ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ. ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ. ΓΙΑΤΙ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ. ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΟΜΑΔΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΟΚ – ΞΑΝΘΗ. ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ; ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ;

    Κοινοποίηση:
    ΡΑΓΔΑΙΕΣ-ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ-4

    • Διαγράφεται ο Θοδωρής Ζαγοράκης από τη Νέα Δημοκρατία
    • Έρχεται νομοθετική πρωτοβουλία για να μην επιβάλλονται ποινές όπως αυτή σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη

    Με απόφαση του πρωθυπουργού, αναλαμβάνεται άμεσα νομοθετική πρωτοβουλία, ώστε να μην επιβάλλονται ποινές που μπορούν να χαρακτηριστούν έως και εξοντωτικές, σε θέματα όπως αυτά για τα οποία γνωμοδότησε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για ΠΑΟΚ και Ξάνθη.
    Όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, «η κυβέρνηση δεν εκβιάζεται». Επίσης, όπως ανακοίνωσε στο μπρίφινγκ, με απόφασή του Κυριάκου Μητσοτάκη, διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο Θεόδωρος Ζαγοράκης.

    Πήγαινε γυρεύοντας;

    Με απόφασή του Πρωθυπουργού, διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο Ευρωβουλευτής κ. Θεόδωρος Ζαγοράκης. Η διαγραφή του Θοδωρή Ζαγοράκη ήρθε με απόφαση του πρωθυπουργού, όπως ανακοίνωσε στην ενημέρωση πολιτικών συντακτών ο  κυβερνητικός εκπρόσωπος. Ο κ. Πέτσας ανακοίνωσε ότι ο πρωθυπουργός αναλαμβάνει νομοθετική πρωτοβουλία ώστε να μην επιβάλλονται εξοντωτικές ποινές στο ποδόσφαιρο όπως αυτή που αποφασίστηκε από την ΕΕΑ χθες. Η κυβέρνηση δεν εκβιάζεται, είπε ο κ. Πέτσας. «Την ώρα που η χώρα κάνει το άλμα προς τα εμπρός ξεπερνώντας διχαστικά διλήμματα του παρελθόντος, δεν έχει την πολυτέλεια να διχάζεται με αφορμή το ποδόσφαιρο. Ιδίως σε τόσο κρίσιμες στιγμές για τα εθνικά μας θέματα. Η Κυβέρνηση σέβεται το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν θα επιτρέψει, όμως, ένα θέμα του ποδοσφαίρου να θέσει σε κίνδυνο την κοινωνική συνοχή που τόσο δοκιμάστηκε στα χρόνια της κρίσης.

    zagorakis_

    Ούτε θα μείνει θεατής στο θέατρο του παραλόγου που εξελίσσεται με φόντο διαχρονικές παθογένειες που προσβάλλουν κάθε Έλληνα πολίτη» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Με χθεσινή δήλωσή του, ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θοδωρής Ζαγοράκης, είχε απειλήσει να ανεξαρτητοποιηθεί εφόσον εφαρμοστεί η εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης από το πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Ζαγοράκης τονίζει μεταξύ άλλων ότι «εάν ο ΠΑΟΚ δεν δικαιωθεί, εγώ δεν μπορώ να συνευρίσκομαι στην ίδια πολιτική στέγη με όλους αυτούς που βάλλουν καθ΄ υπόδειξη τρίτων εναντίον του ΠΑΟΚ και του ίδιου του ελληνικού ποδοσφαίρου».


    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

    Η σημερινή εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι εξοργιστική, καταδικαστέα και πρωτοφανής στα αθλητικά χρονικά. Αποτελεί προϊόν σκοπιμοτήτων που εξυπηρετούν συγκεκριμένες ΠΑΕ και αδικούν κατάφωρα τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το πόρισμα της Επιτροπής είναι νομικά αβάσιμο. Δυστυχώς και η ίδια η σύνθεση της Επιτροπής εγείρει σοβαρά ηθικά ερωτήματα για την όλη διαδικασία. Η κατάσταση που διαμορφώθηκε το τελευταίο διάστημα υποτιμά τη νοημοσύνη των Ελλήνων φιλάθλων και εξευτελίζει όσους υπηρετήσαμε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Επειδή δεν έχω μάθει στη ζωή μου να μασάω τα λόγια μου και να κρύβομαι, δηλώνω ευθαρσώς: Το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως δικαιολογία. Υπαίτιοι για τη σημερινή κατάσταση που διαμορφώθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αυτοί που όρισαν την συγκεκριμένη Επιτροπή. Το μείζον αυτή τη στιγμή είναι να σταματήσει άμεσα η συγκεκριμένη φαρσοκωμωδία. Εάν αυτό δεν γίνει, εάν ο ΠΑΟΚ δεν δικαιωθεί, εγώ δεν μπορώ να συνευρίσκομαι στην ίδια πολιτική στέγη με όλους αυτούς που βάλλουν καθ΄ υπόδειξη τρίτων εναντίον του ΠΑΟΚ και του ίδιου του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεσμεύομαι ότι θα δώσω τον αγώνα μου με όλες τις δυνάμεις που έχω για την δικαίωση του ΠΑΟΚ, απ’ όπου και όπου χρειαστεί.

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zagor07 (@theodoroszagorakis) στις

    Πως ξεκίνησαν όλα

    Το απόγευμα της Δευτέρας (27/01) η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού εισηγήθηκε με κατά πλειοψηφία απόφαση την ανάκληση των πιστοποιητικών συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ, ουσιαστικά δηλαδή τον υποβιβασμό τους. Μέσω αυτής της κίνησης αποδέχθηκε -έπειτα από την εκδίκαση της υπόθεσης πριν δύο εβδομάδες- ότι οι δύο ΠΑΕ μετοχικά είναι συνδεδεμένες.
    Η ΕΕΑ προχώρησε στην εξέταση για πιθανή πολυιδιοκτησία, έπειτα από καταγγελία του Ολυμπιακού. Μάλιστα, επιλήφθηκε άμεσα με τη διερεύνηση της υπόθεσης, στην οποία δόθηκε προτεραιότητα λόγω της σοβαρότητός της, «με σκοπό την κατά το δυνατόν ταχύτερη περαίωση της έρευνάς μας», όπως είχε τονιστεί σχετικά.

    Ακολούθησαν κάποιες αναβολές στη διαδικασία, ωστόσο αυτή προχώρησε κανονικά, μέχρι που έφτασε η Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2019 και η εισήγηση που μπορεί να επηρεάσει σε τεράστιο βαθμό το «αύριο» του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού με ψήφους 3-2 αποφασίστηκε η ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα και των δύο ομάδων.

    Η παράβαση χαρακτηρίζεται «βαρεία» και η ποινή που προβλέπεται στον πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ είναι «αποκλεισμός από το πρωτάθλημα».

    Η υπόθεση πλέον περνάει στο πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Super League, όπου θα κριθεί το μέλλον των δύο ΠΑΕ, ενώ εάν δεν υπάρξει θετική εξέλιξη για Θεσσαλονικείς και Θρακιώτες, οι δύο σύλλογοι αναμένεται πως θα προσφύγουν στην Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

    Όπως αναφέρεται στον πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ «το πόρισμα ελέγχεται ως προς την ουσιαστική του βασιμότητα στην ανοιγόμενη πειθαρχική δίκη». Ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη μπορούν να προσβάλουν την απόφαση της ΕΕΑ στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

    Οι πιθανότητες, με βάση όσα έχουν συμβεί ως τώρα, αλλά και με δεδομένο ότι η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θεωρείται η πλέον αρμόδια για τέτοια θέματα, είναι υπέρ του να γίνει δεκτός ο υποβιβασμός των δύο ομάδων.

    ΠΑΟΚ και Ξάνθη μπορούν να προσφύγουν ακόμη και στο CAS, αν και εδώ προκύπτει ένα άλλο θέμα: Η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ -όποια κι αν είναι αυτή- είναι άμεσα εφαρμόσιμη. Αν, δηλαδή, αποφασιστεί η αποβολή τους από το πρωτάθλημα, θα πρέπει άμεσα να γίνει πράξη. Και το Διαιτητικό Δικαστήριο δεν συνεδριάζει άμεσα, άρα θα προκύπτει ένα κενό…

    Τι αναμένεται να γίνει με το πρωτάθλημα
    Αυτό που πολλοί αναρωτιούνται, είναι το θα γίνει πλέον με το πρωτάθλημα της Super League 1. Όπως προαναφέρθηκε, τη «σκυτάλη» για την υπόθεση θα πάρουν τα αρμόδια όργανα, τα οποία καλούνται να επιβάλλουν (ή όχι) κυρώσεις στις δυο ΠΑΕ.

    Μέχρι να τελεσιδικήσει το ζήτημα, τα παιχνίδια θα διεξάγονται κανονικά και τα αποτελέσματα δεν θα αλλάξουν ό,τι κι αν αποφασιστεί σχετικά.

    Όπως αναφέρεται στο άρθρο 21, παράγραφος 7 του ΚΑΠ, «σε περίπτωση αποκλεισμού μιας ομάδας από τους υπόλοιπους αγώνες του πρωταθλήματος στο οποίο συμμετέχει, παραμένουν ισχυρά τα αποτελέσματα στους αγώνες που έδωσε μέχρι να αποκλεισθεί, οι δε υπόλοιποι αγώνες της μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος κατακυρώνονται υπέρ των αντιπάλων ομάδων με τέρματα 3-0».

    Αυτό σημαίνει ότι, εάν αποβληθούν από το πρωτάθλημα ΠΑΟΚ και Ξάνθη, τότε θα αλλάξουν όλα: και όσον αφορά τόσο τη μάχη του πρωταθλήματος και των πλέι οφ όσο, αλλά και των πλέι άουτ. Αυτό θα έχει αντανάκλαση και στο πρωτάθλημα της Super League 2, όπου είναι να ανέβει μια ομάδα απευθείας και μια μέσω αγώνων με τον προτελευταίο της κορυφαίας κατηγορίας.

    Γίνεται αντιληπτό ότι, θα αλλάξουν πολλά όσον αφορά τα ζητήματα βαθμολογίας, πρωταθλήματος, ευρωπαϊκών εισιτηρίων, ανόδων και υποβιβασμών.

    Κλήση σε Σαββίδη να δώσει εξηγήσεις
    Εννοείται πως τόσο ο «δικέφαλος» του Βορρά όσο και οι Ακρίτες -με επίσημη θέση τους- αναφέρθηκαν στην εισήγηση της ΕΕΑ, ενώ το ίδιο έκανε και ο Ολυμπιακός, ως η ΠΑΕ που ξεκίνησε -μέσω της καταγγελίας της- την όλη ιστορία.

    Εκτός όλων των παραπάνω, εξηγήσεις στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα κληθεί να δώσει στις 6 Φεβρουαρίου ο Ιβάν Σαββίδης, λόγω της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου στον ΠΑΟΚ.

    Όπως προκύπτει από την ΕΕΑ, ήρθε στην κατοχή της πρακτικό από το διοικητικό συμβούλιο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ την 31η Δεκεμβρίου, όπου ο μεγαλομέτοχος εμφανίζεται να συμμετέχει με 6,5 εκατ. ευρώ σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που έγινε, ύψους 28 εκατ. ευρώ.

    Σύμφωνα με την Επιτροπή, είναι μία περίπτωση παράβασης ανάλογη με εκείνη του μετοχολογίου της Ξάνθης (που δεν είχε ενημερώσει αρμοδίως και εγκαίρως εντός διαστήματος δέκα ημερών) και επισύρει ανάλογες κυρώσεις.

    Αντιδράσεις στον πολιτικό κόσμο…
    Την εισήγηση της ΕΕΑ σχολίασε μέσω των social media και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος τόνισε πως τάσσεται κατά του ενδεχομένου υποβιβασμού «σε ιστορικές ομάδες χωρίς να υπάρχει απόλυτη τεκμηρίωση».

    Από την πλευρά του, ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε πυρά κατά της κυβέρνησης, με τον αναπληρωτή τομεάρχη για θέματα Αθλητισμού του κόμματος να τονίζει πως η εισήγηση έρχεται «σε μια περίοδο υπέρμετρης έντασης και βίας στους αθλητικούς χώρους, έρχεται να διχάσει και να τραυματίσει ακόμα περισσότερο το ελληνικό ποδόσφαιρο», ενώ γίνεται λόγος και για «διχαστικό κλίμα».

    Επίσης, μέσω δήλωσής του, ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και αρχηγός της εθνικής Ελλάδας ποδοσφαίρου, Θοδωρής Ζαγοράκης, απειλεί να ανεξαρτητοποιηθεί εφόσον εφαρμοστεί η εισήγηση της Επιτροπής. Συγκεκριμένα, τόνισε -μεταξύ άλλων- ότι «εάν ο ΠΑΟΚ δεν δικαιωθεί, εγώ δεν μπορώ να συνευρίσκομαι στην ίδια πολιτική στέγη με όλους αυτούς που βάλλουν καθ’ υπόδειξη τρίτων εναντίον του ΠΑΟΚ και του ίδιου του ελληνικού ποδοσφαίρου».

    «Το πλήγμα δεν είναι μόνο κατά του ΠΑΟΚ. Κατά της ομάδας που κατακτά τίτλους και πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια. Κατά του ελληνικού ποδοσφαίρου που πασχίζει να βρει την χαμένη αξιοπιστία του. Το πλήγμα είναι και κατά της πόλης που αρχίζει να νιώθει περηφάνια και αυτοπεποίθηση», υπογράμμισε από την πλευρά του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

    Από την πλευρά του, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, έκανε λόγο για ελπίδα ορθής κρίσης των αρμοδίων οργάνων, ενώ επισήμανε πως «με μεγάλη θλίψη και οργή βλέπουμε για μια ακόμη φορά το πρωτάθλημα να παίζεται εκτός γηπέδου».

    Οργή στους οπαδούς του ΠΑΟΚ
    Όσο για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, δεδομένη φάνταζε η αντίδρασή τους. Οι πρώτες κινήσεις τους για το αρνητικό πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού έγιναν στο γήπεδο της Τούμπας, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον ΝΠΣ Βόλο, όπου και σήκωσαν ένα μεγάλο πανό, όπου -μεταξύ άλλων- αναφερόταν πως η Ελλάδα χωρίζεται στα δύο.

    Στη συνέχεια, οι οπαδοί του «δικέφαλου» προχώρησαν σε μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας με προορισμό τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκη. Οι συμμετέχοντες συγκεντρώθηκαν έξω από τη θύρα 4 του γηπέδου της Τούμπας και ακολούθησαν την πορεία τους με μοτοσικλέτες και αυτοκίνητα.

    2

    Μάλιστα, σήμερα ο ΣΦ ΠΑΟΚ Θύρα 4 εξέδωσε και αιχμηρή ανακοίνωση, μέσω της οποίας έκανε λόγο για «πόλεμο». Και όλα δείχνουν ότι οι αντιδράσεις θα συνεχιστούν, ειδικά σε περίπτωση που το αρμόδιο όργανο της Super League δεχθεί την εισήγηση της ΕΕΑ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    55 Σχόλια

    1. Πώς μας αποκαλούσατε; Βούλγαρους; Σύνορα στα Τέμπη! Πώς μας αποκαλούσατε; Τούρκους και Πομάκους; Σύνορα και διόδια στο Νέστο! Για ένα αλήτικο πρωτάθλημα, αγορασμένο με δεκάδες εκατομμύρια οικονομικών ενισχύσεων στη Νέα Δημοκρατία απ’ το ΜΑΡΙΝΑΚΗ!

    2. τους πιασανε με τη γιδα στην πλατη. Αθανατη Ελλαδα με τα λαμογια σου

    3. τα νέα μέλη της εο κούλης και λευτεράκης προσπαθούν να ξεφύγουν όπως οι πόρνες των γερμανών μετά την κατοχή. Όμως ο Ιβάν θα σας κουρέψει όπου και να κρυφτείτε!!

    4. Η μονη λυση ειναι ν μ πηγαινουμε στα γηπεδα γιατι κερδιζουν απο εμας ολοι αυτοι βρομιαρηδες προεδροι των ομαδων. Ας πανε οι πολιτικοι που τους κανουν τ χατηρια

    5. Ερντι σε παρακαλω κανε μας επιθεση τωρα,χθες !!!! με τετοια μυαλα που εχουμε και δεν αλλαζουμε δεν εχουμε ελπιδα πια ,ηδη από τωρα εχω σηκωσει λευκη σημαια αφου εσεις σηκωνετε ποδοσφαιρικες σημαιες πανω από την πατριδα!!!! Δυστηχως αυτοι που μας κουμανταρουν τοσα χρονια ξερουν καλα να μας διαχωριζουν με κατι τετοια!

    6. Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΟΠΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ . ΠΑΟΚΤΖΗΣ ΑΛΛΑ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ !!!!

    7. Τελικα θα τα κουκουλωσουνε τα πραγματα κ η κοροιδια θα συνεχιζεται

    8. ο παοκ ειναι ιστορικη ομαδα,μας εχει δωσει τεραστιες συγκινησεις πριν πολλα πολλα χρονια τοτε με τις ασπρομαυρες τηλεορασεις,πχ αιντραχτ-παοκ μεσα στη χιονισμενη φρανκφουρτη με τεραστια ανατροπη και προκριση.
      δεν ειμαι παοκ,αλλα ειμαι Ελληνας φιλαθλος και εκτιμω και σεβομαι την μεγαλη ιστορια του.
      …αν για τον προεδρο της ομαδας ισχυουν οι κατηγοριες πρεπει να επιβληθει ο νομος
      και ολοι οι φιλαθλοι και οπαδοι του παοκ να κατακεραυνωσουν το σαββιδη και οχι την εκαστοτε κυβερνηση και να απειλουν οτι θα γινει χαμος.
      βεβαια σοβαρη κυβερνηση δεν ειχε ουτε θα εχει ποτε η αμοιρη Ελλαδα μας.
      λογω του πολιτικου κοστους και των ψηφων αλλαζουν νομους και κανονισμους,
      αν ηταν μικροτερη δυναμικης ομαδα θα ειχαμε τιμωρια με συνοπτικες διαδικασιες αλλα για τις μεγαλες ομαδες αυτο δεν ισχυει.
      ..και υστερα γιατι κ.μητσοτακη διαγραφεις τον ζανορακη αφου εχεις ηδη αποφασισει να παραποιησεις και να αλλαξεις τους νομους με βαση το κομματικο συμφερον και τις χιλιαδες ψηφους που θα χασεις
      ..μηπως θα επρεπε να διαγραψεις τον εαυτο σου απο πρωθυπουργο?…διοτι συγγνωμη αυτες τις στιγμες ξεφτιλιζεσαι.
      υστερα περιμενουμε να κανουμε και τους καμποσους στους τουρκους,…με τετοιους κυβερνητες και πριν κι τωρα μια μπουκια μας εχουν
      αααα ρεεε καημενη Ελλαδα ποιοι σε κυβερνουν…..

      1. Πολυ σωστα μιλας σε ολα φιλε αυτο ομως που δεν φαινεται να γνωριζεις καθοτι πιθανοτατα ζεις στην Νοτια Ελλαδα οτι οι οπαδοι του ειναι Τουρκοσποροι και γυφτοι οι κατεξοχην εχθροι του Ελληνα.
        Μια λυση υπαρχει να εκδιωχθουν μαζικα απο την Ελλαδα και να κατασχεθουν οι περιουσιες τους.Η Ελλαδα πρεπει να καθαρισει απο αυτα τα αποβρασματα

      2. ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1960 ΠΟΥ ΧΤΙΣΤΗΚΕ Η ΤΟΥΜΠΑ, ΔΕΝ ΠΑΤΟΥΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΜΠΑΟΝΓΚ.
        ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΤΟ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΟ 1967 ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ.
        ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΑ ΟΠΑΔΟΥΣ Ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΟΥΔΑ, ΣΑΡΑΦΗ ΚΛΠ.
        ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!
        ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟ 1928 ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ “ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ” ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΔΩ.
        ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟΥ ΤΙΤΟ, ΟΣΟΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1940-44 ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ!!

        1. στα χουγια των βαλκανικων γυφτων ειναι να ταυτιζονται με διασημους της ιστοριας,μια προσπαθεια απο μερους των να εξαπατησουν κρυβοντας ετσι την πραγματικη γυφτικη καταγωγη τους.για σκεψου καποιον να εχει αυτοκηρυχθει Ελληνας μονο και μονο επειδη βρεθηκε στο ιδιο χωρο που καποτε ζουσαν οι Ελληνες!υποδεεστερη μορφη ζωης που παραχαρασει ιστορια.

    9. Δεν συμφωνώ με την απόφαση αλλά μεγάλο λάθος του Πρωθυπουργού να καταργήσει το Νόμο.
      Ή με κανέναν ή με όλους.Και το λάθος του μέχρι τώρα ήταν ότι ήταν πρωθυπουργός του Μαρινάκη και όχι του Ελληνικού λαού , αλλά ακόμη μεγαλύτερο να αλλάξει το Νόμο.
      Οι Νόμοι κ. Πρωθυπουργέ είναι να εφαρμόζονται και δεν τους αλλάζουμε αναλόγως πως μας βολεύουν.Εάν ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη είναι ένοχοι να πάνε στη Β Εθνική και ακόμη παρακάτω.

      1. Ο τενίστας αλλαξε το νομο για να μην υποβιβαστουν οι ολυμπιακάρηδες τα φιλαρακια του και να στεναχωρησει τον πρακτορα απο την Κολομβία εσκομπαρινάκη για τα στημένα παιχνίδια στο στοίχημα.Η Ελλαδα θα απελευθερωθει και θα εχετε την τυχη του Κανταφι και του Σαντάμ. Με τέτοιο νόμο βολεύεται ο γάβρος για τα στημένα και χρεώνει ο τενίστας μια ανύπαρκτη εύνοια εν είδη στίγματος στον ΠΑΟΚ…

    10. Εκεινο το πλοιο του Μαρινακη με τους 3 τονους ηρωινης απο που ηρθε?

      Μηπως απο Αφγανισταν?

      Και ποιος εχει την επιβλεψη των χωραφιων με τις παπαρουνες εκει?

      Μηπως ο Αμερικανικος στρατος?

      Κουμαντο σ αυτη τη χωρα Στεφανε κανει η Αμερικανικη Πρεσβεια μεσω του Μαρινακη.

      Ο Κουλης ο Χρυσος ειναι η βιτρινα για τους ιθαγενεις

      1. κι ο βαρδινοτζώνης τι ρόλο βαράει σύντροφε;

      2. Εσύ το είδες με τα μάτια σου το πλοίο και ήταν του Μαρινάκη και είχε 3 τόνους ηρωίνης μέσα; Αν σου στείλω τον εισαγγελέα τώρα μπορείς να το αποδείξεις; Αυτό που έγραψες είναι συκοφαντική δυσφήμιση και τιμωρείται με φυλακή.

        1. σιγα ρε παρατηρητήριο των ανθρωπινων δικαιωματων,,,και πως θα την κανεις τη μυνηση με το ονομα τρελο κουνελι? του μαρινακη ειναι το πλοιο και εχει και noor1, noor2 και noor3…αντε καντε μου σε εμενα να δω τη φατσα σου στο δικαστηριο και εκει…αχ κουνελακι κουνελακι ξυλο που θα το φας….

    11. ΟΠΩΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΣΕ ΑΡΗ, ΑΕΚ, ΗΡΑΚΛΗ, ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΓΑΥΡΟ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ.
      ΟΥΤΩΣ ΑΛΛΩΣ ΤΟ 80% ΤΟΥ ΤΣΑΝΤΙΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΟΜΑ, ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΠΑΣΟΚΟΑΡΙΣΤΕΡΑ, 37% ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΔΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ, 45% ΤΟ 2015!
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ “ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ” ΝΑ ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΠΑΕ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ!!

      1. Ο ΕβραιοΚουλης αλλαξε νομο για να μην υποβιβαστουν οι ολυμπιακάρηδες τα φιλαρακια του και να στεναχωρησει τον πρακτορα απο την Κολομβία εσκομπαρινάκη για τα στημένα παιχνίδια στο στοίχημα.Η Ελλαδα θα απελευθερωθει και θα εχετε την τυχη του Κανταφι και του Σαντάμ. Με τέτοιο νόμο βολεύεται ο γάβρος για τα στημένα και χρεώνεται η ανύπαρκτη εύνοια στον ΠΑΟΚ…

    12. ΜΠΟΥΡΔΈΛΟ έκαναν την ΕΛΛΆΔΑ τα σκυλι@ οι πολιτικοί είναι νάνοι ΦΙΛΟΧΡΗΜΑΤΟΙ.

    13. Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΚΥΨΕ ΣΤΟΥΣ ΟΥΓΚΑΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ. ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ, ΟΙ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΡΚ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ.

    14. ΕΠΕΣΑΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
      ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
      ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    15. Δεν εκβιαζομαστε,αλλά εκβιαζομαστε….χαχαχαχα.Μακάρι πάντως τα αντανακλαστικα που έδειξε η κυβέρνηση για το συγκεκριμένο θέμα,να τα έδειχνε και για το προσφυγικο,που προσωπικά το θεωρώ απείρως πιο σημαντικό.Μάλλον θεωρούν ότι δε θα υπάρξει πολιτικό κόστος.Κουνια που τους κουναγε…

    16. καλλα εκανες κυριακο!!!δεν γνωριζω!το θεμα!!αλλλα εκβιασμει!!δεν χορανε!!!

    17. Ο Ιβάν Σαββίδης κάνει κουμάντο σε αυτή τη χώρα, γατάκια. Ρε και άνθρωπο να πιστολιάσει μπροστά στις κάμερες, θα αλλάξει ο νόμος για την ανθρωποκτονία από πρόθεση, τι δε καταλαβαίνετε; Κουμάντο κάνει ο Ρώσος, δικό του είναι το μαγαζί. Όποτε γουστάρει κλείνει και το κοινοβούλιο γκρεμίζει και τη κυβέρνηση μας πουλάει και σκλάβους να πούμε. Ο Μητσοτάκης μια απλή ορντινάτσα του Ιβάν είναι.

      1. Ο τενίστας αλλαξε το νομο για να μην υποβιβαστουν οι ολυμπιακάρηδες τα φιλαρακια του και να στεναχωρησει τον πρακτορα απο την Κολομβία εσκομπαρινάκη για τα στημένα παιχνίδια στο στοίχημα.Η Ελλαδα θα απελευθερωθει και θα εχετε την τυχη του Κανταφι και του Σαντάμ. Με τέτοιο νόμο βολεύεται ο γάβρος για τα στημένα και χρεώνει ο τενίστας μια ανύπαρκτη εύνοια εν είδη στίγματος στον ΠΑΟΚ…

    18. Διαγραφη του Ζαγορακη!!! ε και ;;; τι εγινε;;; πολιτικα καμενο χαρτι είναι πια ο Τεο!!! απλα όταν πριν μερικα χρονια ως πρωταθλητης ευρωπης και μετέπειτα προεδρος του ΠΑΟΚ ειχε ρευμα από πισω του και το εκμεταλλευτηκαν,εδω ειχε γινει βουλευτης ο Ανατολακης ο αμπαλος !!!ημερομηνια ληξης επιασε τον Ζαγορακη πολιτικα, εκει δεν ξερει να παιζει μπαλα απλα!!!!

    19. Δεν είναι δυνατόν σε αυτή τη χώρα να είναι πάνω από τους νόμους και τη δικαιοσύνη μερικές ποδοσφαιρικές ή μπασκετικές ομάδες. Δεν κατάλαβα, που βρήκε τα λεφτά η Ξάνθη, εκεί που ήταν για τη Β΄ εθνική ξαφνικά αναστήθηκε φέτος. Έδιωξε έναν πολύ καλό προπονητή το Ράσταβατς. Για ποιο λόγο; Η ΣΕΚΑΠ και τα σκάνδαλά της σε ποιον ανήκει; Επίσης, ο ΠΑΟΚ κερδίζει αρκετές φορές, όπως βλέπουμε, στην Τούμπα με το νταηλίκι και τη διαιτησία. Δεν μπορώ να ξεχάσω τα πολλά περσινά οφσάιντ γκολ του Πρίγιοβιτς. Στην Ευρώπη, όμως, πέφτουν σφαλιάρες και κάθονται κλαρίνο. Αλήθεια, ο Ζαγοράκης νομίζει ότι τον ψήφισαν μόνο Παοκτζήδες της Θεσσαλονίκης για να βγει στην Ευρωβουλή; Πλανάται πλάνην οικτράν.

      1. Δηλαδη όταν τα εκανε αυτά ο Κοκκαλης και ο Μαρινακης με τον.. Ολυμπιακο και το αιγαλεω… και οι αλλοι να πανε να γαμηθουνε …20 χρονια ηταν καλα εεε;;; τωρα σας βρωμάει το ποδοσφαιρο απόγονοι του στολου;;;;

      2. Για τον Ολυμπιακο όμως που εβγαινε εργολαβικα πρωταθλητης τοσα χρόνια και για τα κλαρινα του στην Ευρώπη, δε σε βλέπω να λες τίποτα. Ουτε σε βλεπω, μιλωντας για ευνοια, να συμπεριλαμβανεις και τον αρχιερεα της ευνοιας Ολυμπιακο. Και επειδή μίλησες για σκάνδαλα της ΣΕΚΑΠ, το άλλο σκανδαλο, το βαπόρι απ τη Περσια, το θυμάσαι?

    20. Πολύ κλάμα στον μπάογκ ή αλλοιώς γαύρος του βορά….μιά ζωή κλάμα και να τα διαρκείας που αγόραζαν οι Τσοχατζόπουλοι και οι Βενιζέλοι και τα μοίραζαν στις ΔΕΚΟ για να ενισχύουν τους βολεμένους του συστήματος καταστροφής της Ελλάδος.Όσο για τον Ζαγοράκη όταν ξεπουλούσαν οι συριζομούρηδες και οι αριστεροδεξιοί της Ντόρας τη Μακεδονία δεν παραιτήθηκε ως όφειλε….αλλά έκατσε και τα τσέπωνε και πανηγύριζε το Πρωτάθλημα των Πρεσπών.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ

    21. ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΠΛΕΩΝ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΝΑ ΤΡΕΜΕΤΕ. ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

    22. Κατάντια της Ελλάδας. Για σοβαρότερα θέματα της πατρίδας όλοι μουγκα . Για μια κωλο Μαδαγασκάρη έγινε πανικός.

    23. Ο ΕβραιοΚουλης αλλαξε νομο για να μην υποβιβαστουν οι ΜογγολοΠαοκτσιδες τα φιλαρακια του και να στεναχωρησει τον πρακτορα απο την Τσετσενια.Η Ελλαδα θα απελευθερωθει και θα εχετε την τυχη του Κανταφι

    24. Καλά τον εκανε…Αλλα την μισθαρα του αυτος θα την παιρνει.Και ποιος ειναι ο Ζαγοράκης?

    25. ΕΝΑΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΨΕΥΤΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ. ΜΠΡΑΒΟ! ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ!!

    26. τι λετε ρε χαρμανια που μαραθηκαν ακομα και τα λαχανα απο τα διαστημικα σας αλματα προοδου!

    27. αν καποιος ΔΕΝ εχει προσοντα ΠΤΥΧΙΑ, δηλαδη δουλεμενο μυαλο, καλυτερα να μενει στην κελκιδα.

    28. ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ενας βλάχος που δεν σεβάστηκε τιποτα , αλλα δεν φταίει αυτος , οι ανεγκέφαλοι που βάζουν στην βουλή καραγκιοζηδες , γελοίους , κλπ και μετα φταίνε αυτοι που μας κυβερνούν , δηλαδή ο κύριος αυτός μας λεει οτι πάνω απο νόμους και κανόνες ειναι η ομάδα

    29. ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ.ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΕΙ?Ο ΠΕΛΕ?ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΛΩΤΣΗΣΕΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠ΄ΑΥΤΟΝ.ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΕΥΡΩΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΤΙΠΟΤΑΣ.

    30. Η κυβέρνηση δεν εκβιάζεται αλλά τον νόμο τον άλλαξε!

      1. Με τέτοιο νόμο βολεύεται ο γάβρος για τα στημένα και χρεώνεται η ανύπαρκτη εύνοια στον ΠΑΟΚ…

    31. Να παραιτηθει τελειως και να επιστρεψει, τζαμπα χρηματα παιρνει, οπως για πεντε χρονια η Βουλγαρα καθαριστρια Κουνεβα του Συριζα!!!!!!! Αλλα δεν φταινε αυτοι, κατι ηληθιοι που δεν ξερουν τι τους γινεται και ψηφιζουν ασχετα ατομα να υποστηριξουν τα συμφεροντα της χωρας στο Ευρωκοινοβουλιο!!!!!!!!! Να καθονται εκει βουβοι και να παιρνουν τα 25000 ευρω το μηνα!!!!!!!! Οτι καραγκιοζη δουν στα ψηφοδελτια καποια γιδοπροβατα, ειτε για την Βουλη ειτε για το Ευρωκοινοβουλιο, τον ψηφιζουν!!!!!!!! Επιπεδο μηδεν!!!!!!!

    32. ΕΚΒΙΑΣΤΗΚΑΝ!!! ΧΧΣΑΑΧΧ
      ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ…………ΞΕΦΤΙΛΑ.
      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ…..ΕΘΝΟΣ.

    33. Η κυβέρνηση δεν εκβιάζεται από τον Ζαγορακη και τον διαγραφει. Η κυβέρνηση εκβιάζεται και αλλάζει το νόμο για να σωθεί παοκ και Ξάνθη…..

      1. ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ? ΔΕΝ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ εσκομπαρινάκη ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ?

        Η κυβέρνηση δεν εκβιάζεται από τον Ζαγορακη και τον διαγραφει. Η κυβέρνηση εκβιάζεται και αλλάζει το νόμο για να σωθεί ο εσκομπαρινάκης και ο γαυρενάκης…..

    34. Μεγαλη προσωπικοτητα χασαμε στο Ευρωκυνοβούλιο μεγαλη απωλεια…ενα στουρνάρη..
      Σε τι γλωσσα μιλουσε αυτος? εδω δεν ξερει να μιλησει Ελληνικα μιλαει Αγγλικα?
      Αλλος ενας αχρηστος με υψηλοτατες αποδοχες και παχυλους μισθους..
      Αντε τωρα βγαλε καμια σελφι μαζι με αυτο το αγραμματο νουμερο που παντρευτηκες την Λιλη.
      Αλλη προσωπικοτητα απο κει..

    Comments are closed.