«ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ” ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ 25 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ – ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΚΑΙ “ΕΞΤΡΑΔΑΚΙ” 2,5 ΕΚΑΤ. ΓΙΑ… “ΕΡΕΥΝΕΣ”

    Κοινοποίηση:
    vouli-2

    «Λεφτά με… ουρά» για τα κόμματα και τους συνασπισμούς κομμάτων, λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων, μετά από απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών, εκτός ενός: Της Χρυσής Αυγής η οποία δεν πρόκειται να πάρει… τίποτα.

    Πρόκειται για ποσό ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ που κατανέμεται για το τρέχον έτος στα πολιτικά κόμμα και στους συνασπισμούς των κομμάτων, σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση. Την ίδια ώρα,  σε εκκρεμότητα βρίσκεται η δικαστική απόφαση για την δανειοδότηση των πολιτικών κομμάτων.

    Μάλιστα με την υπ΄ αριθμ. 15425/2019 απόφαση του υπουργού Εσωτερικών κατανέμονται από την κρατική χρηματοδότηση 2,5 εκατομμύρια ευρώ για επιμορφωτικούς και… ερευνητικούς σκοπούς!

    Δηλαδή τα κόμματα θα μοιραστούν 2,5 εκατ. για να πραγματοποιούν… έρευνες!

    Τι είδους έρευνες; Επιστημονικές; Οικολογικές; Κοινωνικές; Αστυνομικές; Καλό θα ήταν κάποιος να μας εξηγήσει τις «έρευνες» των κομμάτων που τις πληρώνουν όλοι οι Ελληνες

    Γιατί ουδείς γνωρίζει τι αφορούν αυτές οι «έρευνες» και μάλλον δεν πρόκειται να το μάθει.

    Επιπλέον από την τακτική κρατική χρηματοδότηση προσφέρονται ακόμη 12,5 εκατομμύρια ευρώ στα πολιτικά κόμματα και συνασπισμούς πολιτικών κομμάτων, αυτή τη φορά χωρίς ερευνητικούς σκοπούς: Απλά τα λαμβάνουν χωρίς κάποια συγκεκριμένη δικαιολογία.

    Με την ίδια υπ΄ αριθμ. 51776/23-12-2013 κοινή υπουργική απόφαση των υπουργών Εσωτερικών, Δικαιοσύνης και Οικονομικών ανακοινώνεται ότι έχει ανασταλεί κάθε είδους κρατικής χρηματοδότησης προς τη Χρυσή Αυγή λόγω της δίκης της που είναι σε εξέλιξη, επομένως το ποσό που ανακοινώθηκε δεν θα της δοθεί.

    Χαμός με τις “έρευνες” …

    -Ο ΣΥΡΙΖΑ θα λάβει 4.101.931.73 εκατομμύρια ευρώ ως χρηματοδότηση και άλλα 820.386,35 ευρώ για ερευνητικούς σκοπούς

    -Η Νέα Δημοκρατία θα λάβει 3.315.147,74 εκατομμύρια ευρώ και άλλα 663.029,55 ευρώ ως χρηματοδότηση για ερευνητικούς σκοπούς.

    -Το ΚΚΕ θα λάβει 906.938,98 ευρώ και άλλα 181.387, 80 ευρώ ως χρηματοδότηση για ερευνητικούς σκοπούς.

    -Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα λάβουν 551.176, 95 και άλλα 110.235, 40 ευρώ ως χρηματοδότηση για ερευνητικούς σκοπούς.

    -Η Ένωση Κεντρώων θα λάβει 523.868,44 ευρώ και άλλα 104.773,68 ευρώ ως χρηματοδότηση για ερευνητικούς σκοπούς.

    -Το Ποτάμι θα λάβει 750.939,35 ευρώ και άλλα 150,187, 87 ευρώ ως χρηματοδότηση για ερευνητικούς σκοπούς.

    Η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα λάβει 828.824,24 και άλλα 165.764,85 ευρώ ως χρηματοδότηση για ερευνητικούς σκοπούς .

    -Η Ελιά θα λάβει 156.862,74 και άλλα 31.372,56 ευρώ ως χρηματοδότηση για ερευνητικούς σκοπούς.

    Να σημειωθεί ότι η «Ελιά» και η «Δημοκρατική Συμπαράταξη» είναι το ίδιο κόμμα αλλά παίρνουν διπλή χρηματοδότηση!

    -Η Λαϊκή Ενότητα θα λάβει 73.529,41 και αλλα 14.705, 88 ευρώ ως χρηματοδότηση για ερευνητικούς σκοπούς.

    -Στη Χρυσή Αυγή αντιστοιχούν  1.060.388,27 εκατομμύρια ευρώ και άλλα 212.077.65 ευρώ ως χρηματοδότηση, αλλά δε θα τα λάβει καθώς δεν έχει… ερευνητικούς σκοπούς.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. Καλά μας κάνουν.Αυτο μας αξίζει σαν λαός και αυτό έχουμε.
      Να κάνουν και άλλα.

    2. Το αγκαθι της ιστοριας για τους καλοβολεμενους πολιτικους κωλους ειναι η ΧΑ

      Αυτοι λοιπον θα πρεπει να λαβουν ακομη μεγαλυτερο ποσοστο για να ξεβολευτουν τα πολιτικα καθικια

    3. Ψήφο στη Χρυσή Αυγή να κλείσει όλα τα κλεφτοκόμματα.

    4. ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΑ ΤΣΕΠΩΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΟΣΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..

    5. δε γ@μιεντε καθαρά και ξάστερα μας κυβερνά πραγματική δικτατορία

    6. Κατά τα άλλα υπάρχει Δημοκρατία & my ass. Όλα τα κόμματα θα πρέπει να συμμετέχουν ισότιμα. Το ΚΚΕ δεν ενοχλεί κανέναν ? . Τόσο πολύ φοβούνται την ΧΑ? Με αυτές τις ηλίθιες πρακτικές η ΧΑ πάλι θα είναι τρίτο κόμμα

    7. Να τα φάνε σε φάρμακα αυτοί και οι οικογένειες τους…..

      1. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ.. ΘΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΘΕΑ ΞΕΝΟΦΕΡΤΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΣΥΦΕΡΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΡΕΜΑΓΑΝ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΤΑ ΣΠΑΘΙΑ ΚΡΕΜΑΝΕ ΟΙ Γ——–ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΤΑ ΤΑΒΟΥΛΙΑ…. ΑΧ ΡΕ ΓΕΡΟ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ ΓΙΑΤΙ; ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΜΠΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ..

    8. ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ: ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΛΕΒΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΝΩΝΤΩΝ ( ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝ)…………………….

    9. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ….ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ….ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΣ…!!

    10. Ακουσα απο ενα …βουλευτη της Ν.Δ σε καποια….εκπομπη καποιου…..Δημοσιογραφου να φωναζει και να ωρυεται οτι η Χρυση αυγη τα εχει βρει με τον Συριζα γι αυτο δεν γινεται και η Δικη,τσιμουδια ο εν λογω ……Δημοσιογραφος που βαυκαλιζεται οτι υπητετει την Δημοκρατια αλλα ο ….κυριος αυτος ο…….. Βουλευτης η λεξη Τσιπα ειναι αγνωστη γι αυτον να τολμησω να σας πω Να χεσω μεσα στην Δημοκρατια που λετε συνεχεια οτι πιστευετε Αι σιχτηρ κοπριτες σας εχουμε σιχαθει !!!!!!!!!

    11. να χεσω την δημοκρατια σας και τους γιαλαντζι δημοκρατες τομαρια η φασιστικη δημοκρατια κατεστρεψε την χωρα αυτη τα αρπαξανε ολα τα κοματα και τα στελεχη τους και εγιναν πλουσιοι οι ανεπαγγελτοι κοπριτες

      1. Καλά κι ο μεγάλος αρχηγός δεν έχει δουλέψει λεπτό στη ζωή του και μια χαρά τα παίρνουν οικογενειακώς. Σε κανένα κόμμα λεφτά κι ο μισθός 3000 και πολλά λέω κιόλας.

    12. ΠΌΝΤΙΕ μήπως, λέω μήπως θα έπρεπε η ΧΑ να κάνει ένα ερευνητικό κέντρο με σκοπό τα αίτια και την θεραπεία της βαριάς μαλακίας πού δέρνει εσένα και τους όμοιούς σου? Λέω μήπως?

      1. Mike σεχει γαμησει χαυγιτης να δεις απο μαυρη ασπρη σουφρα,ξεσπασπρη.

      2. ΜΙΚΕ μήπως, λέω μήπως θα έπρεπε το ΚΛΕΠΤΟκρατικό ΤΟΞΟ να κάνει ένα ερευνητικό κέντρο με σκοπό τα αίτια και την θεραπεία της βαριάς μαλακίας πού δέρνει εσένα και τους όμοιούς σου? Λέω μήπως?

      3. Ρε λιγδα μαθε να γραφεις το τρελο ονοματακι στα Ελληνικα και σταματα την αριστερη πανω κατω
        και που εισαι βρες καμια κοπελα να ξελαμπικαρεις.Γιατι ουτε στο ποτηρι που κατουραω δεν εισαι αξιος να πιεις. Μικέ οχι Μαϊκ.

    13. Όσο με πλερώνεις
      τόσο με πωρώνεις.

    14. Η κωλοβυθομετρηση στοιχίζει. Σημαντικότατη «έρευνα». Ουίσκι χαβιάρι και Βελουχιώτη Άρη. Άξιοι της μοίρας σας.

    15. Η Χρυση Αυγη ας κανει ενα ερευνητικο κεντρο με σκοπο τα αιτια και θεραπεια της σανοφαγιας των Ελληνων Ψηφοφορων.

    16. καλα να μας κανουν αφου ειμαστε μαλακες… τα τομαρια…

    Comments are closed.