ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ – ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΤΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΚΕΛΕΙΟ…

    Κοινοποίηση:
    er3hqtewaaaoeza

    «Δεκαοκτώ χιλιάδες μετανάστες βρίσκονται στην γραμμή των συνόρων με την Ελλάδα και σήμερα ο αριθμός αυτός θα φτάσει τις 30.000», όπως ανακοίνωσε πριν λίγο ο ίδιος ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρ.Τ.Ερντογάν.

    Συγκεκριμένα είπε: «Τι είπαμε μερικούς μήνες πριν; Αν το πράγμα συνεχιστεί έτσι, θα ανοίξουμε τα σύνορα. Αισθάνθηκαν άβολα. Δεν μας πίστεψαν. Τι κάναμε χθες; Ανοίξαμε τα σύνορα. Μέχρι σήμερα το πρωί, περίπου 18.000 άτομα κινήθηκαν για να περάσουν απέναντι και πιστεύω πως σήμερα ο αριθμός αυτός μπορεί να φτάσει στις 30.000. Δεν θα κλείσουμε τα σύνορα στο μέλλον».

    Είναι και μια απάντηση στον Ελληνα κυβερνητικό εκπρόσωπο που θριαμβολογούσε ότι «πέρασαν μόνο 66» και «αντέξαμε». Αν δεν υπάρξει άμεση έναρξη προειδοποιητικών πυρών σε Εβρο και νησιά και επαναπροωθήσεις σε όλες τις βάρκες, ο Εβρος και τα νησιά υποδοχής θα αλωθούν.

    Αυτή είναι η μόνη αλήθεια. Και αν δεν υποχωρήσουν στα προειδοποιητικά πυρά, άμεσα πυρά τραυματισμού. Σκληρό, αλλά εδώ τίθεται θέμα επιβίωσης της Ελλάδας και των Ελλήνων. Τις ίδιες σκέψεις έχουν μεταφέρει στην πολιτική ηγεσία ανώτατοι στρατιωτικοί, αν η κατάσταση επιδεινωθεί.

    Για να δικαιολογήσει τις κινήσεις του ο Ρ.Τ.Ερντογάν είπε ακόμα ότι το έκανε γιατί δεν του έδωσαν τα λεφτά «στο χέρι»!: «Σχεδόν τέσσερα εκατομμύρια άνθρωποι έχουν μετακινηθεί στα σύνορά μας, χάρη στις αιματηρές επιθέσεις του καθεστώτος στη Συρία. Αυτή τη στιγμή, 1,5 εκατομμύριο πρόσφυγες βρίσκονται στα σύνορα.

    Εμείς δεν μπορούμε να σηκώσουμε άλλο ένα κύμα μετανάστευσης. Κάναμε ειδικές προσπάθειες για να τους κρατήσουμε μακριά από εκεί και ακόμα σχεδιάζουμε πράγματα. Υπάρχει μαζική συσσώρευση σε στρατόπεδα και θέλαμε να τους κρατήσουμε εκεί με την κατασκευή νέων καταφυγίων. Είπα στη Μέρκελ πως μας παρουσίασε σχέδια και μας είπε μεγάλα λόγια.

    Συμφωνήσαμε να μας υποστηρίξουν. Μας είπε πως θα μας ενίσχυε με 25 εκατομμύρια ευρώ. Τα χρήματα αυτά θα πήγαιναν στο αρχηγείο του ΟΗΕ και από εκεί στον Ερυθρό Σταυρό.

    Τελικά, τα χρήματα αυτά δεν ήρθαν ποτέ σε εμάς. Τους είπα πως αν δεν θέλετε, σας δίνουμε εμείς 100 εκατομμύρια ευρώ και σας στέλνουμε τους πρόσφυγες. Μας είπατε πως ξοδεύετε 1 δισεκατομμύριο ευρώ για τους πρόσφυγες. Που είναι αυτά τα χρήματα; Μονάχα εμείς, φιλοξενούμε 3,7 εκατομμύρια Σύριους στα εδάφη μας».

    Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι οι αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες πραγματοποιούν επιθέσεις κατά των δυνάμεων των ΜΑΤ με τουρκικά δακρυγόνα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Εχει περασει στη χωρα καθε λογης μεμέτι. Πρακτορες της ΜΥΤ, τζιχάτια και καθε καθε καρυδιας καρυδι.
      Πλαστικες σφαιρες και θα φυγουν ολοι προς τουρκια.

    2. Στείλτε τα ΟΥΚ μέσα στην ποταμιά ρε.Όποιος περνάει τον Έβρο άρπαγμα και πνίξιμο επί τόπου.

    3. Που να τολμήσουν να πυροβολησουν. Για να τους πάνε μέσα μετά με εδε;ποιος ρωτάω ποιος αστυνομικός επάνω στο καθήκον χρησιμοποίησε όπλο και δεν τον μπαγλαρωσαν. Αυτό έχει περάσει στην υπηρεσιακή συνείδηση και διστάζουν όλοι. Έπρεπε να ειμασταν Αμερική και θα σου λεγα εγώ

    4. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ!!ΓΑΜΩ!!ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ!!ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ!!ΑΝΤΕ ΓΑΜΙΘΗΤΕ!!ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΕΚΕΙ!!ΚΑΙ ΑΣ ΠΙΝΑΣΟΥΜΕ!!ΜΑΛΑΚΕΣ!ΜΑΛΑΚΕΣ!!ΑΜΑ ΠΑΝΕ Κ.ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΜΙΑ 5000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩ ΝΑΔΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΡΙΞΕΤΑΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

    5. Η τους αφήνετε να μπουν η δεν τους αφήνετε με κάθε ΜΕΣΟΝ!!!
      Όπως και να χει η ιστορία θα γράψει.
      ΔΙΑΛΕΞΤΕ τι θα γράψει.Ειναι τοσο το απλο…

    6. Αρχίδια θα ρίξουν με όπλα. Αυτή τη διαταγή θα την έδινε μόνο η Χρυσή Αυγή αλλά οι αριστερολάγνοι κωλονεοέλληνες δεν την ψήφισαν μη τυχόν και αναστηθεί ο Χίτλερ και στεναχωρηθεί ο Στάλιν….

    7. Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ “ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ” ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ

    8. ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΤΕ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΛΙΠΑΡΗΣΤΕ ΝΑ ΤΥΧΟΥΜΕ ΕΥΓΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ

    9. Αυτος είναι ο σουλτάνος που θα κάνει πόλεμο στην Ελλάδα; Στέλνωντας αμάχους που ο Ελληνικός στρατός δεν μπορεί να πυροβολήσει; Ο ορισμός της κότας είναι. Θα μας κλάσει τα αρχίδια…

    10. ΡΙΧΤΕ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    11. Αντε επιτελους ξευτιλισμενοι κοιταξτε την χωρα και χρησιμοποιηστε πλαστικες σφαιρες στους θρασυτατους λαθροεποικους και αν χρειαστει και κανονικες, εδω κρινεται το μελλον της χωρας!!!!!!! Μην αφησετε τους Τουρκους να πραγματοποιησουν τα σχεδια τους και γραψτε τους Ευρωπαιους γραφιοκρατες εκει που δεν πιανει μελανι!!!!!! Φτανει πια η αδρανεια στο σοβαρο αυτο προβλημα, καθε ολιγωρια θα ειναι προδοσια για την χωρα!!!!!!!!

    12. Είναι πλέον αργά, και το παιχνίδι το χάσαμε.
      Έπρεπε πριν από 2-3 χρόνια να σφραγίζαμε όλα τα σύνορα μας, αλλά με τι πολιτικούς που είχαμε/έχουμε.
      Τώρα κανωνικα θα έπρεπε να είχαμε μια πανελλαδική εξέγερση για αυτο το θέμα, αλλά μόνο λίγους απασχολεί.
      Η κυβέρνηση είναι σε απόλυτο πανικό και δεν ξέρει πως να χειριστεί όλο το σκηνικό.
      Δεν υπάρχει σωτηρία πλέον.

    13. Δημιουργια αμεσα πολιτοφυλακης-εθνοφυλακης.Αμεσες περιπολιες απο ενοπλα ταγματα.Να ισχυσουν φυλετικοι νομοι με βαση την φυλετικη καθαροτητα

    14. 1. Βάλτε νάρκες στά σύνορα (θαλάσσια καί χερσαία).
      2. Βάλτε αστυνομικά σκυλιά νά τούς ορμάνε.
      3. Ρίχτε στό ψαχνό. Πρώτα τραυματικά, κι άν επιμείνουν, καθαρίστε τους.
      4. Αν υπάρξει οιαδήποτε “κίνηση” από πλευράς Τουρκίας κηρύξτε γενική επιστράτευση – Τότε οι Ελληνες ΣΤΑ ΟΠΛΑ !!!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΌ ΟΛΑ (αυτό μάς έλειπε νά βάζουμε τούς λαθροεισβολείς – proxy τούρκικο στρατό – πάνω από τήν Ελλάδα).
      Η Ελλάδα έχει κάθε δικαίωμα νά υπερασπισθεί τά σύνορά της διά τών όπλων. Καί όταν λέμε όπλα σημαίνει “ρίχνω στό ψαχνό κι όποιον πάρει ο χάρος”, όπως επί Ιταλικής καί Γερμανικής εισβολής τό 1940.
      Αέραααα νά φύγει η χολέρα.
      Αλλωστε τό άρθρο 120 τού Συντάγματος τό επιτάσσει.
      5. Νά παραιτηθεί πάραυτα η Κυβέρνηση (πλήρως ανίκανη) διότι ο πόλεμος άρχισε καί νά ορισθεί νέα Στρατιωτική – πολιτική πατριωτική Κυβέρνηση καί νά ξεκινήσει τίς απαραίτητες στρατιωτικές προεργασίες.

      Ελληνες ΠΡΟΣΟΧΗ !!
      Η ΕΛΛΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΟΝ ΕΙΣ ΕΜΠΟΛΕΜΟΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ, ΟΙ ΗΜΕΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΜΥΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ.
      ΒΓΑΛΤΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΕΣ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ.
      ΟΛΟΙ ΝΑ ΨΕΛΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ.
      Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.
      ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ !!

    15. Ο Στρατός υποτιθεται οτι ειναι ετοιμος να αποκρουσει επιθεσεις ενοπλων Τουρκων σε πολεμο, και δε μπορει να απωθησει μερικους αοπλους; Εναν Κολοκοτρωνη θελατε εκει πανω ωρε. Να κοκκινησει ο Εβρος…

      1. Ακριβώς αυτό… Τους άοπλους, έχωντας εναντίων σου την κοινή γνώμη όλης της Ευρώπης δεν μπορείς να τους σκοτώσεις … Και ακριβώς με αυτό αποδεικνύεται ποσο ΚΟΤΑ είναι ο Ερντογαν… Στρατό δεν στέλνει γιατί ξέρει τι τον περιμένει… Στέλνει άοπλους, πεμπτοφαλαγγίτες, μήπως κ έχει καμια ελπίδα… να γριζάρει κανα νησάκι … να μας πιέσει η Γερμανική ένωση και να μας δημιουργήσει προβλήματα ανέμακτα (γι αυτούς).. και ΑΝ και μόνο ΑΝ καταλάβει ότι είμαστε ανύμποροι Τότε και μόνο Τότε θα στείλει στρατό.

    16. μαμηση χωρις σαλιο θελεις παλιο μαλακα μογγολε

    Comments are closed.