ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Η ΜΕΡΚΕΛ. ΠΑΡΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΝΤΟΥ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ. ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΘΑΥΜΑΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΗΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

    Κοινοποίηση:
    4884089

    Ο πρωθυπουργός συνομίλησε τηλεφωνικά με την Καγκελάριο Μέρκελ και της εξέφρασε την ανησυχία του για την κατάσταση που επικρατεί στη Λιβύη

    Ακολούθησε το makeleio.gr στο facebook για να μαθαίνεις τα πάντα πρώτος

    Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε τηλεφωνικά με την Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και σύμφωνα με πληροφορίες της εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του επειδή η Ελλάδα δεν έχει προσκληθεί στη Διάσκεψη του Βερολίνου. Ακόμη ο πρωθυπουργός εξέφρασε στη Γερμανίδα καγκελάριο την ανησυχία για την κατάσταση στη Λιβύη, ιδίως όπως αυτή διαμορφώνεται μετά την υπογραφή των «άκυρων μνημονίων» μεταξύ Σάρατζ-Τουρκίας.

    Ακόμη της έθεσε τους προβληματισμούς του για την κατάσταση ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου λόγω των αποσταθεροποιητικών τουρκικών ενεργειών. Παράλληλα κάλεσε την Καγκελάριο και τους εκπροσώπους της ΕΕ που συμμετέχουν στη Διάσκεψη, να εφαρμόσουν τη σχετική απόφαση του τελευταίου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, από την οποία δεσμεύονται.

    Από την πλευρά της η κ. Μέρκελ εξέφρασε την πλήρη δέσμευσή της στις θέσεις της ΕΕ, σημειώνοντας ωστόσο ότι η Διάσκεψη του Βερολίνου έχει ως στόχο να φέρει ειρήνη και σταθερότητα στη Λιβύη και δεν θα ασχοληθεί με θέματα θαλασσίων ζωνών στην Ανατολική Μεσόγειο. Επίσης εξέφρασε την πλήρη στήριξή της στα συμπεράσματα του τελευταίου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για το μνημόνιο Λιβύης-Τουρκίας για τις θαλάσσιες ζώνες.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Καιρός να ζητήσουμε επίσημα και με ό,τι προβλέπεται τις αποζημιώσεις πολέμου. Τότε ίσως θα μας σεβαστεί η Γερμανία.

    2. ; ακριβως να σηκωθεί να πάει. Τι θα του πουν; Δεν μπαίνεις μέσα η δε σε παίζουμε;

    3. Εκει που μας χρωσταγανε μας κλεψαν και το βοδι.ΛΕΕΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ.
      Αλλα λεει και το αλλο:
      Οι γερμανοι φυγανε αλλα οι ρουφιανοι μεινανε.
      Α ρε Σαλβινι που εισαι να δεις εδω κατι πολιτικους λεβεντες.

    4. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΕΝΟΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ. ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
      Η ΜΕΡΚΕΛ ΗΘΕΛΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΧΕΣΙΜΟ Η ΠΑΛΙΟΓΡΙΑ.

    5. Να πούμε την αλήθεια πάντως, μέχρι τώρα μόνο ο Μητσοτάκης φαίνεται να σήκωσε κεφάλι. Και η επίσκεψη χαφταρ ήταν μεγάλη μαγκιά απέναντι σε Τούρκους και την γρια του Βερολίνου. Στο λαθρομεταναστευτικο τα χει κάνει π@υτανα και θα έχουμε δυναμικές αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών και δικαίως. Αλλά αυτό να πάει κόντρα στην τρεμουλιαρα μια χαρά το έκανε.

    6. ο ιδιος ο μητσο-κούλης ζήτησε απο την μέρκελ να μην τον καλέσει…
      εχει να ασχολθεί με πιό σοβαρά θέματα …
      1) να βάλει τον κοκοβιό για πρόεδρο…
      2) να φροντίσει για τα προσφυγόπουλα που εχει υπο την προστασία του…
      3) να κάνει σταυροφορία για να ερθουν περισσότεροι λαθρομετανάστες ….και να προχωρά τάχιστα η ΑΛΛΟΙΩΣΗ του πληθυσμού απο τούς λαθραίους….
      4) να ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ με φόρους τούς …μαλακ@λληνες …

    Comments are closed.