ΜΠΑΓΙΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ: «Ο ΓΕΡΟΣ ΜΟΥ ΒΙΑΖΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ». ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΟΝ “ΛΑΜΑΡΙΝΑΤΟ” ΠΑΠΑΔΑΚΗ-ΕΚΜΥΣΤΗΡΕΥΣΕΙΣ

    Κοινοποίηση:
    papadakis_mpagia

    Η άγρια κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη και την συνεργάτιδά του στο «Καλημέρα Ελλάδα».

    Πολλά ερωτήματα έχει προκαλέσει η απουσία της Μπάγιας Αντωνοπούλου από το πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στο «Καλημέρα Ελλάδα». Την πρώτη μέρα της απουσίας της ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε λόγο για ασθένεια, ωστόσο γρήγορα διέρρευσε πως σημειώθηκε έντονος διαπληκτισμός ανάμεσά τους και αυτός είναι ο λόγος που η Μπάγια Αντωνοπούλου δεν βρίσκεται στην πολύ πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

    Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στο www.stifora.gr, την προηγούμενη Παρασκευή, ο Γιώργος Παπαδάκης καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του δίνοντας εξηγήσεις για όσα ακούγονται και εμμέσως πλην σαφώς παραδέχτηκε πως υπάρχουν εντάσεις μέσα στην ομάδα του «Καλημέρα Ελλάδα», αλλά ταυτόχρονα υποστήριξε πως η Μπάγια Αντωνοπούλου πήρε άδεια καθώς εργαζόταν όλο το καλοκαίρι στον ΑΝΤ1 λόγω της έκτακτης επικαιρότητας και των εξελίξεων για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

    Την ίδια ώρα, υπάρχουν πληροφορίες πως η Μπάγια Αντωνοπούλου βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τον τηλεοπτικό σταθμό του Ιβάν Σαββίδη προκειμένου να βρίσκεται στην πολύ πρωινή ζώνη του σταθμού, δηλαδή απέναντι από τον Γιώργο Παπαδάκη. Πάντως, μετά από όλες αυτές τις εξελίξεις πηγές μέσα από τον ΑΝΤ1 αναφέρουν ότι ένας από τις αιτίες που ξέσπασε ο καυγάς ανάμεσα στους συνεργάτες του «Καλημέρα Ελλάδα» ήταν η αλαζονική συμπεριφορά της Μπάγιας Αντωνοπούλου απέναντι στους συναδέλφους και τους συνεργάτες της.

    Όμως κάποιες άλλες πληροφορίες από άλλες πηγές-και όχι του εν λόγω σάιτ-αναφέρουν ότι η κ.Αντωνοπούλου, φέρεται να έχει εκμυστηρευτεί σε στενούς φίλους και συνεργάτες της ότι με τον “Παπαδάκη, δεν περνούσε καλά. Είχα πιεστεί, μου είχε σπάσει τα νεύρα, με είχε βιάσει ψυχικά, δεν άντεχα άλλο την πίεση, υπήρχε μπούλινγκ”.

    Μένει να δούμε εάν ο ίδιος ο Γιώργος Παπαδάκης( που δεν συνηθίζει να συμπεριφέρεται άσχημα , ειδικά σε γυναίκες, γιατί το ωραίο φύλλο, το πηγαίνει με τα νερά του), αρνηθεί αυτές τις μομφές. Πάντως ο τηλεπαρουσιαστής έχει αποφύγει μέχρι στιγμής τις …κατινιές.

    Δείτε όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο βίντεο που ακολουθεί από την εκπομπή «Στη Φόρα» με τον Φίλιππο Καμπούρη στο κανάλι ΑΡΤ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Κύριε Παπαδάκη στο λεξιλόγιο υπάρχει και η λέξη “σύνταξη” ,που τόσος κόσμος στην ηλικία σας αγωνιά αν θα καταφέρει να την πάρει μετά από χρόνια σκληρής εργασίας σε εργοστάσια κτλ. και εσείς δε λέτε να την πάρετε να δουλέψει κανένας νέος άνθρωπος (τόσοι νέοι άνεργοι δημοσιογράφοι υπάρχουν νισαφι με εσάς απ’ το 1991 το κάνετε αυτό το ρημάδι το πρωινάδικο , ξεκουραστείτε και λίγο, πόσα να βγάλετε ακόμη και για πόσο θα τα χαρείτε; Αχόρταγοι για τα φράγκα

    2. Δεν είναι η πρώτη συνεργάτιδα που αναγκάζει σε αποχώρηση.

    3. 70 ετων γερος τι κανει στο καναλι που πρεπει να εχει νεα παιδια …σε καποιο ΚΑΠΗ θα ηταν πιο χρησμος μαζι με την αλλη μπεμπα την Ελενιτσα

    4. Τελικα φαινεται διεστραμενος ο γερος και νομιζει κανεις οτι ειναι ηθικων αρχών, βρε το μουτρο.

    5. Μέγας θεατρίνος ο ” όπου φυσάει ο άνεμος” Παπαδάκης…. Γαλουχήθηκε στη κομματική ΕΡΤ.

    6. Άμα δε του έκατσε του γερομπισμπικη λογικοτατο να φύγει νύχτα…Μη ξεχνάμε και τη προηγούμενη που παντρεύτηκε.

    Comments are closed.