“…ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΠΥΡΑΥΛΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΑΠΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΜΕΣΩ ΣΟΥΔΑΣ ΓΙΑ ΙΡΑΚ”. ΜΠΑΝΑΝΙΑ Η ΧΩΡΑ. ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΚΑΙ BOEING ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ. ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΗΡΕΣ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ; ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟΥ

    Κοινοποίηση:
    apache-usa

    Με την κινητοποίηση των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων λόγω των εξελίξεων στο Ιράκ να είναι τεράστια, η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να μην συμμετέχει έστω και εμμέσως. Χωρίς να ρωτήσει κανέναν – έστω και τους πολιτικούς αρχηγούς αλλά και το ίδιο το Κοινοβούλιο όπως ορίζει το Σύνταγμα- ο πρωθυπουργός, έδωσε γη και ύδωρ για 1.30 λεπτό δημόσιας λεζάντας με τον Τράμπ και κάνει τη χώρα μπανανία.

    Δέκα μεταγωγικά ελικόπτερα και συγκεκριμένα τέσσερα Chinook και έξι Black Hawk προσγειώθηκαν την Τρίτη (7/1) στην αεροπορική βάση της Ελευσίνας. Ανεφοδιάστηκαν και πέταξαν την επομένη για την Σούδα όπου έλαβαν νέο ανεφοδιασμό και αναχώρησαν για την Μέση Ανατολή.

    Αυτό αναφέρουν ελληνικά ΜΜΕ της συμπολίτευσης, όμως η αλήθεια είναι άλλη. Όπως μας την περιέγραψε φίλος αναγνώστης.

    Διαβάστε

    “Πρέπει να αναφερθεί δημόσια πως σήμερα (χθες) επί πολλές ώρες από το αεροδρόμιο της Ελευσίνας απογειώνονταν ζεύγη ελικοπτέρων black hawk και apatchi. Πετούσαν ανά 3άδες με κατεύθυνση την Κρήτη (ή και την Κύπρο).

    Προέρχονταν σίγουρα από τη Νατοική βάση της Λάρισας (βάσει πορείας), προσγειώνονταν για ανεφοδιασμό στον Ασπρόπυργο με τελικό προορισμό ΝΑ Ελλάδα (Κρήτη ή και Κύπρο). ΟΛΑ τα ελικόπτερα έφεραν πλήρη πυραυλικό εξοπλισμό. Φαίνονταν όλα από κάτω μιας και πετούσαν σε πολύ χαμηλό ύψος.

    Επίσης, απογειώνονταν αεροσκάφη ελικοφόρα μεταφοράς προσωπικού (C130-“ντακότες”) αλλά και ειδικά λευκά αεροσκάφη τύπου boing μεταφοράς προσωπικού, τουρμπινοφόρα, χωρίς αυτά να έχουν διακριτικά επάνω τους που να δηλώνουν κάποια αεροπορική εταιρία. ΟΛΑ είχαν την ίδια κατεύθυνση.

    ΟΛΑ αυτά τα είδα ευρισκόμενος ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ σε ύψωμα στη περιοχή του Σχιστού προς Ελευσίνα όπου έβλεπα καθαρά τόσο τη περιοχή του αεροδρομίου του ασπροπύργου όσο και τη κατεύθυνση όλων των παραπάνω οχημάτων προς τα ΝΑ της χώρας.

    Τις μετακινήσεις αυτές δεν τις έβλεπα μόνο εγώ αλλά και πλήθος κόσμου που βρίσκονταν σε επιχειρήσεις γύρω μου και εργάζονται εκεί καθημερινά.

    Θέτω λοιπόν τα εξής ερωτήματα: Τι τελικώς συζητήθηκε μεταξύ του φερόμενου έλληνα πρωθυπουργού με το στρατιωτικό επιτελείο των ΗΠΑ? Μήπως ως χώρα μέλος του ΝΑΤΟ δώσαμε λευκή επιταγή στην εμπλοκή της χώρας μας σε πόλεμο με χώρες της Μέσης Ανατολής χωρίς να γίνει καμία συζήτηση έστω με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων στη χώρα μας?

    -Ο φερόμενος εκλεγμένος πρωθυπουργός μας, σκέφτηκε ότι η χώρα τα τελευταία χρόνια έχει παντού -εκτός έξω από τα σπίτια του- μετανάστες που προέρχονται από την Μέση Ανατολή όπου άμεσα μπορούν ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ να κάνουν έντονες διαμαρτυρίες και πορείες ακόμη και να προκαλέσουν σοβαρές αναταραχές στο εσωτερικό της χώρας σε πολλές πόλεις και νησιά μας επειδή θα σταθούν υπέρ των μουσουλμανικών λαών που θα μπουν στο στόχαστρο του ΝΑΤΟ, όπως το ΙΡΑΝ?

    -Έχει σκεφτεί ο φερόμενος έλληνας πρωθυπουργός μας ότι δεν έχει το απαραίτητο προσωπικό αλλά ούτε και τα μέσα να αντιμετωπίσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο και κυρίως ότι δεν πρόκειται καμία χώρα μέλος του ΝΑΤΟ να μας στείλει ειδικούς πολιτοφύλακες σε μια ενδεχόμενη εξέγερση των μουσουλμάνων προσφύγων που – καλά θα κάνουν- να αντιδράσουν -αλλά κανείς δεν είναι σε θέση να ξέρει πως θα αντιδράσουν με την υπόθεση του ΙΡΑΝ- σε έναν ακόμη πόλεμο που αυτή τη φορά τείνει να γίνει Ημι-Παγκόσμιος?

    -Συμφωνώ στο να αντιδράσουν ΜΟΝΟ ειρηνικά μόνο με ειρηνικές πορείες χωρίς φασαρίες,ζημιές κτλ. αλλά κανείς δεν είναι σε θέση να ξέρει τι άλλο μπορούν να κάνουν στη χώρα μας ως αντίδραση σε έναν ενδεχόμενο πόλεμο ΝΑΤΟ-ΙΡΑΝ. ΟΛΟΙ μας ξέρουμε τι μπορούν να κάνουν και ας μην φοβόμαστε όταν το σκεφτόμαστε….

    ΟΜΩΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΞΕΡΙΖΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ. ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΖΩΗ….

    Να λοιπόν τι θα πληρώσουμε ΑΜΕΣΑ τις επόμενες ημέρες ως χώρα όταν εκλέγουμε ή επιτρέπουμε να διαλέγουν για εμάς “επίθετα ΜΟΝΟ” και όχι κανονικούς ΗΓΕΤΕΣ της χώρας.

    Παρακαλώ ΑΜΕΣΑ να δημοσιοποιηθεί το θέμα καθώς μέχρι στιγμής κανένα μέσο δεν έχει δημοσιοποιήσει αυτή τη τόσο σοβαρή είδηση που χιλιάδες πολίτες έβλεπαν σήμερα στον Αττικό ουρανό….

    Ευχαριστώ
    …”

    Από αναγνώστη

    1.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Σχολια ουσιας διαβαζω σημερα!
      Μπραβο σε ολους σας.
      Το μονο που σας ζητω ειναι να ειστε σε ετοιμοτητα για την υπερασπιση των Οσιων κ των Ιερων της πατριδας μας.

    2. λπν τα πραματα πανε οπως τα λεει η Αγια γραφη και σας τα λεμε τοσο καιρο…ο ασσαντ ειναι το 1ο θηριο,το λιονταρι…ασσαντ σημαινει λιονταρι και παλια ειχε το ψευδονυμο “αγριο θηριο”!τι συμπτωση!μετα τον ασσαντ ερχεται το 2ο θηριο,2ος ερυθρος καβαλαρης ο αντιχριστος πουναι ο μοχαμεντ μπιν σαλμαν οπως εχει αποκαλυψει το Αγιο πνευμα+η Βιβλος….στην κηδεια του σουλειμανι φωναξαν να ερθει ο μαχντι τους,al mahdi al mahdi φωναζαν και ερχεται φυσικα!θα σας τον πλασαρουν μολις γινει η αρπαγη της Νυφης…φυσικα θα μας παρει και εμας αμπαριζα ο πολεμος αφου γιναμε συμμαχοι με το Ισραηλ!το ισραηλ και η ιερουσαλημ θα βομβαρδιστουν πριν το μαρτιο,πριν γινει δλδ το ισραηλ 71 ετων και θα διαλυθει και θα γεμισουμε εβραιους μεταναστες!να η ευκαιρια που εψαχναν να παρουν τη θεσσαλονικη ξανα οι εβραιοι!φυσικα θα συμφωνησουν ολα τα κρατη να ξαναχτισουν 3η φορα το ναο σολωμοντα+την πολη αλλα θα ξεκινησουν οι εργασιες μετα απο 6-7 χρονια δλδ το 2026….μετα τον πριγκηπα της ασσυριας(ασσαντ) ερχεται ο πριγκηπας της grecia(μεγας αλεξανδρος τοτε)…grecia ομως δν ειναι η greece μεσα στην Βιβλο…grecia ειναι μερος της αραβιας!αρα μετα τον πριγκηπα της ασσυριας…ερχεται ο πριγκηπας της αραβιας!πηγαιντε ministry revealed σαιτ η youtube channel η κατεβαστε το esword να δειτε μονοι σας τις μεταφρασεις/σχολια!αναμενετε μεγαλος σεισμος μετα τις 21 μερες νηστειας του δανιηλ στις 23-25 γεναρη…η αρπαγη ειναι μερες/βδομαδες μακρυα!

    3. Ποιος ρωτησε ποτε τον Ελληνικο λαο, οταν ερχεται με τη ψωτια να τον καψει.
      Μηπως τον ρωτησαν οταν υπεγραφαν μνημονια και τον οδηγησαν στο οικονομικο θανατο,τορα δυνουν αδεια
      στους Αμερικανους για να μας οδηγησουν με μαυηματικη ακριβεια στο σωματικο θανατο,αρκει να ζουν αυτοι και μαλιστα πλουσιοπαραχα και να εχουν σχεσεις με του ισχυρους της γης και να βαφκαλιζοντε οτι καποιοι ειναι, οτι ειναι σπουδαιοι.
      Τωρα ερχεται το τελευταιο χαστουκη για να μας αποτελειωσει ο Μητσοτακης ,να φερει εις περας αυτο ,που οι αλλοι αρχισαν.
      ΚΑΙΡΑΡ ΟΙ ΜΕΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ

    4. Ρε μάγκες, έχετε δίκαιο. Αλλά κατά την άποψη μου καλά έκανε ο Μητσοτά-Κουλας. Η ρωσσία μας έθαψε (και εμείς φταίμε). Η μόνη φίλη που μας έμεινε είναι η Αμερική με τον κοκκινοκόλη Τράμπ. Δεν μπορούμε να κρατάμε ουδέτερη στάση. Δεχθείτε τις συνέπειες και προχωράμε. Ναι σε πόλεμο ήμαστε και αναζητούμε συμμαχίες. Η ουδετερότητα βλάπτει.

    5. Γειά σου Κούλη ηγέτη, Σουρωτήρι η Ελλάδα, μπάζει από στεριά και θάλασσα λάθρο, και τώρα μπάζει και από αέρος. Να χαρώ εγώ έναν ηγέτη της υποταγής του αρχιτσιφλικά Ερντογάν και του ψυχάκια Τράμπ.

    6. Για 1.09 δημοσιότητα έδωσε γη και ύδωρ.Ο πιο δουλοπρεπής πρωθυπουργός μέχρι σήμερα.Να τον χαιρόμαστε.
      Και τα κανάλια μας τα έχουν ζαλίσει για το επιτυχημένο ταξείδι στην Αμερική.Ρε τόσο γκαιμπελισμό δεν τον ξαναζήσαμε μέχρι σήμερα.

      1. το θεμα ειναι οτι συναγωνιζεται τον Τσιπρα σε δουλοπρεπεια…ποιος θα βγει νικητης?

      2. ΕΝΩ Ο ΖΑΒΟΣ Ο ΑΞΕΛ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΣΚΟΝΤΑΦΤΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.
        ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ.ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΤΑ 151+ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.
        ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ
        ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟΤΑΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ.
        ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΡΓΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
        ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΔΑΝΙΣΜΟ
        ΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΕΥ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΔΝΤ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 99 ΧΡΟΝΙΑ
        ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΕΥ
        ΜΕ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΠΑΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΛΑ”Ι” ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΚΙΟΣΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ Ο ΑΞΕΛ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
        ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ. ΟΨΟΜΕΘΑ

    Comments are closed.