“ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ – ΘΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΡΑΝΤΑΡ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ”: ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ – ΙΣΡΑΗΛ

    Κοινοποίηση:
    ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

    Tελεσίγραφο στο Ισραήλ έστειλε η Αγκυρα λέγοντας πως η “απάντηση στο ισραηλινό ραντάρ της Κρήτης θα είναι άμεση, με στοχοποίηση της περιοχής με Bora και δημιουργία νέων βάσεων”.

    Σε περίπτωση που το Ισραήλ τολμήσει να εγκαταστάσει “mega” ραντάρ στην Κρήτη τότε θα στοχοποιηθεί η περιοχή με βαλλιστικούς πυραύλους Bora ενώ θα δημιουργηθούν νέες αεροναυτικές βάσεις τονίζουν οι Τούρκοι.

    “Είναι ξεκάθαρο πως η ενεργειακή συμμαχία Ελλάδας-Ισραήλ μετατρέπεται σε στρατιωτική. Συνεπώς πρέπει να απαντήσουμε σε κάθε προσπάθεια να ελέγξουν το Αιγαίο και την Αν. Μεσόγειο Ελλάδα και Ισραήλ” αναφέρει Τούρκος αναλυτής και προσθέτει:

    Ο Ρ.Τ.Ερντογάν και ο Υπουργός Άμυνας μας το είπαν ξεκάθαρα, δεν θα επιτρέψουμε τετελεσμένα ούτε στο Αιγαίο ούτε στην ανατολική Μεσόγειο. Εχουμε την δύναμη να προστατέψουμε τα συμφέροντα μας όπως έδειξε και η “Γαλάζια Πατρίδα'”

    Η Ελλάδα δημιουργεί συμμαχίες με την Κύπρο, την Αίγυπτο, την Ιταλία, την Γαλλία, τις ΗΠΑ ενώ μαζί με το Ισραήλ θέλει να εγκαταστήσει στρατιωτική βάση ραντάρ στην Κρήτη. Περιμένουμε να δούμε αν το Ισραήλ θα υλοποιήσει το σχέδιο αυτό κατά της Τουρκίας. Περιμένουμε την επίσημη αναγγελία για το ραντάρ.

    Εάν το Ισραήλ το παραδεχτεί, θα φανεί για πρώτη φορά ότι είναι μέρος ενός σχεδίου που στόχο έχει να απειλήσει την Τουρκία στο Αιγαίο και η Τουρκία θα πρέπει να απαντήσει. Σε μια τέτοια περίπτωση η εγκατάσταση πυραύλων βαλλιστικών πυραύλων Bora πάνω από την Κρήτη ή τη Σύμη ή εγκατάσταση αερο-ναυτικής βάσης στα Κατεχόμενα είναι απαραίτητη.

    Μπορούμε να μεταφέρουμε αντιαεροπορικά συστήματα, “έξυπνα” πυρομαχικά πυροβολικό και πυραύλους κρουζ στα Κατεχόμενα” τονίζει.

    Πάντως, σύμφωνα με τον ίδιο, η Τουρκία έχει διάφορες επιλογές, όπως η εγκατάσταση Bora στη βάση Ακσάζ (πάνω από τη Ρόδο) που βρίσκεται πιο κοντά στην Κρήτη ή στη βάση Ντάτσα στο Αιγαίο (πάνω από τη Σύμη).

    Στις εναλλακτικές περιλαμβάνεται και η εγκατάσταση πυραύλων και αντιαεροπορικών συστημάτων στα Κατεχόμενα, που θα στοχεύουν τις ξένες βάσεις -όπως λένε οι Τούρκοι- οι οποίες προγραμματίζεται να εγκατασταθούν στο νότιο μέρος της Κύπρου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Ο νεοέλληνας θα γαμησει Τούρκους,Αλβανούς, Ισραήλ,ΗΠΑ,τα πάντα όλα,αλλά να πάει να ισοπεδώσει την βουλή η έστω να ρίξει μια φαπα σε έναν πολιτικό ούτε λόγος ,και μετά αφού γαμησει τους πάντες θα χτυπήσει το ξυπνητήρι

    2. Οι Τουρκαλάδες θα πάρουν φόρα από τα βάθη της Ασίας και θα έρθουν να μας τα κλάσουν. Ξέρουν ότι μπορούν μόνο λόγια να λένε. Αν κάνουν κάτι σοβαρό, θα μετράνε τα οικόπεδα του Μεσογειακού βυθού. Όσο φίλε για το Κρητικάκι που συνάντησες, ναι έχεις δίκιο, είναι θρασύδειλοι, μόνο δύο δύο πουλάνε τσαμπουκά. Αλλά υπάρχουν και παλληκάρια με μεγάλα ούμπαλα, δυστυχώς είναι λίγα.

    3. Χεστήκαμε για το νησάκι αυτό του Λυβικού πελάγους. Μια φορά στην Αγγλία περίμενα στην ουρά να πάρω κεμπάπ και ακούω μπροστά μου έναν να μιλάει με μια αγγλίδα:

      -“Από που είσαι;” τον ρωτάει η αγγλίδα,
      “Από την Κρήτη” απαντάει αυτός.
      Πετάγομαι τότε και του λέω “Συγγνώμη ρε πατριώτη, γιατί είπες ότι είσαι από την Κρήτη και όχι από την Ελλάδα; Ντρέπεσαι να πεις ότι είσαι Έλληνας;”
      -“Έτσι λέμε εμείς οι Κρητικοί”, μου λέει με χαρακτηριστική κουραδομαγκιά.

      Για να μην τα πολυλογώ κουβέντα στην κουβέντα τον άρχισα στα κατακούτελα μέσα στο κεμπαμπτζίδικο.

    4. XA XA XA XA

      ΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ … ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ”ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ” ΤΥΠΟΥ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΜΑΙΜΟΥΔΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ
      ΤΕΤΟΙΕΑ ΑΣΤΕΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!!!

    5. Καταλάβαμε η Ελλάδα θα γίνει Συρία, Πεδίο αναμέτρησης των μεγάλων δυνάμεων και κυρίως του Ισραήλ, που θέλει να πλήξει το Ιράν και τη Συρία και κρύβεται πίσω από το μίσος των Τούρκων και μάλιστα των γκρίζων λύκων εναντίον μας.

    Comments are closed.