ΚΑΤΑΦΤΑΝΕΙ Η “ΚΟΛΑΣΗ” – ΑΠΟΒΑΣΗ 20.000 ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ… – Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ

    Κοινοποίηση:
    ragdaies-ekselikseis

    Δεν θα μείνει μέρος στην Ελλάδα, όπου δεν θα υπάρχουν αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες, σύμφωνα με τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης, η οποία δεν έχει παρουσιάσει κανένα συγκεκριμένο σχέδιο για την αποτροπή παράνομης εισόδου στη χώρα, πέρα από λεκτικές διαβεβαιώσεις.

    Αύριο αναχωρούν από την Σάμο 700 «αιτούντες ασύλου» (είναι ο νέος όρος που καθιερώνεται πλέον για να αποφεύγεται η σύγχυση ανάμεσα  σε «πρόσφυγες», μετανάστες και «εγκλωβισμένους»), με τη διαφορά πως δεν υπάρχει αλλοδαπός ο οποίος μπαίνει στη χώρα και να μην ζητά «άσυλο».

    Όπως έγινε γνωστό 700 από τους «αιτούντες» θα μεταφερθούν αύριο, Δευτέρα, από τη Σάμο στον Πειραιά και από εκεί στις περίφημες «δομές» της πάντα φιλόξενης  ενδοχώρας.

    Σύμφωνα με τον… προγραμματισμό που έχει γίνει γνωστός, αύριο θα φτάσει στο λιμάνι της Σάμου το ταχύπλοο PAROS Jet το οποίο θα παραλάβει τους «αιτούντες».

    Στη Σάμο ζουν σήμερα περισσότεροι από 6.500 «αιτούντες», δηλαδή μεταφέρονται περισσότεροι από το 10% του σχετικού πληθυσμού του νησιού.

    Στη Σάμο  σε χώρο μπροστά στην είσοδο του ΚΕΠΑ στήθηκαν σκηνές, για τους  «αιτούντες» που είχαν διαφύγει από τον καταυλισμό του ΚΥΤ και έμεναν σε δημόσιους χώρους στο κέντρο της πόλης, στην πλατεία Θεμιστοκλή Σοφούλη.

    Στο μεταξύ όπως αναφέρει δημοσίευμα εφημερίδας, η κυβέρνηση σκοπεύει να μεταφέρει συνολικά στην «ενδοχώρα» 20.000 αλλοδαπούς, ενώ ετοιμάζεται για ακόμη 120.000.

    Βέβαια οι αριθμοί έχουν χάσει την αξία τους σε αυτή τη χώρα.

    Ουδείς γνωρίζει πόσοι αλλοδαποί έχουν κατακλύσει την Ελλάδα από το 2010 και μετά, ενώ εάν ο απολογισμός συμπεριλάβει και τα χρόνια από το 2000 τότε μιλάμε με σιγουριά για εκατομμύρια.

    Παρ΄ όλα αυτά η έρμη αυτή η «ενδοχώρα» χωρά τους πάντες και τα  πάντα.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    39 Σχόλια

    1. Πολύ απλά να ξεσηκωθούν οι κάτοικοι των περιοχών που έχουν σκοπό να τους μεταφέρουν τέρμα τα λόγια…κάνουν ότι θέλουν χωρίς να μας ρωτάνε..αλλιώς είμαστε άξιοι της μοίρας μας σαν λαός..στη χιλή ξεσηκώθηκε ο λαός επειδή ακρίβηνε το εισητήριο στα μέσα μεταφοράς..εδώ τόσα μας έχουν κάνει και ακόμη είμαστε θεατές δεν αντιδράμε

    2. Τους κατεβάζει να τους ρίξει στο ΕΛληνικά και στα έργα βρε! τι δεν καταλαβαίνετε?
      έρχονται πολλά έργα … ΠΟΙΟΣ νομίζεται ότι θα τα κάνει?

    3. Όποιος Έλληνας δεν το περίμενε αυτό, πρέπει να καταλογιστεί στους ΗΛΙΘΙΟΥΣ!!!

    4. Ευτυχώς που υπάρχουν κάτι έξυπνοι σαν εσένα και καθαρίζουν την Ελλάδα και τον κόσμο….από ότι βλέπω εδιωξες τις ΜΚΟ … έκανες επανάσταση…κι έχεις πεντακάθαρο τον δικό σου τόπο…μέσα από το κείμενο σου… καθρεφτίζεται το σκεπτικό όλης της Ελλάδας για τα νησιά…πάντως δεν είμαστε όλοι ξενοδόχοι…όσο για τις αποφάσεις..τα σχέδια…και τις εφαρμογές …δεν βγαίνουν από κανένα νησί…από την καρδιά της ενδοχώρας σου βγαίνουν…κι έκαψαν κι εμάς….

    5. Ας προσεχαμε,και να προσεχουμε.Εγω παντως αν βρεθω σε κανα μεγαλο τσακωμο με Ελληνες που δεν ειναι πατριωτες (τους γνωριζω εγω μην αγχωνεσαι ειναι μικρος ο κοσμος) να πλακωνονται με μεταναστες δεν θα παρω μερος να τους βοηθησω.Να φανε καμια στο κεφαλι μπας και αρχισει να παιρνει στροφες ο εγκεφαλος τους.Μονο πατριωτες πραγματικους θα βοηθησω αν χρειαστει.αντε και κανα γεροντακι.

    6. Καφεδάκι..
      Άρχισαν να κυκλοφορούν και με όπλα…δείτε Αλεξάνδρεια..
      Τα όπλα υπάρχουν από τους αλβανούς κριμένα στα βουνά από χρονιά…
      Εκπαίδευση έχουν πάρει από πριν στην τουρκιά…
      Καφεδάκι…

    7. Δε μπορουμε να φανταστουμε ποσα φραγκα παιζουν στη λαθρομεταναστευση.Ποσοι κανουν χρυσες δουλειες.Ποσοι γινονται καθε μερα πλουσιοτεροι.

    8. Πολύ καλόπαιδο ο Κυριάκος.Εγω έπρεπε να είμαι πρωθυπουργός,θα είχα κάνει τα νησιά μας Νορμανδία. θα εστινα τα πολυβόλα στις ακτές,και ούτε κουνούπι δεν θα ερχόταν από την Τουρκία.

    9. ΧΩΜΑΤΕΡΗ Η ΕΛΛΑΣ ΦΕΡΤΕ ΑΠΟΒΛΗΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    10. ΦΕΡΤΕ ΚΙ’ΑΛΛΟΥΣ!!!! ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ…ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ…ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ-ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ…

      1. ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΙΟ ΣΤΡΑΤΟΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΞΕΣΚΑΤΩΣΤΡΕΣ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ????ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΑΒΕΡΤΑ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ????ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΑΧΑ ΤΗΝ ΚΟΝΝΟΜΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ…….

    11. Το εχω ξαναγραψει οτι το Μακελειο θα επρεπε καθε μερα να τους αλλαζει τα…φωτα τους πολιτικαντηδες με την αισχρη πολιτικη που εφαρμοζουν στο λαθρομεταναστευτικο!!!!!!!! Η χωρα βουλιαζει απο τους λαθρο και αυτοι χωρις κανενα ενδιασμο συνεχιζουν να δεχονται να αποβιβαζονται στα νησια οι βαρκες των Τουρκων δουλεμπορων χωρις σταματημο!!!!!!!!! Που θα παει ρε αυτη η κατασταση;;;;;;; Θελετε να φυγουμε απο την χωρα να μεινουν οι λαθρο;;;;;;;; Αν συνεχισετε αυτο το βιολι μαλλον εσεις θα φυγετε νυχτα!!!!!!!!!

    12. Ειμαστε η ντροπη των προγονων μας! Ισως τελικα τα αναρχοκομμουνια να εχουν δικιο οτι οχι απλα δεν ειμαστε απογονοι των αρχαιων σπαρτιατων και των μακεδονων, αλλα ειμαστε ο πιο μπασταρδεμενος λαος της υφηλιου. Δεν πρεπει να υπαρχει αλλος λαος στην καταγεγραμμενη ιστορια που να ειχε το δικο μας ντροπιαστικο τελος

    13. Ποιος ξερει τι πολιτικη διαφθορα κρυβεται πισω απο το λαθρομεταναστευτικο
      για να θελει ο Μητσοτακης χωρις να ρωτησει την κοινη γνωμη να τους κρατησει στην Ελλαδα,
      Το ιδιο εκανε και ο Τσιπρας ,οταν ξεπουλησε τη Μακεδονια δεν ρωτησε την κοινη γνωμη και οταν ο λαος αντεδρασε με συλαλητηρια εβαλε το νατοικο στρατο να ριξει καρκινογονα και να τους τραυματησει.
      Το ιδιο θα κανει και Ο Μητσοτακης αν ξεσηκωθουμε ενατιων των λαθρο.
      Πρεπει να παρου=με τα οπλα ,διοτι θα μα ς εξωντωσουν με τα χειμικα του νατοικου και εγχωριου στρατου .
      Αλλα τον εγχωριο στρατο τονεξευτελησαν για να κανει τις φιλιπινεζες στους λαθρο.
      Θα πρεπει να ξεσηκωθουμε ,αυριο θα ειναι πολυ αργα ,διοτι θα ειμαστε δουλοι των λαθυρο.

    14. Ο/Η Οι πρόσφυγες τονώνουν την οικονομία. Οι ελληναράδες την καταστρέφουν λέει:

      Εγώ ήδη έκανα αίτηση για να διαθέσω ένα παλιό σπίτι που έχω στους πρόσφυγες μια και δεν νοικιάζεται εύκολα ούτε σε φοιτητές. Έτσι και καλό κάνω αφού βοηθάω τους κυνηγημένους αυτούς ανθρώπους και κέρδος θα βγάλω. Κι ας σκούζετε όσο θέλετε μαλάκες μακεδονομάχοι της φτώχειας. Που θέλετε και λουξ σπίτι με 200 ευρώ γυφτογύφτουλες.

      1. ΣΚΑΣΕ ΠΑΙΔΟΦΙΛΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΕ…ΔΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ,ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΤΕ ΝΕΝΕΚΟ…ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ…ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΑΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΚΟΥΜΟΥΝΟΠΟΥΣΤΑΡΕΣ

      2. Έχω ένα ωραίω σπίτι στην Ελλάδα μόνο για τις διακοπές μου, άν οι γειτόνοι νοικίάσουν τα διπλανά σε αλλόφυλους, αλλόθρησκους λαθρομετανάστες δεν θα το νοικιάσω και δεν θα το πουλήσω αλλά από πίσμα θα το γκεμίσω, δεν θα είμαι μαλάκας να πληρώνω ΕΜΦΙΑ και φόρους στο Ελλαδιστάν, έχω ξοδέψει πάνω απο $500,000

        1. Φίλε μου απόδημο, καλα θα κανεις, αν δεν μενεις εςυ ο ιδιος μεσα, να το γκρεμίσεις Οςο και αν σε πονάει η να βάλεις μεσα καποιον συγγενη σου που τωρα πληρώνει ενοίκιο η εναν Έλληνα που δεν εχει δικο του σπιτι. Και θα σου πω γιατι. Γιατι σε λιγο αν ενα σπιτι ειναι κενό, θα τους ΒΑΛΟΥΝ μεσα με το ετςι θελω. Κι εγω σκεφτομαι πως αν χρειαστεί να φύγω απο το σπιτι μου, θα βαλω μεσα τον ανήψιο μου που τωρα ειναι στο ενοίκιο. Γιατι κι εμενα το σπιτι μου ειναι καινούργιο και φτιαγμένο με πολυ προσωπική δουλεια του άντρα μου.

      3. πολυ καλα θα κανεις. τοσα χρονια πηγαινα και εγω και οι δικοι μου με το σταυρο στο χερι και τι κερδισα; φτωχος ανεργος ανυποληπτος με ανυπαρκτες ευκαιριες στη ζωη μου τη στιγμη που οι συμπολιτες μου κοιτουσαν το συμφερον τους ψηφιζοντας πασοκ νδ συριζα γλειφωντας ερποντας λαδωνοντας κλεβοντας κλπ για να τα οικονομησουν στην πλατη της ελλαδας.

        1. Εγω δεν θα το εκανα ποτέ αυτο να νοικιασω σπιτι σε αυτους οχι . προσεξε τι θα σου γραψω .
          Ανηκω στον ευρυτερο χωρο της κεντρο αριστερας (οχι συριζα) , καμμια σχεση με αυτα που νομιζεις .Το θεμα με αυτους ειναι πολυπλοκο και εχει πολλες παγιδες για το μελλον . Αυτοι κανουν πολλα παιδια ,σε μερικα χρονια θα αυγατισουν ,να φευγουν δεν το βλεπω φιλε . ενα το κρατουμενο .το αλλο . δεν σεβονται τη χωρα που τους φιλοξενει , αρα μην περιμενεις να σεβαστουν εσενα και το σπιτι σου .Καταλαβες ? Αν ηταν τιποτα ησυχοι που να σεβονται τη χωρα μας , τη θρησκεια μας ,τις παραδοσεις μας ,να πω οκ . αλλά τι λεμε . ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ,ΟΛΑ αυτα ειναι ασύμβατα με το δικο μας τροπο ζωης . Ας ΜΗΝ παμε στην ακραια περιπτωση να υπαρχουν και πυρηνες τζιχαντιστών ανάμεσα ,άστο καλυτερα . Το καλυτερο που θα μπορουσε να κανει το κρατος , ετσι οπως εχει καταντήσει το θεμα , ενα ανελεξεγκτο μπάχαλο , ειναι να τους βαλει σε ελεγχομενους ,περιφραγμενους καταυλισμους ,μακρυα απο τους ντοπιους ,οχι διάσπαρτους μεσα σε πολεις .

          1. δεν θα τους νοικιαζα για το λογο οτι ενα σπιτι εκτος απο ντουβαρια ειναι και αναμνησεις. ασε που δεν εχω να τους νοικιασω. ψαχνω να βρω ενα λογο σε αυτη τη χωρα με τον σαπιο λαο να μην γινω και εγω παρτακιας αδιστακτος και συμφεροντολογος. και δεν βρισκω. δεν εχει μεινει τιποτα ορθιο. κατα τα αλλα συμφωνω με αυτα που γραφεις

    15. ΦΑΤΕ ΤΑΚΑΤΑΚΑ ΤΑΚΑ ΤΑ ΤΑΚΑΤΑΚΑ ΤΑΚΑ ΤΑ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ Μ.Κ.Ο ΤΑΚΑΤΑΚΑ ΤΑΚΑΤ ΚΑΚΑΑ!!!!!!!!!!!!

    16. Έτσι…φίλοι μου στην πάνω Ελλάδα… φάτε… φάτε… φάτε τώρα….όσο ήταν στα νησιά και μας βρωμησαν και μας ρήμαξαν…νομίζατε πως εσείς θα την βγάζατε καθαρή….από Κω… καλησπέρα σας…!

      1. Τι μας λες μαρη αχλαδω Νανα, ποιος σου ειπε οτι στην υπολοιπη χωρα δεν εχουμε λαθρο?? Εσυ με τις ψηφους σου τους φερνεις εδω οσα χρονια. Αιντε τωρα να τους ταισεις στο νησι σου και ασε μας εμας τι θα κανουμε..

      2. Και πολυ καλα σας εκαναν τετοια ζωα που ειστε. Αντι να Κυρηξτε το νησί σας σε κατασταση εκτακτου ανάγκης, να διώξετε τις ΜΚΟ και τους αλληλέγγυους και να μαντρωσετεντους λαθρο, εσεις κοιτάζατε πως να τα οικονομησετε. Λυπάμαι που θα χάσουμε Ελληνικά νησιά και Ελληνικά εδαφη. Για σας δεν χολοσκάω καθόλου, οπως σε λιγο το ιδιο θα λεω και για τους …Ελληνες;;;….της ενδοχώρας. Αντι να ξεσηκωθούμε και να πούμε φθάνει πια, δεν αντέχουμε αυτους τους ανθρωπους στις πλατες μας, καποιοι προδοτες τους νοικιάζουν σπιτια και ξενοδοχεια. Στα τσακιδια να πάτε και εσεις στα νησιά και εμεις στην ενδοχώρα. Τετοια σκουλίκια που γιναμε, μας αξίζει να σερνόμαστε στις λάσπες. Οποτε μη κλαίτε, εσεις, εμεις, ολοι φταίμε.

        1. Ευτυχώς που υπάρχουν κάτι έξυπνοι σαν εσένα και καθαρίζουν την Ελλάδα και τον κόσμο….από ότι βλέπω εδιωξες τις ΜΚΟ … έκανες επανάσταση…κι έχεις πεντακάθαρο τον δικό σου τόπο…μέσα από το κείμενο σου… καθρεφτίζεται το σκεπτικό όλης της Ελλάδας για τα νησιά…πάντως δεν είμαστε όλοι ξενοδόχοι…όσο για τις αποφάσεις..τα σχέδια…και τις εφαρμογές …δεν βγαίνουν από κανένα νησί…από την καρδιά της ενδοχώρας σου βγαίνουν…κι έκαψαν κι εμάς….

    17. Ζητω η νεα δημοκρατια{νεα συριζοκρατια] το ορθοτερο.

    18. Ρε πεντε εκατομμυρια μπορουνε να ερθουν??? Θα ειναι μεγαλη μου χαρα και θα τους κανω δωρο στους νεοελληνες ραγιαδες ψηφοφορους που συνεχιζουν να ψηφιζουν Κουλη Αλεξη και Φωφη. Ευχομαι πεντε εκατομμυρια ακομα να ερθουν.

    19. είμαστε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι πολύ σημαντικό αυτό.

    20. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΙΣΧΡΟΥ ΑΛ666, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΠΑΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΙΦΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΟΡΚ ΚΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ…….

    Comments are closed.