ΜΑΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ! ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ «ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ»! ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ

    Κοινοποίηση:
    1

    Ένα εντυπωσιακό περιστατικό με αστυνομικό που έβαλε φωτιά σε ελληνική σημαία, το ξημέρωμα της Πέμπτης , σε περιοχή των Πατησίων, απασχολεί -όπως αποκαλύπτει «Το Βήμα»- την ΕΛ.ΑΣ.


    Μέχρι στιγμής είχαν καταγραφεί πολλά παρόμοια περιστατικά με πρωταγωνιστες κυρίως αντιεξουσιαστές ή αλλοδαπούς όμως είναι η πρώτη φορά που στο κάψιμο της ελληνικής σημαίας προχωρά ένστολος.

    Πρόκειται για έναν 43χρονο αστυνομικό που υπηρετεί σε αστυνομικό τμήμα της Βορειοανατολικής Αττικής και ο οποίος οδηγήθηκε για «προσβολή συμβόλων ιδιαίτερης εθνικής σημασίας» στο αυτόφωρο. Το κάψιμο της σημαίας σημειώθηκε στην οδό Αγίας Λαύρας, κοντά στην εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας, όπου υπήρχε και σχετικό μικρό πανηγύρι. Πολίτες ειδοποίησαν την Αμεση Δράση και επί τόπου έφθασαν αστυνομικοί που έκπληκτοι διεπίστωσαν ότι ο άνθρωπος που είχε βάλει φωτιά στο εθνικό σύμβολο ήταν …συνάδελφός τους, τον οποίο και συνέλαβαν.

    Ο 43χρονος παραδέχθηκε την πράξη του και υποστήριξε ότι δεν ήταν σε νηφάλια κατάσταση ενώ επικαλέστηκε και προσωπικά προβλήματα. Όμως φέρεται να προσέθεσε ότι προχώρησε σε αυτή την πράξη λόγω και της αντιπάθειάς του σε ακροδεξιούς, χωρίς να αποσαφηνίζει οτιδήποτε περαιτέρω.

    Βασίλης Λαμπρόπουλος
    πηγή: tovima.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    33 Σχόλια

    1. Ρε αναρχοκαθικη σε πληρώνει ο ελληνικός λαός που για απώτερο σύμβολο έχει την ελληνική σημαία ,και εσύ και εσύ ρε κλέφτη των Ελλήνων καις τοεθνικο μας σύμβολο ;; Ρε ηλίθιε αν σε δει ο καιρός να κάνεις αυτό το εφιαλτικό , αυτός τι θα κάνει;; Αυτός θα σκοτώσει κιόλας γιατί θα θεωρεί την χβραας ξεφραγο αμπέλι … Ανθελληνα έχουμε δικαίωμα να μάθουμε ποιος είσαι, λόγο ότι είσαι υπάλληλος του ελληνικού λαού…

    2. ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ Η ΣΤΟΛΗ,ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΚΟΥΜΟΥΝΕΟΝΑΖΙ ΧΑΦΙΕΣ ΜΠΑΣΚΙΝΑΣ

    3. Τα στοιχεία του στη δημοσιότητα. Είναι κρατικός λειτουργός κι έχουμε δικαίωμα να γνωρίζουμε ποιο είναι αυτό το αναρχομπουμπούκι. 43 ετών πάντως δε νομίζω να είναι ελληνοποιημένο πιθήκι. Απλά αριστερός που μπήκε στο σώμα με μέσον

    4. Ψυχολογικα- προσωπικα προβληματα λεει εχει γινει πολύ της μοδας δηλαδή αμα παρω ένα οπλοπολυβολο και αρχιζω να θεριζω ότι βρισκω μπροστα μου και μετα με δεσουν και παω στον εισαγγελεα θα προσκομισω χαρτια στην απολογια μου μεσω χασοδικη ότι είμαι στρεσσαρισμενος και εχω ψυχολογικα-μπροσωπικα θα είναι ελφρυντικο μετα αυτό στην υποθεση μου; δεν παμε καλα η στραβος είναι ο γυαλος η στραβα αρμενίζουμε! Ολοι μας λιγο πολύ εχουμε προσωπικα και κάθε είδους προβλήματα τι πρεπει να κανουμε δηλαδή ότι γουστάρουμε; όχι ρε μπινε εκανες παραβαση θα τιμωρηθείς όπως προβλεπετε!!

    5. Από το καταραμενο 81 που ανελαβε ο εβραιος παπανδρεου,μεσα σε αστυνομια και στρατο εχωσε όλα τα αποβράσματα της κοινωνιας,γιατι σας φαινεται παραξενο,κοιταξτε την καταντια των σωματων ασφαλειας κοιταξτε τι γινεται μεσα στον στρατο μας με τα κοπροσκυλα τους αλβανους.

    6. Γιατί δεν με παραξενέυει ;;; Εδώ υπάρχει δηλωμένος gay αστυνομικός (αξιωματικός μάλιστα) με αρχικά Μ.Λ. (κάντε μια αναζήτηση στο διαδίκτυο : O πρώτος ανοιχτά gay Έλληνας αστυνομικός) και το Σώμα δεν τον έχει “αποτάξει”.

      Κάποτε στην αστυνομία υπηρετούσαν ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΡΕΣ, σήμερα, μετά από 4,5 χρόνια οπισθοδρομικού προοδευτισμού και αποδοχής της ψευτοδιαφορετικότητας, οι αστυνομικοί μας (όχι όλοι) φοβούνται να μη χτυπήσουν κανένα ζαχαρία, να μην πυροβολήσουν τον αλλοδαπό κλέφτη, να μην αποκαταστήσουν την τάξη από τους αλληλέγγυους της ΑΣΟΕΕ (κοντολογίς να κάνουν τα καθήκοντα για τα οποία αμείβονται), γιατί θα βρεθούν απολογούμενοι στους κεερφάδες και στις μ.κ.ο. του κ..λου………….

    7. Σιγουρα ειναι κανενα σαπιο κουμουνιστοσυμοριτομπατσος!!

    8. ΕΞΩ από την αστυνομία ΤΩΡΑ, φυσικά χωρίς αποζημίωση και στείλτε το, το κάθαρμα στα συσσίτια 43 ετών τώρα πια να τον τρέφουν οι σύντροφοι του, να μάθει ότι οι “αγώνες” κοστίζουν δεν είναι τζάμπα …. ΟΥΣΤ σκουλήκι πατημένο…….

    9. Βρε ψευτοπατριώτες οι μισοι από εσας εδώ κανετε φοροδιαφυγή εδώ και πολλα χρονια αυτό σας πειραξε; ενταξει δεν λεω ηταν χοντρο αυτό που εκανε,αλλα όταν αλλοι συνάδελφοι του τα παιρνουν από νταραβέρια με ναρκωτικα η από νταβατζηδες σε κωλομπαρα δεν σας ενοχλεί αυτό; αυτόν μπορει να τον ξηλωσουν απ το σωμα και σωστα θα κανουν αλλα εδώ υπαρχουν περιπτώσεις καραμπινάτες από αλλους διεφθαρμένους μπατσους που δεν τους εχουν αγγιξει καν.

      1. Η κλασσική ανοησία του Έλληνα. Επειδή γίνονται χειρότερα που δεν τα πιάσαμε να μην τιμωρήσουμε τα πιο ελαφρά που τα πιάνουμε στα πράσα. Για αυτό είμαστε χάλια σαν κοινωνία απο νοοτροπίες σαν τις δικές σου.
        Πέρα απο αυτό όμως όταν καις το σύμβολο της χώρας που υπηρετείς και πληρώνεσαι δείχνεις μίσος προς αυτό που υποτίθεται πως προστατεύεις. Ο αστυνομικός πρέπει να πάει σπίτι του.

    10. ΝΑ ΑΠΟΤΑΧΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ , Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ & Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΑ ,ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ , Ο ΟΡΚΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ , ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ !!

      1. Η Δεξιά πάντα ταυτιζόταν με τον υπέρ Πίστεως καί Πατρίδος αγώνα.Αντιθετως,για την Αριστερά η Ελληνική Σημαία ήταν Εθνικιστικό σύμβολο της μεγαλοαστικής τάξης και του κεφαλαίου.
        Εκτός κι εννοείτε Δεξιά την προδοτική παράταξη της Νουδουλας! Η οποία,καμμία σχέση δεν έχει με την λεγόμενη Εθνική Δεξιά.
        Εις ότι αφορά τον κομμούνα,πρώτα ένα γερό βρωμοξυλο στους ψηλούς ορόφους της ΓΑΔΑ καί μετά κατέβασμα από τις σκάλες “με προσοχή φυσικά μην τυχόν γλιστρήσει και κατρακυλήσει μερικούς ορόφους”…

    11. Αυτά είναι τα ωραία του συνδικαλισμού και της ισοπεδωτικης θεωρίας περί ισότητας στα Σώματα Ασφαλείας και οσονουπω και στις Ένοπλες Δυνάμεις…. Αυτά βλέπει ο Ερντογάν και μας πάει καροτσάκι….. Αντιδράστε όλοι, να ξαναγίνουν τα Σώματα Ασφαλείας, πραγματικά σώματα ασφαλείας και να επαναστρατιωτικοποιηθουν……οι Ένοπλες Δυνάμεις, που τείνουν να γίνουν ΜΚΟ….!!!!! Αυστηρή επιλογή των στελεχών, με αποκλεισμό ατόμων με αντιλήψεις και “υπερευαισθησιες” που είναι πέρα για πέρα ασύμβατες με το κύρος, την αποστολή και την γενική εικόνα του στρατιώτη….!!!!Δεν είμαστε ούτε Ολλανδία ούτε Λουξεμβούργο….Νισαφι πια!!!!!

    12. Τέτοιους αστυνομικούς εχουμε γι αυτο η εγκληματικοτητα χτυπάει κόκκινο. Αυτοι ειναι με την μεριά του θύτη και οχι του θύματος. Σκουπιδια.

    13. Φροντίστε να καθαρίσετε την αστυνομία ή και το στρατό από τέτοιου ειδους ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ, που κατατάχθηκαν λόγω ανικανότητας να συντηρήσουν διαφορετικά τον εαυτό τους, και όχι γιατί πιστευουν στην αξία του Εθνους και της Ελληνικής σημαίας.

    14. Ο/Η ΒΑΖΕΛΟΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΛΑΓΝΟΣ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟΣ ΗΛΙΘΙΟΨΗΦΟΦΟΡΟΣ λέει:

      ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΑΡΧΟΜΑΣΤΟΥΡΙ ΣΥΡΙΖΟΜΠΑΤΣΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΙΣΟΓΛΕΝΤΟΜΠΑΤΣΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ…

      ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΣΕ ΤΟ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΣΥΡΙΖΟΜΠΑΦΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΝΙΚΑ

    15. ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΞΕΡΩ ΩΣ ΠΡΩΗΝ ΣΑΠΙΛΑ Κ ΔΙΑΦΘΟΡΑ Κ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΟΠΛΟ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΟΙ ΑΔΙΚΙΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ!

    16. Αυτός ο Καραγκιόζης συνεχίζει να είναι στο αστυνομικό σώμα;;;;.

    17. ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΑΠΟΛΟΓΙΑ, ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΏΜΑ ΧΘΕΣ Κ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΊ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΉ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ. ΑΠΛΑ Κ ΣΥΝΤΟΜΑ.

    18. ΕΛΛΗΝΑΣ;;;;;;;;; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.
      ΚΑΝΑ ΑΛΒΑΝΑΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ-ΤΡΙΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.
      ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΤΑΞΗ……….

    19. Το σηματάκι που φέρει κάθε αστυνομικός έχει σαν σύμβολο την Ελληνική σημαία, αν αυτός για τον άλφα ή βήτα λόγο (άσχετο για μένα) δεν το σέβεται, να σηκωθεί να φύγει ή αν δεν έχει τα αρχίδια, να τον παραιτήσουν άλλοι. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. Να πάει (τώρα που είναι νέος) να μάθει μια τέχνη για να βγάζει τα του προς το ζειν. Όπως οι περισσότεροι ΕΛΛΗΝΕΣ.

      1. Αυτός ο Καραγκιόζης συνεχίζει να είναι στο αστυνομικό σώμα;;;;.

    20. Αφού είναι πραιτοριανοί που δεν υπηρετούν το έθνος αλλά το καθεστώς

    21. ΟΥΤΕ ΛΑΘΟΣ ΕΓΙΝΕ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ . ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ !!

      ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΤΕΣΤΑΡΕΙ ΜΕ ΜΙΝΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ

      ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ….ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΕΤΟΙΑ Η ΠΑΡΟΜΟΙΑ …ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ…ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΧΟΡΤΑΡΙ……………………………………..

    22. Ρε παιδια Ελληνας ειναι;Γιατι τοτε που διαδηλωναμε στο Συνταγμα για τη Μακεδονια,ελεγαν οτι αυτοι που μας ραντιζαν με χημικα απο τις σκαλες της Βουλης ηταν κυριως Αλβανοι.

    23. ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ. ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ? ΕΞΩ ΡΕ!

    24. Ένα ερώτημα έχω να κάνω μόνο,θα συνεχίσει να παίρνει μισθό αυτός?
      Όλοι οι κόπροι του δημοσίου πονάνε μόνο αν δε μπορούν να πατάνε στο τεμπέλικο το pin

    25. Να τον πετάξουν έξω από τη αστυνομία. Δεν έχει καμία θέση εκεί .λάθος άνθρωπος σε λάθος θεση.
      .

    Comments are closed.