ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΝΟΥΝ. ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΛΑΛΟΥΜ, ΜΕ “ΧΑΝΤΑΚΩΜΑΤΑ”. ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΝΔ, ΤΙ ΧΑΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΥ “ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΟΥΝ” Χ.Α, ΠΟΤΑΜΙΑ, ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΙ

    Κοινοποίηση:
    dimoskopisi-17

    dimoskopisi2-metron-analysis

    Δεν ξέρουν τι δίνουν. Έχουν χάσει τον λογαριασμό οι δημοσκόποι, δημοκόποι και κατεργαραίοι. Ας τα κρατήσουμε τα ποσοστά, γιατί θα τα χρειαστούμε στην κάλπη και την επόμενη μέρα των συγκρίσεων.

    Μία εβδομάδα πριν από τις ευρωεκλογές,  δημοσιεύεται κουτσουρεμένο γκάλοπ της  Metron Analysis στο οποίο:

    Στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές, η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 30,3%, έναντι 23,6% του ΣΥΡΙΖΑ.

    gkalop

    Τρίτο κόμμα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, αναδεικνύεται το Κίνημα Αλλαγής με 6,2%, ενώ έπονται η Χρυσή Αυγή με 4,3%, το ΚΚΕ με 3,9%, η Ελληνική Λύση με 1,7% και η Ενωση Κεντρώων με 1,4%. Το ίδιο ποσοστό (1,2%) συγκεντρώνουν Ποτάμι και Πλεύση Ελευθερίας.

    Σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση, στην κάλπη των ευρωεκλογών δεν θα πάει το 4,1% των ερωτηθέντων, ενώ το ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου αγγίζει το 12,5%.

    Τι να πει κανείς…

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Πως γινεται με τετοια χαλια στα Εθνικα & οικονομικα θεματα,να εξαφανιζωνται τα Εθνικιστικα κομματα;Τι μας λετε ρε προδοτες;Οτι ο Ελληνικος λαος ειναι ευχαριστημενος με τα μνημονια,τις προδοσιες σας &τις λοβητουρες σας & θα σας ξαναψηφιση;Μαλλον μας προετοιμαζετε για μεγαλη νοθεια.Αλλα & αυτο να γινη ο λαος απο κατω θα βραζη.Ελληνες ας ακολουθησουμε το παραδειγμα των Εβραιων.Οσους θεωρησαν ενοχους για ολοκαυτωμα του λαου τους,τους βρηκαν οπου & αν κρυφτηκαν ανα την υφηλιο & τους εξοντωσαν.Η Ελλας πρεπει να ζηση & θα ζηση!

    2. Κυριοι…..”Δημοσκοποι” της πλακας την Κυριακη 26 Μαιου μετα το ηλιοβασιλεμα αγαλι αγαλι βρητε τρυπα να κρυφτειτε !!!!!!!!!!

    3. Πολυ αβαντα στο πασοκ εχει πεσει.Ξαφνικα στο 7-8% και η χρυση αυγη 4-5%.Θα πεσει πολυ κλάμα την αλλη κυριακη.Όσο για την Αθηνα στις δημοτικες βλεπω αυτοκτονιες οταν δουν τον Ηλια με 20% στο δευτερο γυρο

    4. ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΑ ΚΑΝΚΕΛΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ…

    5. Πριν λίγο στο μπασκετικό ματς του Περιστερίου με τον Ήφαιστο σε έναν από τους μεγαλύτερους δήμους της χώρας, φώναζαν εν χορώ οι οπαδοί “Μητσοτάκη σε γ…με στο μ…ί της μάνας σου χοροπηδάμε”. Χίο μας αρέσει, δεν μας αρέσει, ο Φαναράς μετά την άλλη Κυριακή, όπως και ο Γεράκης, πρέπει να είναι καταζητούμενοι από τις Αρχές για παραπλάνηση και εξαπάτηση εκλογικού σώματος και νοθεία δημοσκοπήσεων με δόλο. Ο Κούλης με τις μακακίες του, το έκανε ντέρμπι. Όσο για τα ανέκδοτα με το ΚΙΝΑΛ ψοφάμε στα γέλια.

    6. Τσιπρα απαταιωνα δεν πουλαω τη ψηφο μου και της οικογενειας μου , με τρια εκατοσταρικα….Παλιοαλητη θα φας μαυρο κι αραχνο ….

      1. ΕΣΥ ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΥΑ ΤΡΙΑ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ,ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ,.ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΜΕ ΤΟ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΙΩΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΩΞΑΜΕ ΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ.ΑΠΟΤΕΛΟΘΥΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΤΗΝΤΗΣΕ ΠΑΜΠΤΩΧΟΥΣ.ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ.ΩΣ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ?

    7. Ελλάς Ελλήνων χριστιανών άνευ βουλής και εκλογών…

    8. Το σαπιο συστημα ειναι σε ΠΑΝΙΚΟ… Το καταλαβαινει κανεις απο τις δημοσκοπησεις ΤΟΥΣ… ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ…

    9. Την εγκυρότητα των δημοσκοπήσεων την είδαμε και στο δημοψήφισμα όπου έδιναν 55% στο ναι, και το Σεπτέμβρη του 2015 όπου έδιναν διαφορά 1% μεταξύ Σύριζα και ΝΔ, και κέρδισε ο Σύριζα με 8 ποσοστιαίες μονάδες. Αν θέλετε να τις πιστέψετε λοιπόν, πιστέψτε τις.

    10. ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΊΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ ΔΗΜΣΚΠΗΣΕΙΣ ΤΗΣ Π@@@@ΑΣ,26 ΜΆΗ ΕΊΝΑΙ ΚΟΝΤΆ, ΕΚΕΊ ΣΤΡΑΦΕΙΤΕ….. ΕΡΧΌΜΑΣΤΕ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

    Comments are closed.