ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ! Ο ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ… ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ – ΕΤΣΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ

    Κοινοποίηση:
    cache_846x3000_Analog_medium_488465_271832_2142019-750x430

    Με βάση τη μαρτυρία της φίλης της Marry Rose, που αναγνώρισε τη σορό του θύματος και η οποία ανέφερε ότι η 38χρονη διατηρούσε δεσμό με τον «Ορέστη» που γνώρισε μέσω πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, οι ανακριτές οδηγήθηκαν στον σίριαλ κίλερ της Κύπρου.

     

    Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το reporter.com.cy, στο μικροσκόπιο τέθηκε ο λογαριασμός του 35χρονου λοχαγού της Εθνικής Φρουράς, με το όνομα «Ορέστης35», ο οποίος ήταν το πρόσωπο που ήρθε και παρέλαβε την 38χρονη μαζί με την εξάχρονη κόρη της, στις 4 Μαΐου 2018 και ώρα 23:30, χρόνος κατά τον οποίο θεάθηκε για τελευταία φορά.

    Σημειώνεται ότι η φίλη της Marry Rose, την συμβούλευε να μην πάρει μαζί της την κόρη της, ωστόσο το θύμα της έλεγε ότι ο «Ορέστης» επέμενε και ήθελε να την γνωρίσει στα δύο παιδιά του για να παίζουν μαζί.

    Ο ασκός του Αιόλου για τον 35χρονο λοχαγό της Εθνικής Φρουράς, ο οποίος ψάρευε τα θύματα του από την πλατφόρμα Badoo και στη συνέχεια αφού βρισκόταν μαζί τους, τα σκότωνε και τα πετούσε στο φρεάτιο του τρόμου στο Μιτσερό, άνοιξε με τον εντοπισμό του πτώματος της Marry Rose Tiburcio, από τις Φιλιππίνες.

    Οπως αποδείχθηκε ο δολοφόνος κρυβόταν πίσω από το προφίλ λογαριασμού στην πλατφόρμα badoo, με το όνομα «Ορέστης», ο οποίος είναι το τελευταίο πρόσωπο που συνάντησε την 38χρονη μητέρα Marry Rose, αλλά και την 28χρονη Arian Palanas Lozano.

    Τις δύο γυναίκες, για τις οποίες ο ύποπτος παραδέχθηκε ότι τις σκότωσε και ακολούθως τις πέταξε στο φρεάτιο λατομείου στο Μιτσερό.

    Πήγε να καταπιεί τεκμήριο

    Κατά τις έρευνες στην οικία του 35χρονου την ημέρα της σύλληψης του, βρέθηκαν μεταξύ άλλων, σχοινί χρώματος μπλε, πανομοιότυπο με αυτό που ήταν δεμένο το θύμα, κολλητική ταινία, όμοια με αυτή που βρέθηκε στο φρεάτιο του λατομείου, μαζί με τη σορό της 38χρονης, κινητά τηλέφωνα και κάρτες, ηλεκτρονικός υπολογιστής, αριθμός μέσων αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων, φωτογραφικές μηχανές και διάφορα άλλα.

    Κατά την έρευνα στην οικία του, ο 35χρονος, έβαλε στο στόμα του και προσπάθησε να καταπιεί μια κάρτα κινητού τηλεφώνου, ωστόσο έγινε αντιληπτός από μέλη της Αστυνομίας και συνελήφθη. «Την είχα στην τσέπη μου», ανέφερε σχετικά με την κάρτα.

    Επίσης σημειώνεται, ότι σύμφωνα με μαρτυρία ο 35χρονος βρισκόταν στο εξωτερικό κατά τον Απρίλιο του 2018 και επέστρεψε αρχές Μαΐου 2018.(Στις 4 Μαΐου δηλώθηκε η εξαφάνιση μάνας και κόρης).

    Στα δίκτυα του και η Lozano

    Όπως ακούστηκε το πρωί ενώπιον Δικαστηρίου, ο 35χρονος παραδέχθηκε ότι ήρθε σε επαφή με την 28χρονη Arian Palanas Lozano επίσης μέσω της πλατφόρμας Badoo και έκλεισε μαζί της ραντεβού.
    Όταν συναντήθηκαν τον περασμένο Ιούλιο και κατά τη διάρκεια που έκαναν σεξ, την έπνιξε και την σκότωσε. Ακολούθως αφού την έδεσε, την πέταξε στο φρεάτιο του μεταλλείου στο Μιτσερό.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: