ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΟΥΡΚΩΝ Η ΙΝΤΛΙΜΠ – ΝΕΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΠΟ ΡΩΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΡΙΑΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ – ΠΕΦΤΕΙ Η ΑΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ

    Κοινοποίηση:
    erken5lu0aakabq

    Ρωσικά ή συριακά αεροσκάφη επιτέθηκαν στη θέση Τουρκικών δυνάμεων στον οικισμό Kanzafra, με αποτέλεσμα να καταστραφούν αρκετά θωρακισμένα οχήματα και να ανακοινωθεί η ύπαρξη νεκρών και τραυματιών.
    Τα στρατιωτικά αεροσκάφη Ρωσίας και τα πολεμικά αεροπλάνα των δυνάμεων της Συρίας βομβάρδισαν, τη Δευτέρα το απόγευμα, δύο στρατιωτικά σημεία του τουρκικού στρατού στις πόλεις Al-Bara και Kansafra στη νότια επαρχία Idlib, σύμφωνα με το Κέντρο Γενικών Πληροφοριών αναφέρει μέσο της ”αντιπολίτευσης”.

    Το κέντρο κάλυψης ειδήσεων στο Idlib για λογαριασμό των ”ανταρτών” δήλωσε ότι ο βομβαρδισμός είχε ως αποτέλεσμα την καταστροφή πολλών στρατιωτικών οχημάτων, ενώ δεν υπήρξε επίσημο τουρκικό σχόλιο σχετικά με τη στόχευση μέχρι τη στιγμή της επεξεργασίας των ειδήσεων.

    Στο μεταξύ η αλ Νούσρα σημερινή Hayat Tahrir al-Sham και οι συμμαχικές της φράξιες με την υποστήριξη του τούρκικου στρατού ανακατέλαβαν την πόλη Nayrab από SAA που με τη σειρά του ελευθέρωσε τους οικισμούς Maarrat Sin, Jbala κι Maarrat Tamer.

    Πηγή: dimpenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Νέες απώλειες για την Τουρκία στην Συρία.

      Λουτρό αίματος για την Άγκυρα. Ρωσικοί βομβαρδισμοί στην Ιντλίμπ, οδήγησαν στο θάνατο τουλάχιστον πέντε Τούρκους στρατιώτες.

      Του Ανδρέα Μουντζουρούλια

      Άλλες πληροφορίες ομιλούν για δέκα τουλάχιστον νεκρούς!

      Eπιπλέον σύμφωνα με πληροφορίες, πολλά τουρκικά άρματα μάχης καταστράφηκαν.

      Νωρίτερα, σας αναφέραμε ότι οι Τούρκοι όχι μόνο δεν έστειλαν 50 οχήματα στην Ιντλίμπ, αλλά είχαν υποχωρήσει, καθώς ο Συριακός Στρατός είναι ασταμάτητος.

      Προφανώς οι Ρώσοι έστειλαν άλλο ένα ”δωράκι” στον Ερντογάν σήμερα.

    2. ΤΟ “ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ” ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΛΛΑΞΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ. Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΝ ΕΝΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΑΝΟΥΝ ΞΑΝΑ ΚΟΙΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΤΕΛΙΚΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΕΓΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ. ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ “ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΑ ΜΑΪΜΟΥΔΑΚΙΑ” ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ.

      1. Πρωτος μαγκας είναι ο Ερντογαν ο φιλος σου ο πουτιν είναι το γιουσουφακι του, τους ς 400 μια φορα τους πηρε απ τους ρωσους σου ρωσολαγνε,περιμενε εσυ τωρα να μας δωσουν και την πολη. Χρονια ακουω ότι θα τον τελειωσουν τον Ερντογαν ότι θα πεσει ότι θα χασει θα θα θα θα θα θα θα!!!! ζει και βασιλευει ο Σουλτάνος κοροιδο ροσοδουλε!!!! Τελικα εσυ εισαι ο μεγας ηλίθιος που τρως σανο βλακακο ο Ερντι είναι μεγαλο γατονι ,εδώ την μερκελ την εχει στα τεσερρα όπως και τον φιλο σου τον πουτιν ,ρωσοδουλε ανθελληνα!!!!

    3. Μπράβε Χίε να ανακοινώνεις πάντα πρώτος τα ΚΑΛΑ ΝΕΑ!

    Comments are closed.