ΜΕ ΚΡΑΥΓΕΣ Ο «ΑΛΛΑΧ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ» ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ – ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΗ “ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ” ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

    Κοινοποίηση:
    1

    Πετώντας ότι βρουν μπροστά τους και χρησιμοποιώντας κορμούς δέντρων για να «σπάσουν» τις αντιστάσεις των ελληνικών δυνάμεων, οι παράτυποι μετανάστες δείχνουν αποφασισμένοι να περάσουν στην Ελλάδα
    Αποφασισμένοι για όλα είναι οι παράτυποι μετανάστες που έχουν ξεκινήσει από την Τουρκία με στόχο να περάσουν τα ελληνικά σύνορα.

    Σε ένα νέο βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετανάστες με κουκούλες και διάφορα πολεμοφόδια, διακρίνονται να έχουν βάλει φωτιές και να έχουν κόψει κορμούς δέντρων, προκειμένου να τους χρησιμοποιήσουν για να εισβάλουν στα ελληνικά εδάφη.

    Μάλιστα, σε κάποιο σημείο ακούγονται και πυροβολισμοί, ενώ αρκετοί εξ αυτών, επικαλούνται τον Αλάχ με το γνωστό, πλέον, «Αλλάχ Ακμπάρ», που σημαίνει «ο Αλλάχ είναι μεγάλος».

    Δείτε το βίντεο

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Εμεις οι εφεδροι, θετουμε τον εαυτο μας στην υπηρεσια του κρατους. Να ξερουν ομως οτι εγω ριχνω κιολας…

    2. Το σχεδιο οι βρωμοτουρκοι το εχουν οργανωσει πολυ καλα εδω και παρα πολυ καιρο. Θα στειλουν οσους περισσοτερους μπορουν, και μεσα στο μπαχαλο δεν αποκλειω καθολου το γεγονος να ανοιξουν πυρ επιτηδες με σκοπο να φανε μερικους , θα φωναζουν οτι τους σκοτωσαμε εμεις για να εξαγριωσουν περισσοτερο τους αγρικους …Και μετα μπορειτε να καταλαβετε τη συνεχεια…Ακομα και πολεμος να μη γινει αυτη τη στιγμη, η τουρκια αυτο που θελει να καταφερει ειναι να αμαυρωσει την εικονα της ελλαδος με σκοπο την απομονωση μας Και στη πορεια για αυτη ολα θα ειναι πολυ ευκολα ειδικα με τις τοσες χιλιαδες ισλαμια που εχουν περασει στη χωρα ολα αυτα τα χρονια…Θα μου κανει τρομερη εντυπωση αν δεν προβουν σε τετοιες ενεργειες. ΥΣ Τα τρισκαταρατα τουρκικα φυλα (που δυστυχως ειναι πολλα) ειναι η καταρα αυτης της γης …..μεγαλη καταρα

    3. ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΙΜΙΟΙ Κ ΗΘΙΚΟΙ Κ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΔΛΔ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ Κ ΟΙ 300 ΓΤ ΑΚΟΜΑ Κ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΟ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ Κ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΜΕ ΣΕ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΔΛΔ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΡΕ ΜΠΑΣ Κ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΛΕΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ ΕΛΛΗΝΑΣ?

    4. Αν εμπαιναν Τουρκοι δεν θα πυροβολουσαμε;Δεν θα προστατευαμε τα συνορα μας;Και αυτοι εισβολεις δεν ειναι;Γιατι δεν πυροβολει ο στρατος μηπως και φοβηθουν;Φοβομαστε τι θα πουν οι Ευρωπαίοι; Θα μας πουν κακους;Σκοτιστηκαμε!Ουτως η”αλλως μονους μας αφησαν!Στεφανε εχεις καμια πληροφορία για μερικη επιστράτευση που ακουγεται τις τελευταιες ωρες;Ενημερωσε μας σε παρακαλω!Δεν φοβαμαι, να παμε αν χρειαστεί να βοηθησουμε.Οχι ομως να μας στειλουν για να τους βλεπουμε απλα να περνουνε απο μπροστά μας,οπως κάνει ο στρατος τωρα!

      1. Εισαι πανω αυτη την στιγμη?σε ρωταω γιατι λες οπως κανει ο στρατος αυτη την ατιγμη πανω….γιαυτο…εισαι πανω και βλεπεις τι γίνεται…να ξερουμε και εμεις ρε παιδι μου

      2. Χρήστο δεν είμαι πάνω,αλλά βλέπω στα ρεπορτάζ τι γίνεται.Περνούν το ποτάμι με σχοινιά κ οι στρατιώτες απλά τους κοιτούν,Μην με παρεξηγείς ,δεν εννοώ ότι δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους.Αυτές τις εντολές έχουν ,είναι δεμένα τα χέρια τους.Η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία είναι υπεύθυνη για όλο αυτό το μπάχαλο!

    5. ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΆΜΕΣΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ” ΖΩΝΗ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ” ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΑΓΑΤΣ ΟΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΕΓΗ ΚΑΙ ΤΡΟΦΗ -ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΣ ΝΗΣΙΑ- , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥΣ.

      ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.
      ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ Η ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ;

    6. Ολοι λαος και στρατος στα οπλα
      κανεις να μην καθετυαι με τα χερια δεμενα

    7. Τα 50αρια δεν ακουω και προβληματιζομαι.

    8. ΑΜΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ!!ΑΣΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ!!ΚΑΙ ΤΕΛΙΩΟΝΟΥΝ ΟΛΑ !!ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ!!ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΗ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!ΑΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΟΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΗΝ ΔΙΧΑΖΕΤΕ ΚΙΑ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΟ!!

    9. δεν υπαρχει κανενας να τους κανει τον κ@λο κοσκινο?

    10. Έχουν φέρει πολιορκιτικο κρύο να σπάσουν τα σύνορα μας να μπουκαρουν μέσα για να σφάξουν λευκή σάρκα ελληνική. Παρατηρήστε το βίντεο..

    11. Συνελληνες επειδη ειμαι λιγο χαζος μου λυνετε μια απορια; Εκει πανω στον Εβρο θα παλευουν οι (μ@λακες) πατριωτες με τους τ@λιμπαν και στη θαλασσα το λιμενικο θα εκτελει χρεη καλου οικοδεσποτη;; Συγχωρεστε με ειμαι χαζος.

      1. ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ..

    12. Στειλτε τους στις παρθενες και τα πιλαφια να τελειωνουμε τους βρωμιαρηδες.
      Ως ποτε θα ασχολουμαστε με ολη αυτη την κατασταση.?
      Αν δεν καταφερουν απο κει οι δουλεμποροι θα τους στειλουν στα νησια.

    Comments are closed.