ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ! ΠΕΘΑΝΕ Ο 6ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΛΟΥΡΙ ΣΚΥΛΟΥ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ – ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ

    Κοινοποίηση:
    ΜΑΚ ΦΩΤΟ 1

    Την τελευταία του πνοή άφησε πριν από λίγη ώρα ο εξάχρονος που βρέθηκε πνιγμένος από λουρί σκύλου στο Παλαιό Φάληρο.

    Το παιδί βρισκόταν διασωληνομένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

    tdrdew

    Ωστόσο, όπως είχε δηλώσει το πρωί στο Καλημέρα Ελλάδα ο διοικητής του νοσοκομείου, Εμ. Παπασσάβας, η κατάσταση της υγείας του ήταν εξαιρετικά κρίσιμη.

    Η μητέρα του παιδιού, η οποία ειδοποίησε την Αστυνομία και ασθενοφόρο δήλωσε ότι ήταν στην κουζίνα και δεν αντελήφθη τι συνέβη και όταν πήγε στο δωμάτιο βρήκε το παιδί χωρίς τις αισθήσεις του.

    Οι νοσηλευτές έκαναν τεχνητή αναπνοή στο αγοράκι και στην συνέχεια το μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου νοσηλεόταν διασωληνωμένο.

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ, συγγενείς του παιδιού ανέφεραν ότι ο 6χρονος χρησιμοποίησε μία πρόκα η οποία βρισκόταν στο ταβάνι του δωματίου και από εκεί -πάνω στο παιχνίδι- κρεμάστηκε.

    Όπως ανέφεραν πληροφορίες του ANT1, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, αμέσως μόλις βρέθηκαν στο σπίτι του παιδιού, ενημέρωσαν την Εισαγγελία, ωστόσο εκείνος διέταξε να μην συλληφθούν οι γονείς του 6χρονου.

    Διαβάστε ΕΔΩ το ιατρικό ανακοινωθέν

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    1 Comment

    1. ο Χριστος να παρει αγκαλια την ψυχουλα του. κριμα.

    Comments are closed.