29/03/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

    ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ! ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΜΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΟΥΡΑ! ΥΨΩΘΗΚΕ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ – ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΗΒΑ

    Κοινοποίηση:
    1

    Το ισλάμ είναι εδώ, όσο και να μην θέλουν κάποιοι να το συνειδητοποιήσουν. Ο κίνδυνος μουσουλμανοποίησης υπάρχει, καθώς όλο και συνεχώς αυξάνονται τα κύματα μετανάστευσης, που σε συνδυασμό με τους ήδη υπάρχοντες μουσουλμάνους, δημιουργούν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ κινδύνου για την πατρίδα μας.

    Ασφαλώς και δεν είναι όλοι οι μουσουλμάνοι επικίνδυνοι. Όμως τέτοιες εικόνες προκαλούν μόνο σοκ. Ρητορικό ερώτημα. Θα επέτρεπαν σε Χριστιανούς Ορθόδοξους να κάνουν περιφορά επιταφίου σε μουσουλμανική χώρα; Δύσκολο. Μοναδική εξαίρεση η Συρία και Λίβανος, οι λόγοι γνωστοί.

    Η ημέρα της Ασούρα γιορτάζεται και φέτος στον Πειραιά με εκατοντάδες ανθρώπους να συμμετέχουν στα τελετουργικά που περιλαμβάνουν προσευχή και αυτομαστίγωμα.

    Η ιερή μέρα της Ασούρα είναι η ημέρα που έχασε τη ζωή του ο ιμάμης Χουσεΐν, εγγονός του Προφήτη Μωάμεθ, ο οποίος τιμάται ως μάρτυρας κάθε χρόνο, τη 10η μέρα του μήνα Μουχαράμ, του πρώτου, δηλαδή, μήνα του ισλαμικού ημερολογίου.

    Με το μαστίγωμα οι σιίτες μουσουλμάνοι αναβιώνουν τα πάθη του Χουσεΐν.

    Εκατοντάδες πιστοί συμμετέχουν στο σκληρό αυτό θρησκευτικό έθιμο και στον Πειραιά.

    Oι φωτογραφίες από τον Γιάννη Κέμο

    Την ίδια στιγμή ανησυχία προκαλεί το βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την Θήβα.

    Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι περισσότερο για αυτή την εικόνα που μιλάει από μόνη της.

    Είναι ζήτημα χρόνου η «ριζοσπαστικοποίηση” που προκαλεί διαρκές αιματοκύλισμα στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο. Το έδαφος υπάρχει…

    Δείτε βίντεο:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Οταν υστερα απο 44 χρονια μεταπολιτευτικης αποχαυνωσης, ανθελληνικης πλυσης εγκεφαλου, μισος για καθε τι που ειναι ελληνικο, εθνικο, και ιστορικο, μισος για τη σημαια και καθε τι που εκπροσωπει και συμβολιζει, βομβαρδισμους τουρκολαγνιας, τουρκοσηριαλ και ψευτοφιλειρηνικων κυρηγματων, ανυπαρκτα συνορα, λαθροεισβολη, ανυπαρκτη αστυνομευση, οικονομια κατεστραμενη, μηδεν προστασια στον πολιτη, υπογεννητικοτητα, προδοτικες πολιτικες, ανυπαρκτη στρατιωτικη ηγεσια, ωχαδελφισμο, και ενα αλλο εκατομμυριο αρνητικα ειναι επομενο η χωρα να ειναι στα προθυρα και συντομα μη ανατρεψιμου αφανισμου και παραδοσης ανευ ορων σε οποιαδηποτε εισβολη και απαιτηση εχθρικη. Γυριστε απο την αλλη πλευρα και συνεχιστε τον υπνο. Ααααα και μη ξεχασετε να ξαναψηφισετε αυτους που σας φτασαν σε αυτα τα χαλια ανεξαρτητως χρωματος και κομματος.

    2. Οπως πανε σε μερικες δεκαετιες (αντε το πολυ πεντε) δεν θα υπαρχει ιχνος απο Ελλαδα. Όλοι οι τωρινοι θα ειμαστε ουτως η αλλως εξαυλωμενοι. Ολα εχουν καποτε ενα τελος, η Ελλαδα δεν μπορουσε να ειναι η εξαιρεση. Αντε σε κανενα βιβλιο θα αναφερεται κατι λιγο. Παρτε το χαμπαρι η χωρα, το εθνος, το κρατος και ο Ελληνας ως οντοτητα αυτοκτονησε.

    3. καλα μας τα κανουν αφου δεν ειμαστε αξιοι να τους διωξουμε απο την πατριδα μας

    4. ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
      ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ Η ΕΜΕΙΣ Η ΚΑΝΕΙΣ
      ΕΛ-ΛΑΣ
      Λ

    5. Πως το επιτρεψαμε αυτό να γίνει στην πατριδα μας;;;; δεν είμαστε άξιοι να λεγόμαστε Έλληνες!

    6. Δυστυχώς χάνεται η ταυτότητα μας, τα ήθη και τα έθιμά μας που μας κράτησαν ζωντανούς ανά τους αιώνες. Σε λίγες δεκαετίες θα είμαστε μειονότητα στην πατρίδα μας.

    7. Το μαμήσι έρχεται Γραικύλοι , προμηθευτείτε βαζελίνη

      1. Δεν θάναι καθόλου εύκολο αναρχοάπλυτε ανθέλληνα – Γράμμος Βίτσι Νίκη ρε παλιορεμάλι

        1. Όχι εύκολο… ελάτε μουσλιμια κατά δώθε στα ομιχλώδη χωράφια με τα ξερόκλαδα και τις κρυψώνες. Θα φάτε παλούκωμα χωρίς να πάρετε χαμπάρι και δεν θα έχετε την προστασία των αστυνομικών, των προσκυνημένων και των κατσαπλιαδων…βρυκόλακας και αιμοποτες με μάτια κόκκινα σαν το αίμα….κυριολεκτω….

      2. Εσάς τους αλληλεγγυους θα πηδήξουν πρώτους, να το θυμάσαι

    8. ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΡΟΦΗ ΕΙΠΑΜΕ..ΠΡΩΤΟΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΔΕΥΤΕΡΟΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΤΡΙΤΟΝ ΟΙ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΟΙ, ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΜΚΟ, ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΨΗ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΒΕΡΚΗ ΕΤΟΙΜΕΣ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΑΤΑΓΑΝΙΑ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ..ΔΙΟΤΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΛΟΓΩ ΓΕΡΑΣΜΕΝΟΥ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ…ΚΛΑΨΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ…ΜΑΘΑΝΕ ΟΤΙ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ ΕΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ……ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΟΣ….ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ….ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΛΕΟΝ. ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ.

    9. Θα μας καταπιούν στο τελος τα μουσλιμια…..δεν θα μείνει Έλληνας για Έλληνας!!

    10. Κάποτε, αυτή η ιερή γη των Πατέρων και των Μητέρων μας, ονομαζόταν ΕΛΛΑΣ και την δόξαζαν σε όλη την υφήλιο!
      Τώρα, αυτή η βρομερή γη των Ασιατών και των Αφρικανών μας, ονομάζεται ΠΟΡΔΙΣΤΑΝ και την περιγελούν σε όλη την υφήλιο.

    11. Δεν βλέπω όμως συριζαιους. Γιατί δεν παρευρέθηκαν σε αυτό το χαρούμενο έθιμο των ισλαμοπιθηκων; Τι έγινε ρε συριζαιοι; Τι ρατσισμός είναι αυτός προς τα αδέρφια σας;

    Comments are closed.