ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ; Η ΡΩΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗ «ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»

    Κοινοποίηση:
    ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

    Η Ρωσία αναγνώρισε το «Βόρεια Μακεδονία» ως το συνταγματική ονομασία της γείτονος χώρας, σύμφωνα με ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.

    Η Ρωσία αναγνωρίζει την «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας» παρά τις πρωτύτερες επιφυλάξεις της ανακοίνωσε σήμερα το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.

    Ανάμεσα στις χώρες που έχουν αναγνωρίσει το «Βόρεια Μακεδονία» ως συνταγματική ονομασίας της γειτονικής χώρας είναι το Ισραήλ, Σερβία και οι ΗΠΑ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. αρα ,προκειται για το πρωτο ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ με ονομα ιστορικα ΕΛΛΗΝΙΚΟ, και κατοικους, ΣΛΑΒΟΒΟΥΛΓΑΡΟΑΛΒΑΜΟΥΣ../// γιεια ΣΟΥ ρε GREEK παπατζη.

    2. Οπως είχε πει κάποτε ο ελευθερωτής μας ο Θόδωρος Κολοκοτρώνης
      «Είδα τότε ότι, ό,τι κάμωμε, θα το κάμωμε μονάχοι και δεν έχομε ελπίδα καμμία από τους ξένους. Σπαθί ξένο δε θα λευτερώσει την πατρίδα»

    3. κουβαληθηκαν και αρκετοι απ αυτούς στην χώρα μας και τους βλέπουμε…, απο φτηνα π@υταναριά μεχρι εγκληματιες, υπόκοσμος, και μπέκρες του κερατά
      Εχετε δει τους ρώσους στα all inclusive ξενοδοχεία, κακομοίρηδες και φτώχεια…ερχονται με κατι φτηνο-γκρουπ στα νησιά και μπερκουλιάζουν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όλη μέρα…Ουτε που τους ενδιαφέρει η πατρίδα μας,
      η ιστορία μας η η κουλτούρα μας… Τίποτα! μόνο ποτό και παρανομία το “ξανθό γένος”

    4. Τώρα κάνετε προφανώς πλάκα… Μας πούλησε ο Βλαδίμηρος; Ποιος Βλαδίμηρος ποια Ρωσία και ποιο ξανθόν γένος και παπαριές;; Η Ρωσία πρώτη χώρα στον κόσμο ήταν όταν το 90 είχε αναγνωρίσει του γύφτους των σκοπίων ως Μακεδονία… Για συνέλθετε λίγο.

    5. Καλησπέρα πρώτον. Μια. Ζωή είμαστε μόνοι. Μας. Ποτε. Δεν μας. Βοήθησε ΚΑΝΕΝΑΣ 2/ εδω. Εμείς προσκυνησαμε στα τέσσερα ο. Βλαδίμηρος. Μας. Φταίει πηρε. ΜΕΓΑΛΟ. ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ και. Συμφώνησε ο. Καθένας τα. Συμφέροντα του.
      Να. Υπερασπιστεί 3. ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΑ. ΜΤΟΛΜΕ-ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ- που. Θες. Εύκολο χρήμα γυναίκες BMW (Μπέμπα) μπουζουκια λουλούδια ΜΟΕ ΜΥΚΟΝΟΣ χλαπατσογαμηδες 3ΚΥΜΙΕΣ. ΣΑΛΙΑ-ΜΠΟΥΡΔΕΣ. πετεφουριδες. Μιν. Κλαις. Γιατι και πως. Και. Σου. Φταίει η. Εκάστοτε κυβέρνηση αφού. Μια. Ζωη. Θες. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

    6. Οι μοναδικοι εγωκεντρικοι μ@λ@κες στον κοσμο που πιστευουν σε φιλιες μεταξυ κρατων ειναι οι νεοελληνες με τον δεικτη νοημοσυνης της ορνιθας.

    7. o ennas leei to makritou kai to kontotou se leigo tha iste sklavi ton tourkon me to aigeon na to diekdikoun skopiani kai tourki .

      1. Εσύ τι είσαι ρε μπάσταρδε και μας λές τι θα γίνει , άπλυτο σκουπίδι κωλοαλβανε

    8. Το θεμα ηταν να μην δωσουμε ποτε Εμεις το ονομα! Απο την στιγμη που δωσαμε ιθαγενεια και γλωσσα ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ γλωσσα στο κρατηδιο των Σκοπιων και το ονομασαμε Βορεια Μακεδονια, τελιωσε η υποθεση. Η πρεσπα μπορει να Αλλαξει με τον τροπο που μπορει να αλλαξει η Λοζανη. Βγαλαμε μονοι μας τα ματια μας δεν μας φταιει κανενας Ρωσος!!

    9. Ξανθό Γένος σου λέει !Κατα τα άλλα «φιλέλληνες»! Α βρε Ελλαδίτσα μας΄πως σε κατάντησαν ετσι οι πολιτικοί μπαγλαμάδες .Ούτε και οι «αδελφοί» Ρώσοι δεν σε στηρίζουν!

    10. Χαζοπατριώτες χαχαχα. Μια ζωή καρπαζοεισπράκτορες και φτωχομπινέδες βλέπουν τον έναν μετά τον άλλον να τους προδίδει και μυαλό δε βάζουν.

      Ποτε θα καταλάβετε ρε βλήματα ότι μόνο το χρήμα μετράει;

    11. Αυτοί είναι οι φίλοι μας οι Ρώσοι, Ποιο ορθόδοξο τόξο και τρίχες κατσαρές? Κύριε Βελόπουλε φιλορώσε, τί έχεις να μας πεις?

    12. ο Βλαδίμηρος σάς έχει προδώσει εδώ και 20 χρόνια με το ‘Μακεδονία’ Ξεπνάτε ρεεεειιιι

    Comments are closed.