ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΝΕΙΣ; ΈΤΣΙ Ο ΜΟΥΛΩΧΤΟΣ ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΧΑΛΑΣΜΑΤΑ. ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΣΟΥ… (ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    ΡΑΜΑ ΔΕΝΔΙΑΣ

    Για δείτε καλά..

    δενδια ραμα

    Ο Ελληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας έξω από πολυκατοικίες που έχουν καταρρεύσει στην Αλβανία με τα μεταξωτά του κοστούμια και γραβάτες και δίπλα του ο Έντι Ράμα με το αθλητικό μπουφάν που πάνω του έχει το Αλβανικό εθνόσημο.
    Χωρίς καν να είναι έθνος οι Αλβανοί, η ηγεσία τους ξέρει πολύ καλά να τους πουλάει παραμυθία τις Χαλιμάς. Όλη η χώρα εξάλλου πεινάει και πιστεύει στο όραμα της αποκαλούμενης Μεγάλης Αλβανίας.

    Πόσο θα μας άρεσε και ο Νίκος Δένδιας να φόραγε ένα μπουφάν που να αρμόζει στην περίσταση.
    Πόσο θα μας άρεσε και ο Νίκος Δένδιας να φόραγε ένα μπουφάν πανω στο οποιο να υπήρχε το δικό μας Εθνόσημο, έτσι για να λέγαμε σε όλους, ορίστε, εμείς ήρθαμε για βοήθεια, εμείς ήμαστε εδώ οι ισχυροί.

    Εξωτερική πολιτική έτσι κάνουν όλες οι χώρες που σέβονται την ιστορία τους.
    Μόνο η Ελλάδα ως χώρα το παίζει πάντα φιλανθρωπικό ίδρυμα βοηθώντας λαθρομετανάστες και γειτονικές χώρες που έχουν την συγκεκριμένη χρονική περίοδο μια μεγάλη ανάγκη.

    Στις οικογένειες των Ελλήνων που τα δύσκολα χρόνια της οικονομικής καταστροφής του 2011, αυτοκτόνησαν, νοσηλεύτηκαν σε ψυχιατρεία, ή εγκατέλειψαν την χώρα τους, ποια ριμάδα Ελληνική πολιτεία βρέθηκε ποτέ δίπλα τους;
    Οι πολιτικοί μας γουστάρουν να το παίζουν πάντα φιλάνθρωποι με άλλους, ποτέ όμως με τους ίδιους πολίτες της χώρας τους.

    Το σημερινό πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ τολμάει και λέει αλήθειες. Στην κηδεία αλλά και στο ετήσιο μνημόσυνο του εθνομάρτυρα μας Κ. Κατσίφα δεν τόλμησε κανείς ελληνας υπουργός να πάει.

    1.indd

    Μέχρι σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θεώρησε σκόπιμο να πιέσει ώστε να μάθει όλη η Ελλάδα γιατί σκότωσαν τον Βορειοηπειρώτη Κατσίφα.

    Ο Ελληνας πρωθυπουργός ωστόσο θεώρησε σκόπιμο να πάει στο αεροδρόμιο και να αποχαιρετήσει την μονάδα της ΕΜΑΚ για το ταξίδι της προς την Αλβανία.

    EMAK

    Οι πολιτικές των σεισμών του 1999 μεταξύ Τουρκίας και Ελλαδας θα πρέπει να γνωρίζει ο Κούλης ότι έχουν αποτύχει. Δεν καρποφόρησαν.
    Τόσο τους Τούρκους όσο και τους Αλβανούς φίλους δεν μπορείς να τους πιάσεις.
    Με την πρώτη ευκαιρία και οι δυο θα την φέρουν και στους Έλληνες και στην Ελλάδα.

    Αλήθεια αυτά τα έξοδα ποιος θα τα πληρώσει, ο Ελληνας φορολογούμενος;
    Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από ποτέ που ο ανεκδιήγητος Βενιζέλος καταργούσε τις στρατιωτικές παρελάσεις μας επικαλούμενος πιέσεις από τους τοκογλύφους μας, ότι αυτές κοστίζουν.
    Τα έξοδα λοιπόν της ΕΜΑΚ, που η ΕΜΑΚ ανήκει στο Υπουργείο της Προστασίας του Πολίτη ποιος θα τα πληρώσει, ο Ράμα από τα εισοδήματα που έχει από το εμπόριο με τον λευκό θάνατο;

    Και προς θεού δεν θέλουμε το κακό το γειτόνων μας.
    Θέλουμε αυτή η ριμάδα πολιτεία μας να δείξει ότι πρώτα αφουγκράζεται τα προβλήματα των Ελλήνων, τα λύνει και μετά ας στέλνει βοήθεια μέχρι και στου «διαβόλου την μάνα».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Κι ενω συμφωνουμε με τον αρθρογραφο κ τους περισσοτερους των σχολιαζοντων του θεματος,η οικογενεια του Κ.Κατσιφα περιμενει ματαια την κυβερνητικη (καθεστωτικη) συμπαρασταση ωστε να φωτιστει καθε πτυχη γυρω απο τη δολοφονια του παιδιου τους,του Ηρωα Παληκαριου της Β.Ηπειρου μας.Να δικαιωθουν οι χαροκαμενοι γονεις κ να αναπαυθει με Τιμη κ Δοξα το γενναιο Ελληνοπουλο! ΑΝΤΙ ΑΥΤΩΝ ΟΜΩΣ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΟΥΚΑ,ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΑΡΓΕΙΤΑΚΟ ( ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΑ ΒΛΑΣΤΑΡΙΑ ΤΗς ΝΔ) να υπεραμεινονται για οικογενειες κ ανηλικα παιδια(ναχαμε να λεγαμε) που ηδη αρχισαν να μας τουςκ μαλιστα μας δηλωσαν οτι θα οργανωσουν καποιες επιτροπες(θου Κυριε φυλακη τω στοματι μου) ωστε να εξεταζουν τις…ΑΝΑΓΚΕΣ τους κ να τους…περιποιουνται! ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΚΙ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ Κ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ;! Κ ΜΕ ΠΟΙΟΥ ΤΟ ΚΟΜΠΟΔΕΜΑ ΘΑ …ΠΕΡΙΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ που μας κουβαλιουνται με το ετσι θελω ; Το πιο ωραιο ανεκδοτο ειναι η δηλωση οτι η συμβαση διαμονης τους σε μισθωμενα διαμερισματα -ξενοδοχεια ,με την ΕΕ ειναι για ενα εξαμηνο!Κ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ Κ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ , ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΑΝ Κ ΚΟΠΙΑΣΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑΣ;;; ΚΡΙΜΑ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ;

    2. Κοιταχτετους σαν αδελφακια που χαθηκαν και ξαναβρεθηκαν μετα απο χρονια

    3. Dino , Αλβανέ , με τόσους νεκρους Έλληνες από αλβανικά βρωμοχερα πάλι καλά μιλάμε για αυτά τα κτήνη που διώχνει όλη η υφήλιος με απέχθεια , πήγαινε σε σελίδα που εκθειάζουν τα εγκληματικά κτήνη της Αλβανίας …αν βρεις…

    4. Kανετε και σεις κατι ερωτησεις,αφου ο Δενδιας ειναι αλβανος απο την κερκυρα,υπαλληλος κηπουρος του Ροθτσιλντ,ανθελληνας απο κουνια.

    5. Ακόμα κ σε τέτοιες στιγμές βγάζετε τόσο μίσος….. πέφτετε στην παγίδα ενός ηλίθιου (ανώνυμο)πού έκανε την ανάρτηση,, κ λέτε όλοι σας βλακείες…Τη κ αν φοράει ο Ράμα μπουφαν με το εθνόσημο ,, κ τη αν φοράει ο υπουργός κουστούμι,, αυτό μόνο ηλίθιοι άνθρωποι θα μπορούσαν να το σχολιάσουν μετά από τόσους πεθαμένους ανθρώπους, κ μεγάλες καταστροφές γενικός…. λίγο σεβασμό κ ανθρωπιά δεν βλάπτει παιδιά…..

      1. Άντε γαμήσου Παρτάλι, ένας να. μη μήνει, τα καθίκια, αλβανε ε αλβανε, τα μουνόπανα, κωλοαλβανοι, ανθέλληνες, να πας να τους κάνεις παρέα, μαλακα

      2. Αλβανακοοοο τα κουβαδάκια σου και σεάλλη παραλια

    6. Δεν είναι Έλληνας ο υπουργός εξωτερικών της Ελλάδος αλλά εγκάθετος περιούσιος περιτετμημένος.
      Γκέγκε ή αλβανιστί το καταλάβατε;

    7. Η Ελλάδα πνίγηκε και οι χασκες τρέξαμε στην Αλβανία ανθρώπινο άλλα το σπίτι μας ποιός θα το δει;

    8. κοντοχωριανη ειναι ο ενας γενιτσαρος αλλα με βιζαντινη σημαια στο μπουφαν.Τι σας πειραξε παιδια.

    9. ΤΟΥΣ ΓΑΙΔΑΡΟΥΣ , ΚΑΠΙΣΤΡΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΑΝΕ & ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ , ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ , ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ράμπα ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΤΕΛΟΣ

    10. Απορία :τι δουλειά έχει ο οβριος ,σαν υπουργός εξωτερικών ,να τρέξη στην Αλβανία ;;έλα μου ντε !
      Τι να βάλω στο μυαλό μου ;….το σίγουρο είναι ,ότι τον έχουν υπάλληλο τους οι χάζαρο μαφιόζοι.
      Γιατί να πάη ,ο δενδιο οβριος ;υπάρχουν πρεσβείες ,e mail ,, γενικοί γραμματείς που επικοινωνουν , αμέσως έτρεξε ….
      Κάτι παίζει.

    11. Ε όχι…. δεν θα μας άρεσε να φοράει το εθνόσημο ένας εβραιοποντικας σαν τα μούτρα του , ας πάει να ανάψει καμία επταφωτη λυχνία με τον κεφτέ στο κεφάλι που του πάει καλύτερα .

    12. Δεν είναι Έλληνας ο υπουργός,πάντως φοβερό το αρθρο

    13. Συγχαρητήρια στην ΕΜΑΚ για την υποστήριξη και την έρευνα διάσωσης που επιχειρούν ακόμα και τώρα που μιλάμε. Επίσης στην ιατροφαρμακευτική βοήθεια που στάλθηκε στις περιοχές όπου υπάρχουν πλήγματα.
      Αυτό να το θυμάται η γείτονος χώρα και να ξέρει πως δεν είναι η Ελλάδα ούτε “κακια” ούτε Αμερική ούτε Τουρκία, παρά μονάχα προσπαθεί να υποστηρίξει τα εθνικά της κυριαρχικά και ιστορικά συμφέροντα όπως και όπου δύναται.

      Η Ελλάδα πάντα στέλνει σ’ αντίθεση με τον σουλτάνο και στη παρούσα φάση και με την Ιταλία που έπρεπε να ναι απ’ τις πρώτες μαζί με την Τουρκία να βοηθήσει την Αλβανία σ’ αυτήν την τραγωδία (στα δύσκολα φαίνονται οι φίλοι λέει) αλλά μην το παραχέσουμε κιόλας ε .. Φυσικά η Ελλάδα θα στείλει ΕΜΑΚ ΠΑ πυρόσβεσης και άλλα κλιμάκια διάσωσης αλλά μέχρι εκεί!
      Τα υπόλοιπα για να φανούμε καλοί- καλοί αλλά στο τέλος μαλάκες να τα ξεχάσει ο Κούλης και όποιος άλλος (ΣΥΡΙΖΑ) το χει στο κεφάλι του. Αρκετά μας έχουν πλήξει αυτοί οι προδότες που μας κυβερνάνε δεκαετίες τώρα, δεν θέλουμε και ξένες οικονομικές επιβαρύνσεις γιατί είπαμε καλοί και τίμιοι αλλά όχι και ΜαλΆκες με του λαού μου τα λεφτά μόνο και μόνο για το εικονικό θεαθήναι που σε κάποια χρόνια έτσι κ αλλιώς θα ξεχαστεί.

    14. χα χα θα μας τρελανετε βρε? αλβανος ειναι, αλβανικο εθνοσημο εχει, τι εθνοσημο επρεπε να ειχε, ιταλικο?…

      1. Και ο άλλος ..υποτίθεται…πως ειναι Ελληνας. Γιατι ποτε δεν είδαμε, οχι τον συγκεκριμένο αλλα οποιονδήποτε αλλον πολιτικό να φοραει το δικο μας εθνόσημο;;; Μισούν τοσο πολυ την Ελλαδα που παθαίνουν αλλεργικό σοκ με το εθνόσημο, την σημαια και οτιδήποτε Ελληνικό. Και φυσικα δεν θελουν να κανουν τους Ελληνες να νοιωσουν υπερηφάνεια, η πατριωτισμό σε καμια περιπτωςη. Αντιθέτως οποιος αγαπάει την Ελλαδα, ειναι φασίστας. Ετςι μας λενε τουλάχιστον.

        1. ποιος “υποτιθεται πως ειναι ελληνας”? Το σιγουρο είναι ότι εσεις οι ναζι δεν ειστε ελληνες

    15. Ποιος Έλληνας μωρέ το μασόνι του κερατά
      Όπως είπαν από πάνω εμείς φταίμε που ακόμα δεν έχουμε καταλάβει τι ύπουλα καθίκια είναι και δεν έχουμε ξυπνήσει όλοι μας για τα καλά να γίνουμε ο δικός τους εφιάλτης

    16. Φιλανθρωποι με τα λεφτα των αλλων.Τι μεγαλη πολιτικη του κο@λου.

    17. Ρε πάτε καλά;;;;;; Για ποιον Έλληνα πρωθυπουργό μιλάτε. Δεν υπάρχει Έλληνας πρωθυπουργός ξυπνάτε επιτέλους. Ένας υπάλληλος της Αγγέλας που κάνει τον πρωθυπουργό. Εμείς φταίμε που δεν τους έχουμε πάρει με τις πέτρες.

    18. δείχνει θυμωμένος στην φωτογραφία, μάλλον επειδή δεν είχε και αυτός αλβανική σημαία να φορέσει….δεν εξηγείται αλλιώς.

    Comments are closed.