ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ! ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ: ΕΒΑΛΕ ΦΑΡΔΙΑ – ΠΛΑΤΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    tsipas

    Κατατέθηκε στη Βουλή η κατάπτυστη συμφωνία και έπεσαν κι οι υπογραφές. Μεταξύ των άλλων ΚΑΙ του Αποστολάκη. Ντροπή!

    50818492_322424088378441_7600198827911413760_n

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Ο Αποστολάκης είναι ο πλέον χρήσιμος ηλίθιος και άσχετος που θα μπορούσαν να βρουν. Ιδιαίτερης ΚΑ(Υ)MΜΕΝΙΚΗΣ οσφυοκαμψίας και αναμφισβήτητης ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΕΙΚΗΣ ΠασοκοΝεοδημοκρατικοΣυριζαικής ΑΞΙΑΣ. Κλασσική επιβράβευση για την υποτακτικότητα στον Πάιατ. Τι θα κάνει ως νέος Υπουργός για τις Πρέσπες;ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΙΕΙ Α Μ Α Σ Η Τ Ε Σ και θα συνεχίσει ακάθεκτος για την Παϊατογενή συνθηκολόγηση για θέματα ΘΡΑΚΗΣ-ΑΙΓΑΙΟΥ-ΚΡΗΤΗΣ……Προφανώς υπεδείχθη από τον Καμμένο για να μην βάλει αυτός ο ίδιος υπογραφή στις Πρέσπες και να έχει και να λαδιάρικα F-16νώτα του καλυμμένα.

    2. “Αν οι σκοπιανοι πατησουν το ποδι τους στην Μακεδονια μας, εμεις θα ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΜΕ”

    3. ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ !

    4. ΜΠΡΑΒΟ ΝΑΥΑΡΧΕ , ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΙΟΝΙ ΤΩΝ ΚΟΥΜΟΥΝΑΚΙΔΩΝ .

    5. Οτι κανανε και με τον Χαικαλη(το μαυρο τουs το Ανελιστικο το χαλι)Στις 17 Ιουλίου 2015 ανέλαβε τη θέση του Υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων μέχρι και τις 28 Αυγούστου 2015 και υπογραψε την καταπτυστη μειωση της κατωτερης συνταξης απο τα 480 στα 360 ευρω,μετα τον (παραιτησανε,τον κρυψανε) και μια ωραια ανυποπτη στιγμη ασχετως τα οσα του ταξανε και πηρε τον βαλανε και ειδικο συμβουλο και τσεπωνει κανα 1500 το μηνα,τα ιδια σκατα θαναι και αυτος τωρα,α ρε κακομοιρη Γ-ελλαδα τι εφιαλτες βγαζεις απο παλια.

    6. Κοιτά χαρα ο προδότης. Σαν την πουτ@να που θέλει να κρυφτεί αλλα η χαρα δεν την αφήνει.

    7. Προδοτες θα πατε στη κολαση….. σκουληκια της γης …
      Καθαρματα…..ντροπη….

    8. ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΟΛΟΓΕΡΕ. ΑΛΗΤΗ ΓΑΜΩ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ…….

    9. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
      ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ.
      ΟΧΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΜΙΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ, ΟΧΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΕΣ ΘΑ ΧΑΡΙΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ.
      ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ;
      ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕ ΟΤΙ ΟΙ Ε.Δ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑ.
      Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΓΕΕΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ
      ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΗΣΥΧΟΣ
      ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΟΙΧΩΝ.

    10. Γνήσιο λεβεντόπαιδο της λεβεντοκλάνας,προδότης όπως και οι πιο πολλοί ψηφοφόροι γραικύλοι κρητικοί.Μεγάλοι πατριώτες απλά ψηφίζουν πασοκάρα και σύριζα τα μούτρα

      1. ΚΟΥΑΞ ΚΟΥΑΞ ΚΟΥΑΞ. ΚΟΑΖΟΥΝ ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ
        ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ?
        ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΧΑΛΑΡΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ?

    11. Η ξεφτύλα δεν έχει πάτο. Ακόμα και ο εφιάλτης κρυφά πήγε και πρόδωσε, αυτοί εδώ το τερμάτισαν, δεν έχουν ντροπή, δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο.

      Όμως, δεν φταίνε αυτοί, φταίμε ΟΛΟΙ εμείς που τους αφήνουμε να κυκλοφορούν έξω από τα βρωμερά λαγούμια τους και να προδίδουν ότι ΙΕΡΩΤΕΡΟ έχουμε, την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

      ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

    12. Τις Κρήτης το κοπέλι… Τυχαία πήραν τα αναδρομικά κι αφού είχαμε πλεόνασμα Αλέξη γιατί δεν το κάναμε πετρέλαιο στα σχολεία,παρά μόνο αγόρασες τους μαλακες?

    13. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ……ΑΥΡΙΟ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ….

    14. μα καλα αφου ειναι ακυρη η συμφωνια εχουν βγει στοιχεια τι υπογραφουν το ακυρο!!!!!

    15. Κοιτα φατσα ο ψευτογαλονας!!!! Που τα πηρες ρε τα γαλονια?? Που πολεμησες ρε και τα πηρες?? Καρεκλοκενταυρε δημοσιε υπαλληλε. Εεεε??? που τα πηρες ρε τοσα παρασημα και γαλονια??

    16. Για αυτο παραιτηθηκες καμμενε? για να μπει αλλος να υπογραψει?
      Να εμενες και να μην υπογραφες ρε τσογλανε

    17. Μα γι αυτο αλλοστε τον κανανε και υπουργο το πουλημενο ΤΟΜΑΡΙ για να υπογραψει ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ ΑΙΓΑΙΟ ΚΥΠΡΟ αλλοστε και το αφεντικο του Ο ΠΕΤΡΑΙΛΑΙΑΣ ΒΑΡΔΗΣ που τον τοποθετησε και οι Μασσονοι περειμενουν πολλα απο αυτον και ακομα ποιο πολλα τα πολιτικα σκουπηδια της βουλης ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΟΛΟΙ ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΟΙ……………………..καπποτε θα βγει ο ηγετης που πρεπει και φυσικα οχι με εκλογες……………….

    Comments are closed.