29/03/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

    ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ! “ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ” – ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    makeleio tragodia sthn kabala

    Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία στη Χρυσούπολη στην Καβάλα από το διπλό φονικό όπου μάνα και γιος έπεσαν νεκροί από τους πυροβολισμούς του γείτονά τους. Τα όσα αναφέρει ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης που εξέτασε τις δυο σορούς δείχνουν την αγριότητα της πράξης.

    «Η γυναίκα χτυπήθηκε από απόσταση περίπου τριών μέτρων από κάλυκα με σκάγια. Υπήρξε διασπορά από τα σκάγια τα οποία βρήκαν τη γυναίκα στο θώρακα, στην τραχηλική χώρα, στην αορτή και στους πνεύμονες. Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος. Οσον αφορά στον άνδρα χτυπήθηκε στην κλείδα από βλήμα πουχρησιμοποιείται για το κυνήγι αγριογούρουνου. Το χτύπημα ήταν εξ’ επαφής και σε μικρότερη απόσταση του ενός μέτρου. Και ο άνδρας πέθανε ακαριαία».

    Προθεσμία για την απολογία του θα ζητήσει ο δράστης του διπλού φονικού στη Καβάλα, ενώ όπως ισχυρίζεται αντέδρασε όταν –όπως δηλώνει- δέχθηκε απρόκλητη επίθεση η μητέρα του από τα θύματα.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του proininews.gr ισχυρίζεται ότι αντέδρασε όταν –όπως λέει- απρόκλητα δέχθηκε επίθεση από τα θύματα η μητέρα του.

    Η πλευρά του δράστη διαψεύδει τα περί διαφωνίας για μια θέση στάθμευσης. Δεν υπάρχει ως τώρα συγκεκριμένη εξήγηση για το τι προκάλεσε το περιστατικό. Άρα εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Κάτοικοι της περιοχής λένε ότι πρόκειται για δύο οικογένειες, τα σπίτια των οποίων είναι το ένα δίπλα στο άλλο. Οι διαφωνίες και διαμάχες τους περιγράφονται παλιές και συχνές. Ουδείς περίμενε ότι αυτές μπορούσαν να καταλήξουν όπως κατέληξαν.

    Από εκεί και πέρα κάτοικος της περιοχής μιλώντας στο Center TV ανέφερε τα όσα του μετέφεραν άνθρωποι που ήταν στο σημείο που έγινε το διπλό φονικό.

    «Πήρε το αμάξι και έφυγε. Ήλθε και εδώ κιόλας. Και τους λέει: «έφαγα τους δυο, θα πάω στην αστυνομία, θα γυρίσω και θα φάω κι εσένα» λέει σε κάποιον. Εκεί που είδε κάποιον… Δεν ξέρω ποιος είναι, ποιον συγκεκριμένα είδε. Είχε πρόβλημα το παιδί. Ενοχλούσε όλες τις γυναίκες με λόγια και μορφασμούς. Και τη δικιά μου την γυναίκα την ενόχλησε… Αυτός παραδόθηκε ο ίδιος. Τους είπε: Τους έφαγα και τους δύο» τόνισε μεταξύ άλλων.

    418491 IMG_5126 IMG_5128-604x357 kavala-dolofonos-768x429
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Δεν κοιτάτε καλύτερα τα χαλια των εγκεφάλων σας ταλιμπανοι , που είστε όλοι έτοιμοι να καταδικάσετε και να κρεμάσετε και και , ανόητες όρνιθες , βγάλατε και αποφάσεις για την τύχη του , χαμένα κορμιά , τι ξέρετε εσείς ;;;;;; ….. ταλέντα… στην μακακια είστε , λες και μελετήσετε την δικογραφία…..

      1. τι να γαμησεις εσυ ρε μπουμπουκο??χαχαχαχαχαχ!!!!γαμα τον κωλο σου ρε τρυπιε!!!

    2. Δεν ειναι στα καλα του ο τυπος. Μονο οι εχων προβλημα στο μυαλο φτανουν σε τετοιο σημειο. Ισοβια για να μη πω εκτελεση. Να καθαρισει ο τοπος,μην τον ταιζουμε κιολας στο κελι.

    3. αιστοδιαολο ρε ξεφτιλα ψυχαναλε.κρεμαστε τον στο γουδι τον ανωμαλο σκοτωσε δυο.ανθρωπους σαν τα σκυλια

    4. Επιβεβαιωνεται για μια ακομα φορα η παλια λαικη ρηση “κάλλιο η μάνα του φονιά, παρά του σκοτωμένου”…

    5. ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΣΕ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΣΥΡΙΖΟΜΠΑΦΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΝΙΚΑ

    6. Μήπως είναι ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ; μια οι γύφτοι τρώγονται κ μεταξύ τους

    7. ..ποιανού είναι αυτό το τριαξονικό στη φωτογραφία;
      ..γιατί είναι σταθμευμένο εκεί;
      .
      ..αυτοί οι αρχι τέκτονες τής πολεοδομιας θέλουν το κρέμασμα. Πού ειναι οι δρόμοι; τα πεζοδρόμια; οι χωροι στάθμευσης, τα πάρκα, οι δασικοί χώροι, οι αιγιαλοι; Έχει μείνει άλλο ενα κομματι γης ελεύθερο για να αναπνέετε στην Γλυφάδα. Τσιμεντώστε τον κι αυτόν να έλξετε και άλλους “τουριστες” και μετά να αναρωτιόσαστε γιατί μπαίνουν φωτιες σε ολη την Ελλάδα. ΈΣΚΑΣΕ! ΑΥΤΟΚΑΙΓΕΤΑΙ! ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ!
      .
      Η ΓΗ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ! ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΕΙ!
      .
      ..όλα γίνονται για τα οικόπεδα και την δημόσια γη! Ψάξτε το.. “Μυρίζω” πως το θέμα είναι καταπάτηση οικοπέδου ή δημόσιας γης… και η μουσική ήταν η αφορμή…
      Ψάξτε να δειτε πόσα αυθαίρετα υπάρχουν εκει και οι “μάρτυρες” κατηγορίας τι σπίτια έχουν…
      .
      Ποιός φταίει??? – οι υπουργοί δόμησης, οι πολεοδόμοι, οι πολιτικοί μηχανικοι, οι δημαρχιες και οι αρχυδοτέκτονες.
      Αυτοί είναι οι ηθικοί αυτουργοί των εγκλημάτων!
      Οι κοινωνίες είναι σαν τις οικογένειες. Και οι αρχηγοί τής χώρας δίνουν πρώτοι το παράδειγμα. Αν αυτοί αυθαιρετούν, κλέβουν, απιστούν, εξαπατούν, ψεύδονται, δεν τηρούν τούς Νόμους.., το ίδιο θα κάνουν και οι πολίτες.

      1. Πολυ Σωστος
        Ο αλλος λογος και ο κυριοτετος ειναι το χρημα.Ας κανουν εναν ελεγχο του ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ και ΠΩΣ ΕΣΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ της χωρας και στους ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ.ΠΛΟΥΤΟΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ.ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.

        1. ..έχεις μεγάλο πρόβλημα.. σαν τον δίδυμο σου …”νθων”

      2. ..-κατ’ αρχήν δεν πας καλά…. να πας να κοιταχτείς σε ψυχίατρο… είσαι ψυχωσικός …
        -εάν δεν το κάνεις μόνος σου υπάρχει η ΑΚΟΥΣΙΑ νοσηλεία, κάποιος Εισαγγελέας θα ευρεθεί να φροντίσει γι’ αυτό
        -…. εκεί που είναι σταθμευμένο το 3ξονικό είναι χωράφια-εκτός οικισμού
        -επίσης… δεν σκοτώνεις άνθρωπο επειδή νομίζεις ότι σε στραβοκοίταξε ή για μια θέση στάθμευσης,
        αυτά μπορεί να συμβαίνουν στην χώρα σου-στο Κογκό ή στο μπουζουκιστάν προφανώς οι συντοπίτες σου ΟΥΓΚΑΝΟΙ κουραδόμαγκες κουτσαβάκηδες μπουζουκιστανοί έτσι μάθατε …
        -τα υπόλοιπα αδυνατώ να τα σχολιάσω διότι είναι συνέπεια του ψυχωσικού-παρανοϊκου παραληρήματος σου!!!!

        1. Οτιδήποτε και να σταθμεύεις καθημερινά, μόνιμα ή περιστασιακά σε αλλουνού χωράφι, οικόπεδο ή δημόσιο χώρο θεωρείται καταπάτηση τσ@γλάνι.
          Απο τον τρόπο που έγραψες.. φαίνεται πως το γνωρίζεις απο πρώτο χερι… Επίσης, ζόα δενροφύτεψεις, παραπήγματα ή πρόχειρα καταλύμματα ζοον (σκυλια, κοτες, κατσικες..) θεωρείται και αυτό καταπάτηση.
          Ρώτα την ..μανούλα σου… Το ξέρει.
          Αν δεν το ξέρει ρώτα εσύ ά- μυαλε εναν Εισαγγελέα να σου το πει. Μόνο μην ρωτησεις διευθυντες πολεοδομιας, δημάρχους, πολιτικους μηχανικους, δημοτικους συμβουλους.. και κυριως επιχειρηματιες, εφοπλιστες, βολευτες, υπουργους και πολιτικους.
          .
          Αυτό έγραψα σιχαμένο σκουλίκι, δεν αναφέρθηκα στην πράξη τού δράστη απο την στιγμή που δεν εχει ανακοινωθεί η δική του κατάθεση. Το αρθρο αναφερόταν σε ενα φορτηγακι του θύματος και στην φωτογραφια είδα ένα τριαξονικο! Είναι το ίδιο? Αυτό ρώτησα πονηρή αλεπού. Επιτρέπεται να παρκάρεις τέτοιο οχημα σε κατοικημένη περιοχή που παίζουν παιδια;
          Ποιός ευθύνεται λοιπόν γι αυτην την αυθαίρετη κακότεχνη δόμηση των περιοχών?
          .
          Γιατί θίχτηκες τόσο πολυ; Έχεις υπόψην σου κι εσυ κανενα οικόπεδο να καταπατήσεις?
          Πού το είδες το ψυχωτικό παραλλήρημα? Ολα οσα εγραψα ήταν πανω σε λογικες σκέψεις.
          .
          Το δικό σου μυελό είναι κλουβιο και βρωμάει… εβραίε.

    8. Μάλωναν οι θείτσες που ήταν γειτονισες, έβαλαν το μίσος στα παιδιά και τις οικογένειες και νάτο το κακό… αντί να λειτουργούσαν ως πυροσβέστες λειτούργησαν ως εμπρηστές !!!

      1. …. πως ξέρεις ότι είχε άδεια οπλοφορίας;
        …. πως κατάλαβες ότι είναι ..τρελός;

    9. Κρεμαστε στην πλατεια του χωριου το απροσαρμοστο προβληματικο σκουπιδι!!

    Comments are closed.