ΚΥΡΙΕ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, ΓΥΦΤΟΙ, ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ,ΤΗ «ΜΑΝΑ» ΜΑΣ. ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΗΣΥΧΟΣ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ;; ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ; ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ

    Κοινοποίηση:
    1

    Ανθρωποκτονία ΑΠΟ ΓΥΦΤΟΥΣ-ΚΑΤΣΙΒΕΛΟΥΣ- ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥΣ

    Φρικιαστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν το Σάββατο σημαίνοντας συναγερμό στην αστυνομία, καθώς οι Άγιοι Θεόδωροι Κορινθίας έρχονταν στην επικαιρότητα με τραγικό τρόπο.

    Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αποκαλύπτονται λεπτομέρειες του τραγικού θανάτου της 77χρονης, που επιχείρησε να εμποδίσει τους δύο ληστές ρομά να διαφύγουν.

    Η ηλικιωμένη γυναίκα βρισκόταν στην αυλή της, μαζί με τον γιο της, όταν άκουσαν κάποιες φωνές από το δρόμο, “κυρία, κυρία…”.

    Πλησιάζοντας προς το σημείο η 77χρονη δεν μπορούσε με τίποτα να φανταστεί τι θα ακολουθούσε.

    Με αστραπιαίες κινήσεις οι ρομά άρπαξαν την αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό η γυναίκα και επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους.

    Κατευθύνθηκαν προς τα πάνω της οδού Ανθέων, όπου, όμως, βρέθηκαν σε αδιέξοδο.

    Η 77χρονη είχε πέσει λιπόθυμη στο δρόμο, καθώς είχε χάσει τις αισθήσεις της.

    Την ίδια  στιγμή, οι Τσιγγάνοι ληστές ,γύριζαν προς τα πίσω και με μεγάλη ταχύτητα πέρασαν με το αυτοκίνητό τους πάνω από το σώμα της άτυχης γυναίκας.

    Μέχρι τις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου τα ίχνη τους δεν είχαν βρεθεί, παρά την μεγάλη κινητοποίηση της ΕΛΑΣ, στην οποία συμμετέχουν και ελικόπτερα.

    Φωτο απο το korinthostv.gr

    Διαβάστε εδώ την προηγούμενη ενημέρωση

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    37 Σχόλια

    1. Άμα τους βρείτε μην τους κρατήσετε, κάψτε τους ζωντανούς. Δεν είναι άνθρωποι αυτοί

    2. Ελευθερία η θάνατος. Μας παραδίνουν στους μαύρους. οργάνωση να χτυπάμε όσους μπωρουμε!!!

    3. Αφού καθαρίζει τα Εξάρχεια τώρα…θα ασχοληθεί με την εγκληματικότητα…

    4. Αυτά κάνει το θράσος που απέκτησαν απο την ανέχεια μας, μάθαμε να φοβόμαστε, αυτό βολεύει τους εγκληματίες, αυτό βολεύει και το κράτος. Πρέπει να υπάρχει μία ομερτά μεταξύ μας, δηλαδή πολλοί “τρελοί” με καραμπίνες και κλειστά στόματα για την υπεράσπιση της πραγματικής δικαιοσύνης. Πόσα λεφτά θα βγάζανε απο την αλυσίδα; 150; 200; Τόσο κοστολογείται μία μάνα; Θα κοιμηθούνε ήσυχοι φαντάζομαι, αν είχανε ίχνος συνείδησης θα αυτοκτονούσαν. Αλλά όταν είσαι τομάρι σε νοιάζει μόνο το τομάρι σου.

    5. Τα γυφταρια σε ξερονησια, τουρκαλβανοι και λαθροαλλοδαπαροι γενικοτερα, καθε ηλικιας, καθε περιπτωσης ανεξαιρετως, Α Π Ε Λ Α Σ Η ΤΩΡΑ!

    6. Το καθε παλιοτομαρο αλωνιζει παρανομοντας, ειτε ειναι γυφτος, ειτε λαθρο, ειτε απλυτος και οι απιθανοι τυποι της Τσιπροπαρεας διαμαρτυρονται για αστυνομικη λεει βια και καταστολη και μιλουν αυτοι οι οποιοι αποθρασυναν ολα αυτα τα υποκειμενα με το να τους χαιδευουν τεσσερα χρονια!!!!!!!! Η Αστυνομια ολους αυτους πρεπει να τουε τσακισει και οποιος ανεγκεφαλος μιλαει για αστυνομικη βια, πριν παει στα τσακιδια, να παει πρωτα να πληρωσει τις ζημιες που εκαναν οι απλυτοι εχθες το βραδυ!!!!!!!!

    7. λιντσαρισμα μεχρι να καθαρησει ο τοπος απο ολα τα σκουπιδια, και οποιον τα πρωστατευει θα η αρχη ειναι δυσκολη.

    8. Κωλοφυφτοι, λάθροεισβολείς, πουσταραδες μουσουλμάνοι, βρώμικοι αλλοδαποί, εγκληματίες Αλβανοί, αδίστακτοι Ρωσοπόντιοι και Γεωργιανοί,
      Κωλοβούλγαροι, βρωμορουμάνοι, βρωμιάριδες Αφρικανοι σκυλάραπες. Θέλετε κι άλλους?
      Πόσους ακόμα να αντέξει η χώρα μας?
      Μια είναι η λύση! Άμεση απέλαση για να ξεβρωμίσει ο τόπος! Στην χειρότερη τα όπλα στα χέρια και ξεπάστρεμα έναν έναν από δαύτους!
      Καταντήσατε τη χώρα βρωμιαριδες αριστεροί, βρώμικοι πολιτικοί και άπλυτοι σαν τα σκατομουτρα σας!

    9. Συριζοκατσιβελοι τωρα θ γινουν κ ΝΔοκατσιβελοι κανενας δν τους αγγιζει εχουν αποθρασυνθει

    10. χρυση αυγη δαγκωτο να ξεβρωμισει ο τοπος

      1. Χρυση αυγη λεει δαγκωτο χαχαχαχαχα αυοι είναι πιο τουρκόγυφτοι απ τους κλασικους γυφτους στους μαχαλαδες

        1. Ταματακο να πας σε ψυχιατρο να σε κοιταξει.

    11. Πολυεργαλειο τα αναρχοκομμουνια τελικα. Οσο ο χρυσοχοιδης αποπροσανατολιζει με τα πεσιματα στα αναρχοπρεζακια και τα δεξια χαπατα χειροκροτουν, η πραγματικη εγκληματικοτητα των γυφτων και των λαθρομεταναστων χτυπαει κοκκινο και εκατονταδες. λαθροεπικοι μαζι με τουρκοπρακτορες του ερντογαν καταφθανουν καθε μερα. Με λιγα λογια τα ανραχοπρεζακια ειναι ενα πολυεργαλειο για να αποπροσανατολιζουν την κοινη γνωμη.

    12. Βγες ρε πουσταρα ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ να μιλήσεις για τους γυφτος που το βουλωσεις παλιοσαβουρα

    13. Την είδηση την άκουσα από δύο κανάλια αλλά κανένα δεν είπε ότι το έκαναν γύφτοι,

      1. Ρωτας ρε μεγαλε?? Κουλη Αλ666 και Φωφη ψηφιζουν οι νεοελληνες ραδιαδες. Θες να τους πουν φασιστες αμα ψηφισουν Χρυση Αυγη η Γιαννη Λαγο?? απαπαπαπα τετοια πραματα ποτε….ειπαμε ειμαστε νεοελληνες ραγιαδες και καλα να παθουμε ΓΙΑ ΟΛΑ.

    14. Αφήνουν ολους τους κακοποιούς να δρουν ελεύθερα, γιατι μας θελουν τρομοκρατημένους και φοβισμένους. Ως γνωστόν, ενας φοβισμένος ανθρωπος, ειναι πιο ευκολα διαχειρίσιμος. Το ιδιο εκαναν και οι Βούλγαροι στα χωριά της Μακεδονίας οταν ήθελαν να διώξουν τον κοσμο, το ιδιο εκαναν και οι Τούρκοι στην Πόλη αλλα και στην Ιμβρο και Τενεδο. Τους τρομοκρατούσαν. Το ιδιο κανουν και τωρα μεσα στην ιδια την χώρα μας, αφου θελουν να μας διώξουν. Οταν τα πραγματα γίνουν ανυπόφορα, πολλοι ανθρωποι θα θελήσουν να φύγουν. Ολα σχεδιασμένα.

    15. Σιγά μη σκάσει ο Χρυσοχοίδης.
      Αυτός κυνηγάει πιτσιρικάδες στα Εξάρχεια για να περνάει η ώρα του και οι γύφτοι αλωνίζουν.
      Αυτούς θέλατε φάτε τους τώρα στη μάπα.

      1. Πιτσιρικάδες οι υπάλληλοι του Σόρος που καίνε και καταστρέφουν και καίνε περιουσίες Ελλήνων; Δεν περνάει δω η νεοταξικη σου προπαγάνδα.

      2. Τι πιτσιρικάδες ρε; Αλβανοί είναι οι περισσότεροι αναρχικοί που το παίζουν τέτοιοι ενώ στα προφίλ τους στο facebook και στα άλλα social media κάνουν like σε χάρτες της Μεγάλης Αλβανίας και της Τουρκίας…

    16. ο χρισοχοιδης εχει εξαφανιστει τον κανονιζουν φενεται απο πισω τιποτα λαθροεισβολεις και δεν εχει χρονο

    17. εσείς ψηφίζεται τόξο και όχι Χρυσή Αυγή που τα λέει όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα από το 1980.

      1. Ειπαμε κυριε να ειμαστε εθνικόφρονες και πατριωτες όχι σατανιστες ναζιστες και μπραβοι της νυχτας!

        1. Εθνικος Κηρυξ: Ποσο δικιο εχεις ρε φιλε. Αυτα τα σκατα αντιφα και χρυση αυγη εχουν ευνουχισει τους αληθινους πατριωτες.

    18. Στούς θάλαμους τών αερίων καί 2 κιλά κυανιούχο κάλιο (Zyankali) γιά τήν “ευάλωτη”βρωμοφυλή
      Γιαγιά είσαι θύμα τού γουρλομάτη κρητικού.
      Γιάννης Λάκων

      1. Εβραίος είναι. Τι κρητικός; Ακόμα να τα μάθεις;

    19. Δεν μας σκοτωνουν μονον,εγκληματουν & στα παιδια μας μεσα στα σχολεια.15000 αντιτυπα αναρχικου & ανθελληνικου περιοδικου μοιραστηκε απο τους ΑΝΤΙΦΑ στα σχολεια.Κ.Κεραμεως το ξερετε & τι κανατε γι’αυτο;

    20. Τα σιχαμερα γιουφταρια αυτα τα εχουν για πρωινο

    21. Η παραβατικοτητα των γυφτων εχει φθασει στα υψη.Αρκει να δει κανεις τους πινακες των δικαστηριων καθημερινα σε ολη την Ελλαδα και τα περιστατικα στα αστυνομικα τμηματα.Σε ολους τους καταυλισμους υπαρχει διακινηση μαυρου χρηματος,ναρκωτικων ουσιων,κλεμενων αντικειμενων και πολλα αλλα.Να μην κρυβομαστε να τους καταγγελουμε.Χρειαζεται πραγματικη αστυνομευση και αυστηρες ποινες.Οχι χαδια και φιλια.Ελεος πια με αυτους.ΑΚΟΥΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ?

      1. Τωρα ανωνυμε θα γινουν ψηφοφοροι της Νδουλας,,, σε αυτους δινει ολο το κοινωνικο μερισμα ο Κουλης. Θα παρουν και κοινωνικο μερισμα οι δολοφονοι της γιαγιας….

    Comments are closed.