ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ! 2.560 ΕΛΛΗΝΙΚΑ Κ@Θ@ΡΜΑΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟΥΡΚΟΙ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜ@ΝΟΥΣ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    Κοινοποίηση:
    konstantinoupoli

    Την τουρκική υπηκοότητα έλαβαν 2.560 Έλληνες, οι οποίοι προχώρησαν σε σημαντικές επενδύσεις στη γείτονα χώρα την τριετία 2016-2018.

    Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της στατικής υπηρεσίας της Τουρκίας, το 2018 αποδόθηκε υπηκοότητα σε 1.074 Ελληνες (544 άντρες και 530 γυναίκες) που προτίμησαν τη μάσα και “αυτομόλησαν” στον εχθρό για να φάνε ακόμα περισσότερα. Ο αντίστοιχος αριθμός για την χρονιά του 2017 ήταν 641( 314 άντρες και 327 γυναίκες) ενώ το 2016 πολιτογραφήθηκαν Τούρκοι 845 συμπατριώτες μας(441 άντρες και 404 γυναίκες).

    Η προσέλκυση περισσότερων ξένων επενδυτών στην Τουρκία ώστε να δοθεί ώθηση στην εθνική οικονομία και να αντιμετωπιστεί η καθίζηση της τουρκικής λίρας οδήγησε την κυβέρνηση της χώρας στη δραστική μείωση των οικονομικών και επενδυτών κριτηρίων, που πρέπει να πληρούν ξένοι για να αποκτήσουν την τουρκική υπηκοότητα, παρά το γεγονός ότι οι πολιτογραφήσεις επενδυτών ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο μεταξύ 2016-2018.

    Έξυπνη κίνηση και προφανώς νόμιμη αλλά καθόλου πατριωτική από πλευράς των μεγαλοκαρχαριών που πλουτίζουν.

    Βάσει του σχετικού προεδρικού διατάγματος, τουρκική υπηκοότητα αποδίδεται σε όσους τηρούν κάποιον από τους παρακάτω όρους:

    α) Αγορά ακινήτων αξίας άνω των 250.000 δολάρια,
    β) Επένδυση με 500.000 δολάρια εταιρικό κεφαλαίο,
    γ) Επενδύσεις που θα απασχολούν το λιγότερο 50 Τούρκους πολίτες,
    δ) Αγορά 500.000 δολαρίων κρατικών ομολόγων,
    στ)Κατάθεση 500.000 δολαρίων σε κρατικές τράπεζες της Τουρκίας με τον όρο να μην τα αποσύρουν για τρία χρόνια.

    Εως τότε, το ύψος της απαιτούμενης επένδυσης σε πάγια κεφάλαια ήταν 2 εκατ και των τραπεζικών καταθέσεων στα 3 εκατ. ευρώ. Οι ξένοι μπορούσαν να γίνουν Τούρκοι πολίτες, αν κατείχαν ακίνητη περιουσία αξίας 1 εκατ. δολαρίων ή τουρκικά ομόλογα 3 εκατ. δολαρίων. Οσο για τους απασχολούμενους Τούρκους πολίτες σε επενδύσεις, που εξασφάλιζαν τουρκικό διαβατήριο, έως τον Σεπτέμβριο του 2018, θα έπρεπε να ήταν τουλάχιστον 100.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    32 Σχόλια

    1. Πρόκειται για μουσουλμάνους -τουρκογενείς που αποτελούν την μειονότητα της Θράκης. Αυτό δεν είναι τωρινό φαινόμενο. Εχουν δικαίωμα να λαμβάνουν ( και το κάνουν ) και την Τουρκική υπηκοότητα χωρίς κανένα κρητήριο

    2. Εδώ ελληνίδες γαμιούνται με τούρκους. Να μη μιλήσουμε για τις τραγουδίστριες….

    3. Ολοι μας πρέπει να κάνουμε το ίδιο επειδή εκεί θα μας σέβονται, δε θα μας ρουφάνε το αίμα με τους ληστρικούς φόρους, ούτε θα έχουμε το κράτος συνεταίρο στα κέρδη μας.

    4. Εκείνος ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, αυτός που μεταφέρει σε εθνικό δίκτυο όλες τις τουρκικές απειλές, τι εθνικότητα έχει? Λέω για αυτόν τον καραφλό που μιλάει ελληνικά!

      1. Γεννήθηκε και ζει στην Κωνσταντινούπολη. Τραβάς κανενα ζόρι ?

    5. Να διευκρινησετε οτι οι περισσοτεροι απο αυτους που πηραν την τουρκικη υπηκοοτητα, ειναι μουσουλμανοι της Θρακης.Το εκαναν και για λογους τακτικης αλλα και ουσιας.Ειναι ελληνες στα χαρτια και τουρκοι στην καρδια.Τι δεν καταλαβαινετε?Και κατι τελευταιο.Οι ελληνες ειμαστε λιγοι αλλα επιλεκτοι.Πισω απο επιστημες,τεχνες,εφευρεσεις,πολιτικες και ανακαλυψεις,κρυβεται το δαιμονιο και μοναδικο ελληνικο dna.Ελληνες που δεν εχουν τα κρατικα κωλοχαρτα,ζουν μακρυα απο την κοιτιδα τους αλλα ειναι αυθεντικοι και γνησιοι γεννεαλογικα.Εκτος αν θεωρειτε ελληνες τους τσιγγανους των καταυλισμων και τα αφγανοπακια ορφανα του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ,που καμαρωνουν για την ελληνικη τους υπηκοοτητα,οντας κατοχοι ελληνικων ταυτοτητων.Αρα τα χαρτια, ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑ..

    6. Η σκληρή αλήθεια είναι ότι οι Έλληνες είμεθα από ρωμαϊκής κατακτήσεως και εντεύθεν (ακόμα και επί Βυζαντίου έως και σήμερον) ένας κατακτημένος και υπό ξένον αποικιοκρατικόν ζυγόν λαός, με μικρά σχετικώς διαλείμματα εθνικής αφυπνίσεως και αποκαταστάσεως (π.χ. υστεροβυζαντινή περίοδος, Καποδίστριας, 1912-13, 1940).
      Ο ξένος αυτός ζυγός είναι άλλοτε κεκαλυμμένος και άλλοτε απροκάλυπτος όπως επί Τουρκοκρατίας και όπως επί σημερινής μνημονιακής Ευρωγερμανοκρατίας. Ζυγός όστις έχει ως συνέπειαν δια τον Έλληνα το μη έχειν ούτε εθνικήν παιδείαν και αυτογνωσίαν μήτε και -αν και ευφυέστατος- την κατάλληλον και επαρκή κατάρτησιν αλλά σχεδόν δεδιχασμένην και αλλοπρόσαλλον προσωπικότητα. Διότι αυτό συμφέρει εις την ξενοκρατίαν επειδή εις αυτό το διεφθαρμένο ηθικοπνευματικό κλίμα δύναται αυτή αλιεύειν τους υποτακτικούς και εθνομειοδότας, εγχωρίους πολιτικούς της, τους οποίους προωθούσα κατόπιν δια των καταλλήλων, ελεγχομένων υπ’ αυτής, μηχανισμών εις τα ανώτατα αξιώματα της χώρας ασκεί έμμεσα και διακριτικά μέσω αυτών την ελληνοκτόνον του ¨διαίρει και βασίλευε¨ πολιιτικήν της.
      Και γιατί παρακαλώ μόνο, και τόσο πολύ, το μίσος αυτό και η μανία καταστροφής για την Ελλάδα.και τον ελληνισμό;
      Απλά γιατί το από διχιλιετίας επικρατούν πολιτικώς κακό του κόσμου μισεί την Ελλάδα επειδή εδώ κρύβεται η ιστορική, πνευματική και ουράνια αλήθεια, η εκπολιτιστική, εξανθρωπιστική και απελευθερωτική αλήθεια και ιστορία της ανθρωπότητος (Παράβαλε και την επίσημον αρχαιολογικήν υπό ξένων αρχαιολογικών σχολών κατοχήν της χώρας, Αμφίπολις κ.λ.π..).
      Είναι αυτοί οι απεργαζόμενοι εν ταυτώ την αγελοποίησι, εκφυλισμό και εξανδραποδισμό της ανθρωπότητος και οποίοι τρέμουν μήπως η ανάδυσις της ελληνικής αναζωογονητικής αλήθειας και μνήμης φέρει πάλιν την Ελλάδα,μαζί και τας αιωνίας ηθικοπνευματικάς αξίας που εκπροσωπεί εις την ηγετικήν οικουμενικήν θέσιν,θέσιν η οποία δικαιωματικά και ιστορικά της ανήκει.
      Και τότε ¨ποιος είδε τον όντως θεό και δε φοβήθηκε¨!

      1. Η σκληρη αληθεια ειναι οτι τιποτα κοινο με τους Ελληνες και τον πολιτισμο τους εχετε σαν greeks προσδιορίσιμης καταγωγης και τιποτα να φοβηθει και να ζηλεψει καποιος απο εσας παρα μονο να σας φτυνουν καταμουτρα για την ελλειψη παιδειας και την βιβλικη σας κακοηθεια,κουτοπονηροι κακοηθεις και μαυρες ψυχες που αρεσκεσθε να παιζετε drama queens.

        1. Το Drama σου είναι πως εσύ και η χώρα σου δεν θα κατεβείτε ποτέ από τα δέντρα.

          1. ρε μαλακα γραικουλιακα καλυτερα στα δεντρα απο ενα τσαρδι σαν και το δικο σου που βρωμαει αρδηλα και ψωφιους αρουραιους σαν και σενα.

    7. Κάποτε Έλληνες και Τούρκοι ήταν αγαπημένοι και ζούσαν ειρηνικά διαβάστε Ιστορία κάποιοι ηγέτες τα σκατωσαν,ο λαός,αν πάτε Τουρκία αγαπά και σέβεται τους Έλληνες μάλιστα μας ονομάζουν αδέρφια εκτός των φανατικών εξεραισεων……που διαιωνίζουν το μίσος…..

      1. Ρε φίλε πότε οι Έλληνες και οι Τούρκοι ζούσαν ειρηνικά? Το καλοκαίρι διάβασα το μυθιστόρημα του Θανάση Πετσάλη-Διομήδη “Οι Μαυρόλυκοι” και έκλαιγα. Δουλευόμαστε? Διάβασε το να δείς τι τραβήξανε 400 χρόνια οι Έλληνες από τους Τούρκους. Σφαγές, παιδομάζωμα, Γενίτσαροι, αρπαγές, βιασμούς, κεφαλικός φόρος, φόβος και τρόμος, “όλα τα ‘σκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά”, 400 χρόνια οι Έλληνες ξεπατώθηκαν. Γενοκτονία συστηματική. Για ποιά ειρηνική συνύπαρξη μιλάς?

    8. Εγω προσωπικά στην Τουρκία δεν εχω παει και ουτε ΠΡΟΚΥΤΑΙ να , ουτε σαν τουρίστας και εκνευρίζομαι με ολους αυτους που επισκέπτονται την γειτονική χώρα ακομη και σαν τουρίστες
      Φυςικα ουτε λογος να επενδυςω σε αυτους .
      Κανιντας ομως τον δικηγορο του διάβολου θα ηθελα να ρωτησω ολες διαχρονικά τις ελληνικες κυβερνήσεις γιατι κάνουν το οτιδήποτε για να διώχνουν τους Έλληνες επιχειρηματίες απο τον τοπο τους ?

    9. Δυστυχώς πολλοί νεο-«Έλληνες» είναι απίστευτοι ραγιάδες, κάνουνε παρέα με Τουρκαλάδες και ξεφτιλίζουν τους ίδιους τους εαυτούς τους και την Ελλάς, και άμα τους πείς και κάτι είσαι ρατσιστής…σκ@τά στα μούτρα σας γιουσουφάκια..!!!

      1. Κανουν παρεα γιατι πολλοι Ελληνες ειναι Τουρκοσποροι και δεν ειναι Ελληνες αλλα μονο στο Ονομα

    10. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟΥΡΚΟΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ

    11. Καθόλου απίθανο με…το ” μπραφ” να τους δεσμευσει τις περιουσίες τους Ο Σουλτάνος και μετά να οδυρονται! !!

    12. Η ουσια είναι ότι η Τουρκια εχει γινει βιομηχανικη δυναμη και τραβάει επενδύσεις δεν σας προβληματιζει;;;; εδώ οποιος τολμησει να κανει επενδυση και να ανοιξει δουλειες το ιδιο το κρατος τον τιμωρει και τον μπλεκει στα γρανάζια της γραφειοκρατιας του δημοσιου. Ετσι είναι η μπιζνα δεν εχει πατριδα και σημαια, ρωτήστε και τους εφοπλιστες που εχουν της εδρες τους στο Λονδινο και στα καραβια τους βαζουν ξενες σημαιες και πληρωματα, και δεν μπορεις να τους πεις τιποτα δικα τους είναι τα κεφαλαια οπου και όπως θελουν τα δουλευουν!!

    13. στεφανε ,βγάλε στη φόρα τα ονόματά τους και τις επιχειρήσεις τους ,
      να κάνουμε ολοι μποικοτάζ στα προιόντα τους ,
      σακελλαροπούλου …το ανέκδοτο του αιώνα ,που πάς ρε καραήτρο μητσοτάκη με αυτην την πανάσχημη ποντικομούρα …θα πάει αυτο το σκιάχτρο στην ευρώπη για συνάντηση με …πολιτικούς ????
      θα γελάνε και τα σαλιγκάρια παγκοσμίως

      1. ΕΧΟΥΜ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΠΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΚΕΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ

      2. Ο/Η Κακιά μητριά,ἡ ἑλλάδα ἕνεκα τῶν στούρνων τέκνων πού παράγει λέει:

        “θα γελάνε”?ὁ χρόνος εἶναι ἐνεστῶτας σέ τρίτο πρόσωπο πληθυντικοῦ μιάς καί ἔχετε γίνει τό περίγελο ἀνἀ τήν ὑφήλιο ἀπό πολλά χρόνια πρίν.Ὅσο γά τά σαλιγκάρια,ἄστα νά λιάζονται στά καφενεία μέ cell phone,τσιγαράκι στριφτό,κομπολογάκι καί πέρα βρέχει.Ἀλήθεια,ποιό εἶναι παραπέρα τό ὅνομά νά τό κράξουμε πρῶτο?

    14. Μήν διαστρεβλώνουμε τήν ἀλήθεια γιά τό ποιός εῖναι ὑπέυθυνος γιά ἐξευτελισμό ποιοῦ ἐδῶ ἀπό ἕνα ἥδη βιλαέτι πού μόνο ντροπή προκαλεί καί σχόλια χλευασμοῦ ὅπου βρεθείς.

    15. Κι εκεί Ελλάδα είναι….. Πατριωταρα δες μου
      Εσείς τους διώξατε

    16. Να βγούν τα ονόματα τους να τους καμαρώνουμε !

      1. Το δικο σου πρωτα για κραξιμο με καμαρι

    Comments are closed.