ΝΕΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ…

    Κοινοποίηση:
    xa708apox

    Τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από την κατανομή των διαφημιστικών στεγάστρων στα πολιτικά κόμματα και στους συνδυασμούς ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Θεσσαλονίκης, στη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του.

    Σύμφωνα με την κατανομή, το 70% των στεγάστρων (περίπου 140 θέσεις) που υπάρχουν στον δήμο Θεσσαλονίκης θα διατεθούν στα κόμματα που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές του 2014, κατ’ αναλογία ως προς την εκλογική δύναμη, με εξαίρεση το Ποτάμι και τους Ανεξάρτητους ‘Ελληνες που δεν θα συμμετέχουν στην εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου.

    Το άλλο 30% των διαφημιστικών στεγάστρων στην πόλη (περίπου εξήντα θέσεις), μαζί με αυτά που κόπηκαν από τη Χρυσή Αυγή, θα διατεθούν στα κόμματα που δεν είχαν παρουσία στη Βουλή και στα νεοεμφανιζόμενα.

    Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Σίμος Μπενσασσών, ζήτησε από τους εκπροσώπους των κομμάτων να προστατεύσουν την ευταξία της πόλης ενόψει των βουλευτικών εκλογών και να αποφύγουν τη ρύπανση με προεκλογικά φυλλάδια και αφίσες.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    50 Σχόλια

    1. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ……..Δεν υπαρχει αλλη λυση……….

      το εθνος αφανιζεται

    2. Δεν περιμεναμε κατι το διαφορετικο απτο Μεθυσο τουρκοεβραιομπουταρ,καταντια ενος μεθυστακα που ενω ξεψυχα βγαζει καια και μισος που ομοιο του δεν εχει ματαδει η Μακεδονια.

    3. τα δημοτικα συμβουλια ειναι πανω απ το συνταγμα? η χα καθεται και παρακολουθει απρακτη?

    4. αν καταφερει και μπει η χα στη βουλη αυτη με τοσο πολεμο εναντιον της, εστω μ ενα 3,5%, απο την επομενη μερα , γενικη συνελευση και νεος αρχηγος!! ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!! ετσι δεν ειναι ?

    5. ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΓΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΡΟΖ ΚΑΙ ΛΙΛΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ. ΚΑΛΟ ΠΑΤΟ

      1. Τραβα βαλε καμια κιραλοιφη στο πατο σου και ασε τα σχολια για τη χρυση αυγη…

      2. Θα βγει κατι αλλο αναρχοαπλοιταριο και θα φατε καλα ως τωρα τους ελενγχαται να δω με το κατι αλλο ποσο στα παπαρια σας θαστε υπομονη …….

    6. Δεν έχουν καταλάβει ορισμένοι ότι η χώρα είναι υπό εβραϊκή πολιορκία μετά την απελευθέρωση Από την εβραϊκή κοινότητα νομοθετουνται τα διατάγματα κατά των Ελλήνων και απλώς στην βουλή ψηφίζονται. Τόσο απλά τα πράγματα. Όσο απλά είναι και κάποιες απαγορεύσεις οπλοκατοχής κατά των Ελλήνων για να εξαφανίσουν με γενοκτονία το ελληνικό στοιχείο. Αστυνομία, δικαιοσύνη και στρατός οοολοι κάτω από τις διαταγές τής εβραϊκής κοινότητας όπου μέλος είναι και ο Τζορτζ Σόρος. Δλδ αυτός που χρηματοδοτεί ΜΚΟ για τον εξισλαμισμό τής χώρας. Διόλου τυχαίος ο διασπασμος τού πατριωτικού χώρου αφού το εβραϊκό δηλητήριο κατάφερε και δυεισδησε μέσα στον κρατικό μηχανισμό. Θά τους άρεσε αν οι Έλληνες έκαναν το ίδιο στο Ισραήλ.!!!!..τα 36 ΦΕΚ έγγραφα της εβραϊκής κοινότητας θα τα βρείτε στο Google. Διόλου τυχαίος λοιπόν ο πόλεμος κατά της χρυσής αυγής και εκ των έσω διότι και κληρικοί είναι πιόνια τού συστηματος και αυτοί στο κόλπο πλυν μερικών εξαιρέσεων.

      1. Πρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης Σίμος μπενσασσών

        1. Είπαμε….Μίκη…. Εβραίοι…να πω για Ριχάρδο, για Μπουτάρη, για μωσιαλο, για πόσους…άντε καληνύχτα σάς..

      2. Πάλι εμφανίστηκε η πιωμένη στο φόρουμ. Εύγε χρυσαύγουλο.

        1. Καλώς ταρχιδια μας τα δύο..άλλο που δεν ήθελες εεε.!!!!

        2. Ενωχληθηκες….!!!!!…θα σού πάρω ΑΤΑΡΑΞ για τά νεύρα σού.

    7. ΜΟΝΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΟΤΙ ΣΩΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΟΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑΜΕΙΟ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΓΕΡΜΑΝΟΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΕΝΩ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΕΔΑΦΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΔΑΦΙΚΑ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΝΕΟ ΜΝΟΙΜΟΝΙΟ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ…………..

    8. ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΦΟΣΟΝ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ….

    9. μακαρι οι ελληνες πολιτες να εκτιμουσαν απλα και μονο ΟΤΙ Η ΧΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΚΡΑΥΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ! αλλα αλλοι δεν το ξερουν καν κι αλλοι ριναι τυφλωμενοι απο μισος…το συστημα καλα κρατει…

    10. οι εντολες εχουν δοθει εδω και χρονια κατα της χα απο ξενα κεντρα και σπεσιαλ λομπις του εξωτερικου..να εξαφανιστει!! οι εβραιοι ειδικα τη μισουν θανασιμα!!! η χα παλεψε αλλα ο μιχαλολιακος δεν ειναι ικανος να ανταπεξελθει..απο εγωισμο και μονο, αν ημουν στη θεση του θα ειχα παραιτηθει η δεν θα κατεβαινα στις εκλογες με κινδυνο να ρεζιλευτω και να ρεζιλευτουν οι οπαδοι …αυτο πρεπει να κανει η χα…αλλα αντι αυτου, ακομα δινει θα ρρος απο το σαιτ της οτι ολα θα πανε καλα..δεν θα πανε, μακαρι να πανε!!!αν μπει η χα στη βουλη με 3% ισα ισα, θα ειναι ευχαριστημενος ο αρχηγος? ηθελα ναξερα!! ας μην κατεβουν καν, να ττους μουντζωσουν ολους και να αποχωρησουν!! κερδισμενοι θα ναι

      1. ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΤΑ 20.000 ΤΟ ΜΗΝΑ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΖΗΓΟΥ ΚΑΛΟΜΑΘΑΝΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΟΥΝΤΖΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ 7 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ…….

    11. ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑ! ΟΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ…….

    12. Και άλλο χτύπημα για την επιχείρηση του μιχαλολιακου και τα οικονομικά της οικογένειας

      1. Τελικά είσαι και αφελής και κολλημένος…. Άδικη και αντιδημοκρατική αντιμετώπιση για τη ΧΑ και συ σχολιάζεις Μιχαλολιάκο και οικογένεια…

    13. ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ.ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΑ?

      1. Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ είναι με το δίκιο του πατριώτη πολίτη και Έλληνα φορολογούμενου που δεν σκύβει το κεφάλι, μεγάλε.
        Ακόμα να το καταλάβεις;
        Αλλά που να σε αφήσουν τα ριάλιτυ και το χερογλύκανο.
        Συνελθε.

      2. Για να καταλαβω κκι εγω το υφος στο σχολιο σου.
        .
        Δηλαδη. εσυ σχολιαζεις σε μπλογκ, μονο οταν ξερεις τι ειδος πολιτικη ακολουθει ο συγκεκριμενος ιστοτοπος, στον οποιο προκειται να σχολιασεις;;
        .
        ….ενδιαφερον…..

    14. H μπουρδολογια μπορει να συνεχιστει, να βγαζουν τα εξοδα τους και οι δημοσιογραφοι. ΑΛΛΑ το εκλογικο αποτελεσμ εδειξε οτι ο ελληνικος λαος αποφασισε πως θελει κουλη, μουλη και φούλη. τελος. τα αντιμνημονια κομματα αργα θα αντιληφθουν οτι αφου δεν μπορεσαν να φτιαξουν ενα ενιαιο μπλοκ κατα των μνημονιακών, για να στειλουν τους προδοτες εκει που πρεπει, τωρα περνουν σε μια φαση γρηγορης φθορας. Ειχαν το και το χρονο εναντιων τους και δεν καταλαβαν. γι αυτο και το αποτελεσμα για ολα τα αντιμνημονιακα κομματα ηταν μια ψυχρολουσιας. ενα και ενακανουν δυο παιδια. μηνκουραζεστε. Αφυ δεν μπορεσαν να συνεργαστουν σε ενα πλαισιο ανταγωνισμου δενμπορει να γινει και το αλλο που προτειναν. εντος της επομενης τετραετιας ή θα εξαφανιστουν τελειως κάποιοι απο αυτους ή θα ειναι οτι πιο γραφικο εχει να παρουσαισει η ελληνική πολιτική σκηνη. Φυσικα Τραβηκξε καθενας τοι δικο τους δρομο και χαθηκε μονος του….

    15. Σε έπιασε ο πόνος κωλοτρυπιδα πάρε κανένα μεροκάματο από χοντρό και κουλη και ευπ και μη πιάνεις ΧΑ στο στόμα σου πράκτορακι της Πουτσας !

    16. το καινουργιο μπουταροδημαρχο τι φτιαν ο ζητωμπατροιωτεισ;;;;;του Κ@ΛΟΥ!!!

    17. Φυσικά και θα ψηφίσω χρυσή Αυγή και ο λογος είναι ότι προσπαθούν να φιμώσουν ένα κόμμα που στις προηγούμενες εκλογές το εμπιστεύτηκαν περίπου μισό εκατ.Έλληνες

        1. Η Χρυση Αυγη γατάκι πιτ δεν φοβήθηκε και δεν έκανε πίσω οταν έσπερνε 0.2% δεν φοβήθηκε φυλακές και δολοφονίες και θα φοβηθεί τώρα;Ότι και αν γίνει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα νικήσει τον πόλεμο ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ όλοι σας.

          1. ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΗ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΑΝ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ……………………

    18. ” «Η αλήθεια είναι η πιο ισχυρή Θεά, αυτή που κυβερνάει τους ανθρώπους με τόσο αυταρχική κυριαρχία. Γιατί αν και πολλοί την πολεμούν και πολλές φορές το ψέμα κρύβεται κάτω απ’ την αληθοφάνεια, αυτή στο τέλος πάντα θριαμβεύει, νικώντας κάθε αντίσταση».
      Πολύβιος (αρχαίος Έλληνας Ιστορικός) ”
      .
      .
      .
      Μακελειο, δες το πιο κατω video, με τον ιστορικο επιστημονα Δ.Κιτσικη (πιστευω αξιζει για αναδημοσιευση)
      https://www.youtube.com/watch?v=HYldYMIlvpQ

    19. Παντα δημκκρατικα κι με τον νομο. Ετσι δεν ειναι δημοκρατες μου, εε;;;;;
      .
      Να γιατι ΣΥΧΑΙΝΟΜΑΙ την δημοκρατια ΣΑΣ, αυτη που εκθειαζε ακομα κι ο λενιν.
      .
      Οπως ΠΟΛΥ σωστα, εγραψε ο Πλατων, ο Αριστοτελης, η Δημοκρατια ειναι το πολιτευμα του ΚΑΘΕ ΛΟΠΟΔΥΤΗ κι του καθε ΚΟΙΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      .
      .
      Ζητω η δημοκρατια για μια Ελλαδα, … ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !

    20. ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ……..
      ΕΒΡΑΙΟΙ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ- ΔΕΞΙΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ -ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ…….

      ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑΥΤΟ……
      ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΨΗΦΙΖΑΝ ΜΕ ΟΠΑΔΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ……….
      ΑΗΔΙΑ

    21. ας του κάνουν μια ωραία μήνυση για προσπάθεια αλλοίωσης του εκλογικού αποτελεσματος να μαθει,επισης καταγγελεια στο εσρ.ολα αντιμετωπιζονται αρκει να θελουν,αυτο ειναι το θεμα κ μιχαλολιακο,θελετε? σας εκβιαζουν? μιληστε να καταλαβει ο κοσμος τι γινεται και να μην παει στον τελοπον

    22. Αναρχοκομμουνιστές και εβραιοπροσκυνημένοι αποφάσισαν και επέβαλαν ότι
      “πατριωτισμός” το να αγαπάς την πατρίδα σου, είναι θανάσιμο έγκλημα
      και ποινικοποιήται, ποιος θα σταθεί απέναντι τους?

    23. ΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΎΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΔΗΜΌΣΙΟ ΧΡΉΜΑ, ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΜΙΖΕΣ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΆΝΕ ΠΛΟΎΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΌ, ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΉ, ΙΣΤΟΡΊΑ, ΕΞΆΛΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΟΖ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΘΑΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΤΕΣ Κ Ο ΡΑΓΙΑΣ ΦΟΡΟΥΣ Κ ΠΝΙΓΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΧΡΈΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΌΧΙ ΣΤΗΝ ΧΑ ΕΊΝΑΙ ΝΑΖΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΝΔΣΥΡΙΖΑΚΙΝΑΛΚΚΕ ΣΤΟ ΣΩΤΉΡΑ ΚΑΡΑΤΖΑΒΕΛΟ….

      1. Δεν φταιει η δημοκρατια ρε Νικαροβ…αλλα η νοοτροπια μας, και εδώ εχεις καποιο δικιο ,δεν είναι καλυτεροι οι νεοδημοκρταες η οι συριζαιοι τραμπούκοι από τους χρυσαυγιτες αλλα παντα ετσι ηταν στην Ελλαδα μας δυστηχως ο Ελληνας θελει 1 και μονο αφεντικο πανω απ το κεφαλι του για να παει μπροστα.

    24. Της χρυσής αυγής το πρόβλημα αυτο ήταν. Το ότι έγιναν συστημικό κόμμα ήταν το πρόβλημα και δεν έκαναν καμία δράση. Όσο υπάρχει ο ναζισμός ως συννεφάκι απο επάνω τους δεν πρόκειται εύκολα να ανακάμψουν.

      1. Για ποια δραση μιλας ρε φιλε αφου την κυνηγανε παντου ολα τα τσοντοκαναλα οι σφουγγοκωλαριοι…δημοσιογραφοι οι φυλλαδες τους μεχρι εκει φθασανε σε ενα τουρκοκαναλο απαγορευεται …..οι δημοσιογραφισκοι του να πουν την λεξη Χρυση Αυγη οπως σε αυτο εδω που ακυρωνει την απαντηση ουτε στην χουντα αυτη η καταντια¨??????

    25. Τι θα κάνεις γι αυτό ρε αρχηγαρα;; Θα στείλεις πάλι επιστολή;; Θα βγεις πάλι κ θα παραπονιέσαι;;;; Περιμένω την επιστολή σου με αγωνία να διαβάσω πως θα κατατροπωσεις το σύστημα με τις επιστολαρες σου..

        1. Εβραιος ειναι μεγαλε.Γκουγκλαρε το!

        2. Μπενσασσών και καλαματιανός δεν γίνεται. Καθαρόαιμο Εβραϊκό επώνυμο είναι. Δεν χρειάζεται καν να γκουγκλάρεις τίποτα.

          1. εσεις κρινετε τον άλλο απο το επωνυμο του?

    Comments are closed.