ΕΛΕΟΣ! ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ Π@ΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ΜΑΣ ΧΑΝΤΑΚΩΣΑΝ – ΞΕΤΡΕΛΑΜΕΝΗ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΧΥΜΑ: “ΕΛΑ ΣΠΤΙ ΜΟΥ ΝΑ…”

    Κοινοποίηση:
    tsipras_1

    Ο Αλέξης Τσίπρας είναι πολύ πιθανό να περάσει τα Χριστούγεννα στα Τρίκαλα και μια γυναίκα, φρόντισε να δείξει προς πάσα κατεύθυνση την αγάπη της, για τον πρώην πρωθυπουργό.

    Γνωστή οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναφέρει το trikalavoice, απέστειλε ιδιόχειρη πρόσκληση στον πρώην πρωθυπουργό προσφέροντας στον ίδιο και στην οικογένειά του το σπίτι της, στην Ελάτη για ολιγοήμερες Χριστουγεννιάτικες διακοπές.

    Του επισημαίνει μάλιστα πως στα Τρίκαλα φιλοξενείται το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο πάρκο, ο «Μύλος των Ξωτικών» και θα είναι ευκαιρία για τα παιδιά να ζήσουν μια εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη.

    Όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, που επικαλούνται στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται στα Τρίκαλα το πρωί της ερχόμενης Τρίτης, δίχως ωστόσο να έχει καταρτιστεί ακόμη το πλήρες πρόγραμμα συναντήσεών του.

    Η επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο περιοδειών που κάνει ο πρώην πρωθυπουργός εδώ και μερικούς μήνες σε όλη την Ελλάδα.

    Τόσοι εξαθλιωμένοι Έλληνες, άνεργοι, φτωχοί, στον Αλέξη Τσίπρα προσφέρει το σπίτι της η “κυρία” για τις γιορτές;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. ΦΗΜΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ SWINGERS

    2. Θα τα βρουν όλοι μπροστά τους πολύ σύντομα.

    3. ΣΑΝ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΑΠΛΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΛΙΑΤΣΟ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΕΥΟΝΤΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΙΑΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΖΑΜΠΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΚΟΤΕΡΟ-ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΔΩΡΕΑΝ.ΑΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΡΟΥΦΗΧΤΗ ΔΩΡΟ ΚΑΘΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΑ ΠΟΥΡΑ.

    4. Για να πάρει κανένα λαθρό στο σπίτι της, από αυτούς που εν αφθονία έφερε η πολιτική : “η θάλασσα δεν έχει σύνορα” (ξεχνάει βέβαια ο εν λόγω ότι κάποιοι ΗΡΩΕΣ έδωσαν τη ζωή τους φυλάσσοντας Θερμοπύλες) του κυρίου τέως, καθώς και “θα αντικαταστήσουμε τους ντόπιους φασίστες με πολίτες του κόσμου” (άλλο φρούτο ο καρανίκας…), δε λέει τίποτα η μαντάμα. Γιατί κυρία μαντάμ δεν πέρνετε τους σοκολατένιους αχμετάδες στο σπιτάκι σας ;;;; Εσείς είστε υπεύθυνη, γιατί ψηφίσατε (επομένως στηρίζετε) τον κύριο που μας τους κατσίκωσε. Δηλαδή αυτοί να μην κάνουν ολιγοήμερες διακοπές από τις ….. διακοπές τους ;;;

    5. Ξέρει τι κάνει η κυρία, ξέρει πως ο Τσίμπλας είναι λιγούρι από τα λίγα και είδε πως τις κάνει υπουργούς και βουλευτίνες τις γκόμενες του κι έτσι λέει ας του κάτσω κι εγώ μπας και με κάνει υπουργό κάπου.

    6. ΜΙΑ ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΒΡΩΜΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΕ ΤΟΣΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ!!

    Comments are closed.