ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΡΟ! ΕΞΕΓΕΡΣΗ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ “ΞΑΦΝΙΚΑ” – ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ Λ@ΘΡΟ! ΜΑΧΕΣ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΤ- ΜΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    metanastes

    Σχέδιο γενικής εξέγερσης των παράνομων μεταναστών θυμίζουν οι συνεχείς εστίες έντασης σε νησιά του βορειονανατολικού Αιγαίου.

    Αυτή τη φορά επιλέχθηκε η Λέρος όπου σημειώθηκαν επεισόδια έγιναν πριν από λίγη ώρα στον αύλειο χώρο του ψυχιατρικού νοσοκομείου Λέρου, όπου διαμένουν πάνω από 4.000 παράνομοι μετανάστες.

    Πατήστε το [Μου αρέσει η σελίδα!] και ακολουθήστε την σελίδα makeleio.gr στο Facebook για να ενημερώνεστε αυτόματα για όλα τα τελευταία νέα!

    Περίπου 250 άτομα που μένουν στο ΚΕΦΑ διαμαρτυρήθηκαν για τις συνθήκες διαμονής και επιχείρησαν να προσεγγίσουν τους εσωτερικούς χώρους του νοσοκομείου.

    Χρειάστηκε η επέμβαση των ΜΑΤ, για πολλή ώρα έκλεισε η κεντρική πόρτα, προκλήθηκε ένταση με εκπροσώπους των ΜΚΟ, ενώ εργαζόμενοι στο νοσοκομείο προσπάθησαν να υπερασπιστούν τις αποθήκες, που το τελευταίο διάστημα έγιναν στόχος αλλοδαπών πλιατσικολόγων.

    Τα επεισόδια έληξαν λόγω της ισχυρής βροχής και μέχρι και αυτή την ώρα στο προαύλιο παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

    Σημειώνεται πως πριν από δύο ημέρες αλλοδαποί καταλήστεψαν το νοσοκομείο του νησιού από αναπηρικά καρότσια, πλυντήρια και ψυγεία μέχρι καρδιογράφους, υπερηχογράφους και χειρουργικά ψαλίδια!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Ούτε ποτήρι νερό δε δίνουμε σε λάθρο ή βρωμιάρη αλλοδαπό ασιάτη.Τους κάνουμε να βλαστημήσουν την ώρα και τη στιγμή που πάτησαν εδώ.Όταν τα πράγματα ωριμάσουν και το σύνθημα δωθεί θα τους πατήσουμε στη γωνιά σαν κατσαρίδες και μετά πέταμα στη θάλασσα να τους ξεβράσει στα παράλια της τουρκίας.

    2. Οι αστυνομικοί βρίσκονται στον ίδιο κίνδυνο μαζί με τούς πολίτες. Όταν οι λάθρο χύσουν το πρώτο αίμα Έλληνα θα αρχίσουν τα αλυσιδωτά πανηγύρια που σημαίνει λαϊκή επανάσταση καί κρέμασμα όλων των προδοτών από την καρδιά της κοινωνίας, την βουλή καί αργότερα των ΜΚΟ , αναρχικών, καί τών πουστηδων ακόμα καί από την εκκλησία πού πρόδοσαν τον λαό. Το 1821 δεν ολοκληρώθηκε καί αν ο λαός αποφασίσει να το ολοκληρώσει δεν πρέπει να αφήσει τίποτα στην μέση αντιθέτως να αφανίσει όλες τίς αριστερές καί κομματικές κοπριες. Λυπάμαι για όλη αυτήν την κατάντια. Μα πιο πολύ λυπάμαι που οι νεοραγιαδες με το ηλίθιο καί αμόρφωτο σκεπτικό τούς έφτασαν την ίδια τού την γη σε αυτήν την κατάσταση. Ας μας λυπηθεί ο θεός.. έρχονται εφιαλτικές μέρες.

      1. Και εγώ αυτό πιστεύω. Μέχρι τώρα καταδικαζουμε μέσω υπολογιστή. Όταν γίνει κάτι σοβαρό όπως απώλεια ζωής η σοβαρός τραυματισμός Έλληνα _αντευχομαι_τοτε θεωρώ ότι θα γίνει έκρηξη.

        1. Μπα, δεν νομίζω να γίνει έκρηξη εκεί. Κοίτα στο εξωτερικό τι συμβαίνει, πχ. Αγγλία, Γαλλία και Γερμανία που οι μουσουλμάνοι έχουν κάνει τόσες επιθέσεις και έχουν βιάσει και σκοτώσει πολύ κόσμο και κανείς δεν μιλάει. Δυστυχώς οδεύουμε προς το τέλος της Ελλάδας.

      2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΛΗΚΙ ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑ(ΚΑΙ ΚΑΛΑ,ΠΙΘΑΝΩΣ ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ) ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!ΤΟ 2021 ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ 1921,ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΗΓΑΙΝΤΕ “MINISTRY REVEALED” ΣΑΙΤ H YOUTUBE CHANNEL ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ

    3. ΧΑΧΑΧΑ!!!! ΔΩΣΤΕ ΠΟΝΟ ΑΓΟΡΙΑ ΜΟΥ!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΑΔΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝ ΚΟΥΛΟΨΥΡΙΖΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΙ…ΑΣΑΛΙΟΤΟ ΘΕΛΩ!!!!

    4. Ωπα κ στη Λερο;Ααααα παιδια,τιποτα τυχαιο κ συμπτωματικο,μυριζει προεκλογικο μπαρουτι.

    5. πάντως αν εξεγερθούν οι πρόσφυγες θα βι@σουν κιόλας

      1. Θα τους τα κόψουμε έναν έναν και θα τους τα καρφώσουμε στον π@το.Θα εξεγερθούνε λέει.Θα φτύνουν το μυαλό από το στόμα όταν σκάνε τα καδρόνια στα χοντροκέφαλα.Ομοίως και οι αλληλέγγυοι.

      2. Τρεξε να τους καλαμαρεις συντροφισα στηνονταs το τροφαντο σου ολαρακι στα 4 οπως ξερεις,εχεις εμπειρια.

    6. Οι εθνοφυλακες να οργανωθουν, δεν πρόκειται για μετανάστες πρόσφυγες η οτιδήποτε άλλο παρά εισβολείς με σκοπό την κατάληψη εδαφών και λεηλασία της γης μας. Η κυβέρνηση ενδιαφέρεται μονάχα για τα λεφτά της Γερμανίας, παρά την κατάσταση δεν τους απελαυνει με τίποτα. Έλληνες για την γη και της λεφτερια μας εναντίον ισλαμοφασιστων εισβολέων. Το σχέδιο τους φάνηκε πλέον. Θα τους απελασει ο λαός. Είναι εχθροί μας.

    7. Η Σύμβαση  της Γενεύης  για τους Πρόσφυγες προβλέπει ότι κάθε πρόσφυγας υποχρεούται να συμμορφώνεται  με τους νόμους της χώρας που τον φιλοξενεί και να μην συμβάλει στη διασάλευση  της δημόσιας τάξης. Η ίδια σύμβαση προβλέπει ότι οι χώρες που φιλοξενούν πρόσφυγες μπορούν να απελάσουν, όταν προκύπτουν λόγοι εθνικής ασφαλείας. Στην περίπτωση  της Λέσβου συντρέχουν και τα δύο! Θα απελαθούν όσοι ήταν πρωταίτιοι στη Λέσβο; Συνελήφθησαν κάποιοι; Θα συλλαμβάνονται και θα απελαύνονται στο εξής όσοι δεν υπακούν στις εντολές των δυνάμεων ασφαλείας;

      1. Πάμε στοίχημα, ούτε ένας; με την άλλη που πήγε να πάρει όπλο αστυνομικού στη λεσβο τι έγινε;

    8. Έλα να ξυπνήσουν τα αίματα! Αρκετά και έως εδώ.
      Από δω θα ξεκινήσει και πάλι η απελευθέρωσι της Ευρώπης από την ασιατοσκατίλα.
      Η κομβική θέσι της Ελλάδος, ο θεός και ο λαός της Ελλάδος ανέκαθεν ο πρωταγωνιστικός καταλύτης των ιστορικών εξελίξεων.¨
      Νυν υπέρ πάντων ο αγών.¨
      Εμείς και τα παιδιά μας είμαστε οι νόμιμοι κληρονόμοι και ιδιοκτήται αυτής της γης των πατέρων μας.
      Έξω λοιπόν ο δούρειος ίππος των λαθροεισβολέων και των εθνομειοδοτών υποστηρικτών τους.¨ Αυτοί έχουν χώρα να επιστρέψουν φεύγοντας είτε με το καλό είτε με το άγριο. Εμείς έξω από δω αλλού πουθενά.
      ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ λοιπόν.
      Ο απελευθερωτικός εθνικός αγών του 1821 συνεχίζεται μέχρι τελικής νίκης.
      Η ελευθερία δεν χαρίζεται. Κατακτάται και προστατεύεται,
      παντί καιρώ και πάση θυσία. .

    9. Μπήκαν στην πόλη οί οχτροί ΚΑΙ εμείς ΓΕΛΑΓΑΜΕ….

    10. Λεηλατούν τα πάντα, φάνηκε το σχέδιο τους για εισβολή και κατοχή της πατρίδας μας. Δεν θα τους περάσει, η εθνική αντίσταση για την λευτεριά και την ανεξαρτησία μας έφτασε. Η κυβέρνηση δυστυχώς τα τσεπωνει από τους Γερμανούς και δεν κάνει αυτό που είναι επιτακτική ανάγκη. Άμεση απέλαση. Αδέρφια οργανωθείτε, δημιουργία πολιτοφυλακης. Έχουμε εισβολή, λεηλατούν τα πάντα. Στα πρόσωπα των μκο αυτοί που δίνουν εντολές για λεηλασία και εισβολή. Απέλαση στους φονιάδες, ούτε πρόσφυγες ούτε τίποτα, είναι καθάρματα που πρέπει να εκδιωχθούν από τον λαό μας. Ζητώ η λεφτερια.

    11. Μην το ψάχνετε, η ΜΙΤ είναι πίσω απο αυτό μαζι με τους αριστερούς ηλίθιους της χώρας.

      1. Δια τους οργανωμένους αριστερούς συμμορίτες, το ηλίθιος είναι εσφαλμένο.
        Προδότες είναι το ορθόν κ το δίκαιον.
        Δια τους νέο αριστερούς, ψηφοφόρους- πρόβατα, των τηλε-δημοσκοπήσεων, το ηλίθιος είναι το ορθώς ενδεδειγμένο.

    12. Μπηκαν μεσα στην Ελλαδα σαν κακομοιροι λαθρομεταναστες
      για να κανουν την επανασταση απο μεσα.
      Το ιδιο θα γινει σε καθε πολι και χωριο ,που πατησε ποδαρι ο λαθρο.
      Αν σας βασταει νοικιαστε τους σπιτια και δωστε τους να φανε για να σας φανε .
      Και ακουστε τα πουλιμενα τομαρια κα μεγαλα προδοταρια τους πολιτικους,
      που παραδωσανε υπουλα το κεφαλη μας στους λαθρο,
      αφου κατακλεψαν τα δημοσια ταμεια και πουλησαν τα εδαφη μας τορα σειρα εχει και το κεφαλη μας.
      ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.
      ΟΧΙ ΠΕΖΟΥΝΕ.

      1. Στο χωριό μου με τους Αλβανούς έγινε βαρβάτο ανθρωποκυνηγητό στα χωράφια.Αν σκάψετε θα βρείτε πολλά κόκκαλα.Αναρωτιόταν μερικοί αριστερίζοντες που χανότανε οι εργάτες τους.Ομοίως θα γίνει και με τους υπόλοιπους λάθρο τώρα.

    Comments are closed.