ΝΑ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ»! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 35 ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΠΕΙΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Η πολυμελής σπείρα που εξαρθρώθηκε είχε διαπράξει περισσότερες από 100 ληστείες και κλοπές στο κέντρο της Αθήνας, σύμφωνα με την αστυνομία


    Τα στοιχεία 35 μελών σπείρας, τα οποία διέπρατταν ληστείες και κλοπές στην Αθήνα, έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ.

    Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και για τη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

    Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695542, 210-8695537 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

    Σημειώνεται πως η πολυμελής σπείρα που εξαρθρώθηκε στις 14 Νοεμβρίου.είχε διαπράξει περισσότερες από 100 ληστείες και κλοπές στο κέντρο της Αθήνας, σύμφωνα με την αστυνομία. Συνελήφθησαν 18 αλλοδαποί, ενώ η δικογραφία περιλαμβάνει 38 άτομα, 5 εκ των οποίων είναι φυλακισμένα.

    Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η εγκληματική οργάνωση δρούσε τουλάχιστον από τον Μάρτιο του 2019 και δραστηριοποιούνταν κυρίως στις περιοχές του Συντάγματος, της Ακρόπολης, των Εξαρχείων, της Ομόνοιας και του Νέου Κόσμου, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας. Τα μέλη της σπείρας «στόχευαν» κυρίως διερχόμενους πεζούς, τουρίστες-επισκέπτες και σταθμευμένα οχήματα, αφαιρώντας χρήματα, τιμαλφή, ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα.

    Ως προς τον τρόπο δράσης τους, για τις ληστείες και κλοπές σε βάρος πεζών, λειτουργούσαν με «ομάδες κρούσης», από τουλάχιστον τρία άτομα με συγκεκριμένους ρόλους.

     Το πρώτο και πιο έμπειρο άτομο ήταν επιφορτισμένο να εντοπίσει τον «στόχο», συνήθως άτομα προχωρημένης ηλικίας, γυναίκες καθώς και νεαρά άτομα με μειωμένη σωματική διάπλαση, ενώ προτιμούσαν να δρουν σε απομονωμένα – απόμερα σημεία.

    Στις περισσότερες περιπτώσεις εκμεταλλεύονταν το συνωστισμό και με γρήγορες κινήσεις αφαιρούσαν όλα τα αντικείμενα ή μέρος αυτών, δίχως να γίνουν αντιληπτοί.

     

    Καταγραφη1
    Καταγραφη2
    Καταγραφη3
    Καταγραφη4
    Καταγραφη5
    Καταγραφη6
    Καταγραφη7
    Καταγραφη8
    Καταγραφη9

    .

    Καταγραφη10
    Καταγραφη11
    Καταγραφη12

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Σε λίγο θα βλέπουμε φωτό ηλικιωμένων και θα δηλώνουν 20 ετών.
      Ας δικαστούν με τους νόμους της χώρας τους, στη χώρα τους.
      Χωματερή κακοποιών κατάντησε η Ελλάδα.

    2. Η μια σκατοφατσα χειροτερη απο την αλλη!!!!!! Τους πιανουν και τους αφηνουν, αυτο το βιολι γινεται, για να ταλαιπορειται η Ελληνικη κοινωνια!!!!!!!! Αφου ειναι παραβατικοι γιατι δεν απελαυνονται;;;;;; Περιμενουν τα…..παιδια να τους δωσουν ασυλο οι ξεμωραμενοι πολιτικαντηδες;;;;;;;;; Η εχουν ηδη παρει για να μην τα χασουμε αυτα τα μπουμπουκια;;;;;;;; Αντι να απελαυνονται ολοι οι λαθρο, δεν απελαυνονται ουτε οι εγκληματιες, δηλαδη ειναι να τρελενεται κανεις σ’ αυτη την χωρα, οπως την καταντησαν!!!!!!!!!

      1. Φυσικά θα πρέπει πριν να γίνει διαχωρισμός των ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ Σύριων απο τους υπόλοιπους

    3. ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. ΧΕΣΤΗΚΑ ΑΝ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΕΠΙΘΕΤΑ ΟΠΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΛΠ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΩΣ ΑΝ ΠΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ, ΣΕ ΤΑΙΖΟΥΝ, ΣΕ ΠΟΤΙΖΟΥΝ, ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΣ ΦΙΝΑ. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΒΑΡΙΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΛΠ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.

    4. και φυσικα ολοι ανηλικα κατω των 18 .,.,.,

      ετσι δεν ειναι κολοπαιδα των μκο ?

    5. Τι σας φταινε οι προσφυγες,λιαζονται οι ανθρωποι.
      Σε λιγο θα βγει η κυρα Τασια και θα πει δε φταινε τα παιδια,απο το πολυ λιασιμο επαθαν ηλιαση και τους σαλεψε λιγο το μυαλο.
      Ετσι ειναι ολοι οι λαθρο εδω και ευρωπη, στην αρχη κανουν τους κακομοιρους και μετα απο καποιους μηνες κανουν ομαδες,συμοριες,οργανωνονται και αρχιζουν το εργο τους.
      Που να αρχισουν να οργανωνονται και οι νεοεισερχομενοι να δειτε τι θα γινει,ο πολεμος των πολεων.

    6. Ρε παιδια επενδυτές είναι που ήθελαν να επενδύσουν στο κέντρο της Αθήνας και εμείς τους βάλαμε φυλακή?
      Θα πω κάτι που το εχω ξαναγράψει, δεν μπορώ να καταλάβω ένα πράγμα σε λίγο καιρώ θα είναι πάλι έξω και θα συνεχισουν το έργο τους ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΊ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ . Εμένα έναν γνωστό μού τον έπιασαν στην Γερμανία να κάνει ζημιές σε αυτοκίνητα τον έβαλαν μέσα και μόλις τον έβγαλαν πίσω στην Ελλάδα και του απαγόρεψαν την είσοδό στην Γερμανία για δέκα χρόνια.

    7. Ή Ελλάδα είναι υπό κατοχή… χιλιάδες αλλοδαποί τό 95% από αυτούς,εγκληματιες, έχουν μπει στη χώρα μας και περιμένουν πότε θα βρουν ευκαιρία να κλέψουν, βιάσουν, σκοτώσουν τους ανεγκεφαλους Έλληνες… ξένες γυναίκες είναι αποκλειστικές σέ πολλά σπίτια ηλικιωμένων, και παρακολουθούν τό σπίτι που δουλεύουν και όλη τή γειτονιά παρέχοντας πληροφορίες σέ οργανωμένες εγκληματικές ομάδες συμπατριωτών τους,ποτε θα πάνε νά κλέψουν το βιος τού νοικοκύρη Έλληνα ό όποιος κοιμάται… Με συνεργασία με ΜΚΟ και το μεγαλύτερο ποσοστό δημοσιογράφων και με την ανοχή των 300 χάνεται μέρα με τη μέρα ή καψερη ελλαδιτσα… χιλιάδες γερο μπαμπαληδες χώρισαν τίς Ελληνίδες γυναίκες τους και έχουν παντρευτεί νεαρές αλλοδαπές που παρακαλάνε ποτε θά ψοφισει ό γέροντας νά τού πάρουνε τή σύνταξη και μετά νά πάνε στις πατρίδες τους και να περάσουν ζωή χαρισάμενη… και αν είναι ό γέροντας γερός και δεν ψοφαει τότε ψάχνουν ευκαιρία να τόν ξαποστειλουν και νά τόν βάλουν σέ κανένα καταψύκτη…. είναι οργανωμένο σχέδιο καταστροφής από την καταραμένη νέα τάξη πραγμάτων, και με συνεργασία της καταραμένης γενιάς τού Πολυτεχνείου… δυστυχώς θα χαθούμε…

    8. H χούντα 1967-74 και η χ.α. φταίνε σύντροφε…
      H δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα,
      έχει μόνο έξοδα…
      άαα έχει και φόρους, πολλούς φόρους!!!

    9. τα μαγουλάκια, το υφάκι, η άνεση και τα έξαλλα κουρεματάκια όλων αυτών των “κατατρεγμένων”….

    10. ΟΥΤΕ ΚΑΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ…Η ΕΤΣΙ Η ΑΛΛΙΩΣ Η ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ…ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

    11. Πολλά συγχαρητήρια στην ΕΛ.ΑΣ. και στο υπουργείο Προστασίας του πολίτη.
      Αλλά από εδώ και πέρα τι θα τους κάνουν;
      Θα τους απελάσουν;
      Θα τους βάλουν να σαπίσουν σε κάποια φυλακή;
      Ή θα τους δούμε πάλι στους Ελληνικούς δρόμους σε λίγους μήνες το πολύ;

    12. Ρε σεις μπας και η Ελλάδα ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΙΚΙΕΣ στο Μαρόκο και στην Αλγερία????? Τόσους Λαθρο- μαχαιροβγάλτες ούτε στη Γαλλία δεν έχει. ¨Ημαρτον.

      1. πεστα στα κωθώνια που ψηφίζουν αυτούς που μασ κυβερνάνε

    13. πακετάρισε τους και κατεφτιαν στην τασια και τσιπρα

    14. 500 ΟΝΟΜΑΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 500 ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΕΣ.
      ΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΝΟΜΑ ΕΝΑ ΟΜΙΚΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΜΕ ΩΜΕΓΑ, ΒΡΙΣΚΩ ΤΟ ΜΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΕΧΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΚΡΗ.

      ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ

    Comments are closed.