ΝΕΟ ΣΟΚ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΣΑΜΟ! ΡΗΜΑΔΙΟ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΟΙ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ… (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    μακελειο

    Τα μηνύματα που φτάνουν καθημερινά από το νησί της Σάμου αλλά και από όλα τα νησάκια μας που βασανίζονται από το λαθρομεταναστευτικό στο Μακελειό, δεν έχουν τελειωμό!

    Οι κάτοικοι κάθε μέρα, αβοήθητοι και ξεχασμένοι από το κράτος, μας στέλνουν τις φωτοφραφίες και τις μαρτυρίες τους από τα απίστευτα σκηνικά που συμβαίνουν στα νησιά με τους λαθροπρόσφυγες!

    Μια τέτοια εικόνα ήρθε πριν λίγο από το νησί της Σάμου!

    Γυνάικα πήγε να βάλει βενζίνη στο Βαθύ και στο δρόμο αντίκρισε αυτό! Λαθρομετανάστες μετά από πλιάτσικο σε ξενοδοχείο να κουβαλούν καναπέδες και άλλα έπιπλα!

    2

    Η ατιμωρησία που επικρατεί στην Ελλάδα, φαίνεται πως έχει γίνει διεθνώς γνωστή και έτσι κάποιοι μετανάστες που κατακλύζουν τα νησιά του Αιγαίου, δεν το έχουν σε τίποτα να «δανειστούν» λίγα έπιπλα από ξενοδοχειακή επιχείρηση που έχει κλείσει , αν και αμφιβάλλουμε για το αν θα λειτουργήσει  το καλοκαίρι, μιας και η υπόθεση τουρισμός για την Σάμο – όπως και για την Λέσβο, είναι πλέον στον αέρα.

    Ερωτήματα και προβληματισμό προκαλεί το γεγονός πως οι μετανάστες κατάφεραν να μπουν στη συγκεκριμένη επιχείρηση και να κουβαλήσουν όλα αυτά τα έπιπλα μέρα μεσημέρι, χωρίς να υπάρξει καμία παρέμβαση της Αστυνομίας.

    ΡΩΤΑΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΙΛΑΝΡΩΠΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΜΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΡΗΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ;;

    ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ;;

    ΑΒΟΗΘΗΤΑ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΑΚΡΙΤΙΚΑ ΜΑΣ ΝΗΣΙΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!

    ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2019 – ΣΑΜΟΣ ΤΟΥ 2019

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. “””οταν κοιταμε μονο το οικονομικο συμφερον και οχι αυτο τις πατριδας αυτα ειναι τα αποτελεσματα..αφου εσεις θελατε να το παιξετε φιλανθρωποι τωρα αυτιι θελουν να σε διωξουν…ναθυμαστε πρωτα η πατριδα”””” Σ Ω Σ Τ Ο Σ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    2. Που ειναι οι μενουμευρωπηδες και οι ευρωλαγνοι να τα δουν αυτα;;;;;;;;;;;;;που ειναι οι ευρωληγουρηδες να δουν που οι ευρωπαιοι εκλεισαν τα συνορα και αντιμετωπιζουν την χωρα μας με ρατσισμο;;;;;;;που ειναι οι ευρωφιλοι κουλτουριαρηδες να τους παρουν σπιτι τους,τους “επενδυτες” να τους κερασουν;;;;;;;;;;;;;;;θελατε κουλη και τσιπρα πολυπολιτισμιαρηδες εεεεεε;;;;;;;;;;φατε τους και ανασα τωρα τςςςς!!!!!!!!!

    3. Χεστηκαμε για το τι παθαίνουν στην Σάμο .οταν πήγε εκεί η χα τους έδιωξαν .
      Φάτε τον πολυπολιτισμό την ελευθερία και την ισότητα των αραπαδων του Ισλάμ τώρα !

      1. εσύ ακόμα ύπνο βαθύ….ρε ζελέ σας έκαναν όλοι το μυαλό;;;;;
        ΞΥΠΝΑ..ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η Χ.Α…ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΧΟΝΤΡΑ..ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ

    4. Α ΠΩ ΟΤΙ ΧΧΧΧΧΧΧΧΕΣΤΗΚΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΟΣ;;;;;; ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΟΥΔΕΝ ΛΑΘΟΣ…..ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟΣΚΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΣΟΥΛΑ ,ΧΕΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ;;;;;;ΠΑΛΟΥΚΙΑ;;;;;;

    5. Παρτε τα οπλα και αμυνηθειτε… Δεν υπαρχει σωτηρια γιατι οταν ο κασιδιαρης ηρθε εκει τον διαολοστειλατε..μονο η χρυση αυγη μποριυσε να σωση την κατασταση..εσεις ομως προτημησατε συριζα και βολεμα..οταν κοιταμε μονο το οικονομικο συμφερον και οχι αυτο τις πατριδας αυτα ειναι τα αποτελεσματα..αφου εσεις θελατε να το παιξετε φιλανθρωποι τωρα αυτιι θελουν να σε διωξουν…ναθυμαστε πρωτα η πατριδα…και να μη μας λετε φασιστες..εθνικιστες ειμαστε..ολα γιατο εθνος 2 % μονο πρεπει να ειναι οι ξενοι….και μαλιστα μουσουλμανοι….ξεσκιστε τα λαμογια τους βουλευτες….

      1. Καλα τα λες Παυλο, ο Κασιδιαρης ητανε φασιστας, φατε τωρα τους δημοκρατες..

    6. Κατι ξερχαβαλωμενοι καναπέδες κουβαλάνε σιγα , δηλαδή αποκλειετε να τους βρηκαν στα σκουπίδια; κάθε μερα στα σκουπίδια βλεπω τετοια που πετανε κατι δικοι μας ,καναπέδες στρωματα καρεκλες. Η το ενδεχομενο απλα καποιος να μην τους ηθελε και να τους τους εδωσε δεν παιζει;

      1. Να πούμε να ρθουν και από εσένα λοιπόν. Σα δε ντρέπεσαι τα μούτρα σου. Πουλητάρι.

        1. τι λε ρε βλακα; είμαι πουληταρι επειδή σκεφτηκα κι αλλα ενδεχομενα; αλλα ξεχασα για να σκεφτει καποιος θελει μυαλο το οποιο εσυ δεν διαθετεις κρετινε!

        2. Ρε παιδια σωστα σκεφθηκε το ενα λεπτο μην τσακωνομαστε μεταξυ μας,αν κανανε πλιατσικο ..δεν θα υπηρχε αστυνομια?Απλα και τα ρεπορταζ δεν ειναι παντα εγκυρα για λογους δημοσιοτητας.Ολοι συμφωνουμε οτι ειναι λαθροεισβολεις ομως!

          1. Σταυρουλα εσυ το καταλαβες , αλλα εδώ μερικοι λειτουργουν και αντιδρουν σαν ισλαμοφασιστες θελουν να τιμωρουν και την σκεψη,και ναι δυστηχως αυτοι οι ανθρωποι πανε και ψηφιζουν.

    7. Ειναι δυνατον να συμβαινουν τετοια πραγματα και η αστυνομια να ειναι απουσα;πολλες φορες διαβαζουμε οτι σε πολεις μετα απο μια καταστροφή πολλοί κάνουν πλιάτσικο και επεμβαίνει η αστυνομία ,εδώ τι γίνεται ρε;τι οδηγίες έχουν πάρει οι αστυνομικοι;αυτές που έδωσαν και σε μας τους πολιτες;να κάνουμε δηλ. ότι κοιμωμαστε;

    8. Χώρα υπό διάλυση, failed state…όλα αυτά για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των ξένων, είτε Αμερικάνων, είτε Γερμανών, είτε Άγγλων, είτε Ρώσων. Έλληνες αριστεροί, δεξιοί και κεντρώοι, όλοι τους ψευτοπατριώτες και πρώτοι στο φαγοπότι και στο βόλεμα στο Δημόσιο.

    9. ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΠΗΓΕΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ Κ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΜΕ ΜΠΙΜΠΕΡΟ Κ ΦΑΓΗΤΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΠΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΙΟΛΑΚΟ

    10. Nα στειλετε τους ματατζηδες του Χρυσοχοιδη να τα φυλαξουν

    11. ΧΕΣΤΗΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ

    12. Κανονικά έπρεπε να φιλοξενούνται στο ξενοδοχείο, όπως άλλοι αιτούντες άσυλο. Ας πρόσεχε ο ξενοδόχος.

    13. Το 2004,ολυμπιακούς δεν θέλαμε????

      Καλά να πάθουμε…

      10 χρόνια κρίσης,Νόμπελ δεν θέλαμε????

      Πάρτε Νόμπελ Σαμιώτες,Χιώτες,Κώττες και οι υπόλοιποι.

      Η μαλακία είναι ότι το Νόμπελ της μαλακία σας,θα υποστούμε και μεις τις συνέπειες…

    14. Και γιατι κάθονται ετςι;;; Ας κατεβουν στην Αθηνα και ας μπουκάρουν και αυτοι, οπως οι λαθρο, στο υπουργείο, την ωρα που θα ειναι ο υπουργός εκει και ας ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ να μιλήσουν μαζι του, ας του εκθέσουν το πρόβλημα τους και να μην φύγουν απο εκει χωρις να πάρουν μια απάντηση. Αλλιως, ας του δωςουν τελεσίγραφο. Η τους μαζεύεις εσυ η τους μαζεύουμε εμεις. Τελεια και παύλα. Παντως με τον εναν η τον αλλον τροπο, αυτη η κατασταση πρεπει να σταματηςει. Δεν γινεται να συνεχιστεί αυτο το κακό. Και ας τον ρωτήσουν ευθέως. Τι στον διάολο θελουν;;; Να φύγουν οι ντοπιοι;;; Αυτο ειναι το σχεδιο;;; Αυτο θελουν και οι ντοπιοι κατοικοι;;; Αν ναι, τοτε ας συνεχιςουν να κάθονται στα καφενεια και μπροστά στις τηλεοράσεις. Αλλιως ας κατεβουν. Οταν ομως λέμε να κατεβουν στην Αθηνα, εννοούμε οοοολοι μαζι. Ολο το νησί. Και αν καταφέρουν και μαζέψουν και κατοίκους απο γειτονικά νησιά που εχουν τα ιδια προβλήματα, τοσο το καλύτερο. Δεν μπορούν να κάθονται και να κλαίνε την μοίρα τους. Δεν θα αλλαξει τιποτα ετςι. Και οποιος δεν κατέβει, θα ξερουν και ποιος ειναι ο προδότης ανάμεσα τους. Αποφάσεις χρειάζονται πια. Αλλιως πάμε χαμένοι. Τερμα τα λόγια, τωρα χρειζονται πράξεις. Στην αρχη λογικές και ειρηνικές. Δεν χρειάζονται εξάρσεις. Και βλέποντας και κάνοντας.

    15. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΩΝ, ΓΥΦΤΩΝ ΚΛΠ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΘΜΠΟΥΡΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ! ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821.

      1. Το κακο το κτυπας οταν ειναι μικρο,οταν θεριεψει δεν μπορεις να κανεις τιποτα.Τοσα χρονια ο συριζα τους εφερνε κατά χιλιαδες,τους προσκαλουσε και επισημα,δεν ειδα κανενα νησιωτη να διαμαρτυρηθεί,ολοι μωκο,τωρα που ξυπνησαν είναι αργα.Την απαθεια και την ανοχη καποτε την πληρωνεις.

    Comments are closed.