ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΗΘΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! ΜΕ ΤΟ Π@Π@ΡΙ ΕΞΩ, ΤΣΙΤΣΙΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΑΝ ΚΟΥΡΕΛΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΕΑΤΗΣ! ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ! ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    3

    Αίσθηση προκάλεσε η πρωτοβουλία ενός γυμνού διαδηλωτή, στην παρέλαση του Athens Pride, να φορέσει μόνο την… ελληνική σημαία και να προσεγγίσει το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Ο γυμνός διαδηλωτής απομακρύνθηκε από τους αστυνομικούς.

    Όσοι βρέθηκαν στο Athens Pride που γίνεται και φέτος στην Αθήνα, ήρθαν… αντιμέτωποι με μια έκπληξη. Είδαν έναν νεαρό άνδρα να έχει πάνω του μια σημαία, να κρατά μια σακούλα αλλά… έλειπαν τα ρούχα!

    Ο νεαρός άνδρας, με την ελληνική σημαία σαν… μπέρτα, εμφανίστηκε ολόγυμνος και ξυπόλητος στην Πανεπιστημίου, να συμμετέχει στην παρέλαση για το φετινό Athens Pride!

    Φυσικά, όσοι τον είδαν να κατεβαίνει την Πανεπιστημίου, προς την Ομόνοια, όπως τον… γέννησε η μαμά του, δεν μπορούσαν παρά να παρακολουθούν την πορεία του.

    Αστυνομικοί του ζήτησαν να γυρίσει πλάτη στο μνημείο, ωστόσο δεν τον εμπόδισαν από το να υποκλιθεί έστω και γυμνός.
    1

    2

    3

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    59 Σχόλια

    1. ολα τα πουστρονια ξεσαλωσανε με συριζα.αυτο γιγαντοθηκε με την αριστερη σαπιλα.θα υπαξουν και χειροτερα.αυτη ειναι η ελλαδα αυτα ψηφισατε αυτα θελετε…φατε σκατα τωρα και απολαυστε τον παπαρο του πουστη

    2. ΜΗ ΒΡΙΖΕΤΕ!!! Ειδε του διμετρους τσολιαδες η καημενη και πηγε να προσκυνησει!!

    3. Παρακολουθούν όλοι οι ένστολοι δημόσιοι υπάλληλοι τόσο αστυνομίας όσο και ψευτοκομάντος στρατού.Και πήγαν όλοι μαζί μετά πάτησαν το pin και όλα καλά

    4. ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ?ΡΕ ΞΕΦΤΗΛΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΖΑ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΠΕΙΡΑΤΕ.

    5. ΤΣΙΠΡΑ ΜΠ@ΝΕ ΠΟΥΤ@ΝΑΣ ΓΙΕ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΄΄ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ΄΄ ΣΚΟΠΕΥΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ…………ΑΛΛΑ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΣΟΥ…. ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΟΡΔΕΛΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ, ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΟΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΣΚΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΕ………… ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ.

    6. Στο βίντεο με την σύλληψη του Πατερ Κλεομένη , δίνει λινκ ο Αθανάσιος νομίζω , η γυναίκα που συνοδεύει τον Κλεομένη είναι ντυμένη σαν μουσουλμάνα , φοράει και την μαντήλα , αλλά τα παράξενο είναι να βλέπεις αυτήν την μουσουλμανική περιβολή γυναίκας , με τον Σταύρο στο χέρι .
      Βάλθηκαν οι χριστιανοί ορθόδοξοι να διώξουν τον κόσμο μακρυά από την θρησκεία του ;;;;;;; Γιατί όταν βλέπεις τις ορθόδοξες χριστιανές με μπούρκες , φεύγεις τρέχοντας μακρυά σκεπτόμενος ότι λίγο διαφέρουν από τους ταλιμπανους…
      Λέγοντας αυτό δεν τίθεμαι υπέρ των γκεη πραιντ , αλλά ούτε υπέρ της μαντήλας και το κουκούλωματος της γυναίκας με μουσουλμανικό Style….

      1. Πολυ σωστα, Χουντα χρειαζεται αυτηη χωρα για τουλαχισοτν 10 χρονια. Ολοι τους μπαγλαρομα, μακρονησο και μονο ψομι και νερο μεχρει τελους τους. Καθαρματα ολοι τους.

    7. Επίτηδες το κάνει για να φωνάξουν όλοι οι άλλοι : ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ. Να δει λίγη χαρά στα κωλομέρια του, αλλά ποιός τον γαμεί τον πούστη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    8. Αυτο ειναι το ηθικο πλεονεκτημα της αριστερης σαπιλας.αυτη ειναι η υπογραφη του συριζα.σκατα εχουν μεσα στο κεφαλι τους.σαπουνι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!

    9. ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ.

      ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ 8/6/2019 ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΚΛΕΟΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΚΙΝΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ. ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Ο ΓΙΓΑΝΤΙΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ, ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΣ ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ. ΕΔΩ ΕΛΛΑΣ-ΕΔΩ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΞΩ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ Η ΑΝΟΜΙΑ-ΠΟΡΝΕΙΑ-ΑΣΕΒΕΙΑ-ΑΤΙΜΙΑ.

      https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=JAFXsYh4aMA

    10. Γιατί δεν δείχνετε την μάπα του; Δηλαδή δεν είναι υπεύθυνο άτομο να αναλάβει τις ευθύνες των πράξεών του; Τον κώλο του δηλαδή γιατί μας τον δείχνετε; Για να δούμε αν είναι τριχωτός;

    11. Αυτα βλέπω και μου ανεβάινει η πίεση. Πού ειναι οι πατριώτες να του δώσουν 2-3 καρπαζές?

    12. Ξεφτίλα. Η πρώτη φορά αριστερά. Δοξαστε τους.
      Στις 7 Ιουλίου να θυμάστε όλα αυτά που ζήσαμε αυτή την 5ετια.

    13. Να σε χαίρεται η πουτ@ν@ η μανα σου κι ο βρωμοπο*υστ@ς ο πατερας σου

    14. Τόν υπάνθρωπο κατευθείαν στούς θαλάμους τών αερίων μαζί καί ολα τά πουστόνια.
      Πρώτος όμως η σιχαμάρα ο Βαλιανάτος.
      Γιάννης

    15. Ανοιξαν τα ψυχιατρεια και βγηκαν εξω ολοι οι ανωμαλοι και τρελοι.Αληθεια η αστυνομια του ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟΠΟΥΛΟΥ κολογλυφτη του συριζα τι κανει.Δεν διαπραχθηκαν κραυγαλεα ποινικα αδικηματα;;;Ο νομος εφαρμοζεται παντα κατ επιλογην στην ελλαδα.

    16. Βρωμοπουστα θες πολύ ΞΥΛΟ πουτανας γιε…ο θεός σε φιλάει από μένα γιατί εγώ δε λερωνω τα χέρια μου με σκατα..έχω όμως ειδικούς βοθροκαθαρηστες για τον πάτο σου και τώρα με αυτούς Δεν θα είσαι φίλος με τον ΘΕΟ

    17. Ας λεμε τα πραγμστα με το ονομά τους. Αυτοι δεν ανηκουν στο ανθρωπινο ειδος – είναι δαίμονες. Αυτη η βουλη εχει δεχτει εδω και χρόνια ολων των ειδων τα κιβδηλα οντα. Και πόσα έχουν μπει και μέσα! Νομίζετε πως τυχαία ολοι αυτοί οι ανώμαλοι τούς ελκυσε η βουλή στο Σύνταγμα για την “παρελασή” τους; Ειδαν το “σπιτι” τους γι αυτο και πηγαν εκει. Πήγαν στο μπ@ρδελο τους – στο σπιτι του διαβόλου να προσκυνήσουν. Μα δεν σας έκανε εντύπωση που όλους τους νόμους τούς ψήφιζαν τα μεσάνυχτα; (?) Μέρα δεν υπήρχε;
      ..
      Υπάρχει αρχηγος κόμματος που θελει σε ενα μηνα να παει σε αυτη την βουλη και να ορκιστει πως θα τηρησει το Συνταγμα της Ελλάδας; Τότε, δεν ειναι Τίμιος και Καθαρός και θα συνεχισει και αυτος οτι εκαναν οι προηγουμενοι. Θα παρει την ιδια ενεργεια. Οπότε μην φωνάζετε άλλο οι χρυσαυγιτες γιατί θα γίνετε κι εσεις οι μελοντικοι συριζαίοι που βριζετε τώρα. Και θα ξεπουλήσει και ο δικος σας αρχηγος κι άλλο κομματι Ελληνικης Γης.

      Κυριοι, η δημοκρατια καταλήθηκε. Μόνο ενας Έλληνας Βασιλιας μπορει να σταθει πια στην Ελλαδα. Να παρει πρωτοβουλιες και να κόβει κεφάλια χωρις να περιμενει πότε θα τις ψηφισουν οι.. βουλευτες.
      Η δημοκρατια ειναι ενα αποτυχημενο κοινωνικό σύστημα.
      Και ο Βασιλιας δεν εκλέγεται με ψηφοφορία. Δεν τον εκλέγουν οι λόρδοι, ουτε το κογκρέσο, ουτε οι βουλευτες, ουτε καν ο κληρος της εκκλησιας. Δεν τον φέρνουν οι ευρωπσιοι απ το σόι των μπίντεπλάιχ, ούτε είναι κανένα ανήλικο μπάσταρδο τής αγκλιας…
      ………
      Τον αληθινό Βασιλιά τον δίαλέγει μόνο ο Θεος!

    18. ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΛΑΘΡΟΓΥΦΤΟΥΣ ΠΑΡΑ Ο ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ

    19. O μπατσος μονο πιπα δεν του πηρε,κουλαααααα αχχχχχχχχ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕΕΕΕΕ

    20. Λίπασμα το πουσταριο που θέλησε να ξεφτιλισει οσια και ιερά.Λίπασμα ρε οπισθοβουλε υπανθρωπε….Αυτές τις προσβολές να ξέρεις θα τις βρεις μπροστά σου,θεια δικη λέγεται.

    21. Ξεφτιλεσ ξεκουμπιστητε..Ανωμαλαρεσ του κερατα..

    22. Κρίμα και ντροπή για την αστυνομία. Το ίδιο λουγγρες είναι και αυτή αστείο φωραμε στολή αν ήταν τίποτα σηνταξηουχει η καθαρή στρες θα τους πλακούντα στα δακρυγωνα ντροπή .το πουλο κωλο συρηζεει πουσταραδες.δικαίωμα σας να κανετε ότι θελετε στο κρεβάτι σας
      Αλλά όχι και γυμνή στο δρόμο έξω από την βουλή τον ελληνον.και στον άγνωστο στρατιώτη τροπησας

    23. Ληγμένα θα πήρε παρέα με τον Καρανίκα. Είναι σκέτη αηδία. Πόσα παιδιά να το πέτυχαν άραγε αυτό το νούμερο στον δρόμο; Τα ρώτησαν τα παιδάκια αν ήθελαν να υποστούν το σόκ; Για να τραβήξουν την προσοχή κάθονται και σκαρφίζονται ένα σωρό μαλακίες. Στην ψευτοδημοκρατία τους κάποιοι άνθρωποι λόγω συριζαίων στην πόλη τους μπουζουριάστηκαν στα καλά καθούμενα ενώ εθεάθηκαν με μικροποσότητα μπουγάτσας. Όπως και το πρόστιμο που έριξαν για ηχορύπανση σε έναν πατριώτη επειδή έπαιζε το Μακεδονία ξακουστή. Αν θέλουν να το παίζουν κράτος με νόμους τουλάχιστον να μην ξεφτιλίζονται δείχνοντας τα δόντια τους μόνο σε γιαγιάδες με τερλίκια και σε πατριώτες.

    24. Δε βρέθηκε ένας να αρπάξει την σημαία από πάνω του για να μη την μολύνει;

    25. Πουσε τωρα ΑΘΑΝΑΤΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΑΘΑΝΑΤΕ ΠΑΤΕΡΑ ΧΡΗΣΤΟΔΟΥΛΕ Ετσι οπως καταντησαν την Πατριδα μονο μια Χρυση Αυγη μας Σωζει Αλλα δυστυχως τα κεφαλια τους ειναι κλουβια κι ο Εγωισμοστους μεγαλος

    26. Αυτοί το έχουν παρακάνει εντάξει ο καθένας κάνει ότι θέλει στο κρεβάτι του και δεν μας ενδιαφέρει αλλά να κυκλοφορούν έτσι και να απαιτούν να τους δεχτείς στη κοινωνία αυτό παραπαει!!! Όχι ρε εγώ δεν σας δέχομαι όταν γίνεστε καραγκιόζης να είστε κύριοι και αν θέλετε να φωναζετε να είστε καθώς πρέπει έτσι όπως κυκλοφορείτε τσιτσιδοι και με στολές κλόουν θα ξεφτιλιζεστε και θα γελάμε με τα χαλιά σας! Ντροπή το λιγότερο

    27. Το Τζέισον Αντιγονη δεν παρευρισκετο εκεί; Αλλά τώρα είναι κύριος Δουσης.

    28. ….ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΑ…ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΜΙΑ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΟΥΜΠΕΚΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ!!!….ΚΑΛΑ ΡΕ ΕΝΑΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΣΤΕΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΜΑ….ΟΛΟΙ ΤΟΣΟ ΛΟΥΛΟΥΔΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ???….ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΠΩΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗ!!!…ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ!!!…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΕΜΕΤΟΣ!!!

    29. Αίσχος!!!Ντροπή μας ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!
      ΝΤΡΟΠΗ !!!!

      ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ :
      ^ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΕ?^

      ΑΠΑΝΤΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ:
      ^ ΟΤΑΝ ΒΛΈΠΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΘΙΖΕΙ Η ΣΥΚΙΑ (ξεκινα να κάνει συκα) ,ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΙ ΓΙΑ ΘΕΡΙΣΜΟ,ΔΗΛΑΔΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΘΕΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΤΑΧΥΑ,

      ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΕΩΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΑΡΣΕΝΟΚΟΙΤΙΕΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΕΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ,ΤΟΤΕ ΣΥΚΙΑ ΑΝΘΙΖΕΙ !!!!
      Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΠΑΡΑΒΟΛΕΣ, Ο ΕΧΩΝ ΩΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ,ΑΚΟΥΕΤΩ!!!
      ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΙΑ ΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ.
      ΟΙ ΑΙΩΝΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΛΘΟΥΝ ,ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΨΗΦΙΟ Η ΜΙΑ ΤΈΛΕΙΑ Η ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ!!!

      ΚΡΙΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!! ΚΡΙΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!

      https://youtu.be/UDprogkxAkM

    30. Η αστυνομια γιατι δεν τον συνελαβε; Προσβολη δημοσιας αιδους αρθρο 353

    31. τη γριουλα με τα καλτσακια την τρεχανε στα αυτοφωρα και αυτο το πουσταριο το κοιταγαν σαν να μην τρεχει τιποτα . να δω ποτε θα ξυπνησουμε. δεν μπορει κατι μας ποτιζουν.

    32. Τον Ιούνιο του 1968 έπρεπε να τα κάνανε ΑΥΤΆ……..πρέπει να βρεθεί ένας νέος Μεταξάς να βάλει μια τάξη στο μπουρδελο που κατάντησαν την πατρίδα μας…

    33. Ετσι ετσιιιι ραγιαδες ηλιθιοι ψηφοφοροι ετσι θα κλαψουριζετε τωρα ηλιθιοι. Τι ψηφισατε ευρωεκλογες?? τι θα ξαναψηφισετε 7 Ιουλη?? Νδουλα Τσυριζα Ποταμια Κλεφτοπασοκια εεε???? Δεν θελετε Χρυση Αυγη εε?? Φατε τους στη μαπα τωρα ραγιαδες ψηφοφοροι, ετσι να κλαψουριζετε

    34. Παιδιά είστε λάθος.Αυτούς ψήφισε ο ελληνικός λαός και αυτή η εικόνα μας αξίζει.Πόσοι από αυτούς που τους ψήφισαν ήταν σήμερα στους δρόμους μαζί με τα παιδιά τους; η ηλικιωμένη που γελάει σαν ανόητη ίσως και να είναι ψηφοφορος των άθεων ψευτοαριστερών,όπως ενδεχομένως και κάποιοι από τους αστυνομικούς.Ειλικρινά δεν λυπάμαι κανέναν,ούτε την χώρα αυτή,ούτε τους πολίτες της.Ακόμα δε,πιστεύω ότι δεν εχουμε δει τίποτα,ντροπη,αηδία και απογοήτευση για ολους και όλα.Τουλαχιστον δεν εχω τύψεις γιατι δεν ψηφιζω εδω και αρκετα χρονια τιποτε και κανεναν -Πουθενα.

      1. ΑΚΡΙΒΩΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΣΥΝΕΧΕΘΑ ΓΡΑΦΩ ‘ΦΑΤΕ ΣΥΡΙΖΑ Κ ΣΚΑΣΜΟ’.

    35. ΟΤΑΝ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ-ΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΚΑΤΑ…ΑΥΤΑ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…!!! ΓΙΑΥΤΟ ΦΑΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ…ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ…!!!! ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ….ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ…???

    36. Παρτε του ξεφτιλα την σημαια.ντροπη.δειξτε και το προσωπο του

    37. Ένας άνθρωπος να του κανει τη μούρη κρέας δεν υπάρχει χάλασε η κοινωνία πραγματικά

    38. ω ρε βρεγμενη σανιδα που πρεπει να πεσει…………………………..τωρα ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΩΣ ΠΟΤΕ………………………………….?????

    39. Χρονια πολλα και μια ψ@λη μεχρι τ αυτιά ρε Δημοκρατες.
      Εορτάζει σημερα η Δημοκρατια..μονο που μυριζει λιγο σκατιλα, αλλα τι να κανουμε γουστα ειναι αυτα..

      1. “Εορτάζει σημερα η Δημοκρατια..μονο που μυριζει λιγο σκατιλα, αλλα τι να κανουμε γουστα ειναι αυτα..”
        με μια σου φραση, τους ξεφτυλισες το σαπιο τους “δημοκρατικο ιδεωδες!”
        τους εστειλες πακετο ολους μαζι, να αντικαταστησουν τις πουτανιτσες στις φαβελλες της βραζιλιας!

    40. Ενας μπατσος και τρεις μπουφοι κοιτανε τον λοκο του μπροστα στο μνημειο.Στη θεση τους αν ημουν εγω θα τον εστελνα στο κατ και ας πηγαινα στη μπουζου.

    41. ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ τον βλεπανε και μικρα παιδια στον δρομο τον ψυχακια επιδειξιομανη ντροπη !!!!

    42. Ο μπόγιας ρε χιο καθε πότε περνάει να μαζέψει τους ψυχανώμαλους όλων των φυλών του κόσμου;

    43. Σαν δεντρεπομαστε καταντησαμε τσόντα χωρίς εισφορά

    44. Αυτό δεν λέγεται προσβολή της δημοσίας αιδούς και διώκεται ποινικά !!!

    45. Αίσχος ,Αηδία.Σιχαίνομαι που τα βλέπω.Αισθάνομαι λες και όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας είναι φτιαγμένα για τα δικαιώματα των ανεγκέφαλων ανωμάλων.Τσίπρα αποτυχημένε μπιντέ προφανώς σου αρέσει το κατσαβίδι όμως τα παιδιά ρε παλιοπ@υστη τι φταίνε να βλεπουν αυτο το καρναβάλι?Τα παιδιά σου δηλαδή τα αφήνεις να κοιτανε τους μουσατους να φιλιούνται με άνεση? Τι αίσχος είναι αυτό που υποστηρίζεις με τοση θέρμη ρε βλαμενε που κάνεις και κηρύγματα δικαιωμάτων.Ευτυχώς θα πάρεις πούλο πρόεδρε του δεκαπενταμελούς Αμπελοκήπων και σύντομα..

    46. Ατομα ψυχολογικα αρρωστα που κανουν το παν να τραβηξουν την προσοχη των αλλων..λυπαμαι ειληκρινα για την καταντια της χωρας μου

    47. Ποια αστυνομια,αφου ο λωλης βρίσκεται μεσα σ αυτους που κανουν παρελαση

    Comments are closed.