ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ για τον ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – Ο ΤΣΙΠΡΑΣ…

Κοινοποίηση:
κ μητσοτακης

“Έλεγε ότι θα σκίσει τα Μνημόνια. Αντ’ αυτού, υπέγραψε ένα αχρείαστο τρίτο μνημόνιο που μας στοίχισε πάνω από 100 δις. Και τώρα αρχίζει το τέταρτο άτυπο μνημόνιο. Με λιτότητα διαρκείας. Νέες μειώσεις συντάξεων. Αυξήσεις φόρων και εισφορών. Εξοντωτικά πρωτογενή πλεονάσματα. Και πολύ αυστηρή επιτήρηση.»

Το ερώτημα είναι: Αν έρθεις Κυριάκο εσύ στην εξουσία θα τα εφαρμόσεις;

“Δυστυχώς για σένα Κυριάκο, ο Αλέξης έχει την απόλυτη στήριξη των Ευρωπαίων που εσύ και οι προκάτοχοί σου δεν είχατε ούτε στο 1%. Έκαναν λάθη πολλά. Κάποια από αυτά συνεχίζεις ακάθεκτος και εσύ. Γιατί υπάρχουν ακόμη πάμπολλοι παλαιοκομματικοί στη ΝΔ που θέλουν θέσεις και ελπίζουν σε σένα. Ο Τσίπρας με αυτά που κάνει θα ξαναεκλεγεί και θα βρεθείς σε δύσκολη θέση. Έχει καταλάβει ο Τσίπρας τι καπνό φουμάρει ο Έλληνας, αλλιώς δεν θα έκανε τα σόου με την Ιθάκη. Υπάρχει κάποιος που να διαφωνεί;”, αναρωτιούνται πολλοί δεξιοί που δυστυχώς δεν εκφράζονται από τις εν πολλοίς θέσεις και απόψεις ενός “σύγχρονου νεοφιλελέ”, με μια πολιτική αυλή γεμάτη πασόκους και πρώην στελέχη της ρεβιζιονιστικής αριστεράς. Και ευτυχώς που σε αυτή εδώ την ενημερωτική σελίδα, εκφράζονται όλες οι απόψεις, γιατί διαφορετικά θα είχε καταργηθεί το αγαθό της πολυφωνίας και του πλουραλισμού.

Σε όσους δεν αρέσει η κριτική στον Κούλη, υπάρχουν και άλλες ιστοσελίδες της απόλυτης στήριξης στη ΝΔ. Μια ΝΔ που κοντεύει να καταντήσει δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ και πριν ένα χρόνο και του πλιάτσικου του ΣΥΡΙΖΑ.

Έτσι Βαγγέλη Μεϊμαράκη που ψήφιζες τα μέτρα στήριξης στον νεαρό τσόγλανο που ακόμα δεν έχει μεγαλώσει; 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: