ΚΟΛΑΣΗ ΤΩΡΑ! 50 ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ – ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ 100 ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ. ΈΚΤΑΚΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΆΓΚΥΡΑ – ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΡΩΣΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ.

    Κοινοποίηση:
    afrin-operasyon40

    Υπάρχει η πληροφορία για επίθεση ρωσικών μαχητικών κατά τουρκικών στρατευμάτων στο Ιντλίμπ της Συρίας με τουλάχιστον 50 Τούρκους νεκρούς και 100 τραυματίες.
    Έκτακτη στρατιωτική σύσκεψη συγκάλεσε απόψε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο Λευκό Παλάτι, για τις τελευταίες εξελίξεις στο Ιντλίμπ της Συρίας.

    Φήμες στα τουρκικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνουν λόγο για επίθεση ρωσικών μαχητικών κατά τουρκικών στρατευμάτων στο Ιντλίμπ της Συρίας με τουλάχιστον 50 Τούρκους νεκρούς και 100 τραυματίες.

    Στη σύσκεψη, που πραγματοποιείται υπό την προεδρία του Ταγίπ Ερντογάν, συμμετέχουν ο υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, ο αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών, Χακάν Φιντάν, ο υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου και ανώτατοι αξιωματικοί του Στρατού.

    Έκτακτη σύσκεψη της κεντρικής επιτροπής του κόμματός του συγκάλεσε και ο αρχηγός του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

    Ο νομάρχης της Αντιόχειας ανακοίνωσε επισήμως ότι 9 Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν από επίθεση των δυνάμεων του Άσαντ. «Έχουμε αρκετούς βαριά τραυματίες, τους μεταφέρουμε στην Τουρκία μέσω της συνοριακής πύλης Τζιλβέγκιοζού για να τους περιθάλψουμε».

    Πληροφορίες αναφέρουν πάντως ότι αρκετά πτώματα και τραυματίες διακομίστηκαν στο Ρεϊχανλί της Αντιόχειας.

    Tι λέει το CNN TURK

    Αξιωματικός στην Τουρκία ανακοίνωσε σύμφωνα με το CNN Turk πως οι τουρκικές δυνάμεις δέχτηκαν επίθεση από τις δυνάμεις του συριακού καθεστώτος με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή του 22 Τούρκοι στρατιώτες. Συγκεκριμένα γίνεται λόγος για «βαριές απώλειες» στα σύνορα της Συρίας με την Τουρκία. Σύμφωνα με τον κυβερνήτη της πόλη Χατάι, στα σύνορα με τη Συρία, Ραχμί Ντοάν, οι απώλειες προέκυψαν έπειτα από αεροπορικές επιθέσεις του συριακού καθεστώτος. To CNN Tukr κάνει λόγο για πολλούς τραυματίες που μεταφέρθηκαν σε πόλη της Τουρκίας στα σύνορα με τη Συρία, προκειμένου να τους παρασχεθεί ιατρική βοήθεια. Την ίδια ώρα, το συριακό παρατηρητήριο αναφέρει πως οι νεκροί από τις επιθέσεις κατά τουρκικών θέσεων ανέρχονται σε 34.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Πρεπει το Νατο να βοηθησει την Τουρκια.Να ετοιμαστουν οι νατοικοι πατριωτες ραγιαδες νσ πανε να βοηθησουν τους συμμαχους τους…

    2. ΩΡΑΙΑ ΕΥΧΑΡΗΣΤΑ ΝΕΑ …………………..ΘΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΔΩ ΛΑΘΡΟΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ ΤΟΥ ΕΔΩ ΝΑΤΟΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ……………ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΛΆΟ ΜΑΛΑΚΑ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ ΤΟΥΣ ΚΟΒΩ ΑΠΟΒΑΣΗ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΕΝΩ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΘΑ ΡΙΧΝΕΙ ΞΥΛΟ ΜΕ ΤΑ ΜΠΛΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ……….ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΟΥ ΜΕΜΕΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΦΡΑΓΓΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΙΝ ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ……………………..ΜΕ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ Μ.Κ.Ο

    Comments are closed.