ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ! ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΟΨΑΝ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ – ΕΤΡΕΧΑΝ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ – Ο ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ

    Κοινοποίηση:
    anarxikoi-thumb-large

    Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πευκακίων στην οδό Ασκληπιού στο κέντρο της Αθήνας εισέβαλε νωρίτερα το πρωί ομάδα ατόμων.

     

    Σύμφωνα με πληροφορίες, κουκουλοφόροι έκαναν ντου και προκάλεσαν φθορές. Φυσικά διέκοψαν τη λειτουργία προσωρινά και λίγα λεπτά αργότερα αποχώρησαν από την εκκλησία.

    Εκείνη την ώρα στο ναό βρισκόντουσαν δεκάδες πιστοί όλων των ηλικιών που έτρεχαν τρομαγμένοι να σωθούν. Η επίθεση των αναρχοάπλυτων έγινε περίπου στις 9.00 το πρωί.

    Το κράτος είναι άφαντο. Δεν υπάρχει κανένα αίσθημα ασφάλειας αφού όλα αυτά γίνονται με την ανοχή της Κυβέρνησης των κατσαπλιάδων.

    Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση για τον εντοπισμό των δραστών.

    Ανανέωση (16:20) Με ανάρτηση σε γνωστό διαδικτυακό «στέκι» των αναρχικών, ο Ρουβίκωνας ανέλαβε την ευθύνη για την «παρέμβαση», όπως την χαρακτήρισε, την ώρα της λειτουργίας στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στα Εξάρχεια, εξηγώντας ότι έγινε «για την προσπάθεια των ανθρώπων της ενορίας να πετάξουν στο δρόμο όσους διαμένουν στην στέγη αστέγων της ενορίας».Σύμφωνα με την ανάρτησή τους, τα μέλη του Ρουβίκωνα ήθελαν, όπως ισχυρίζονται, με την κίνησή τους αυτή να κάνουν σαφές στους ανθρώπους της ενορίας «ότι οι άνθρωποι που φιλοξενούνται στην στέγη αστέγων, αν και οικονομικά μη ενεργοί, διαθέτουν ακόμη την ιδιότητα του ανθρώπου και δεν είναι σκουπίδια. Κανένας άνθρωπος δεν είναι σκουπίδι ούτε “ποίμνιο”».

    Σημειώνεται πως η αστυνομία ερευνούσε το ενδεχόμενο η εισβολή να συνδέεται με την απομάκρυνση αστέγων από ακίνητο που είχε παραχωρηθεί στην Εκκλησία.

    Ειδικότερα, ανέφεραν πως στη συμβολή των οδών Στρατηγοπούλου και Βατατζή, υπάρχει ένα οίκημα ιδιώτη το οποίο είχε παραχωρηθεί στο παρελθόν στην Εκκλησία, η οποία το χρησιμοποιούσε ως στέγη αστέγων.

    Όμως ο χρόνος παραχώρησης τελείωσε και ο ιδιοκτήτης ζήτησε πίσω το ακίνητο. Η Εκκλησία ενημέρωσε τους ενοίκους λέγοντάς τους ότι έπρεπε να απομακρυνθούν μέχρι το τέλος Αυγούστου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. ο απλυτος μπολσεβικος βερυκιος τους οδηγησε ..αρχιμαντριτης μασωνος

    2. Καλά ρε παιδιά τόσοι Χριστιανοί μέσα στην εκκλησία φοβήθηκαν 10 παλιοβλαμενα και άρχισαν να τρέχουν να ξεφύγουν, αντί να τα αρπάξουν και να τα πετάξουν έξω από την εκκλησία;Εγώ κοπέλα είμαι κ αν γινόταν κάτι τέτοιο θα ορμουσα πάνω τους ,δεν θα φοβόμουν ακόμη κ αν με χτυπούσαν.

    3. πολλές εκκλησίες δυστυχώς είναι ξέφραγα αμπέλια με τις ευλογίες των ιερέων,έχοντας προσλάβει πολλούς αλβανούς για τις εργασίες ακόμη και μέσα στα ιερά και στις λαμπάδες. Σπαρτιάτη μου ψάξτο!!

      1. Έτσι, με την χαλαρώτητα, δημιουργείται το μπάχαλο ακόμα και στην Εκκλησία.

    4. ΑΝΑΡΧΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΓΕΡΟΥΣ ΓΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΕΣ…

    5. 9ο πρωτοκολλο των σοφων της παγκοσμιοποιησης.

      Εμεις ειμαστε εκεινοι οι οποιοι εχουμε ενσπηρει τοβν τρομο. Εχουμε στην υπηρεσια μας ανθρωπους ολων των αρχων, ολων των δογματων..

      Πως κανεις τον κοσμο ανω κατω.!!!!…με το να δημιουργησεις τις θρησκειες για θρησκευτικους πολεμους. Αυτοι που τις δημιουργησαν τωρα κοιτανε να τις καταριψουν. Ποιοι ειναι αυτοι που το κανουν..νομιζω οι πολλοι γνωριζουν. Οι μπαχαλακιδες ειναι κομματι αυτου του παρασαρκωματως της προπαγανδας δημιουργωντας χαος και συγχυση. Παιδια του μεγαλοεπενδυτη τζορτζ σορος εβραικης καταγωγης ο οποιος χρηματαδοτει ΜΚΟ και αλλυλεγγυες οργανωσεις παγκοσμιως. Η θρησκευτικη αποσταθεροποιηση αποσκοπει στην καταπτωση του τριπτιχου πατριδα, θρησκεια και οικογενεια χωρις αυτο το τριπτικο να επηρεαζει καποια αλλα θρησκευτικα πιστευω εκτος του αθεισμου. Οι παγκοσμιοποιητες που καποτε επεβαλλαν τον χριστιανισμο με αυτοκρατορικα διαταγματα και πηραν τους διασωθεντες παπυρους απο την βιβλιοθηκη της αλεξανδρειας πριν την ριμαξουν τα εκρυψαν στις αποθηκες του βατικανου για να τα χρησιμοποιησουν για αλλους σκοπους φυσικα δολιους. τωρα βαζουν τα δικα τους παρασαρκωματα να δυαλυσουν αυτο που επεβαλλαν απο τον 4ο αιωνα μετα χριστον καθως ο χριστος συμφωνα με το ευαγγελιο δεν εδογματισε, οι ανθρωποι δογματισαν με σκοπο το οικονομικο κερδος.

      ΄΄οι φασιστες του μελλοντως θα λεγονται αντιφασιστες” – ουινστον τζορτζιλ.

      Η φασιστική προπαγάνδα …Έχει στόχο να κερδίσει τους ανθρώπους μέσω της εκμετάλλευσης των ασυνείδητων μηχανισμών τους παρά μέσω της παράθεσης ιδεών και επιχειρημάτων. Η ρητορική τεχνική των φασιστών δημαγωγών δεν έχει μόνο μια διορατικά παράλογη, ψευτοσυναισθηματική φύση· πολύ περισσότερο, τα πολιτικά προγράμματα με θετικό περιεχόμενο, τα αιτήματα, πόσο μάλλον οι συγκεκριμένες πολιτικές ιδέες, δεν παίζουν παρά έναν δευτερεύοντα ρόλο σε σύγκριση με τα ψυχολογικά ερεθίσματα που απευθύνονται στο κοινό. Από αυτά τα ερεθίσματα και από άλλες πληροφορίες, παρά από ασαφείς και συγκεχυμένες [ιδεολογικές] πλατφόρμες, μπορούμε σε κάθε περίπτωση να ταυτοποιήσουμε αυτές τις ομιλίες ως φασιστικές.

    6. Τα μαστουροπάρταλα της πλατείας Εξαθλείων (ή και Εξαχρείων κατά τον Σαράντο Καργάκο) σε συριζοδιατεταγμένη μισόχριστη υπηρεσία…

    7. Δεν θα αργήσει η ώρα….. θα ξεσαβουρώσει ο τόπος…

    8. Αν γινόταν αυτό σε τζαμί οι συριζοκουράδες αμέσως θα μιλούσαν για ρατσιστές που πρέπει να τιμωρηθούν και οι δικαστές φυσικά που το πάνε το γράμμα του μασονισμού θα ρίχνανε την πιο μεγάλη ποινή του αντιρατσιστικού νόμου. Βαρεθήκαμε την αναρχία του σύριζα. Είναι λίγα τα ψωμιά τους. Αποδείχτηκαν οι πιο μεγάλοι πιστοί του φασισμού οι αριστεροί, κάνουν ό,τι γουστάρουν καταπατώντας πλήρως την ελευθερία και τα ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων. Η μόνη λύση είναι να μάθουν να φοβούνται αυτοί και όχι εμείς. Αυτές οι επιδρομές είναι απλά μια διατήρηση της εξουσίας του φόβου. Το αντίθετο καταφέρνουν όμως.

    Comments are closed.