ΜΠΑΓΛΑΡΩΣΑΝ 16 ΑΤΟΜΑ! ΕΞΕΛΙΞΗ – «ΒΟΜΒΑ» ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ: ΤΟ ΕΥΡΗΜΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ. ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΚΛΑΔΙΑ ΠΟΥ «ΔΕΙΧΝΟΥΝ» ΟΤΙ Η 60ΧΡΟΝΗ…

    Κοινοποίηση:
    biologos

    Το μοιραίο λάθος του δολοφόνου της 60χρονης

    Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση έχουν ήδη προχωρήσει σε 16 προσαγωγές ενώ αναζητούν πληροφορίες για άτομα που διαμένουν και εργάζονται και στην περιοχή που είδαν για τελευταία φορά την άτυχη 60χρονη γυναίκα και στην περιοχή στην οποία εντοπίστηκε η σορός της.

    Έναν κρυφό άσο στο μανίκι τους ενδέχεται να έχουν οι αστυνομικοί που χειρίζονται τις έρευνες για την εξιχνίαση της μυστηριώδους δολοφονίας της Αμερικανίδας Suzanne Eaton στα Χανιά.

    Πληροφορίες του cretalive.gr αναφέρουν ότι στον τόπο όπου βρέθηκε το πτώμα της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε ένα σημαντικότατο εύρημα για την πρόοδο των ερευνών, το οποίο φέρεται να ανήκει στον δολοφόνο.

    Το εύρημα αυτό, το οποίο δεν δύναται να δημοσιοποιηθεί για προφανείς λόγους, έχει ήδη σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια και πιστεύεται ότι θα ρίξει «φως» στις έρευνες που διεξάγονται. Η ύπαρξη του πάντως φέρεται να συνδέεται άμεσα με την σορό της Suzanne Eaton.

    Αν επαληθευτεί η συλλογιστική των αστυνομικών, τότε ενδέχεται να αποδειχτεί ως το μοιραίο λάθος του δολοφόνου.

    Το ενδιαφέρον πλέον επικεντρώνεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια και σε αυτό το εύρημα δίνεται μεγάλη έμφαση. Δεν αποκλείεται και μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα να έχουμε και τις απαντήσεις σχετικά με την ανίχνευση DNA στα νύχια του θύματος, το οποίο πιστεύεται ότι αντιστάθηκε σθεναρά στον σωματώδη δράστη και πάλεψε για την ζωή του.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Ψευτονταηδες της πλακας μια ζωη εκει κατω. Πασοκοσυριζεοι ολοι τους. Καμια απολυτως εθνικοφροσυνη.

    2. Χωριατομπουνταλάδες… κεφτεδοκέφαλοι κουραδόμαγκες… Σας έκανε μάγκες ο μπαμπάς σας με τα λεφτά του κ με ένα όπλο στο χέρι. Δεν κοντάτε να βγείτε απ τη Κρήτη κι όταν φύγετε είστε σα βρεγμένες γάτες. Με όπλα και σφαίρες δεν είναι κανείς μάγκας. Μάθατε με αμάξια κυριλλάτα για να ρίχνετε το γκομενάκι που κι αυτή είναι ψωνάρα και κατα τα άλλα η χωριατίλα πάει κι έρχεται, ο σκύλος σας βογγάει κάτω απ τον ήλιο και στη πυρωμένη λαμαρίνα και έμαθε και μουσική ο χωριάτης… οτι παίζει στο ράδιο βάζουμε κι εμείς στο αμάξι να το παίξουμε προοδευτικοί.. κι απο μουσικό αυτί.. σκατούλες.. απο που να αρχίσει κ που να τελειώσει κανείς με τα συμπλέγματα των κρητικών.

    3. Νταήδες, κατσικογάμηδες, παντελονάτοι!!!
      Ουυυυ αρκουδιαριδες, καθίκια…..

      1. Λίγα για τους πατριώτες πασοκοσυριζαίους.Απλά τους αρέσει να πιδάνε κατσίκια και να τα αρπάζουν,Ίντα θέλεις τώρα καμιά γύφτικη τουρκοβεντέτα?

    Comments are closed.