ΑΙΓΑΙΟ-ΚΕΡΑΤΕΑ-ΞΥΛΟ-ΒΙΑ-ΑΙΜΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ- ΜΑΤ ΧΤΥΠΑΝΕ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ – Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 7ο ΜΙΛΙ- ΧΑΝΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    diavolorema

    Η κατάσταση σε Μυτιλήνη και Χίο παραμένει εκρηκτική με τα ΜΑΤ και τους κατοίκους να “μάχονται” σώμα με σώμα προκειμένου να μην γίνουν τα κλειστά κέντρα ταυτοποίησης προσφύγων και μεταναστών. Ως “ευχαριστία” για την αλληλεγγύη και προσφορά των κατοίκων στους πρόσφυγες τα τελευταία πέντε χρόνια.

    Άνδρες των ΜΑΤ επιτέθηκαν στον π. Στρατή Γιουσμά στην Καράβα, καθώς επιχείρησε να περάσει με τα πόδια από την κλούβα για να δει τους Μανταμαδιώτες που έχουν αποκλειστεί από την άλλη πλευρά.

    Δείτε τα βίντεο με το ξύλο και τα επεισόδια που σημειώνονται σε Χίο, Λέσβο. Είναι θέμα ωρών να γίνει ακόμα χειρότερη η κατάσταση.

     

    http://

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. που πατε ετσι χωρις κατι στα χερια να τα βαλετε με τα ματ?να παρετε τα στλιαρια τα τζαπια και τα λυσγαρια,διοτι αν φαει μια στην ρακοκοκαλια ο μπατσος δεν θελει αλλη μετα.αι χαζομαλακες νησιωτες ξυπνατε που θελετε και αποσυμφωρηση απο τους γυφτους,απελαση να πειτε δρομο απο το καθε νησι η τουρκογυφτοι να πανε πισω απο κει που ηρθαν.

    2. Ας βάλουμε στον πάγο τα σχόλια για την μαλάκια που τους έδερνε τόσα χρόνια και ας τους συμπονεσουμε γιαυτη τη στιγμή γιατί και η ηθική υποστήριξη βοηθάει τέτοιες ωρες

    3. Πόσο μπορούν να κρατήσουν οι κάτοικοι; πόσες μέρες στους δρόμους με φασαρίες και ξύλο. Κάποια στιγμή θα καμθει η θέληση τους, θα κουράστουν και θα παραιτηθούν. Αυτό περιμένουν οι άλλοι. Να τους εξαντλησούν. Τυπικη τακτική μαχης. Μακάρι να έχουν οργανωθεί σωστά και να υπάρχει ανανέωση στην αντισταση. Έτσι, να λάβουν το μυνημα ότι τα πράγματα είναι σοβαρά και όχι παιχνιδακι

    4. Τώρα είναι η ευκαιρία να γ@μησετε τις ΜΚΟ που λύνουν και δένουν στο νησί σας , τσακίστε τους στο ξύλο όπου τους βρίσκετε , φυλάτε τις παραλίες και μην αφήνετε να κατεβαίνουν άλλοι λαθροεισβολεις. Καραμπίνες δεν έχετε? Πάρτε πλαστικές σφαίρες και ρημάξτε τους , η αυτοί η εσείς , πάρτε το απόφαση. Ούτε δομές ούτε τίποτα , φόρτωμα και πίσω στη Τουρκία , κανένας δεν είναι πρόσφυγας ΚΑΝΕΝΑΣ. Οι αλητες οι πολιτικοί με τις ΜΚΟ ότι φάγανε φάγανε , κλείστε τα πάντα πριν σας εξαφανίσουν.

    5. 1. Να κλείσουν όλα τα γραφεία βουλευτών και κομμάτων στα νησιά αυτά και όλοι οι εγγεγραμμένοι να στα κόμματα να ζητήσουν την διαγραφή τους.
      2. Απεργεία διαρκείας όλων των επιχειρήσεων και δίκτυο αλληλεγγύης για εύρεση αγαθών μεταξύ των κατοίκων.
      3. Να προβάλλουν τον αγώνα τους σε διεθνή ΜΜΕ (τουλάχιστον σε όσα δεχθούν).
      4. Καμμία αρωγή στους άνδρες των ΜΑΤ.
      5. Να είστε έτοιμοι τα πράγματα σε λίγο θα αλλάξουν με την έλευση του κορωνοϊού ο οποίος δεν αντιμετωπίζεται ούτε με γκλοπ ούτε με δακρυγόνα αλλά διαπερνά την θωράκιση των ΜΑΤ.
      6. Ο Χριστός υπάρχει και ακούει.

      ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ

    6. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ…ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝ…ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ

    7. Ηλιθιοι της ΝΔ το λαθροεισβολικο θα ειναι η καταστροφη σας!!!!!!!! Αντι να στελνετε τα ΜΑΤ να δερνουν τους νησιωτες, δεν κανετε το αυτονοητο και θα ειχατε και το λαο με το μερος σας και θα προφυλασατε και την χωρα απο την λαθροεισβολη, να τους απελασετε διοτι κανενας δεν δικαιουται ασυλο, διοτι κανενας δεν τους κυνηγα, εκτος αν ειναι εγκληματιες, και να σταματησετε τις ροες, οχι με διχτυ που κοστιζει κιολας, αλλα με επιστροφη των βαρκων πισω στην Τουρκια!!!!!! Το εχω ξαναπει, δυο- τρεις βαρκες με λαθρο να γυρισει το Λιμενικο πισω στην Τουρκια, τερμα οι ροες!!!!!! Αλλα αυτα τα κανουν πολιτικοι πατριωτες και οχι εθνομηδενιστες και προδοτες!!!!!!!!

    8. Πατε αοπλοι και ανοργανωτοι απεναντι σε οπλισμενους σαν αστακους.
      Τιποτα δε θα κανετε,απλα θα φατε ξυλο και χημικα.
      Πως ακριβως θα σταματησετε την κατασκευη των κεντρων,αοπλοι και με συνθηματα ;

    9. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ. ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΟΥΛΗ. ΝΑ ΠΟΝΕΣΟΥΝ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

    10. ΑΙΣΧΟΣ ΡΕΕΕΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΒΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΧΑΤΗΡΙ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ? ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΙΦΛΙΚΙΑ ΣΑΣ….ΑΛΗΤΕΣ…ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ…ΚΑΙ Ο ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ….

    11. Τι ενέργειες έκανε ο Δήμαρχος για να οχυρώσει αμυντικά τον λαό της Χίου ? Ποιά τα μέτρα που έχει πάρει ? Συμφωνεί ο Διοικητής του Στρατού στη Χίο για την εισβολή και πως συνεργάστηκε με το Δήμαρχο για να την αποφύγουν και να την σταματήσουν ?

    12. Που ειναι ο δημαρχός Μυτιλήνης ρε παιδιά ???Αφαντος!!!Αν εχει εστω και λίγη τσιπα να παραιτηθεί τώρα!!Μας χτυπανε ,μας βρίζουν τουρκόσπουρους τα ματ του κούλη γιατι θέλουμε το αυτονόητο ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΤΩΡΑ ΑΡΚΕΤΑ!!!

    13. Στέφανε επείγον. Πολλοί τραυματίες στην Χίο, αρκετοί στο νοσοκομείο!!!! Κόσμος οργανώνεται απέναντι στην χούντα του Μητσοτάκη που προσπαθεί με την βία να επιβάλει απόψεις. Η δημοκρατία καταλύθηκε.

    14. Ο αντιπεριφερειάρχης Χίου που είπε: «Δεν ονειρευόμουν να φάω χημικά με ΝΔ».

      Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι στην Ελλάδα που 10 ολόκληρα χρόνια μετά την χρεοκοπία του 2010 δεν είχαν φάει ποτέ στη ζωή τους χημικά και δεν φανταζόντουσαν ότι τα ΜΑΤ ρίχνουν αβέρτα ξύλο σε όποιον τους καπνίσει…Kαλωςήλθατε στην κανονικότητα ΝΔ/Κιναλ νησιώτες.

    15. ΑΦΎΠΝΙΣΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΉ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΜΙΚΡΟΊ ΜΕΓΆΛΟΙ, ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ, Ο ΚΟΥΛΑΚΟΣ ΟΜΩΣ ΨΉΦΙΣΕ ΌΧΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΉ ΣΥΝΕΊΔΗΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΊΑ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ. ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΊΑ ΜΑΣ ΓΜ ΤΑ ΣΠΊΤΙΑ ΣΑΣ ΌΣΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΑΤΕ. ΌΧΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΉ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΉ ΠΑΙΔΕΊΑ, ΝΌΜΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ…….. ΓΜ ΤΑ ΣΠΙΤΆΚΙΑ ΣΑΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ.

    16. Σταματήστε πια την καραμέλα για τους “αλληλέγγυους” νησιώτες. Δυστυχώς η ψήφος αν και θα έπρεπε,δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές ιδεες των ανθρώπων εδώ. Μην ξεχνάτε ότι η Λέσβος είναι η πατρίδα του Ελύτη,του Βενέζη και της τρισμεγιστης Σιτσας Καραϊσκάκη που όλοι τους ήταν αντικομμουνιστές. Θέλω να παρακαλέσω το σάιτ σας να έχει συνεχή ενημέρωση των γεγονότων για τους Έλληνες της υπόλοιπης επικρατείας διότι τα ξεπουλημενα ΜΜΕ δεν δείχνουν ούτε το 1/10 αυτών που συμβαίνουν εδώ ή εσκεμμένα παραπληροφορουν. Ευτυχώς μέχρι στιγμής έχουν καταφέρει να κρατήσουν μακριά τα κόμματα από τις αντιδράσεις και είναι αμιγώς ελληνικές. Ελπίζουμε σε έμπρακτη στήριξη των υπολοίπων Ελλήνων χωρίς αστερίσκους και ειρωνείες.

      1. Παιδια αν δεν παρετε οπλα τιποτα δεν θα καταφερετε…

    17. Η βία των 300 οικοτροφων και διεθνών εντολοδόχων έναντι τού ειρηνικά διαμαρτυρομενου Λαού είναι αντισυνταγματική και ανεπιτρεπτη.Η ελεύθερα είσοδος λαθρομεταναστών ειναι αντισυνταγματική και ανεπίτρεπτη.Η μη συμπαράσταση τού υπολοίπου Ελληνικού Λαού είναι στήριξη και υποταγή στους 300 παγκόσμιους εντολοδόχους!Έλληνα ξεχασες από πού έρχεσαι,και δεν ξέρεις πού πας! Αντί για υπερηφάνεια δείχνεις υποταγή,είσαι χαμένος,εχεις χάσει τον μπούσουλα.Παρε την υπεράσπιση του Συντάγματος στα χέρια σου,όπως ορίζει το ίδιο Ελληνικό Σύνταγμα!!!

    18. Δέν πνϊξατε τούς πρώτους λαθροπίθηκους στή θάλασσα.Τώρα θά σάς πνίξουν αυτοί.
      ΓιάννηςΛάκων

    19. Εδώ έχουν μπερδευτεί οι λύκοι με τα πρόβατα. Οι κάτοικοι της Λέσβου δεν θέλουν τα κλειστά κέντρα γιατί δεν θα είναι κλειστά αφού ο Πέτσας λέει ότι την ημέρα θα είναι ανοικτά και όποιος θέλει θα βγαίνει έξω και θα ξαναγυρίζει το βράδυ ( και αν δεν γυρίσει το βράδυ ποιος θα τον ψάξει?). Οι ΜΚΟ και οι Συριζαίοι δεν θέλουν τα κλειστά κέντρα γιατί θέλουν την αναρχία και το σουλάτσο των λαθροεισβολέων. Έτσι και οι κάτοικοι της Λέσβου και οι Συριζαίοι-ΜΚΟ πολεμάνε τον ίδιο εχθρό αλλά για διαφορετικά συμφέροντα. Για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση προτείνω στους κατοίκους της Λέσβου να προτάξουν ως αίτημα το σταμάτημα των λαθρο-ροών οπότε οι Συριζαίοι-ΜΚΟ θα ξεχωρίσουν αμέσως γιατί εκείνοι ζητούν να μην σταματήσουν οι λαθρο-ροές και να γεμίσει η Ελλάδα λαθροεισβολείς.

    20. Στέφανε ξεκινά σε λίγο πορεία χιλιάδων ανθρώπων από την Σαπφούς. Ο κόσμος να προμηθευτεί μάσκες και μέσα αυτό προστασίας, τα σκυλιά των ματ έχουν λυσσάξει. Όλοι στον αγώνα. Τέλος στις δομές και στον εποικισμο ή τέλος στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

    21. μήπως πρέπει να ζητήσουν προστασία από τον τουρκικό στρατό ως εγγυητή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των διεθνών συνθηκών ;;;;;;;;;;;;;;;;

    22. Νομίζατε ότι το κράτος θα εκτιμούσε το γεγονός ότι σας έκαναν λαθρο-εισβολή και δεν τους πετάξατε στην θάλασσα ? Πόσο ”ανθρωπιστές” είσαστε ? Πειράζει που σας πιάσανε κορόιδα ???

    Comments are closed.