ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ…;;; ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΟ ΟΣΛΟ! ΑΝΔΡΑΣ ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΕΖΟΥΣ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ – ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΩΡΟ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Συναγερμός στο Όσλο το μεσημέρι της Τρίτης (22.10.2019). Ένοπλος άνδρας έπεσε πάνω σε κόσμο με ασθενοφόρο που είχε κλέψει νωρίτερα. Υπάρχουν πολλοί τραυματίες, ανάμεσα τους και ένα παιδάκι. Αστυνομικοί της πρωτεύουσας της Νορβηγίας συνέλαβαν τον ένοπλο. Άγνωστα προς το παρόν τα κίνητρα του δράστη.

    Η νορβηγική αστυνομία έχει συλλάβει τον δράστη που έκλεψε το ασθενοφόρο και έπεσε πάνω σε αθώους πολίτες

    Συναγερμός σήμανε στο Όσλο  όταν ένα ασθενοφόρο έπεσε πάνω σε ανθρώπους.

    Σύμφωνα με το Reuters πολλοί άνθρωποι χτυπήθηκαν από ένα ασθενοφόρο που όπως αναφέρει το πρακτορείο ήταν κλεμμένο.

    Η νορβηγική αστυνομία έχει συλλάβει τον δράστη που έκλεψε το ασθενοφόρο και έπεσε πάνω σε αθώους πολίτες.

    Οι Αρχές σημειώνουν πως το όχημα έχει παρασύρει αρκετά άτομα, δεν υπάρχουν όμως πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας τους.

    «Έχουμε υπό τον έλεγχό μας ασθενοφόρο το οποίο εκλάπη από ένοπλο. Ανοίξαμε πυρ για να σταματήσουμε τον δράστη, ο οποίος δεν τραυματίστηκε σοβαρά», σημειώνει η αστυνομία σε ενημέρωσή της στο Twitter.

    Ο δράστης, μεταξύ άλλων, φέρεται να παρέσυρε ένα καροτσάκι μωρού, με αποτέλεσμα να τραυματίσει το παιδί.

     

    oslo0
    oslo1

     

    oslo2

     

    Σύμφωνα με το NRK, το οποίο επικαλέσθηκε αυτόπτες μάρτυρες, η αστυνομία άνοιξε πυρ με στόχο τα ελαστικά του κλεμμένου ασθενοφόρου και ο ύποπτος απάντησε στα πυρά. Σημαντικές αστυνομικές δυνάμεις αναπτύχθηκαν επιτόπου. Τα κίνητρα του δράστη δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: