[ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ] 43 ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΤΗΝ 14ΧΡΟΝΗ- ΤΗΝ “ΕΣΠΡΩΞΕ” ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ – ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΑΨΥΧΟ ΚΟΡΜΑΚΙ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΒΟΥΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ -ΑΦΗΣΕ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    mosxato-768x471

    Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στο Μοσχάτο, όταν έφτασαν στον σταθμό του ΗΣΑΠ οι γονείς της 14χρονης που αυτοκτόνησε στις γραμμές του Ηλεκτρικού.

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μοσχάτο: Ο 43χρονος είχε αποπλανήσει και φίλη της 14χρονης που αυτοκτόνησε στον ΗΣΑΠ

    Οι γονείς του κοριτσιού είχαν καταγγείλει 43χρονο για αποπλάνηση του κοριτσιού – Ο άνδρας είχε συλληφθεί και περνούσε σήμερα από το Αυτόφωρο.

    Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, το κορίτσι είχε αποπλανηθεί από 43χρονο άνδρα, ο οποίος διατηρεί κατάστημα στην ευρύτερη περιοχή όπου ζούσε το κορίτσι. Το γεγονός έγινε αντιληπτό από τη μητέρα του κοριτσιού, που μαζί με τον πατριό του χθες κατήγγειλαν την υπόθεση στο τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατριός του δεκατετράχρονου κοριτσιού χτύπησε τον φερόμενο δράστη της κακοποίησης. Σε βάρος του 43χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία, συνελήφθη και σήμερα επρόκειτο να περάσει από το αυτόφωρο.

    Το κορίτσι, σύμφωνα με μαρτυρίες συμμαθητών της βρισκόταν σε σοκ απ’ όσα είχαν συμβεί.

    Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι δίπλα στο κινητό της 14χρονης βρέθηκε ένα σημείωμα, το οποίο είχε γράψει η ίδια, και μέσα στο οποίο ζητούσε να παραδοθεί σε συγκεκριμένο πρόσωπο (όχι στους γονείς της).

    Μόλις οι γονείς έφτασαν στο σημείο και διαπίστωσαν τι είχε γίνει με την κόρη τους λιποθύμησαν, με αποτέλεσμα να τους παραλάβει το ΕΚΑΒ και να τους μεταφέρει στο νοσοκομείο.

    Αυτόπτες μάρτυρες επίσης αναφέρουν ότι την είδαν να ασχολείται με το κινητό της. Μετά από λίγη ώρα λοιπόν, ένας νεαρός πλησίασε τους αστυνομικούς λέγοντας «τι έγινε; μου έστειλε μήνυμα ότι θα αυτοκτονήσει».

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μοσχάτο: Νεκρή η 14χρονη που έπεσε στις γραμμές του ΗΣΑΠ – Έκανε βουτιά θανάτου

    Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για μια μεγάλη ερωτική απογοήτευση που περνούσε το κορίτσι και για μια τραγική ιστορία που είχε εκτυλιχθεί λίγο καιρό πριν, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται πως αυτό την «έσπρωξε» στο απονενοημένο διάβημα.

    πηγή:notia.gr

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Σωστός ο ανώνυμος!Έχεις απόλυτο δίκιο και το κακο είναι ότι βαδίζουμε από το κακό στο χειρότερο.

    2. Μιλα στον ενικο , οι δικες μας γιαγιαδες γινονταν δεκαοκτω χρονων για να παντρευτουν . Αν η γιαγια σου ειχε 3 παιδια στα δεκατεσσερα της !!! , ηταν γιουφτσα , και εσυ γιουφτος , η γιουφτιλα δεν κρυβεται.

    3. η μικρή τα είχε με αυτόν και όταν το κατάλαβαν οι γονείς πήγανε στην αστυνομία, τώρα η είδηση χρησιμοποιεί τον νομικό όρο “αποπλάνηση” για να δώσει την εντύπωση ότι αυτός εξανάγκασε σε κάτι την μικρή, αν η μικρή αυτοκτόνησε επειδή προσπάθησαν οι γονείς της να τους χωρίσουν τότε αυτό δεν θα μαθευτεί διότι πρέπει να πιστεύουμε ότι αυτό είναι κάποιο είδος τέρατος ενώ σε αυτήν την ηλικία οι γιαγιάδες μας είχαν 3 παιδιά.

    4. τζοαννα κατεβα ενα βραδυ στην γλυφαδα μετα τις 12.30 στην μεταξα να δεις ποσες πιτσιρικες κυκλοφορουν τρεις τρεις η και παραπανω παρεες προκλητικα ντυμενες και κανουν βολτα πανω κατω σε ρωτω αυτα τα παιδια δεν εχουν γονεις????? υστερα φταιει ο ανωμαλος αυτος ειναι ψυχικα ανωμαλος και θελει πιτσιρικες αυτα τα παιδια τι θελουν τετοια ωρα εξω μεχρι τις 3,30 που εγω φευγω γιατι σχολαω

    5. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ……. ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΤΟΥΣ……ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΝΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΗΜΟΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ…………………..

    6. Ολα αυτα που συμβαινουν σχεδον καθημερινα , δεν ηταν ποτε μερος της Ελληνικης πραγματικοτητας. Αλλα ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα , με τους αλλοδαπους να Ελληνοποιουν τα ονοματα τους και να εχουν Ελληνικες ταυτοτητες , μας εχουν μπερδεψει και σκοπιμα. Πριν ενα χρονο βουιζαν τα ΜΜΕ για τις 2 “Ελληνιδες” που πεταξαν τα νεογεννητα στα σκουπιδια , τελικα ηταν αλβανεζες με Ελληνικα χαρτια , οπως και ο παιδεραστης παιδιατρος που ηταν Ελληνοποιημενος μωαμεθανος απο τριτοκοσμικη χωρα…. και πολλα αλλα….τι να πρωτοθυμηθει κανεις….η τριτοκοσμικη καθημερινοτητα εγινε Ελληνικη καθημερινοτατα. Φεραμε τον τριτο κοσμο στο χωρα μας . Τελος.

    7. ΝΕΟΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ. ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΣΕΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΣΑΣ

    8. Ο τύπος είχε κατάστημα και την έπεφτε σε πιτσιρίκες. Ξέρετε πόσοι τέτοιοι υπάρχουν; Άπειροι. Οι πιτσιρίκες βλέπουν το μαγαζί ή το αμάξι και θαμπώνονται και πάνε μαζί τους. Το θέμα είναι τι κάνουν οι γονείς και πως θα πρέπει να μάθουν τα παιδιά τους να προστατεύονται από τους ανώμαλους.

    9. Ο έξω από δω έχει περικυκλώσει την πατρίδα μας ,κοιτάτε τι γίνεται κάθε μέρα, αν δεν υπάρξει μετάνοια και αν δν γυρίσουμε πίσω στις αξίες μας τελειώνουμε. Φτάσαμε στο σημείο να ψηφίζουμε αντίχριστους τι περιμένουμε;

    10. Ρε καρναβαλε τι ειναι αυτα που γραφεις…..αν ηταν το δικο σου παιδι θα τα εγραφες αυτα…ζωντανο ε ζωντανο…

    11. τα κορίτσια πρέπει να είναι ελεύθερα να κάνουν ότι θέλουν και να προβάλουν τα κορμιά τους, να είναι απελευθερωμένα να συνάπτουν σχέσεις χωρίς γάμο από μικρή ηλικία, να ντύνονται όπως γουστάρουν και να κάνουν παρέα με όποιον θέλουν, κάποιες παράπλευρες απώλειες βέβαια θα υπάρχουν, όπως και με την 17 Νοέμβρη άλλωστε.

    12. ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ!!!!
      14 ΧΡΟΝΩΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΑΙΔΙ !!!!!!!! ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΕΕ ΜΟΥ

    13. ΓΚΟΜΕΝΙΖΟΥΝ ΤΑ 14ΧΡΟΝΑ. ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ…

      1. ποιος γκομενιζει μωρε τραχανοπλαγιά? δλδ το θεωρεις φυσιολογικο ο αλλος 45 ετών γαιδαρος να θελει να παει με το ΠΑΙΔΙ?

        1. Το ΠΑΙΔΙ τζοανα,τι δουλεια ειχε με το 43χρονο,μου λες?

          1. Το παιδί είναι παιδί, ανώριμο, ευάλωτο, εκτεθειμένο, βορά στις ορέξεις κάθε ανώμαλου και ανισόρροπου, όποιος έχει διαφορετική άποψη και ρίχνει την ευθύνη στο παιδί είναι επειικά απαράδεκτος, και βλάσφημος στην μνήμη του συγκεκριμμένου παιδιού!!!

        2. «Δεν προλάβαμε να ζήσουμε το όνειρό μας, μας το χαλάσανε, μου λείπεις πολύ θυμάμαι τις στιγμές μας όλα τα “σ’ αγαπώ” στο βλέμμα σου, στα φιλιά σου και στο υπέροχο χαμόγελό σου. Σου είχα πει κάποτε πως αν δεν ήμασταν για οποιοδήποτε λόγο μαζί θα πέσω από τον έκτο. Δημήτρη μου, πονάω, δεν αντέχω άλλο και δε μπορώ να ζω με τη σκέψη πως εξαιτίας μου θα είσαι φυλακή. Σε ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μου πρόσφερες και την αγάπη που μου χάρισες».

          το σημείωμα που αφησε το ΠΑΙΔΙ στον 43χρονο

    Comments are closed.