ΜΩΡΗ ΤΑΣΙΑ, “ΗΘΕΛΑ ΝΑ’ ΞΕΡΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ”; ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ, ΜΩΡΗ, ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ; ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΩΝ ΛΗΣΤΑΡΧΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ. ΒΡΑΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;

    Κοινοποίηση:
    DRITSA2

    ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΓΙΑΝΝΗ…ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΕΝ ΕΤΕΙ 2019.

    Μεταξύ των ευνοηθέντων και η πρώην σύζυγος του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση -ο οποίος μάλιστα χθες έλεγε ότι ευελπιστεί να μην είναι πολλές οι ρουσφετολογικές τροπολογίες -αλλά και η θυγατέρα της Τασίας Χριστοδουλοπούλου.

    Ειδικότερα, όπως αποκαλύπτεται, στο προνομιακό μισθολογικά περιβάλλον της Βουλής μετατάσσεται, από άλλη υπηρεσία του Δημοσίου (και συγκεκριμένα από το υπουργείο Παιδείας), η πρώην σύζυγος του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, κυρία Σοφία Βογιατζή.

    Ενώ η κόρη της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, Μάχη-Στεφανία Δρίτσα, σύμφωνα με πληροφορίες εργαζόταν στον ΣΥΡΙΖΑ και παίρνει μετάθεση στην άνεση και στη σιγουριά της Βουλής.

    Από μήνυμα αναγνώστη σε έξαλλη κατάσταση. Και με το δίκιο του.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. Ενώ οι άλλοι δε βόλευαν τους δικούς τους μονο αυτοί βολεψανε κόρες,γιους, εγγόνια και τρισέγγονα. Οποιος πρόλαβε τον κύριο είδε κύριοι!!

    2. Xα,χα προβατοψηφοφοροι,και μετα σας φταιει ο Μιχαλολιακος,αλλα για την Κουλα την μουσιτσα της Μπακογιαννενας και ολα τα σογια μουγκα εις την προβατοστρουγκα.

    3. Όποιος παντρευτεί την κόρη ας δει στην φωτο σε τι θα ξυπνάει δίπλα σε μερικά χρονια☠☠☠

    4. ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

      1. Ναι τοπε το Κουλις,οτι οταν ερθει μενα αρθρο και ενα νομο θα τους απολυσει ολους που τωρα προσλαμβανει το τσιπρονι και θα βαλει τα δικα μας παιδια,κραταει τευτερι.

    5. Αυτη δεν ειναι η κωλογρια που διατυπωσε την θεωρια …..οτι οι λαθροχιμπατζηδες ηρθαν στην χωρα για να λιαστουν ?
      Γιατι δεν στελνει την κορη της μαζι τους να μοιραστει τον ηλιο και την βρωμα τους ?

    6. Τα ίδια γίνονταν πάντα πριν 35 χρόνια περίπου νέα αριστευσασα έψαχνα για δουλειά και φίλες μου στουρναρια με το μέσον τώρα είναι συνταξιούχος από το δημόσιο ,σε μη γελιομαστε η Ελλάδα χειρότερη γίνεται δεν αλλάζει έφυγα και γω και ησύχασα ζω αξιοπρεπώς σε άλλο κράτος που μου έδωσε σύνταξη….ενώ στη χώρα μου θα πειναγα

    7. ΒΡΗΚΑΝ 10000000 ΒΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕ ΑΝΙΔΡΟΥΝ
      ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ……..
      ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΚΟΛΟΔΑΚΤΥΛΟ…….

    8. Πόσο δίκιο είχε ο Παπαδόπουλος…… Πολύ μπροστά από την εποχή του…..!!!!!

    9. Ο Μαμ-Ρα (απο τους Θάντερκατς) έχει παιδί??? Ποιός ΗΡΩΑΣ πήγε με αυτό το ΤΕΡΑΣ!!! Αυτός κανονικά πρέπει να διοριστεί στην βουλή.

    10. Μωρη μούμια του Συριζα εσυ και το ξεκωλο την κορη σου ποιο ηθικό σας πλεονέκτημα μωρη σταφιδομουρα !!!!!! Πεινασμένα σκυλιά, παίσατε με τα μούτρα στο δημόσιο, του κοσμάκη τα παιδιά τρέχουν για ένα μεροκάματο της πείνας, και τα δικά σας τα τσογλανια τα βάζετε να τρώνε από το δημόσιο κορβανά, αλήτες, ελεεινοί, κοπρόσκυλα

    11. Αυτη ειναι η Ελλαδα βρε παιδια ! Μηπως οι προηγουμενοι ή οι προ προηγουμενοι δεν εκαναν τα ιδια ; πεθαινουν για μια ψηφο ..
      δηλαδη ψηφο ολοκληρης της οικογενειας , μη γελοιομαστε !
      Μπουρδελο φίλε μου η Ελλας ,κι ανε ρωτηξεις και για μας ,
      είμαστε πιο μαλακες ! Γιατι μοναχα σ εκλογες ,αφηνουμε τον καναμπε, και ας μην εχουμε αντοχες ,λες και μας κανουν πλάκες….
      ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ.
      Αφηνεις την καθε κολογρια και την καθε τσουλα να σε κυβερνησει….
      φτου σου !

    12. Μανα και κορη και οι δυο σουργελα ξεφτιλα εντελως

    13. Ο/Η Δεν θα το βάλει γιατι και θεούς δικάζουμε ..όχι εθνη και ανθρώπους λέει:

      Ιωάννης Κρής πολύ σωστά….έχεις να καταλάβεις ακόμα πολλά…τόσσα πολλά που ο θεός να βάλει το χέρι του…που δεν θα το βάλει…

    14. Ο μητσοτακης ενα πραγμα θα χρεαιστει να κανει να εκτελεσει αυτους τους συμμοριτες.Αλλα οχι μονο δεν θα το κανει αλλα θα τους αφησει να χαρουν την μπαζα τους

    15. Έχουμε και λέμε: Βόλεψαν τα δικά τους παιδιά και όχι το παιδί του γείτονα και με το δίκιο τους υπό μίαν έννοιαν. Με το ίδιο σκεπτικό να ρωτήσω και εγώ: Όταν ήλθαν οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα (τα ξένα παιδιά), τους φροντίσατε, δηλ. τους ταΐσατε, τους κοιμίσατε, τους δώσατε στέγη, περίθαλψη, χαρτζηλίκι, το ελεύθερο να κυκλοφορούν και διάφορα άλλα «παρηγορητικά». Για τα δικά μας παιδιά με την ευρύτερη έννοια, δηλ. τους Έλληνες άνεργους, φτωχούς, άστεγους, ουδέν ενδιαφέρον. Δηλαδή, σε ό,τι αφορά το τομάρι σας είσαστε με τους δικούς σας, αλλά σε ό,τι αφορά το Εθνικό Συμφέρον είσαστε με τους ξένους, διότι ουδέποτε υπήρξατε Έλληνες με τη βαθεία σημασία του όρου, καθώς είστε ορκισμένοι εχθροί της Ελλάδος από 70ετίας και βάλε, πιστοί στα κελεύσματα κάποιων, δηλ. «τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι».
      Μήπως φάσκετε και αντιφάσκετε κυρίες και κύριοι επαγγελματίες φιλάνθρωποι;
      Άλλωστε το είχε πει κάποτε ο πολύς Πολάκης, όταν ανήκε στην ΚΝΕ, στην περιβόητη συγκέντρωση και στο ξύλο που είχε ρίξει στην Ιατρική Σχολή το 1989, νομίζω, με τους Βορειοηπειρώτες. Είπε, λοιπόν: ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΙΑ. Ερωτώ: από το μυαλό του το έβγαλε το σύνθημα αυτό ή μήπως είναι η κεντρική επιδιωκόμενη γραμμή του κόμματος που αιματοκύλισε την Ελλάδα μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο;

    16. Απαιτώ να προσληφθω ως υπάλληλος τής Βουλής,ακόμη και να διαγωνισθω και με τούς νεοεισερχόμενους αλλα και με τους παλαιότερους.Επισης απαιτώ τον υψηλότερο μισθό.Παρακαλω την εφημερίδα σας να προωθήσει την απαίτησή μου.

    17. ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ,ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΡΩΜΟΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ.ΑΣ ΩΨΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΩΤΟΦΑΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΝΟΦΑΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΙΝΑΝΕ.ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ?ΠΟΤΕ?…………………………

    18. Μια απο τα ΙΔΙΑ. νιωθω ΔΕΟΣ μπροστα στους προοδευτικους ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΙΔΕΣ.προοδευουν στο πιτσ φιτιλι.

    19. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ”ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ”ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΛΗΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΕΚΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ MARX κ τον πατερούλη STALIN κ αφορούν την φτωχολογιά,την πλέμπα κ τους “ΠΟΛΛΟΥΣ” του αλ6 ενώ οι διορισμοί των ΔΕΞΙΩΝ εκπορεύονται από την πλουτοκρατία το παπαδαριό κ τους ΟΛΙΓΟΥΣ ΤΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ… .ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ με καρφιά-πρόκες γυριστές κ σκούριες!!!

    20. ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ

    Comments are closed.