στηθει στα 4ρα κατω απτην κρητη,να το θυμαστε.

    8. Εδώ και αν δεν το πίστευα μέχρι τώρα, έρχονται τα λόγια του Παίσιου.
      “Η Τουρκία θα νομίζει ότι νικά και αυτό θα είναι το τέλος της.”

      Η Τουρκία νίκησε το Ισραήλ, γιατί ένα πλοίο τους υποχώρησε, νίκησε την Ελλάδα γιατί ο Κούλης δεν αποφάσισε πόλεμο άμεσα, την Γαλλία γιατί αποκάλεσε εγκεφαλικά νεκρό τον Σαρκοζί, την Λιβύη γιατί ανά πάσα στιγμή θα στείλει πολεμικό εξοπλισμό στην χαμένη κυβέρνηση της και τέλος γιατί του πέρασε να πάρει τους S400 από τους Ρώσους και οι Αμερικάνοι δεν του λένε τίποτα για την ώρα και τέλος την Ευρώπη που την έχει εντελώς χεσμένη.
      Νίκη παντού!!

      Στο Αμερικάνικο κογκρέσο ειπώθηκε, ότι αυτός ο τρελός θα μας βάλει να φαγωθούμε με την Ρωσία.
      Γιατί άραγε;
      Μήπως άναψε πράσινο φως στην Ρωσία;

    9. Ξυνεται συνεχεια πανω στη κλιτσα του τσοπανη και καποια στιγμη θα τη φαει στο πισινο.

    10. ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝΕ Η ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΗ , ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ & ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ & ΕΠΙΣΗΣ ΙΣΧΥΡΟ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ & ΘΑ ΦΟΒΙΘΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑ.

    11. Κάνουν ότι γουστάρουν γιατί μπορούν…μέχρι τώρα…
      The Turkish Foreign Ministry summoned Israel’s top diplomat in Ankara earlier this week to inform him that Israel’s plan to lay down a natural gas pipeline to Europe in that part of the Mediterranean Sea, in cooperation with Greece and Cyprus, would require Turkey’s approval, Channel 13 reported.

      ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ
      Κοτζιάς: “Να μην είμαστε μοναχοφάηδες”, Κατρούγκαλος: “Η Τουρκία ασφαλώς και έχει δικαιώματα στην ανατολική Μεσόγειο διότι έχει τεράστια ακτογραμμή”, Τσίπρας: “Έχει σύνορα η θάλασσα και δεν το ξέραμε;”, Τσιρώνης: “Το Καστελλόριζο δεν ανήκει στο Αιγαίο”, Ζουράρις: “Και να χάσουμε μερικά νησιά δεν πειράζει!”, Μπαλάφας: “Θα περικόψουμε ισχυρότατα τις εξοπλιστικές δαπάνες.”, ερωτηθείς τι θα γίνει με την Τουρκία: “Θα το ρισκάρουμε”

      1. Λαθος συντροφε όλα ξεκινησαν το 1973-74 με την επιστροφή του εθνάρχη β’ του οπισθοχωρούντα…

    12. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΠΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΞΕΦΤΥΛΑ. ΕΝΑΣ ΚΑΡΙΟΛΗΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΙΜΟΥΔΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΧΕΙ ΚΡΥΦΤΕΙ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.

      1. Μονο ο τρελο Κιμ Γιονγκ Ουν μπορει σε 24 ωρες να συντριψει τον Ερντογαν. Γιατι ο Κιμ ειναι και τρελος και οτι λεει το εννοει και ολοι ξερουν οτι δεν μασαει απο φοβερες…

    Comments are closed.