ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ – ΝΕΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ;;; ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ

    Κοινοποίηση:
    foitit

    Σοκ έχει προκαλέσει ο μυστηριώδης θάνατος μια νεαρής φοιτήτριας από τη Βαρβάσαινα του Πύργου.

     

    Σύμφωνα με το patrisnews, η 22χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμα της στο Αιγάλεω, λίγο πριν από τις 8 το βράδυ του Σαββάτου (23/03), με τα αιτία του θανάτου της ακόμα να διερευνώνται.

    Η υπόθεση έχει πάρει διαστάσεις θρίλερ που θυμίζει τις υποθέσεις των φοιτητριών Τοπαλούδη στη Ρόδο και Κοεμτζή στη Θεσσαλονίκη. Οι πρώτες εκτιμήσεις της Αστυνομίας κάνουν λόγο για πιθανή αυτοχειρία. Όμως ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ασφυκτικό θάνατο. Το γεγονός ότι βρέθηκε σημείωμα στο δωμάτιό της δεν σημαίνει τίποτα αφού αν η νεκροτομή βγάλει έγκλημα, τότε πρόκειται για ένα καλοστημένο σκηνικό αυτοκτονίας από τον ή τους δράστες.

    Από την πλευρά των αστυνομικών αρχών γίνεται προσεκτική προσέγγιση και μελέτη της υπόθεσης, προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες θανάτου της κοπέλας. Φως στα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να ρίξουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας.

    Η είδηση «ταξίδεψε» πολύ γρήγορα στα social media μέσα στο Σαββατοκύριακο και δεκάδες φίλοι της εξέφρασαν τη θλίψη τους και τη συμπαράστασή τους στην οικογένεια της κοπέλας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: