ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ! Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙAΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

    Κοινοποίηση:
    TORA

    Φοβάται τις εξελίξεις και ζητάει βοήθεια από την Μέρκελ

    Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη Μέρκελ πριν από λίγα λεπτα

    Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ.

    Στη διάρκεια της επικοινωνίας συζητήθηκε η κατάσταση στην Τουρκία, οι κινήσεις μεταναστών προς τα ελληνικά σύνορα και ο κ. Μητσοτάκης ενημέρωσε την Καγκελάριο για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η ελληνική κυβέρνηση.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Απαράδεκτοι βρώμικη πολιτική, από Ελληνόφωνους πολιτικους Εφιάλτες, στην σειρά, από την κρίση του 10 κι μετά, Έλληνα ψηφοφορε
      Είσαι για κλάματα, τώρα ξαναβγαλτε
      Τσιπρα, σαμαρά, Γιωργάκη, εσείς ξέρετε……
      Αίσχος

    2. Πρωτου επικοινωνησει νμε τη Μερκελ
      η οποια θα του συστησει να παραδωσει τα οπλα στους λαθρο και τον φιλο της Εντοργκαν
      ας ρωτησει τον Ελληνικο λαο που τον εξελεξε
      Ηδη ο πρωυθυπουργηκος του θρονος ψυχοραγει

      1. “” Ηδη ο πρωυθυπουργηκος του θρονος ψυχοραγει «». Αποκλειεται……… η οικογενεια του θα ειναι για πολλα…πολλα χρονια επανω σε αυτον τον θρονο και εσεις θα τους κρατατε εκει. Ο ελληνας χρειαζεται το μητσοτακεικο κ μπακογιανεικο για να ζησει κ να μεγαλουργησει. Εχετε αυτους που θελετε αφου τους εκλεγετε. Απλα πραγματα

    3. Δέν είναι νέα είδηση.Ο Κούλης ο κουζουλός καί ο αρχιπροδότης τό κάθαρμα ο Τσίπρας ελάμβα-
      ναν συνεχώς διαταγές από τό Βερολίνο.Ποτέ δέν έκαναν δική τους ελληνική πατριωτική πολιτική.
      Οτι τούς διάταζει η Μέρκελ τό κάνουν σάν τά σκυλιά τού Ιβάν Παβλοφ.Τσίπρας μέ τούς γύφτους
      από τά Σκόπια καί η διαταγή τής Μέρκελ στόν Χαζοκούλη:Απόλυτος σεβασμός τής συμφωνίας τών Πρεσπών απαιτεί η αφεντικιά.Κούλης τρέμοντας.Η συμφωνία τών Πρεσπών δέν ακυρώνεται.
      “Νομικά ακυρη η συμφωνία τών Πρεσπών”.Γεώργιος Κασιμάτης καθηγητής συνταγματολόγος.
      Ο Κούλη ο μερέλιας.Δεν τό επιτρέπει τό Βερολίνο.Είναι σέ πολύ δύσκολη θέση τό κρητικάτσι.
      Γιάννης Λάκων

    4. ΜΕ ΑΞΙΩΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑΥΠΛΙΟ ΚΑΙ ΗΔΑ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΚΟΛΩΚΟΤΡΩΝΗ!!ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!!ΝΑ ΚΑΤΑΣΡΕΦΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ

    5. Είναι αυτό που λένε όλοι. Η ΕΛΛΆΔΑ ΕΊΝΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΌ ΣΤΟΙΧΕΊΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

    6. Γιατί ρε π@&#τη μου πρέπει να τη ρωτήσει και να πάρει άδεια. Και δεν ντρέπονται οι ξεφτίλες και το βγάζουν προς τα έξω; για να τους πούμε και μπράβο. Ρε αι στο δίακο πια δεν υποφερεστε

    7. Μητσοτάκη η Ελλάς θα κάνει μόνη της κουμάντο φωνή λαού οργή Θεού με αυτά που κάνατε όλοι σας οι πολιτικοί ςμας ενώσετε πιο πολύ και είμαστε δυνατοί πολύ δυνατοί !!!!!!!!!!!

    8. Μητσοτάκη η Ελλάς θα κάνει μόνη της κουμάντο φωνή λαού οργή Θεού με αυτά που κάνατε όλοι σας οι πολιτικοί ςμας ενώσετε πιο πολύ και είμαστε δυνατοί πολύ δυνατοί !!!!!!!!!!!

    9. Ελληνες δεν λυπαστε τα παιδια σας μωρε;Τι πατριδα θα τους αφησετε με ολους αυτους τους δοσιλογους που ψηφιζετε;Αυτο δεν ειναι φασισμος & ρατσισμος εναντιον των Ελληνων;Μας πανε για εμφυλιο,αυτοι οι προδοτες που ψηφισατε για κυβετνητες μας θα την κανουν για τους παραδεισους που εχουν στειλει & τα λεφτα τους & εδω στη δυστυχη αυτη χωρα θα μεινουμε οι τελευταιοι αμυνομενοι & θα μας σφαζουν οι λαθρομουσουλμανοι.Ζητω η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σας!

    10. “Έλληνα πολίτη” προτείνεις την πιο αποτελεσματική λύση, ως εδώ, δεν ανεχόμαστε άλλο τους ξενόδουλους πολιτικούς με όλο το συνάφι τους που έχει μαζευτεί στην πατρίδα μας. Κάτι Ροζάκηδες, Λιάκοι, Σημίτιδες, Ρεπούσηδες και όλο το ανθελληνικό συνοθύλευμα ή θα μας αδειάσουν τη γωνιά ή υπάρχει κι άλλη λύση για να απαλλαγούμε μια για πάντα από τα ερπετά αυτά που πνίγουν την πατρίδα μας!

    11. ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ,ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΣΑΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΧΘΡΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΡΚΙΑ,ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΙΝΗΣ ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ-ΑΜΕΡΙΚΗ-ΕΥΡΩΠΗ.ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    12. Για το τι θα κανει η Ελλαδα για το μελλον της, θα ρωταει την παλιοπροβατινα της Γερμανιας, η κυβερνηση της χωρας;;;;;;;;;; Ρε τι καταντια ειναι αυτη;;;;;; Ουτε στο Μπαγκλαντες δεν γινονται αυτα!!!!!!! Θα ζητουν τα ντοπια ανδρεικελα την αδεια της Προβατινας για ενα τοσο σοβαρο προβλημα, οπως ειναι ο λαθροεποικισμος της χωρας;;;;;;; Ρε η Γερμανια κοιταει τα συμφεροντα της, εσεις πολιτικαντηδες της πλακας, εχετε σκοπο να κοιταξετε τα συμφεροντα αυτης της χωρας, και να κλεισετε τα συνορα;;;;;;;;; Αηδια το καταντησατε!!!!!!!!!

    13. Καί μόνο πού ο Ελληνας πρωθυπουργός παίρνει τηλέφωνο γιά νά πάρει τήν άδεια τής νέας Χίτλερ (Μέρκελ) γιατό τί θά κάνει η Ελληνική Κυβέρνηση γιά τήν υπεράσπιση τής πατρίδας μας από τούς λάθρο αποδεικνυει ότι δέν κάνει γιά πρωθυπουργός τής Ελλάδας, ότι έχει κάνει υπόδουλη τήν Ελλάδα στή Γερμανία καί πρέπει : α) νά παραιτηθεί άμεσα μαζί μέ τήν κυβέρνησή του, β) νά δικασθεί ως δωσίλογος τών Γερμανών (αρμόδιο τό Στρατοδικείο – Ειδικό Δικαστήριο δωσιλόγων όπως στήν Κατοχή), καί γ) νά προκηρυχθούν ΑΜΕΣΑ εκλογές αποκλειομένων όλων τών κομμάτων πού αμέσως ή εμμἐσως υποστηρίζουν ή ανέχονται τήν λαθροεισβολή στή χώρα μας.

    14. Καταλάβατε τώρα ποιος κυβερνά;γατάκι ο δικός μας

    15. Κακό αυτό. Θα του πει κόψε το λαιμό σου κράτησε τους Ελλάδα για να μην έρθουν στην Γερμανία και βλέπω δυστυχώς νέα εισβολή των ματ στα νησιά για να εισβάλουν ελεύθερα οι λαθρομετανάστες.

    Comments are closed.