ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΑΠΟΥΣΑ. “ΡΑΦΙΝΑΡΟΝΤΑΙ” ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΑ ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ “ΜΑΥΡΑ ΣΑΚΟΥΛΙΑ” ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ. ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΜΑΧΗ ΣΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΣΥΝΤΗΡΗΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ. ΤΑ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΤΩΠΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    Κοινοποίηση:
    lakonia-fotia

    Τρεις φωτιές εκδηλώθηκαν απόψε σε διαφορετικές περιοχές της Αχαΐας.

    Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, η πρώτη φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση κοντά στην κοινότητα Άρλα της δυτικής Αχαΐας, η δεύτερη στην περιοχή Προφήτης Ηλίας της Πάτρας και η τρίτη στην περιοχή Νιφορέικα της δυτικής Αχαΐας.

    Όπως είπε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο Απόστολος Κατσιφάρας έχει κινητοποιηθεί όλος ο μηχανισμός, ώστε να αντιμετωπιστούν και τα τρία πύρινα μέτωπα. Όσον αφορά την φωτιά στην Άρλα, η εστία βρίσκεται κοντά στο κοιμητήριο της κοινότητας και στην περιοχή επιχειρούν 31 πυροσβέστες με 14 οχήματα.

    Επίσης, πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν και στα άλλα δύο μέτωπα, στον Προφήτη Ηλία και στα Νιφορέικα, ενώ από την πλευρά της η Αστυνομία λαμβάνει μέτρα για να διευκολύνει την κίνηση των πυροσβεστικών οχημάτων.

    arla_fotia

    Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, σε δασική έκταση στην περιοχή Σταθά, στην Αμφιλοχία.

    Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας της περιφερειακής ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, Γιάννης Τέγας, το μέτωπο της φωτιάς βρίσκεται σε μία δύσβατη περιοχή και συγκεκριμένα μέσα σε μία χαράδρα. Επίσης, ο Γιάννης Τέγας είπε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ότι προς το παρόν δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές.

    Στο μέτωπο της φωτιάς επιχειρούν 28 πυροσβέστες με 13 οχήματα, ενώ στο σημείο έχει φθάσει και ένα πεζοπόρο τμήμα με επτά άνδρες από την 6η ΕΜΑΚ της Πάτρας.

    Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε αργά το μεσημέρι σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή της Αργυρούπολης στο Κιλκίς. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία της περιοχής, η πυρκαγιά είχε εξαπλωθεί και σε χαράδρες, ενώ δεν απείλησε κατοικημένη περιοχή.

    Από το σημείο, ξεκίνησε η αποχώρηση πυροσβεστικών οχημάτων -έχουν ήδη φύγει τέσσερα- ενώ υπενθυμίζεται ότι επιχειρούσαν 40 πυροσβέστες από τη Θεσσαλονίκη και τους γύρω νομούς, με 18 οχήματα και δύο πεζοπόρα τμήματα των έξι ατόμων έκαστο. Η φωτιά έκαιγε πουρνάρια και ξηρά χόρτα.

    Όσο για τους κορυφαίους πολιτικούς της χώρας; Αυτοί τώρα έχουν άλλες δουλειές. Να ξοδέψουν από τα μαύρα σακούλια των Πρεσπών.

    Σε ύφεση είναι η φωτιά που εκδηλώθηκε σε αγροτική έκταση στην Βάρδα Ηλείας, όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο διοικητής των πυροσβεστικών υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας αρχιπύραρχος, Ευθύμιος Γεωργακόπουλος.

    Επίσης, όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Ευθύμιος Γεωργακόπουλος, το πύρινο μέτωπο ήταν κοντά σε κατοικημένη περιοχή και κινδύνευσαν σπίτια, αλλά η επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων ήταν αποτελεσματική.

    Στην περιοχή εξακολουθούν να επιχειρούν περίπου 30 πυροσβέστες με 15 οχήματα, προκειμένου να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο την φωτιά.

     

     

     

     

     

     

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. …Δεν συμβαίνουν αυτά σε επιτελικό κράτος, ψέματα λένε.

    2. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΕΧΤΙΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΣΡΘΕ Ο ΥΜΗΤΤΟ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ.

    3. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Ο,ΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ. ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΣΑΝ ΤΡΕΛΛΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;
      ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!

    4. σωπα ρε στεφανε… οι νεοδημοκρατες τα φιλαρακια σου αυτα τα πραγματα;;;; αποκλειεται…

    5. Αφου οι μεταπολιτευτικοι νεοελληνες ψοφοφοροι ψηφιζουν Νδουλες Τσυριζοπασοκ Ποταμακια καλα να παθουμε. Την παλια Ελλαδα την κατεστρεψαν οι ψηφοφοροι της απο το 1974 και μετα.

    6. Toυρκοαναρχοαπλυτος δακτυλος,τουρκοι και συριζα μια γροθια μας καίνε παλι και το Κουλο δροσιζεται,το μαυρο μας το χαλι.

    7. Ξαφνικά άρχισαν οι φωτιές η μία μετά την άλλη σε όλα τα φιλέτα – υποψήφια τουριστικά θέρετρα πεντάστερων γιγαντιαίων συγκροτημάτων-εκτρωμάτων. Κάτι ήξεραν οι Νουδαίοι που μιλούσαν για ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ σε όλη την Ελλάδα, μόνο που δεν μας είχαν πει υπέρ ποιανών θα μπουν…

      Αλλά πρέπει να βρούμε αυτά τα απόβλητα, τους κολαούζους που ψήφισαν ΝΔ και να τους κατάσχουμε τις περιουσίες μέχρι να ξεχρεώσει το κόμμα τους τα 300εκ. που χρωστάει γαμώ τα ρετάλια της εξουσίας που πάλι εμείς θα τα πληρώσουμε όλα.

    8. ΚΑΛΑ,ΡΕ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ…ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΕΙΔΗΣΗ ΠΩΣ ΤΟ “ΕΛΛΗΝΙΚΟ” ΚΡΑΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ;;;ΟΤΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΕΚΦΥΛΙΖΕΤΑΙ Κ ΠΕΘΑΙΝΕΙ;;;ΠΑΕΙ!!!ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ,ΛΕΜΕΕΕΕΕ!!!!!ΜΕΤΑ ΚΡΟΤΟΥ Κ ΠΑΤΆΓΟΥ-“ΡΟΙΖΗΔΌΝ” ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ-ΕΠΕΣΕ Η ΕΠΑΡΑΤΟΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΙΣ ΤΗΝ 23.04.2010 ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ…ΕΚ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ…”ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ” ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ!ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΣΑΠΙΖΕΙ ΤΟ “ΨΕΥΤΙΚΟ ΡΩΜΑΊΙΚΟ” ΤΟΥ ΠΑΤΡΟ-ΚΟΣΜΑ!!!Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΗΤΩ!!!Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ…ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!

    Comments are closed.