ΜΟΥΓΓΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΣΕΙΣΤΗΚΕ Η ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ – ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΕ “ΑΝΑΦΥΛΑΞΙΑ” Ο ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    collage

    Το “Μακεδονία ξακουστή” δεν ακούστηκε τελικά στη μαθητική παρέλαση για την 25η Μαρτίου που πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα.

    Το γεγονός ότι δεν ακούστηκε το “Μακεδονία ξακουστή” από τις μπάντες ή την φιλαρμονική επεσήμαναν οι δημοσιογράφοι μετά το τέλος της παρέλασης στον υπουργό Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου.

    Αυτός πάντως πέταξε το μπαλάκι της ευθύνης από πάνω του και αναφέρθηκε στις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν από την Περιφέρεια Αττικής και τον Δήμο.

    Διαφορετική ήταν η εικόνα στην Μελβούρνη

    Στην φετινή παρέλαση, που ήταν αφιερωμένη στην 100η επέτειο της Ποντιακής Γενοκτονίας παρέλασαν συνολικά 79 τμήματα, τα οποία αποτελούνταν από μαθητές και μαθήτριες σχολείων και κολλεγίων της ομογένειας, εκπροσώπους ομογενειακών οργανώσεων, τμήματα με τροφίμους και στελέχη οργανισμών φροντίδας και πρόνοιας ηλικιωμένων.

    Στην φετινή παρέλαση παρεβρέθη ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος, που έγινε δέκτης αποδοκιμασιών ομογενών της Αυστραλίας για τη Συμφωνία των Πρεσπών ενώ όπως μεταδίδει το δίκτυο Νέος Κόσμος, ξεκίνησαν γιουχαΐσματα αμέσως μόλις ανακοινώθηκε το όνομα του κ. Βαρεμένου στην εκδήλωση με πολίτες να φωνάζουν «Ελλάς, Ελλάς, Μακεδονία» και άλλους να τραγουδούν το «Μακεδονία ξακουστή».

    Συνεχίζοντας βέβαια την προσφιλή τακτική των κυβερνητικών στελεχών να «βαφτίζουν» φασίστες όσους τους αποδοκιμάζουν για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος έσπευσε να σχολιάσει τα γιουχαϊσματα που δέχθηκε στη Μελβούρνη, κάνοντας λόγο για μία «δράκα ανθρώπων που προσπάθησε να λερώσει έναν ιερό χώρο».

    Πρόσθεσε δε, ότι υπερασπίστηκε τον πολιτικό κόσμο εκφράζοντας τα αισθήματα ομοψυχίας των ομογενών που με μεταφέρθηκαν» σημειώνοντας μάλιστα πως του κάνει εντύπωση να αναπαράγονται εκφράσεις οι οποίες – όπως είπε – παραπέμπουν στον υπόκοσμο.

    Για να δείτε το βίντεο κάνετε “κλικ” στην εικόνα:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Εγώ δε μπορώ να καταλάβω τα μυαλά αυτών που τον κάλεσαν. Δηλαδή οι ομογενείς στην Αυστραλία βρήκαν στο πρόσωπο του συγκεκριμένου έναν άξιο εκπρόσωπο του ελληνικού κράτους; Τότε καλά να πάθουν. Γενικά η ομογένεια παίζουμε το πουλάκι μας κανονικά. Ενώ έχουμε χρόνο και χρήμα για να κάνουμε αλλαγές, σφαζόμαστε μεταξύ μας στις κοινότητες ανά τον κόσμο. Έπρεπε ως άνθρωποι που δε μας αγγίζει το πολιτικό σύστημα της Ελλάδας μιας και ζούμε μακρυά, να έχουμε πιο ξεκάθαρη άποψη. Ο Έλληνας στην Ελλάδα πεινάει και θα πάει με όποιον του υποσχεθεί να φάει. Δε σκέφτεται καθαρά. Εμείς που δεν πεινάμε γιατί δεν επεμβαίνουμε; Πάντα στην ιστορία οι Έλληνες του εξωτερικού έκαναν την αρχή. Όχι οι σκλαβωμένοι και χωρίς ελπίδα που ζούνε στη χώρα και σκέφτονται το πολύ μέχρι πως να τη βγάλουν άλλη μια μέρα.

    2. Παντός στις 23-3-19 στην καλαματα κατά την διάρκεια της αναπαράστασης και της παρέλασης η Πάντα ( μια απο τις τρεις) όπου συμμετείχαν έπαιξε
      το “Μακεδονία Ξακουστη” !!!!!!!
      Και τραγουδούσαν όλοι οι παρευρισκόμενοι Ο Λαός με πολυ παθος και απέναντι στους καλεσμένους ήταν και ο “”””πακης””” ακουσατε κατι για αυτο
      Αυτό μπορώ να πω αξίζει ως Τιμήν Ένεκεν για τους Πεσόντες του 1821

    3. Προτιμωτερο να ειναι κανεις φασιστας παρα προδοτης .
      Ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα.
      Απο μια προδοτικη πολιτικη ηεγεσια μονο βλακεις=ες μπορει να ακουσει κανεις.

    4. Πουλημενο ΣΥΡΙΖΑΙΚΟ τομαρι ενας δημοσιοκαφρος ρουφιανος που καππιοι δηθεν ελληνες τον βαλανε εκει που τον βαλανε τον κανανε βουλευτη να μοιραζει εδαφοι μαζι με τον τουρκοεβραιο Τσιπρα ιστορια γλωσσα με μια υπογραφη χωρις να ρωτησει κανενα ολη η αλητοπαρεα του δηθεν Δημοκρατικου τοξου και ειδικα τον κυριαρχο ελληνικο λαο…ολοι αυτοι κρεμαλα θελουν δεν φοβουνται τιποτε αλλο το θρασσος τους δεν περιγραφεται………

    5. Xασιστες παντου ρε παιδακι μου και ρουφιανοι χασιστεροι επισης κοτζαμπασηδες.

    Comments are closed.