ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ! ΜΑΡΜΑΡΩΣΑΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ! ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗ ΣΤΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΑΓΡΙΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΥΤΖΑΜΑ! ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;;;

    Κοινοποίηση:
    mm1

    ΣΚΑΝΔΑΛΟ! ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

    Σειρήνες περιπολικών, μπλόκα στους δρόμους, έρευνα σε σπίτια… πουθενά ο Μπαρμπαρούσης. Μόνο  στον Ταΰγετο δεν έψαξαν στις σπηλιές. Και τελικά που ήταν ο Μπαρμπαρούσης; Σπίτι του, στο Χαλάνδρι (!!!)

    Του περάσανε τα βραχιολάκια του Μπαρμπαρούση, τον οδήγησαν στην Ευελπίδων και όπως εύστοχα είχαν σημειώσει γνωστοί  δικηγόροι της Αθήνας, τον άφησαν ελεύθερο.

    Κάποιοι φυσικά, τρελάθηκαν! Σου λέει, ελεύθερος γιατί; Πώς το έκαναν αυτό;

    Και είναι πολλοί, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, που προβληματίζονται, αγχώνονται, φοβούνται που είναι ελεύθερος. Τρέμουν μη ξυπνήσουν και δουν στρατιώτες και τανκς στους δρόμους. Είναι οι ίδιοι που δεν τους νοιάζουν τα μνημόνια, οι συντάξεις που κόπηκαν και θα κοπούν κι’ άλλο, από τον  Ιανουάριο του επόμενου χρόνου, οι στρατιές ανέργων, οι άστεγοι που αυξάνονται, τα νοικοκυριά που πεινούν και το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Αυτό που τους νοιάζει είναι γιατί αφέθηκε ελεύθερος ο Μπαρμπαρούσης.

    Ο Θεός να τους βοηθήσει από τέτοιο κακό…

    Χ.Δ.Ρ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: